מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן שד בגברגיא23/06/2009
ניתוח כרורגי וטיפול המשך ( הקרנות וכימו ), האם נכון לפצל בין שני מקומות או לעשות את הכל באותו מקום, כלומר האם לעשות את הניתוח במקום א' ( רופא שאני מאמין בו ) ואת הטיפול המשך לעשות במקום קרוב יותר למגוריי.
עד כמה אני נכנס למלחמת אגו ופרסטיגו'ת ברגע שאני מפצל.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן שד בגבר
פרופ` אברהם קוטן23/06/2009כעיקרון - אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן גרוןארקדי22/06/2009
שלום! אני בן 15 ומעשן כבר שנה וחצי. לפני 3-4 חודשים התנפחה הלימפה אבל אז נעלמה ולפני שבועה גדלה שוב. אני מרגיש כאילו שתקועה לי משהו בגרון. בזמן שהייתי מעשן הקול שלי היה נהפך לצרוד 3-5 פעמים. גם כשאני מתעורר בבוקר אז יש לי ריח נוראי מהפה. האם זה סרטן גרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן גרון
פרופ` אברהם קוטן23/06/2009כנראה שלא - אך עליך להפסיק מיד לעשן !!! ולהיבדק ע"י רופא אאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנס רפואה משלימה בסרטןד''ר יוסף ברנר22/06/2009
ביום ה' 25.6.09 בשעות הבוקר יתקיים כנס שארגנה מכללת רידמן, במסגרת תערוכת "אלטרנטיבה" בגני התערוכה בתל אביב בנושא טיפולים משלימים בסרטן. את הכנס אני מנחה, וגם נותן הרצאה "רפואה משלימה והיפרתרמיה כטיפולבמחלת הסרטן עצמה, בסימפטומים של המחלה ובתופעות הלוואי של טיפולים אונקולוגים". בנוסף לכך, הרצאות של ד"ר פנינה בר סלע על טיפולים תזונתיים בסרטן, ד"ר עירית פלג על טיפולי גוף-נפש בסרטן ודוד ויז'ינסקי על רפואה סינית כטיפול תומך בסרטן. להזמנת מקומות, טל 03-7453067
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרטיסים
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009יש להזמין לכנס כרטיסים מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרקר גבוה על מה מעידה הקפיצה הפתאומית?פרופ` אברהם קוטן22/06/2009
אני רוצה לברר לגבי תשובות של מרקר של אבא שלי בן 65, בעברו כריתה תת שלמה של המעי הגס, גם כימותרפיה 3 חודשים לערך.
בדיקות דם אחרונות 2/09
CA 19-9 היה 27
CEA היה 3.9
הבדיקות עכשיו 6/09
CA 19-9 כרגע 43
CEA 6.6
על מה מעידה הקפיצה הפתאומית?
שוחחנו טלפונית עם האונקולוג שלו והוא מבקש בדיקות חוזרות טוען שאולי יש טעות במעבדה,
הייתכן? הרי בדיקות דם לא מטעות.
מדוע תוך כמה 4 חודשים שינוי כה פתאומי וגבוה?
קראתי את הספר של ד"ר ברנר, ובו כתוב שלסוכר יש חלק בכך,
אבא שלי הוא סוכרתי וממש לא מאוזן, אוכל הכל ללא אבחנה , סוכרים ועוגות ולא משגיח על עצמו,
גם השמנה באה בחשבון כי הוא עלה במשקל ל84 קילו מ-80 שהיה קודם.
האם זה משפיע ? יש קשר ?
אודה על עצתכם והדרכתכם בנושא.
תודה מראש
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרקרים
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009מדובר בעליה קלה. צריך לעקוב בקפדנות. לחזור עוד חודש ואם ממשיך לעלות, לברר את סיבת העליה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה לא תקינותדני אייל21/06/2009
שלום רב,
אני בחור בן 38 בדרך כלל בריא וללא מחלות ידועות. משקל 63 ק"ג גובה 1.80.
בחודשים ינואר-מאי היו לי כ 7-8 אירועים של כאב גרון עם גרון קצת אדום ו"ללא תפליט על השקדים". חלקם עם חום 38-39 חלקם עם חום נמוך.
הופיעו גם 2-3 אירועים של כמה ימים חום נמוך 37.8 ללא כאב גרון או סימן אחר.
