מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלות לפני ניתוחעיינה21/11/2010
שלום לכולם,\
שמי עיינה אני בחורה בת 28 לפני כ - 12 שנה עברתי ניתוח טבעת אצל ד"ר משה דודאי , ירדתי 30 קילו ועליתי הכל חזרה , כיום אני מועמדת לניתוח שרוול אבל לפני אני צריכה לעבור וועדה רפואית של מכבי ולכן יש לי כמה שאלות ?
1. האם מישהו עבר טבעת ואח"כ שרוול?
2. מה עושים בוועדה הרפואית ? מה צריך להגיד או לא צריך להגיד ע"מ לקבל אישור?
אשמח לקבל תשובות ,
תודה והמשך יום נעים לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
עופר21/11/2010למיטב הבנתי ויתקנו אותי אחרים אם אני טועה, אחרי ניתוח טבעת ניתן לעבור אך ורק ניתוח מעקף קיבה ולא שרוול.
שוב אולי אני טועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה
עיינה21/11/2010גם אני שמעתי על זה אבל שמעתי שאם ניתן להוציא את הטבעת ניתן לעשות שרוול , כי בעצם לא חתכו את הקיב רק צימקו ותה בעזרת הטבעת
אבל אולי אתה צודק
מישהו יודע אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעיינה ועפר
אפרת21/11/2010עד כמה שאני יודעת כן אפשר כי איתי בחדר הסמוך היתה מישהי שהוציאו לה את הטבעת ובאותו ניתוח עשו לה שרוול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח חוזר
שולה זק21/11/2010שלום עיינה,
השאלה איזה סוג ניתוח - טבעת עברת. אם עברת ניתוח עם טבעת מתכווננת - ניתן לעשות שרוול. אם עברת ניתוח בטן פתוחה עם טבעת קבועה וסיכות (SRVG)- ניתן לעשות רק מעקף.
האם את עומדת בקריטריונים? מה ה- BMI שלך?
בועדה את צריכה להגיד את האמת. מכתב מהרופא המטפל ורצוי להגיע עם מכתב מכירורג בתחום ניתוחי קיבה, המפרט את הצורך בניתוח חוזר.
מקווה שעזרתי.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עיינה21/11/2010אפרת תודה רבה
שולה היי , עברתי ניתוח טבעת קבועה לא יודעת איזה סוג היא ,רק יודעת שהיא קשורה ברשת ולא ניתן לכוון אותה ,בכל אופן עברתי ניתוח בשיטת הלפרוסקופיה.
אני מועמדת לניתוח אצל ד"ר מחאגנה 2 אחיותי( עדי ועינת) עברו לפני כחצי שנה את הניתוח ואימי ( צילה) עברה את הניתוח לפני כשבועיים הן מאוד מרוצות ולכן אני הולכת בדרכן , ה- BMI שלי מעל 40 עברתי כבר את כל הבדיקות כולל גסטרוסקופיה כדי שיוכלו לראות את הטבעת ועכשיו אני ממתינה רק לאישור הועדה ואצא לדרך חדשה האמת שאני עדיין לא כ"כ הבנתי מהו המעקף והאם הוא אכן עושה את הפעולה כמו השרוול?
לגבי הועדה אם אני מתאימה בקריטריונים מבחינת הנתונים BMI ומשקל , ומביאה אישור מכירורג , מופא משפחה ומדיאטנית האם יש סיכוי שלא יאשרו לי?
אודה לתשובתך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עיינה
שולה זק21/11/2010מה שלום אמא שלך? מזמן לא נכנסה לפורום וכך גם עדי. אני שמחה שאת הולכת בעקבותיהן.
עכשיו ככה: יאשרו לך את הניתוח כי למיטב הבנתי את עומדת בקריטריונים. אם יש לך טבעת קבועה ורשת זה ניתוח SRVG (אותו ניתוח כמו שלי) ולמיטב ידיעתי לא ניתן לעשות שרוול אלא רק מעקף. הטכניקה שונה - התוצאות אותו דבר. עופר מנותח מעקף ויורד יפה מאוד. אשתו של ליאור - סיגל מנותחת מעקף אחרי טבעת כמו שלך.
את בידיים טובות ודר' מחג'נה יסביר לך את הכל.
אם תרצי לשוחח איתם, את יכולה להתקשר אלי ואתן לך את הטלפונים.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיינה זאת אחותי הקטנה!!!!
עדי21/11/2010המשפחה על הסכין חוזרת ובגדול:)
סוף סוף את נפתחת וכותבת........................
"הילדה הכי יפה בגן שאחרי שהיא תעשה את הניתוח
ותרזה פלאים, כי מסתבר שאין דרך אחרת,
יעמדו בתור אצלה הגברים...!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עיינה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010נהניתי לקרוא את הדיאלוג. לא מדובר כאן על ניתוח SRVG אלא טבעת ישנה מאוד אשר השתמש בה ד"ר דודאי. הטבעת עשויה GORTEX חומר אשר יכול לגרום לחדירה אל תוך שכבות הקיבה.
