מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הייאפרת13/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת יישר כח
שולה זק14/11/2010את נראית נהדר. רואים האושר בעינייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתושששששש
ריקי14/11/2010איזה דבר יפה ואהווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממתואווווווו
ג.מ14/11/2010חמודה את נראית 10 אני גם מחכה לתוצאות מתי התחלת ובאיזה משקל אם מותר לשאול ואם אכן את עונה אז מה משקלך כעת אני לחוצה מאוד וכבר רוצה לראות תוצאות ולהיראות כמוך אניהתחלתי במשקל122 והיום 111
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
אפרת14/11/2010הי מותק אני עברתי שרוול לפני בדיוק חודש במשקל של 120 קג והיום אני 108 ומאושרת ..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוחישראל13/11/2010
בערך תוך כמה זמן מהפגישה הראשונה שלו מקבלים תור לניתוח באסותא
יש לי כללית מושלם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טבעת אצל ד"ר אבינוח - תגובה
שולה זק13/11/2010ערב טוב
זאת עליך לברר מול המרכז הרפואי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ישראל13/11/2010אני בן 24 האם בגילי יכולים להשאר עודפי עור לאחר ירידה במשקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ישראל
נטלי14/11/2010בדרך כלל בגלל שזה פרטי באסותא, התורים מהירים... בערך בין שבועיים עד חודש... אבל באמת צריך לברר את זה...
שיהיה בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור לניתוח
עדן14/11/2010לי קבעו באסותא תוך 3 ימים ( אני במכבי )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהאפרת13/11/2010
אתמול התחלתי את הויטמינים והיום קמתי עם סחרחורת ובחילות נוראיות האם לדעתך יש קשר לויטמינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשולה - תגובה
שולה זק13/11/2010שלום אפרת
הכל אפשרי.
רצוי ומומלץ להתיעץ עם רופא או רוקח.
תקראי בדף ההסבר בקופסא מה תופעות הלואי ואם יש רגישויות מהויטמינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר מינץסינדרלה13/11/2010
שלום רב אני מועמדת לניתוח שרוול ואני כרגע בשלב חיפוש מנתח
רציתי לדעת מי מכיר התנתח או יכול להמליץ לי על דר מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל המנתחים מעולים
שולה זק13/11/2010כל המנתחים הם כירורגים בכירים שהתמחו בתחום ניתוחי הקיבה ..
רצוי לפנות למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים - טבעת, שרוול מעקף.
דר' ירון מינץ, אכן עושה את כל הניתוחים והוא מנתח בכיר בבית חולים השרון.
את צריכה לברר קודם עם הקופה שלך לאן את מקבל התחייבות לניתוח ולפי זה להתעניין על מנתח ומרכז רפואי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מינץ
סינדרלה13/11/2010תודה רבה על התשובה המהירה
פשוט לא ראיתי את השם שלו בפורמים ולכן היה חשוב לי לדעת שיש לו מספיק נסיון ושהוא כבר ניתח מספיק אנשים אני בקופת חולים מכבי והבנתי שאם ארצה להתנתח על ידו באסותא משהו כמו 3000 שח לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור עלויות
שולה זק13/11/2010עלויות במרכז רפואי פרטי את אמורה לברר במרכז עצמו ומול הביטוח שלך. יש הבדלים בין הקופות המרכזים וגם בין ההסכמים עם הרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעדכנתאפרת12/11/2010
הי חברים אני בדיוק חודש אחרי ניתוח שרוול והורדתי 12 קג . ההרגשה מדהימה
עכשיו אני מרגישה קצת תקועה אבל אני בטוחה שזה בסדר והירידות יגיעו שתהייה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד - נראית נהדר
שולה זק12/11/2010בהצלחה בהמשך...."תקיעות" הן מנת חלקם של כולנו....אל דאגו...את תמשיכי לרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרתתתתתת
רוזי13/11/2010ניראת ניפלא הכי חשוב הבריאות ושאת מאושרתת מקסימה אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת13/11/2010תודה רבה מתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרתוששששששששש
ריקי13/11/2010מדהים את ניראת מהממםםםםםםםםם ואת יפה ותמיד תחשבי ככה. את מעל כולם מתוקה. הגיע הזמן שנתחיל לחשוב ככה על עצמנו.בהצלחהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי
אפרת13/11/2010איזה מתוקה את ,את יודעת מה באמת הגיע הזמן שנרגיש מעל כולם כי מגיע לנו.......