בדיקת אאג לפני כחודשיים תקינה לחלוטין כולל גרון דרך האף.
בדיקות דם - ספירת דם, כימיה, שקיעה , TSH בוצעו כמה פעמים הכל תקין חוץ מפעם אחת במהלך חום תוצאה של ESR=60 ומונוציטים כ 13 עם WBC=12 שחזרו לנורמה אחרי כשבועיים.
בדיקת EBV CMV תקינות לחלוטין.
US צוואר לפני 3 חודשים, שבוצע בהמלצת רופא המשפחה בשל חשש שבלוטות קצת מוגדלות - הכל תקין ונכתב:
"באיזור תת לסתי דו צדדי יותר משמאל הודגמו בלוטות לימפה בגודל עד 1.2 סמ בעלות צורה ומרקם תקינים". בוצע על ידי רנטגנולוג בכיר.
בחודש האחרון לא היו כאבי גרון או אירועי חום. שקיעת דם משבוע שעבר = 6,
CRP תקין, וספירת דם הכל בנורמה. לימפוציטים = 40, ניוטרופילים = 50. WBC=7
US בטן מהיום, מרופא המשפחה, תקין לחלוטין. צילום חזה מלפני חודשיים תקין.
ביצעתי היום US צוואר חוזר ( אותו רנטגנולוג ) התוצאות לא תקינות ומדאיגות אותי.
"מימין: קדמי לקצה תחתון של בלוטת רוק תת לסתית הודגמו שתי קשריות לימפה שטחי לעור. הגדולה בגודל 0.9 ס"מ.
באזור תת לסתי הודגמה בלוטת לימפה בגודל 1.7 ס"מ.
בחלק עליון של הצוואר קדמי ל SCM הודגמה בלוטת לימפה מאורכת בגודל 2 ס"מ.
משמאל - באזור סמוך לזוית סובמנדיבולרית , שטחי לעור, הודגמו מספר בלוטות לימפה בגודל עד 0.7 סמ. קדמי ל SCM בחלק העליון של הצוואר הודגמה בלוטת לימפה בגודל 1.7 ס"מ.
*קשריות הלימפה השטוחות לעור משני הצדדים במרקם היפואקוגני בצורה עגולה,
אשר לא עונה לקריטריונים של בלוטת לימפה רגילות. דלקתיות?
שאר הבלוטות בעלות אופי תקין. למעקב"
כאמור בחודש האחרון לא היה כאב גרון/חום/טיפול שיניים שעשויים להסביר אולי דלקת.
אין ירידת משקל ומרגיש בסדר ועושה כושר כמה פעמים בשבוע.
אודה על דעתך:
1. האם תוצאות אלה מצביעות בסיכוי גבוה על ממאירות בבלוטות? זה מאוד מטריד אותי
ובדיוק נולד לי ילד קטן. האם זה יכול להתאים ללימפומה?
2. האם יש מקום לבדיקות נוספות ואיזה מעקב רצוי במצב כזה?
תודה רבה
אשתי ואני די מבוהלים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטות לימפה
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009אם הבלוטות ממשיכות להיות גדולות, צריך יהיה לעשות ביופסיה.לא ניתן לשער מראש האם יש בהן ממאירות או לא.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע ראשוני או גרורה?גליה21/06/2009
שלום,
בהיסטוריה שלי מספר מלנומות, ארבע מתוכן במהלך השנה האחרונה בלבד. אציין כי המלנומות היו שטחיות, עברתי הרחבות כריתה בלבד, ללא צורך בבדיקה של קשריות לימפה, כל ההרחבות יצאו נקיות.
רציתי לדעת האם בבדיקה היסטולוגית של נגעי מלנומה בעור יש אפשרות לאבחנה ברורה בין מלנומה שהיא גידול ראשוני לבין מלנומה שמקורה בגרורה של מלנומה אחרת שנמצאת במקום אחר בגוף.
תודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה בעור
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009לדעתי, הפתולוג יכול להבדיל בין מלנומה ראשונית לבין סטליטים של מלנומה ראשונית.
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות טיפול כימותרפילימור21/06/2009
אמא שלי בת 71 , סובלת מסרטן השד 10 שנים. לאחרונה עברה ניתוח להסרת הרחם והשחלות עקב גידול קרצנומה. כעת מטופלת בכימותרפיה בשל גושים על האומנטום. מסוג אידרומיצין ופלטיניום.