ציינתם נכון לא עושים שרוול לאחר SRVG. ניתן לעשות שרוול לאחר הוצאת טבעת סיליקון מכל הסוגים. הניתוח המיועד כנראה הוצאת הטבעת והפיכה למעקף בשלב אחד או בשני שלבים. את זה אני אחליט בזמן הניצוח
לגבי הועדה אין שום בעיה. אף אחד לא יוכל למנוע ממך את הניתוח.
עיינה יש לי חדשות טובות - יש לך תאריך לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם..... ולעיינה
עיינה22/11/2010שמחתי לקרוא שסוף סוף העזת לשתף, תאמיני לי שזה חלק מההחלמה.
כל המשפחה מצפה שתעברי את התהליך בהצלחה,ובאמת שתיזכי לחיים חדשים.
אני כמעט שלושה שבועות לאחר הניתוח ,ירדתי 10 ק"ג ,מרגישה מצוין יותר קלילה,
עם המון פירגון מכולם.
רוצה לציין את הפורום ,ובמיוחד את שולה על הסבלנות לענות ולעודד אחד אחד מהשואלים
גם עד כמה אפשר ללמוד ולהזדהות.
יישר כח!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי עיינה - וצילה האמא
שולה זק22/11/2010אתן הגיבורות האמיתיות שלקחת את היוזמה לשנות את מה שניתן לשנות ולקבל חיים איכותיים בעתיד
ולך עדי - כל הכבוד ל הדאגה והדרבון והתמיכה באמא שלך ובאחותך
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם , ולד"ר מחאגנה
עיינה22/11/2010תודה לכלום על הפירגון והתמיכה עוד בטרם עברתי את הניתוח , אין לי ספק שהניתוח ישנה לי את החיים וכן אחותי עדי אני הילדה הכי יפה בגן היום והרבה יותר שאני יהיה אחרי הניתוח :) , ולך ד"ר מחאגנה תמיד אמרתי שאין עליך נכון? :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מחאגנה
עיינה22/11/2010הבנתי שיש תאריך אנחנו ניפגשים ב 1.12 באסותא לפרטים אחרונים
אני ינותח ברמב"ם? , פחות מטריד אותי הניתוח עצמו יותר מטריד אותי המרדים מכיוון שיש לי את הבעיה של רפלקס ההקאות מצאת לי מישהו ברמה גבוהה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מחאגנה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עיינה ועופר
נטלי23/11/2010אז את עופר אני יתקן,אני הייתי בעבר עם טבעת והיום אני משרוולת,
ולך עיינה יקירתיי עניתי בתשובתי לעופר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
עיינה23/11/2010נטלי תודה רבה ובהצלחה בהמשך הדרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת התפריםיצחק21/11/2010
יום ב שעבר נותחתי ע"י ד"ר מחג'נה
ברצוני לדעת אם מחר אני אמור לגשת ולהוציא את התפרים?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת התפרים - תגובה
שולה זק21/11/2010את התפרים אתה אמור להציא אצל אחות המרפאה. תיגש אליה ולפי מצב הסיכות יוציאו לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת התפרים - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010שמח שאתה אחרי ומרגיש בטוב. לך על זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני ניתוחשרונית7421/11/2010
קיבלתי רשימת בדיקות שיש לעשות לפני ניתוח.
אחת הבדיקות זה צילום רנטגן של שקוף ושט קיבה ותרסריון.
כתוב בהפניה יש לבצע את הבדיקה ב- 10 ימים הראשונים של המחזור.
מה זה אומר?
זה אומר שאפשר לקבוע את התור בימים שיש מחזור?
ומה קורה אם אני עם גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני ניתוח - תגובה
שולה זק21/11/2010אני חושבת שזה טעות. אבל תבררי עם המרפאה.
אין מגבלה מתי לעשות את צילום הוק"ת.
בהצחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום ושט
נטלי21/11/2010אל תתיחחסי לזה...זה לא רלוונטי...שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין משמעות לכך
אהובה22/11/2010מלבד זה שהם רוצים להיות בטוחים שהאשה שעוברת את הבדיקה לא בהריון. בדיקת שיקוף בתחילת הריון - לא מומלץ. גם לנושא הגלולות אין פה שום חשיבות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קודם למה ניתוח שרוול או הריוןilan21/11/2010
אני בת 40 עם עודף משקל של 30 ק"ג. רוצה להכנס להריון .
הייתי רוצה לדעת במידה ואני מצליחה להוריד את עודף המשקל תוך חצי שנה , האם אני יכולה להכנס להריון ולא להמתין לזמן המומלץ שנה .
מה מומלץ האם להכנס להריון עם עודף משקל ולחץ דם או לבצע את הניתוח ואז להכנס
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת חנק בגרון אבל אענה לך
yarden21/11/2010היום אני בת 33 ,בגיל 40 הייתי עם עודף משקל ,סכרת שלא מאוזנת (הכנה להריון)ובכלל נכנסתי להריון והכל היה ורוד..
לצערי עברתי הפסקת הריון ,עקב כל הצרה הזאת..כי ההריון לא התחיל כמו שצריך עם סיכון גבוה,גם הגיל גם המשקל גם הסכרת.