אנחנו מדהימות ועשינו צעד שלא כולם היו עושים .......שאפו לנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
אפרת13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת
אפרת13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטיחה לך - התקיעה תעבור
שולה זק14/11/2010וכמו אצל כולם...תמשיך הירידה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון לאחר שלושה וחצי חודשיםעופר12/11/2010
שלום לכל החברים.
למי שלא יודע או לא זוכר - אני עברתי ניתוח בתחילת אוגוסט - מעקף קיבה.
שלושה וחצי חודשים אחרי אני שמח להגיד שהמשקל לא מפסיק לרדת - היום אני גאה להכריז על ירידה של 40 קילו.
ההרגשה נפלאה, הכל תקין אין תופעות מיוחדות.
בברכת שבת שלום
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עופריקו
אורנה LVIAA12/11/2010שכחת להגיד וגם חתיך על חחחחחחחחחחח ברכות על ה'ק"ג שנשרו טפו טפו
בלי עין הרע מחכה לתורי בע"ה
להשתמע אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר היפה שלנו!!!
נעמי12/11/2010איזה יופי לקרוא, אתה עושה את זה בגדול, אני מתארת לעצמי איזה חתיך אתה עכשו אם היית יפה במפגש האחרון, אני 10 שבועות אחרי ו-25.5 קג פחות, מאד מרוצה, לא מאמינה איך זה יורד, כל טוב ושוב כל הכבוד, איזה כייף לנו. שבת שלום, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לעופר
מירית12/11/2010הי עופר
רציתי לדעת ציפור לחשה שלי שאתה מהקריות?
ואם כן איפה נותחת?
תודה
מירית
וכל הכבוד על הירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציפור טעתה
שולה זק12/11/2010עופר מירושלים והוא נותח בהדסה הר הצופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה הציפור מקבלת את המידע ?
עופר13/11/2010אני הייתי מפטר את הציפור. מידע כוזב בהחלט.
תודה לכולם אתם נהדרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
מירית13/11/2010הציפור לחשה נכון אני התבלבלתי בשמות כי אני חדשה כאן
סורי
בכל מקרה אני נדהמת מהשינויים שיש לאנשים כאן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עופר...
עדי13/11/2010רוצים תמונה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח בשבילך
אפי אלון12/11/2010בהצלחה עם המשך הירידות
מחכה לתוצאות דומות גם אצלי
שתהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופררררררררר
רוזי16/11/2010גם אני מחכה תקועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוופריקו!!!!
נטלי14/11/2010גאה בך כל כך.... תמשיך ככה!!! כל כך כיף לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווווווו
עדן14/11/2010כל הכבוד לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד כיף לשמוע...
ליאורה15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד במבי,
צנובר15/11/2010זה יפה לדלג ככה מעל הוותיקים?
כל הכבוד על ההישג, ותמשיך ככה.
ואם אני כבר כותב כאן, אז אתמול הלכתי לקניון והחלטתי לפנק את עצמי בשני זוגות של מכנסי ג'ינס (פייר קארדין) שעולים בערך פי 4 ממה שתכננתי, אבל אחרי שמדדתי וראיתי בראי מה שמעולם עדיין לא ראיתי... החלטתי שמגיע לי, ופשוט השתוללתי. ופעם ראשונה שהצלחתי להבין טיפה איך מרגישות הנשים שעושות שופינג (שבדר"כ אני ממש שונא).
ולאורנה, שעכשיו בטח בשיא הלחץ, יהיה טוב, ובהצלחה...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה צנובר
אורנה LVIAA15/11/2010אכן ההתרגשות בעיצומה עוד יומייםםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר
ריקי16/11/2010כל כך היתגעגענו אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי ותודה על ההתענינות.