רציתי לשאול האם קיים טיפול יותר אפקטיבי או פחות תופעות לוואי מאשר הטיפול הנ"ל . מה לגבי התרופה דרומיסין?
מה הסיכוי שהטיפול יעזור?
תודה מראש על הסיוע
לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כימותרפי
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009לצערי מדבריך לא ברור באיזה גידול מדובר וכל השמות של התרופות הכימותרפיות אינם מדויקים לכן אנא פרטי את האבחנה ואת השמות המדוייקים של התרופות שאמך מקבלת או שאת רוצה שהיא תקבל
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש ברגלטליה ישראל21/06/2009
שלום שמי טליה אני בת 18 ומזה חצי שנה סובלת מכאבים בברך ימין
לפני כחודש לערך אושפזתי בגלל הדרדרות במצב..
היום אני לא יכולה לדרוך על הרגל בכלל אני הולכת עם קביים ומתגלגלת בבית עם כיסא מחשב
לפני כשבוע עשיתי בדיקת מיפוי עצמות ורשום ככה:
ממצאים: קיימת קליטה מוגברת במדור פוסטרו לטרלי בברך הימנית
שאר השלד תקין
סיכום: קליטות מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים.
אשמח עם למישהו יש כיוון כלשהו בעקבות תוצאות הבדיקה
נ.ב: בחודש פברואר עשיתי בדיקת אולטראסאונד כתוב כך:
מדור חיצוני של הברך, כולל LCL- באיזור המאחז גיד פופליטיאוס הודגם מעובה עם נוזל סביבו.
בתמונות המצורפות רואים גוש כזה על הברך. והשוו זאת אפילו עם הברך השנייה..
אך לא עשו לי כלום עם זה לא רוצים לעשות לי MRI או בדיקה אחרת ממוקדת של הברך..
פשוט בחודש פברואר אחת הרופאות שטיפלה בי פלטה שאולי מדובר בגוש סרטני לא ממיר.
וכשאושפזתי הרופא שטיפל בי שם אמר כי יכול להיות שזאת הייתה פליטת פה וכי לא מדובר בגוש.
להפך אני שמחה שלא מדובר במשהו כזה. אך למה להשלות בן אדם ולשנות לו את סדר היום והחיים??
אציין שלפני שבועיים הייתי בתל- השומר והזריקו לי סטרואידים דרך הברך.. מאז הברך נפוחה ויש קצת כחול מסביב לזריקה.
אני אודה עם למישהו יש איזה שהו כיוון כלשהו לגבי הברך..
כי המצב לא מעודד..
תודה והמשך יום טוב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבען בברך
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009שינויים ניווניים מצביעים על בעיות שהן שונות מסרטן. אני בטוח שהרופאים המטפלים בך שללו כל אפשרות של סרטן אחרת היו מתקדמים בדרכים שונות להגיע לאבחנה מדויקת
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן בלוערפאל21/06/2009
שלום למומחים, ולחולי סרטן
לצערי הרב הצטרפתי למשפחת חולי הסרטן. ואני היום אחרי הקרנות וכימוטרפי.
אחת מתופעות הלווי היא פגיעה קשה בבלוטת הרוק וכתוצאה מכך אין לי רוק.
אודה למי שעבר אירוע דומה שיספר לי איך מתמודדים , האם יש טיפול לבעיה, האם זה נכון שמדובר בנזק בלתי הפיך ?
תודה
רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ברוק
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009לרוב מדובר בנזק בלתי הפיך. יש כיום תחליפי רוק והאונקולוג שמטפל בך צריך להדריך אותך בנושא זה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור-יתר בפנים אחרי כימורונית20/06/2009
אנא עצתכם הטובה: אני אחרי 6 טיפולי כימו שגרמו לשיעור-יתר בפנים. אומרים לי שזה מהסטרואידים וזה עובר. ומישהי שעברה את זה אמרה שחלק נעלם, אבל לא הכל. אני חוששת להסיר בשעווה או לחמצן (אומרים שזה מגביר את הצמיחה). לייזר? אפילציה? לחכות? כמה זמן? זה, יחד עם הפאה ומשקל-יתר עושה לי הרגשה רעה כל כך.