עצתי ,תתיעצי עם רופאים,עודף משקל זאת צרה אמיתית ,שטומנת בחובה כל מיני דברים במהלך ההריון שהוא (רק).9 חודשים..
אל תרימי ידיים,תתיעצי עם דר' מחאג'נה הוא בעל נסיון:-)
בהצלחה יקירה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומלץ לפנות לרופא ולהתיעץ
שולה זק21/11/2010לא ציינת מה גובך ומה משקלך - על מנת לראות אם את עומדת בקריטריונים לניתוח מבחינת BMI .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מד''ר אחמד מחג'נה
ilan21/11/2010100/168 + לחץ דם מאוזן בכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מד''ר אחמד מחג'נה - תגובה
שולה זק21/11/2010שלום לך,
גם דר' מחג'נה יבקש לדעת את ה- BMI שלך, כך שאם את רוצה תשובה מלאה ממנו רצוי לרשום את הגובה והמשקל, לפי זה ניתן יהיה לדעת אם את עומדת בקריוריונים.
אחדד הנושא: הקריטריונים הם: BMI 35-40 עם מחלות נילוות כמו לחץ דם, סוכרת, כולסטרול, דום נשימה. BMI 40 כל אחד גם ללא מחלות נילוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה מד''ר אחמד מחג'נה - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010שלום אילן.
נגעת בנקודה מאוד רגישה - הריון ולידה. הרי זה הדבר הכי שיכול להיות בעולם. את בת 40 ואני מבין שאת מאוד רוצה ובמהירות להכנס להריון.
נגש לעובדות. רצוי מאוד להכנס להריון שנה לאחר הניתוח. התהליך של הניתוח (מאז שמחליטים לעשות ועד לביצוע יכול לקחת מספר חודשים.
עובדה אחרונה: אין ספק שקל יותר ובריא יותר להכנס להריון לא במשקל עודף
בשבל לעשות את הדבר הנכון יש צורך בפגישת יעוץ מסודרת על מנת לחשוב על כל הדברים ביחד
אשמח להיות לך לעזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מחגנה בלבדחיה21/11/2010
שלום דר
נותחתי על ידך ביום שני בערב ברמבם רציתי לשאול אותך כמה שאלות:
א הבטן שלי זזה באזור הניתוח ( לא מזה שאני נושם ) זה לא כואב, רציתי לשאול אם זה בסדר אחרי ניתוח
ב בנוגע לסיכות האם אפשר להוריד אותם מחר?
ג' אתמול היה לי פעמים שלשול והיום היה מעורב ( סליחה על השאלה ) האם זה בסדר?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר מחגנה בלבד - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010כפי שהסברתי בטלפון. בטן זזה בסוף תעמוד במקומה. אל תתרגש
לגבי הסיכות ניתן להוציא תפרים בקופ"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרבר קטןיצחק21/11/2010
היי
אני נמצא 5 ימים לאחר הניתוח
האם אני יכול כבר לאכול גרבר קטנטן במקום עוד גביע יוגורט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
yarden21/11/2010אני התחלתי עם פרי אחד(רסק תפוחים)של תומר בצינצנות הגדולות,וגם עם הגרברים,שתייה השתמשתי במיץ תפוחים של גרבר ומהלתי במים מאחר שהיה מתוק מדיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרבר קטן - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010שלום יצחק
אני מקוה שהודרכת לגבי האוכל ע"י דיאטאנית לפני שחרורך מהבית חולים. אם לא. עעשה זואת בהקדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות יציאותיצחק21/11/2010
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם
סליחה על השאלה הלא נעימה (ועוד בכותרת)
עברתי את הניתוח השרוול ביום ב האחרון
אחד הדברים שמדאיגים אותי הוא שהייתי בשירותים רק ביום ה ושוב פעם היום
האם זה נורמאלי יציאוןת כול 3 ימים?האם זה רק בהתחלה כך?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצחק
yarden21/11/2010הגוף עדיין לא חזר לעצמו לאחר הניתוח ,בכל זאת הרדמה .אל תלחץ ,להרבות בשתיה ,יהיו ימים כאלה,ויהיו גם ימים שתהיה הרבה בשירותים..חחח
בכל זאת ,אנחנו הולכים ומשתנים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות
דני21/11/2010אל תיבהל מהמילה בכותרת, אנשים חושבים שמדובר בפורום של חיילים צעירים
שמודאגים מהיציאות שלהם הביתה לחופשים....:)
אם יהיו לך יציאות אחת ל-3 ימים - תהיה מאושר.
יש כאלה שנאלצים לקחת כל מיני חומרים כדי לזכות להגיע לרגע המיוחל בו יוכלו
לפתור תשחץ או סודוקו תוך כדי ישיבה עם תוצאות (מכריעות...)
אני 3 שבועות אחרי, מייצא כמוך, פעם ב- 3 ימים, ואני די מרוצה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות יציאות - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010זה נורמלי לאחר ניתוחים אלו. אם זה מציק לך יש כל מיני טיפים לזרז את היציאה כמו שתיה מרובה, רסק עגבניות וכו...
בהמשך הדברים משתפרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצה דחופה המיואשת מעצמהטליה21/11/2010
יש לי שאלה אני סכרתית (לא מאוזנת) שוקלת 111 ק"ג בגובה 1.67 סובלת מלחץ דם גבוה חלבון בכליות ולוקחת טיפול לכולסטרול. אני לא מצליחה לרדת במשקל ואני יודעת שכל בעיות הבריאות שלי זה בגלל השמנת יתר. הייתי רוצה לדעת האם כדאי ללכת לעשות בלון, או משהו אחר על למנת לרדת במשקל ולהרויח חיים ממש כך אני אובדת עצות עם עצמי ותתפלאו למרות המודעות לנזקים עדיין אני לא מצליחה לבד לרדת במשקל אנא עזרו לי בעיצה המיואשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהתחשב בשעה נתחיל ב-"מברקית"
מקס ברנר21/11/20101.האם קראת את השאלות הנפוצות?
2.אם כוונתך ל"בלון גסטרו-"זה כלי לא רע,אבל לפרק זמן מוגבל.לעיתים הוא משמש כשלב ביניים לפני הניתוח ה"אמיתי".ב-BMI שלך(שאינו גבוה באופן קיצוני)-אם אין סיבה מיוחדת להמנע מניתוח-ספק אם יש צורך בפרוצדורה המקדמית.את יכולה להתחיל את התהליך המקדמי במפגשים עם רופא המשפחה ועם כירורג בריאטרי כמפורט בטקסט דלעיל.
אנא שאלי שאלות המשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטליה
yarden21/11/2010אני חושבת שרק מנתח יכול לענות לך ,מאחר שכל מקרה לגופו,ממליצה לך בחום על דר' מחאג'נה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה יאוש כשיש פתרון
שולה זק21/11/2010שלום טליה,
כמו שמקס אמר - תעייני בשאלות הנפוצות ותביני מה הדרך הנכונה. כמו כן אם תעייני בדברי הכותבים בפורום, תקבלי עידוד שאת צריכה לקחת יוזמה ולטפל בעצמך.
עד כמה שידוע לי את "הבלון" הפסיקו מזמן.
אני ממליצה לפנות לכירורג בריאטרי שעושה את כל סוגי הניתוחים, טבעת, שרוול, מעקף. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל, המכיל את ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה ויחד איתך ימליץ על דרך הטיפול המתאימה לך לרדת במשקל עם שינוי אורח חיים לאורך זמן.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה יקירתי מה שלומך?
yarden21/11/2010איזה מדהימה את,כל הכבוד ישר כח..
נשיקות ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך ירדן.
שולה זק21/11/2010יש תאום בינך לבין גל (בן) כי חזרתם אינו באותו יום חחחחחחח
מה שלומך? דווחי ספרי מה קורה......אנחנו סקרנים
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אצלי
yarden21/11/2010אני בסדר,מ25 לאוגוסט אני מתקדמת לכיוון -30.עדיין בבית ,מאחר שהאוכל ..כן האוכל עדיין לא בסטנדרטים של הדיאטנית אני מקבלת כל מיני תוספי מזון וויטמינים.
יש לי בדיקה אחת לא תקינה ,בעניין כדוריות לבנות ,אבל זה בטיפול..
חוץ מזה מאושרת,מאושרת,מאושרת,החיים מחייכים ליי,מקבלת מחמאות,יש אנשים שזה מצחיק עוברים ולא אומרים שלום!!!!חחחחח
וחלק שלא ראו אותי לקראת הניתוח ומחכים לראות אתי.
וכאלה לצערי שלא מסוגלים לפרגן,מהאנשים שאתה לא מצפה..
הניתוח ואוו שינה לי את החיים לגמרי,הסכרת נעלמה,התאיידה ,..
בעלי מפרגן ,מאושר ,תומך ,עוזר מייעץ,שואל,בודק,חוקר..עושה בשבילי הכל..
אפילו ..פותח לי את ההליכון..ומביא לי מים...
אשתדל להעלות תמונה.
באהבה לכולם ורק בריאות ואושר
אוהבת ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי
שולה זק21/11/2010את מקסימה
תמשיכי לחייך כל הזמן ותתמקדי רק באנרגיות החיוביות.
איך אומרים בלשון עמך "ימותו הקנאים".......ואלה זה נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה דחופה המיואשת מעצמה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010טליה שלום.
את באנדיקציה מאוד ברורה לניתוח בריאטרי. יש לך BMI40 עם מחלות רקע. בעצם ניתוח בריאטרי מאוד יטיב לך מאחר ואנחנו יודעים ש 70% מהמחלות ברקע (סכרת, לחץ דם, שומנים בדם וכו...) או נעלמים או מאוזנים במינימום תרופות זמן קצר לאחר הניתוח. אני ממליץ לך בחום להפגש עם מנתח בריאטרי אשר מבצע את כל הניתוחים. אשמח להיות לך לעזר ושיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה ומהחיה20/11/2010
מה עושים כדי למנוע אפצי זה עושה לי כאב חד בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמרו לי הרעיונות היצירתיים
אושירה20/11/2010תחשוב לבד. למה בא לך האפצ'י ותמנע את הסיטואציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיאת דבריםיצחק20/11/2010
ערב טוב לכולם
אני 5 ימים לאחר ניתוח שרוול,מרגיש מצויין אך עדיין ישנם כאבים מדי פעם בזמן קימה מישיבה,שכיבה או כשמתכופפים
רציתי לדעת,אני אב ל2 ילדים קטנים וקציתי לדעת כמה זמן לאחר הניתוח אני יוכל להרים אותם ולשחק איתם,הגדולה בת שנתיים וחתי והקטן בן 8 חודשים שיחיו
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יצחק
אושירה20/11/2010בשעה טובה שאתה אחרי ניתוח.
רצוי בחודש הראשון אחרי הניתוח לא להרים דברים כבדים. אתה יכול לשבת ולקחת את הילדים..
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשיאת דברים2
יצחק20/11/2010תודה על התגובה המהירה שולה
אני אעדכן בהמשך לגבי הכול
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מחגנהחיה20/11/2010
נותחתי על ידך ביום שני האחרון ניתוח שרוול ,
יש לי שאלה שמאד מלחיצה אותי אני רואה ומרגיש שהבטן זזה באזור ניתוח כל הזמן, יש זמנים יותר חלש ויש זמנים יותר חזק, זה לא כואב מה זה?
אני מאוד בלחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שדר' מחג'נה יענה
אושירה20/11/2010בקשר לתרופות - מינון - רצוי להתיעץ עם הרופא ואו הרוקח.
לי הומלץ בזמנו לקחת כדור בבוקר וכדור בערב. (שאלת מקודם ועניתי בטעות לשם יוסי)
לגבי הבטן שזזה - איני מבינה למה אתה מתכוון. אני מניחה שאין לך "תינוק" שמשתולל שם :). ואם יש לך תחושות שמשהו זז, יתכן וזה גזים וזה טבעי אחרי ניתוח. הכל עוד בצקתי מהניתוח.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייתי אצל מומחה לנשירת שיער...לי20/11/2010
הי חברים,
לאחר שמצב הנשירה שלי הגיעה לממדים עצומים,ביקרתי אצל אחד המומחים בארץ בבעיות שיער והשתלה.בכיתי אצלו כמו ילדה, זה מדהים לראות איך הרעמה הענקית ובריאה התחלפה בכמה תלתלים תלויים על הקרקפת...
מבלי שום כוונה להשוויץ,כל חיי תלתליי השופעים היו עבורי "גאוות יחידה" שלא פעם פיצה על הגוף השמן.בקיצר, הוא סיפר לי שזה קורה אצל המון מנותחי קיבה,שמקור הבעיה בעיקר בספיגת הויטמינים, ביחוד מקומפלקס B.ויטמין B6 שהיא חיונית שצמיחת השיער נספגת רובה בקיבה וברגע שיש מעט מאוד קיבה יש גם מעט מאוד ספיגה.זו לא חוסר באבץ או דברים אחרים,לדבריו.בנוסף, הוא סיפר לי שבין ספטמבר לינואר יש נשירה עונתי לכולם.
לסיכום: הפסקתי עם הרוטסHR( בהמלצתו),עכשיו לוקחת 3 כדורי B6 ביום וכדור סידן עם ויטמין D + כדור ויטמין C.בנוסף צריך לחפוף כל יומיים וכל חפיפה עם שמפו טיפולי אחר שהוא אמר לקנות (כל שפורפרת 100 CC עולה כמעט 70 ש"ח :( .
והעיקר...סבלנות,לדבריו הסיפור יקח חודשים עד שהכל יתאזן.נרגעתי? ממממ.....
טוב,תודה על ההקשבה,אספר לכם מה קורה בהמשך.
שבוע נפלא לכולם ובמיחד לאורנה'לה המחלימה מניתוח.
אוהבת,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד כמה שזכור לי שערייך מדהים
אושירה20/11/2010שלום לי,
הבאת לנו אינפורמציה חדובה בקשר לנשירת השיער (שזור בנימה האישית שלך).
אסוף את דברייך בשאלות הנפוצות, על מנת שלא נשכח שיש טיפול והמצב זמני.
(כרגע יש תקלה באתר ואיני מליחה להכנס לדף "המנהל").
לא סיפרת איך הולך עם הירידה במשקל. נשמח לשמוע דיווח.
שבוע טוב ולהשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולה יקרה
לי22/11/2010השיער שלי כבר לא מדהים.נראה איך הטיפול יעזור.רק סבלנות
לגבי הירידה, תקועה חזק על 77 ק"ג כבר יותר מחודש.אין לי יותר מאיפה לקזז.
ביום ד' יש לי ביקורת אצל קוריאנסקי, אדבר איתו על כך.
חיבוק,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לנשירת שיער
ליטל21/11/2010היי
אני שלשה חודשים אחרי ניתוח שרוול וגם לי יש נשירה מפחידה.ניסיתי לקחת כל מיני תוספים שאמורים לעזור אך הם גורמים לי להקיא ישר אחרי נטילתם.
האם הויטמינים שציינת פה הם כולם מה שהרופא המליץ לך לנשירה? כלומר גם B6 וגם ויטמין C? האם את נוטלת אותם בנוסף למולטיויטמין?
בנוסף אשמח אם תכתבי מה שם השמפו שאת משתמשת בו. אני נואשת לנסות כל דבר כרגע.
תודה רבה ויום טוב
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליטל !
לי22/11/2010לוקחת מולטי צמחית של סולגר בנוסף B6 ,סידן וD+C.
לגבי השמפואיים,זה מותאם אישי.הרופא בדק לי במכשיר אלקטרוני את מצב הקרקפת ,סוג השיער והשורש ובהתאם לזה כתב מה מתאים לי.מצעיה לך גם לגשת למומחה לנשירה ולשוחח איתו.
בהצלחה
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילוששש
ריקי21/11/2010גם אצלי אותו סיפור בגלל זה קניתי תוספות שיער חחח.שטויות יעבור לנו.העיקר הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריקיייייייייייי
לי22/11/2010היי מאמי,מה קורה? טוב לדעת שאני לא לבד בקלחת הזו.
עכשיו אני בטיפול אינטנסיבי לנשירה.מקסימום אהיה קרחת אבל רזה חחחחח
נשיקות וחיבוקים
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי חמודה
רוזי22/11/2010את ממש לא לבד גם לי נשירה וזה לא נורא לתת לשיער לנוח לקבל טיפול וזה מתגמדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי מתוקה!
לי22/11/2010אני מנסה לא לתת לזה חשיבות אבל עצוב לי...
מקווה מאד שזה ישפתר בקרוב
אוהתתותך
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותחיה20/11/2010
עברתי ביום שני ניתוח שרוול אני כבר בבית
א' הבטן שלי זזה באזור של השרוול ולא מנשימות פשוט זז, מה זה אומר?
ב' כמה פעמים ביום לקחת לוסק ומתי אף אחד לא ענה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוסי
אושירה20/11/2010בקשר לתרופות - מינון - רצוי להתיעץ עם הרופא ואו הרוקח.
לי הומלץ בזמנו לקחת כדור בבוקר וכדור בערב.
לגבי הבטן שזזה - איני מבינה למה אתה מתכוון. אני מניחה שאין לך "תינוק" שמשתולל שם :). ואם יש לך תחושות שמשהו זז, יתכן וזה גזים וזה טבעי אחרי ניתוח. הכל עוד בצקתי מהניתוח.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם פחדים - חדשהנועה20/11/2010
שלום לכולם,
בעוד כחודש אני עוברת ניתוח שרוול במרכז הארץ. אני מתעוררת מידי בוקר ב-4:30 ואיני מצליחה להירדם ומיד עולות מחשבות על הניתוח ואיני מצליחה להירדם שוב וכרגיל בלילה הכל נראה פחות טוב. סיפרתי רק לאנשים שהיה הכרחי לספר להם בעלי, 3 ילדי וטרם סיפרתי לילדי הקטן בן 13 אספר לו במועד קרוב לניתוח. בנוסף סיפרתי למנהל הישיר שלי בעבודה. לא סיפרתי מאחר ואיני רוצה שיגרמו לי להיסוסים ולשינוי החלטתי.
איך מצליחים להתגבר על הפחדים?
תודה
נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נועה
רוזי20/11/2010לפני 8 חודשים עברתי את הניתוח לא סיפרתי לאף אחד הייתי ניכנסת לפורום ופה הכרתי את ריקיהיינו מתמודדות ביחד לפני הניתוח ואחרי בעצם אנחנו כול היום מדברות לדעתי דברי אם אנשים שעברו ובאו מהמקום שלך נועה הפייס שלי רוזי זבטאני 0503337236 מהייכן את אשמח לדבר איתך שבת שלום בהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת שאלה מעולה.
גל (הבן)20/11/2010ולא בטוח שלמישהו יש את התשובה.
כל אחד ואחת והדרכים שלו ושלה, אני חושב שהדרך שלי הייתה לשנן כל הזמן את המנטרה שהמחלות הנלוות להשמנה חולנית הן הרבה יותר מפחידות מהניתוח, שלא לדבר על זה שהחיים אחר כך הם נפלאים וקלים יותר (במלוא מובן המילה), הרווח הוא אדיר, אתה לא מבין איך לא עשית את הניתוח כבר לפני שנים.
שיהיה המון בהצלחה,
ובלי הרבה פחדים.
לי, הניתוח שינה לחלוטין את החיים.
סתם בתור טיזר אני אגיד לך שהייתי היום בים, בלי חולצה!!!, אולי זה נשמע דבילי אבל זה לא קרה מאז התיכון. רצתי בים עם הכלב שלי, לא רצתי מאז חטיבת הביניים.
תחשבי חיובי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל הבן שלנו
אושירה20/11/2010שמחתי לראות ולשמוע שאתה כאן. נעלמת ונאלמת לנו. לקרוא את דבריך, מחמם את הלב. תעשה חיפוש על עצמך בפורום - לפני הניתוח ותראה את השינוי. אז איך הטיולים בצפון? או בדרום? ובים בלי חולצה.....צילמת את הארוע???
אולי תספר לנו כמה ירדת עד כה?
