מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן אנדוקרצינומהלימור31/12/2007
שלום שמי לימור התכתבתי איתך בעבר בקשר לאבי
הוא בן 62 לפני כארבע שנים היה לו סרטן במעי הגס אנדוקרצינומה ללא גרורות
הוא עבר ניתוח להוצאת הגידול ועבר כימותרפיה במשך שנה לאחר שנה וחצי לצערי הרב חזר לאבי הסרטן מאותו סוג שהוא אנדוקרצינומה בוצע PET CT ואז החליטו לבצע ניתוח להוצאת הגידול
בזמן הניתוח הרופא גילה כי לאבא שלי יש גידול בין המעי הדק לצינור שמוביל בין הכליה לשלפוחית
הוא עטף אותו אבל יש לציין כי הוא לא עשה נזק ובנוסף מצאו גרורות בגודל של 2מ"מ באזור המעי הדק הוחלט לא להוציא את הגידול לסגור את הבטן ולעשות קודם כל כימותרפיה
ובנוסף ביצעו ניתוח קטן ושמו לו נפרוסטום בצד הימני של בכליה לנקז את השתן כי הגידול מפריע לשתן -מאז עברו 8 חודשים ואבי מקבל טיפול של קאמפטו אביסטן ו5U
כל שבועיים שבין לבין היו כמה אפסקות עקב חידק
המצב היום של המרקים CA19-9 הוא כרגע 49 CEA כרגע על 4.7
אני רוצה לדעת מה דעתך ?
טאני רוצה את כל האמת עם לאבי יש סיכוי לצאת מזה
תודה על העזרה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרורות בחלל הבטן
פרופ` אברהם קוטן31/12/2007קשה להתייחס בשלט רחוק, אבל במידה וישנה תגובה טובה לכימותרפיה - האם שקלו ניתוח חוזר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לימור01/01/2008הכן נראה לי שכן עדין לא רמרו לנו כלום אבל נראה לי שעם המרקרים ירדו אין סיבה שלא נתח
האם אני צודקת ????
תודה על ההיתיחסות אבל באמת מה דעתך ???
לפי המרקרים נראה לי גם שיתנו לנו סיטי נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לנתח ?
פרופ' קוטן01/01/2008שוב, קשה לענות ב"שלט רחוק". עקרונית - האופציה הניתחיחית חייבת להיות נדונה ברצינות, אבל לפני שמחליטים על ניתוחח יש לבצע בירור דימותי מקיף ע"י CT ואולי PET ןכיUב, כדי שלא לפתוח הבטן ואז להיווכח שהמחלה בלתי נתיחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה להאם לנתח
לימור02/01/2008אתה יכול בבקשה להסביר לי מה זה מצב לא נתיח
עם המרקרים ירדו בצורה יפה והCT יראה כי הגידול קטן משמעותית
אז אני לא מבינה מה זה מצב לא נתיח?
מה המרקרים יורדים רק לתקופה מסוימת זה מה שאתה מנסה להסביר לי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)