מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפות -עד מתי?דעה זלטא18/05/2011
שלום רב!
שמי דעה ואני בריאת סרטן אך חולה אונקולוגית.טופלתי בבית חולים תה"ש.
ב-2004 עברתי ניתוח להסרת גידול בראש,אחריו הייתה לי דלקת קרום המוח.הגידול היה גרורה מהריאה הימנית שם היה גידול ראשוני אשר הבא להוצאת האונה הימנית העלונה בריאה הימנית.עברתי 25 הקרנות לראש ושלושה קורסים של כימוטראפיה (גמזר וצספלטין).
ב-2007 הצטרפתי ל"נבחרת אחת מתשע/שמונה/שבע..)" -התגלה גוש סרטני קטן בשד שמאל עברתי ניתוח להסרתו כמו גם הסרת הבלוטות ו -33 הקרנות.
ההקרנות לראש פגעו בבלוטת ותרת המוח וכתוצאה מכך גופי חדל לייצר סטרואידים ואני נוטלת סטרואידים מלאכותייים.בנוסף אני נוטלת באופן קבוע תרופות נגד כאבים :ליריקה,ואוקסייקונטין 20. בשנתיים האחרונות התפתחה אצלי תופעה של גלי עייפות,ממש תשישות.לעיתים מלווה בכאבים קשים (ואז נוטלת פרקוסט),ולעיתים ללא כאבים.
הגלים באים והולכים פוגעים מאוד באיכות חיי ,ביכולתי לנהל את משק הבית ,ולהתחייב לקחת חלק בהתנדבות שהי ,בפגישות וכדומה.גלי העייפות גורמים ,די ברור,גם לירידה במצב הרוח.
אני משתמשת בבונדורמיר לשינה אשר לא תמד מסייע.
היתכן שגלי העייפות הם עדין תופעת לוואי של הטיפולים שעברתי - כפי שנאמר לי על-ידי רופא מסויים?היש מענה לבעיה שהצגתי.
תודה רבה על העיון בפנייתי ואשמח לתשובה
מאחלת ימים טובים ובריאים
דעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות -עד מתי? - תגובה
פרופ` אברהם קוטן18/05/2011אני מציע לבצע בירור אנדוקרינולוגי מעמיק ולזהות גורמים אחרים לעייפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)