(אתה זוכר את שיחתנו האישית במייל? מקווה שתדאג לעדכן לכשיהיו שינויים)
שבוע טוב ורק בשורות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזוכר גם זוכר
גל (הבן)20/11/2010עדכון חודשי יגיע ממש עוד כמה ימים, כשיעבור חודש.
ואני יכול לתת לך טיזר שירדתי מ3 ספרות ל2 ספרות :)
כן, ימים עסוקים מאוד עוברים על כוחותינו, אז אני קורא, אבל לא תמיד מוצא את השנייה המתאימה גם כדי להגיב, חוצמזה, אתם עושים את זה כל כך יפה, למה להפריע :P
סתם.. אני צוחק..
צילמתי את הארוע בים. לא את השלב בלי החולצה, רק את הטיולים עם הכלב.
אני עדיין מעדיף לא לעלות לפה תמונות, איש של פרטיות אני, את כבר יודעת...
(מי שרוצה יוכל לקבל את זה במייל :) )
מקסי - אני מגשים את החלומות שלי, וזה מדהים. וכן, אני אספן גללים כפייתי. זה עדיין שווה את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שבטח הבנת-אני מפרגן
מקס ברנר20/11/2010וקצת מקנא...אבל זה בסדר-יש מקום לכולם להיות מאושרים.זה לא משחק סכום אפס!
חוץ מעניין הכלב-כאמור גדלתי בכפר והיו לנו שם כלבים ראויים לשמם.כשהייתי בן 9-10 היה לנו כלב זאב גדול (45 קילו בערך) שישן איתי במיטה,אבל גם רץ במרחבים ורדף אחרי ארנבות.הכלבים של ת"א-כל מיני כלבי צעצוע קטנים,צמריים ,נוירוטים ועצבניים-הם לא פרטנרים ראויים בעיניי,עוד לפני שהגענו לשלב איסוף ההפרשות.זוכר את הקטע ב-"סיינפלד" על הנושא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי שאתה מפרגן.
גל (הבן)21/11/2010הכלב היקר שלי - הוא גולדן מעורב אשר לקחנו מאחת העמותות. רק בן 3 וחצי חודשים וכבר שוקל מעל 12 קילו. הצפי הוא בערך 35-40 קילו.
הוא מדהים ומקסים והורס את הבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח..אח.. אח..גל
מקס ברנר20/11/2010בוא ננתח את המשפט:"רצתי בלי חולצה,על חוף הים,עם הכלב שלי"
רצתי-ככל הידוע בפעם האחרונה ב1984 או 85
בלי חולצה-בציבור-ב1987 בסיציליה.
על חוף הים-עם חולצה-ב2001 בנסיון להתמודד עם התקף אלרגי חריף.
כלב-היה לי בשנות ה-70 כשגרתי בכפר.בעיר זה מרגיש לי לא לעניין להפוך להיות אספן גללים בשקיות.אולי צריך לחזור לכפר !
בקיצור:במשפט הבודד הזה נפתח לי שק שלם של חלומות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי איזה כייף להתחיל לצחוק אתך
אושירה20/11/2010שבוע טוב מקס,
סוף סוף חזרת לעצמך....הרגשתי שמהו חסר לי. מזמן לא גלגלתני מצחוק. בטח לביאה משתדלת להתאפק לא לצחוק שלא יכאבו לה התפרים.
גם את נושא החולצה הוספתי לרשימה.....לזו באוד שנה (אחרי הניתוח)....מתחילה להיות רשימה ארוכה
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע רגע .אני לא מעודכנת מקס אתה
yarden21/11/2010עדיין לא אחרי ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא אבל שמח שאתם מרגישים
מקס ברנר21/11/2010נוח בחברתי כאילו אני "אחד מהחבר'ה"!
בתמצית-תוכלי למצוא הכל בפורום בעדכוני יומן המסע שלי-עברתי המון בדיקות לקראת,וכעת אני מנסה לשפר את תפקודי הריאות, ולייצב את לחץ הדם,כדי לקבל אישור לניתוח.אם הכל יילך למישרין המועד החזוי הוא ינואר הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועה
ריקי20/11/2010היי חמודה. כמו שרוזי חברתי אמרה ככה זה בידיוק היה. לכולנו יש כל מיני מחשבות .רוזי עברה לפני בשבועיים צילצלתי אליה ושאלתי אותה מיליון שאלות וכמובן אחרי שהיכרנו את הפורום המקסים הזה אין יום שאני לא עוברת דרכו חח. בזכות המון אנשים מקסימים פה שעוזרים ותומכים. זה מאד טבעי לחשושש ולפחד אני בידיוק כמוך לא ישנתי כמעט בכלל וביום של הניתוח לא רציתי לעשות פחדתי שאני לא אתעורר מההרדמה .והעלתי שאלה כזאת פה לפני הניתוח. אבל אם נמשיך לחשוב על הדברים הרעים לא נגיע לכלום. וכמה רציתי להגיע למקום הזה עכשיו אני פשוט מברכת את עצמי על הניתוח שעשיתי. מאמיי בכיף נשמח לעזור לך מתי שתיצטרכי. בפייסבוק אני ניקראת ריקי פרבדה. אשמח להכיר אותך ולעזור בהצלחה מתוקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי למדור שאלות נפוצות
אושירה20/11/2010שלום נועה,
לחשוש ולפחד זה טבעי, אנושי ולגיטימי. בכל זאת ניתוח. אבל תחשבי על איכות חייך אחרי. אני ממליצה שתיכנסי לשאלות הנפוצות כאן ותקראי את שלב א' ב' ג' של דני ובכלל את כל השאלות והתשובות. כמו כן תעייני בדפי הפורום. דברי הכותבים מדברים בעד עצמם.
החלטת לקחת את גורלך בידייך ולעשות מעשה שיביא רק שיפור ואיכות חיים, למה להתבייש בזה. למה לחשוש לשתף את הסביבה?
אנחנו נשמח להיות לך לעזר ולעידוד לכל אורך הדרך.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
מירית20/11/2010קודם כל שיהיה בהצלחה ושנית אני גם לפני ומאוד חוששת אבל אגיד לך מה אמר לי הרופא לעשות פשוט לעשות טבלה מה כן בעד הניתוח ומה נגד ואז לעשות חושבים כמובן איפה שיש יותר לשם הכיוון, אני גם מפחדת ואולי אני כרגע לא הדוגמא אבל אני גם משננת כל הזמן בראש מה עדיף ככה כי דיאטות לא עזרו או לקחת אומץ ולנסות
כשאהיה שם כבר על שולחן הניתוחים כבר לא תהיה האפשרות לחזור אחורה אלא רק קדימה לדרך חדשה
לא בטוחה שעזרתי אבל בכל אופן בהצלחה בכל מה שתעשי
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
אפרת20/11/2010הי נועה אני אפרת עברתי את הניתוח הזה לפני חודש גם לי היו חששות זה טבעי לחלוטין תחשבי על אחרי הניתוח איזה כיף להיכנס למכנסיים שלא חשבת שבחיים עוד תיכנסי אליהם תלכי לניתוח בלב שלם והכי חשוב שיהייה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי נועה
yarden21/11/2010דבר ראשון,את לא לבד,עצם זה שאת כותבת כאן ,זה מעולה,גם אם התעוררת לפנות בוקר ,יהיה כאן מישהו שיקבל את פנייך..
המחשבות שעוברות לך ,לחלקם יגרמו לחיוך קטן שמזכיר נשכחות את החודשים,הימים,השעות והשניות לפני הניתוח ,זה ..
יקירתי נורמלי לחלוטין,כל אחד יכול לקחת את עצמו ,,מה הציפיות שלו מהניתוח ,למה הוא ניגש לניתוח ,אני חושבת ,ככה אצלי היה ,שהסתכלתי לעתיד,זה מה שעניין אותי,
לחיות את ההווה זה הכי קל ,העתיד מבחינתי ראיתי עננה שחורה ,לשם לא רציתי להגיע..
תעבדי הרבה על עצמך ובכלל את יודעת מה..תתנתקי מהמחשבות ,תראי כמה עוברים את הניתוח ,תראי כמה אנשים מאושרים יש,תראי אנשים מבוגרים שלא מוותרים וגם רוצים להגשים את עצמם,תראי ..
נועה יקירה כולם כאן
יום רגוע באהבה ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה,
צנובר21/11/2010קראתי את ההודעה שלך ולא יכולתי שלא להזדהות אתך (לפחות קצת).
אני חושב שכולנו פחדנו לפני הניתוח, כל אחד בדרכו.
אני יכול לומר לך שמה שעודד אותי ועזר לי זו הידיעה הברורה שבלי הניתוח מצבי יהיה הרבה יותר גרוע. היתה לי סוכרת עם ערכים מאד גבוהים, וסוכרת זו מחלה מאד מפחידה, בעיקר אם היא משולבת עם יתר לחץ דם ועוד רעות חולות למיניהן.
חשבתי לי שאני מפקיד את גופי בידיו של המנתח שאני מאד סומך עליו (ד"ר סובחי המצוין), והוא מצידו יעשה הכל (באמת הכל) כדי שאני אעבור את הניתוח על הצד הטוב ביותר.
המחשבה שאני יכול הפוך לסיעודי כתוצאה מההשמנה ומכל מה שהתלווה אליה, הפחידה אותי יותר מהמחשבה שאני עלול למות בניתוח. וככה צעדתי לי אל הניתוח.
והיום בדיעבד אני יכול לומר לך שההחלטה ללכת על הניתוח היתה ההחלטה הכי טובה שעשיתי בשביל עצמי. אני מרגיש כמו שהרגשתי לפני 30 שנה. קליל, אנרגטי ובריא. בקיצור מאושר מהתחושות ומה שקורה לי.
תתגברי על הפחדים (המובנים) ותלכי לניתוח בהתלהבות.
ב ה צ ל ח ה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לשולהגי.פי20/11/2010
קיבלתי פענוח של צילום ושט קיבה ומלבד הערה" צורה קסקדית של הקיבה " הכל תקין האם את יודעת מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לשולה - תגובה
שולה זק20/11/2010אם איני טועה מקס ברנר ענה לך על השאלה. לדבריו אין לך מה לדאוג. הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)