מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בהיפרתרמיהזהבה30/05/2011
שלום! אני רוצה לעבור טיפול בהיפרתרמיה. אני חליתי בסרטן שד לפני 4 שנים וכיום יש גרורות בעצמות בעיקר באגן במצב די התחלתי. מעוניינת בטיפול היפרתרמיה. האם הוא יכול לעזור?
בתודה מראש
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בהיפרתרמיה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן01/06/2011היפרתרמיה איננה מוכרת כטיפול בגרורות בעצמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהיפרתרמיה - תגובה
ד''ר יוסף ברנר03/06/2011היפרתרמיה יכולה להיות חלק מהטיפול בסרטן שד גרורתי. ההיפרתרמיה יעילה כשילוב עם הטיפולים בכימותרפיה או בהקרנות, או כטיפול יחיד. רצוי לשלב גם דרכי טיפול משלים אחרות כמו טיפולי גוף-נפש, תזונה ותוספי מזון.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עברת טיפולים כימותרפיים
שרון27/06/2011אני בדילמה לאחר ניתוח של הסרת גידול ממהיר באורך 2.5 ס"מ
האם לעבור טיפולים כימותרפיים או לא.
הרופאה אמרה שזה יכול למנוע התפשטות עתידית .
בחומר שאני מוצאת לגבי הטיפולים אין ודאות להצלחת הטיפול,
אי ודאות לצורך בטיפול ואין ודאות לזה שישנו גידול או שיתפתח גידול עתידי.
מאוד מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן השד
שרון27/06/2011תוצאת הבדיקה מארצות הברית היתה שאני בגבול בין הבינוני לגבוה.
הגידול מורכב משני מוקדים 1.4 ס"מ והשני 2.5 ס"מ המרחק בינהם היה 1 ס"מ
והרופא אמר שכנראה שזה אותו אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסרטן השד - תגובה
פרופ` אברהם קוטן27/06/2011אנא העבירי יתרת הנתונים: GRADE, רצפטורים הורמוניים, HER2/NEU, בלוטות לימפה בבית השחי, גיל, וכ"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול כימותרפי לאחר הסרת הגידול
שרון27/06/2011בת 40 ,בטופס ההבחנה לפני הטיפול רשום
T2,NO, MO, ER;Pos, PR: Neg, Her2: +2.FISH pending* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עברת טיפולים כימותרפיים - תגובה
פרופ` אברהם קוטן27/06/2011על איזה גידול מדובר ?
בסרטן שד ובסרטן המעי הגס, למשל, ישנם נתונים ברורים לגבי האינדיקציות מתי לתת טיפול מניעתי ומה יעילותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)