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור בפנים
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009השיעור בפנים יעלם לאחר תום הטיפולים ואין מקום לטפל בזה בדרכים שציינת
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקים שבוע לאחר קבלת מבטרהיפעת20/06/2009
לרופאים שלום,
אימי אובחנה עם לימפומה נון הודג'קינס בוושט מהסוג האיטי ובינתיים אנחנו רק בתחילת התהליך, ביום א' התקבלה מנת טיפול במבטרה וביומיים האחרונים אימי חווה גלי כאב חזקים בעצמות באגן שנמשכים כשעתיים.
האם זו עשויה להיות אינדיקציה לקיום תאים סרטניים גם במח העצם? ביופסיה למח העצם נעשתה לפני כשבועיים אבל עדיין אין תוצאות.
האם במידה והתשובה חיובית משתנה גם ההגדרה של סוג הלימפומה מסוג עצל שהוא יחסית לא מסוכן לסוג אחר והטיפול משתנה גם הוא בצורה משמעותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ממבטרה
ד''ר יוסף ברנר22/06/2009נא להפנות שאלה זו לפורום המטולוגיה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תאי גזעמודאגת19/06/2009
שלום,
האם ניתן לטפל בסרטן קיבה באמצעות השתלת תאי גזע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאי גזע
ד''ר יוסף ברנר20/06/2009תאי גזע עדין לא נמצאים בשימוש כטיפול לסרטן בכלל ובסרטן הקיבה בפרט
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות ובצקותמודאגת19/06/2009
שלום,
בגלל סרטן קיבה מופשט, נוצרה מיימת ונפיחות בבטן שהיתה נסבלת.
מיד לאחר טיפול כימותראפי ראשון הנפיחות בבטן גברה ויש לחץ בלתי נסבל. גם ברגליים יש בצקות.
מה ניתן לעשות כדי להקל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקות
ד''ר יוסף ברנר20/06/2009נוזלים בבטן ובצקות בגפים קשורות להפרעה בתפקוד הכבד, לעיתים עקב גרורות בכבד. הכבד מייצר חומר בשם אלבומין השומר על הנוזלים בתוך כלי הדם. בחוסר אלבומין, חלק מהנוזלים של הדם יוצא אל הרקמות. אין לכך טיפול טוב ותרופות משתנות אינן עוזרות. רק טיפול המשפר את מצב הכבד יפחית את התופעה הזאת. את הנוזלים בתוך חלל הבטן ניתן להוציא בניקור דבר המקל מאד על החולים, אולם יש לחזור על פעולה זו מדי פעם מאחר והנוזלים בבטן ממשיכים להצטבר גם לאחר ההוצאה
ד"ר יוסף ברנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירה נמוכה של בתי (בת ה 13 )כימואבי בן משה18/06/2009
שלום ! בתי (13) סובלת מגידול בשם דסמוייד, ולאחר 3 ניתוחים (וחזרה של הגידול) הוחלט לנסות ולמנוע הישנות ע"י טיפול כימוטרפי במינון נמוך פעם בשבוע למשך שנה.
בתשובות הבדיקות היום (לפני הטיפול השלישי) נודע לנו לספירת הדם שלה ירדה מ 3000 ל-1800
החלטת הרופא הייתה להקטין את המינון.
שאלותי הן עד כמה מסוכן המצב העכשוי וממה עלינו להשמר? כמו כן מהם הגבולות המסוכנים יותר של הירידה בספירה- ומה מוגדר סביר בהתחשב בטיפול אותו היא מקבלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספירת דם נמוכה
פרופ` אברהם קוטן18/06/2009אם יש כ-1000 נויטרופילים אין שום סכנה. יש להיזהר ממגע עם חולים הסובלים ממחלות זיהומיות. אפשר לש'קול מתן גורמי צמיחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימיון מודרךאני17/06/2009
היי אולי מישהו מכיר מטפל בדימיון מודרך לחולי סרטן באזור הצפון?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` אברהם קוטן17/06/2009מציע שתפני לגב' ליאורה גרויסמן - עובדת הרווחה הראשית של המכון האונקולוגי ברמב"ם או לגב' דורון לולב וליאור אליאסוף- הפסיכולוגים של המכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום רב על אבנר שילה
גליה20/06/2009מכפר ורדים.
ראי אתר שלו ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)