מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מעישון עם צ'מפיקסרקפת24/12/2017
היי אני הפסקתי לעשן לפני כחמישה ימים. עשיתי זאת בליווי סדנא של קופת חולים שבה ההמלצה היא לקחת צ'מפיקס. העניין הוא שאני מעדיפה כמה שפחות לקחת תרופות שמשפיעות על המוח (יש לי ניסיון לא טוב עם תרופות שכאלה). בינתיים עשיתי זאת ללא הצמפיקס ועדיין אני מרגישה את הגמילה הפיזית זה מקשה עלי להתרכז בעבודה שדורשת הרבה ריכוז. השאלה שלי היא האם אני יכולה לקחת את הצמפיקס לתקופה קצרה ולא ל3 חודשים כפי שדורשים. רק כדי להעביר את השבועיים שלושה הראשונים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לגמילה מעישון
רמי רומנובסקי25/12/2017רקפת שלום,
הגמילה הפיזית מניקוטין מורגשת במשך כמה ימים, אני באופן אישי ומקצועי בכלל לא ממליץ על תרופות גם בגלל תופעות הלוואי שלהם וגם בגלל שאני לא מאמין שיש צורך בהם. כל עוד את שלמה עם ההפסקה ולא מרגישה שאת מוותרת על משהו ואין לך ספק לגבי ההחלטה שלך זה יכול להיות קל. אם יש לך התלבטות לגבי נטילת התרופה אני ממליץ שתשוחחי עם המנחה מהסדנה שלך הוא ידע לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)