עייפות -עד מתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות -עד מתי?
    דעה זלטא
    18/05/2011

שלום רב!
    שמי דעה ואני בריאת סרטן אך חולה אונקולוגית.טופלתי בבית חולים תה"ש.
    ב-2004 עברתי ניתוח להסרת גידול בראש,אחריו הייתה לי דלקת קרום המוח.הגידול היה גרורה מהריאה הימנית שם היה גידול ראשוני אשר הבא להוצאת האונה הימנית העלונה בריאה הימנית.עברתי 25 הקרנות לראש ושלושה קורסים של כימוטראפיה (גמזר וצספלטין).
    ב-2007 הצטרפתי ל"נבחרת אחת מתשע/שמונה/שבע..)" -התגלה גוש סרטני קטן בשד שמאל עברתי ניתוח להסרתו כמו גם הסרת הבלוטות ו -33 הקרנות.
    ההקרנות לראש פגעו בבלוטת ותרת המוח וכתוצאה מכך גופי חדל לייצר סטרואידים ואני נוטלת סטרואידים מלאכותייים.בנוסף אני נוטלת באופן קבוע תרופות נגד כאבים :ליריקה,ואוקסייקונטין 20. בשנתיים האחרונות התפתחה אצלי תופעה של גלי עייפות,ממש תשישות.לעיתים מלווה בכאבים קשים (ואז נוטלת פרקוסט),ולעיתים ללא כאבים.
    הגלים באים והולכים פוגעים מאוד באיכות חיי ,ביכולתי לנהל את משק הבית ,ולהתחייב לקחת חלק בהתנדבות שהי ,בפגישות וכדומה.גלי העייפות גורמים ,די ברור,גם לירידה במצב הרוח.
    אני משתמשת בבונדורמיר לשינה אשר לא תמד מסייע.
    היתכן שגלי העייפות הם עדין תופעת לוואי של הטיפולים שעברתי - כפי שנאמר לי על-ידי רופא מסויים?היש מענה לבעיה שהצגתי.
    תודה רבה על העיון בפנייתי ואשמח לתשובה
    מאחלת ימים טובים ובריאים
    דעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות -עד מתי?

הוספת תגובה

• עייפות -עד מתי? - תגובה

פרופ` אברהם קוטן
    18/05/2011

אני מציע לבצע בירור אנדוקרינולוגי מעמיק ולזהות גורמים אחרים לעייפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו