מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאלה
אנה02/06/2011איך אני יכולה לקבל ממנו את התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן02/06/2011באתר זה - נקווה שיבקש בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר ברנר
אנה05/06/2011תודה על ההסבר,
הייתי רוצה לדעת איך אפשר להשיג את המוצר בארץ? מצאתי מספר מקומות שמפרסמים את המוצר.
הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה לקנות או להזמין את המוצר הטוב ביותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב FUCOIDANאנה31/05/2011
שלום,
לאבא שלי גילו לפני כחודש וחצי סרטן לבלב עם גרורות מפושטות בכבד.
הייתי רוצה לדעת אם fuicoidan יכול לעזור במקרה שלנו. או שעדיף לפנות לרפוא הקונבציונאלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ב FUCOIDAN - תגובה
פרופ` אברהם קוטן01/06/2011בכל מקרה - רצוי לקבל ראשית טיפול רפואי סטנדרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אנה02/06/2011האם בנוסף לטיפול הרפואי סטנדרטי כדאי גם לנסות את החומר הזה. האם יש לו השפעה?
האם קיימים טיפולים אלטרנטייבים במקרה זה. שיוכלו להאריך את החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
פרופ` אברהם קוטן02/06/2011מציע לקבל תשובה מד"ר ברנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוקוידן
ד''ר יוסף ברנר03/06/2011פוקוידן הינו רב סוכר גופריתי שמקורו באצת ים חומה. מחקרים רפואיים במעבדה מראים כי לפוקוידן השפעה על מרכיבים שונים של מערכת החיסון כמו גם השפעה על תהליכים העוצרים את התהליך הסרטני: אנטיאנגיוגנזה (הפסקת ייצור כלי דם חדשים בגידול), אפופטוזיס (מוות מבוקר של התא הסרטני) ואנטיפרוליפרטיבי (עצירת הכפלת תאי הסרטן).
אין מחקרים קליניים המוכיחים את יעילותו.
אין מניעה ואפילו רצוי לשלב טיפול זה כחלק מהטיפול במחלה . לא הייתי ממליץ להחליף את הטיפול בבית החולים בטיפול זה אלא לשלב את שניהם.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר ברנר
אנה05/06/2011תודה על ההסבר,
הייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה להשיג את המוצר הטוב ביותר שמכיל את החומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לקבל תשובה
אנה18/06/2011איפה אני משיגה את החומר פויקודן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי שמחה לקבל תשובה - תגובה
ד''ר יוסף ברנר20/06/2011Fucoidan
פוקנים הם תמציות סולפט פוליסכרידיות המופקות מאצות ים חומות המראות תכונות אנטיפרוליפרטיביות.
במחקרים על עכברים פוקוידן עיקב גדילה של גידולי ריאה גם כאלה שהיו יציבים לכימותרפיה.
דרכי הפעולה של חומר זה הן ע"י פעולה אנטי-אנגיוגנית והשריית אפופטוזיס . לפוקוידן פעולה אימונומודולטורית ע"י הפעלה של לימפוציטים ומקרופגים .
אין מחקרים קליניים לגבי היעילות של פוקוידן בסרטן.
לא ידוע לי על שיווק בארץ.
ניתן להשיג דרך האינטרנט אצל מספר גורמים בחו"ל
המיצוי מאצת הים Laminaria Japonica המכיל מלבד פוקוידן עוד מספר מרכיבים נקרא Modifilan
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)