צנובר16/11/2010הכל בסדר, חזרתי בשביל להשאר...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
אפרת16/11/2010כל הכבוד לך
שאפו עליך
אני בדיוק חודש אחרי ניתוח שרוול וירדתי סהכ 13 קג
מתה להגיע לכמות שאתה ירדת ספר לי את הסוד.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
עופר17/11/2010אין סוד.
תלכי לפי הרגשת הגוף... תקשיבי לגוף...
קצת ספורט לא מזיק.
תראי שהכל יהיה מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועמדת לניתוח שרוולטיטי12/11/2010
בעברי הקרוב עישנתי קופסא ליום בערך,עקב בעיות בריאותיות הפחתתי את הכמות עד מקסימום 5 סיגריות ליום!
האם נתון זה יכול להשפיע לרעה על ההרדמה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועמדת לניתוח שרוול - תגובה
ד``ר דוד גויטיין12/11/2010התשובה הנכונה היא כן, אבל בכמות הסיגריות שמסרת ההפרעה לא תהיה משמעותית. ההמלצה היא להפסיק עישון לפחות לשבועיים לפני הרדמה (אם אפשר להפסיק לגמרי) ואם לא - לא להפסיק עד הניתוח (עניין של הפרשות ליחה מוגברות בימים הראשונים להפסקה - בעיות הרדמתיות).
בכלל, אפשר לנצל את הניתוח, שתפקידו לשפר את הבריאות, לשפר גם את הנושא הזה ולהפסיק לעשן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישהדורית12/11/2010
אלוי וכבר יגיע הנתוח התור והסתימו הבדקות עייפה כל היום מותשת אין כוח לעשות כלום מצב רוח בריצפה לחשוב שהתחתניתי רק לפני שנה מרגשה זוואה ומקרינה את כלפי חוץ רוצה תחיים שלי חזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
שולה זק12/11/2010אנחנו נשמח לעזור ולעודד. רק תגידי מה הבעיה כרגע. האם הבנתי נכון שעשית כל הבדיקות ואת מחכה לתור לניתוח.
איזה סוג ניתוח את עומדת לעבור? איפה את עוברת את הניתוח? את לא צריכה להרגיש זוועה. תתעודדתי. את רואה שאת לא לבד.
לקחת את גורלך בידיים ועוד מעט תתחילי לרדת במשקל ולהיות כלה מאושרת.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצל
דורית13/11/2010אצל ד"ר מחאג'נה ברמבם כבר האיתי אצלו בבקורת לפני שבוע בארך יש לי כל האשורים הנתוח זה מאקף קבה כל הברוקתיות למנהם נלחמתי לפני שהגעתי אלו כי ידעתי מי אנשים לאן נכנסת גם דברתי איתך טלפונית שאמרתי לך אני מי נהריה ורוצה לעשות ברמבם ואמרת שלא בטוחה שאשרו לי אז ישרו לי בעצם אין לי בעיה ב15 בדקה אחרונה ואז חוזרת לד"ר מחג'נה לקבל תור לנתוח סתם המתנה הורגת אותי רוצה להיות כבר אחרת זה הכול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
שולה זק13/11/2010איין ברירה דורית. כמו כל דבר בחיים גם לתור לניתוח צריך סבלנות. אם הקופה ישרה לך אין שום בעיה. אני בטוחה שבקרוב, לאחר סיום כל הבדיקות, תקבלי תאריך לניתוח ברמבם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבטיח להענות בחיוב
ליאור13/11/2010נדבר ונקבע .
בנתיים יהיה שבוע נפלא
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמירית12/11/2010
קודם כל רציתי להגיד לכם שהתמיכה כאן מדהימה אני קוראת אבל לא כותבת
שנית כל מי שסובב אותי לוחץ עלי לעשות ניתוח קיצור קיבה אני רוצה אבל מפחדת ומפחדת גם מהשלבים שאחרי זה
אני כרגע נמצאת לאחר ביקור אצל כירורג ובעצם עשיתי אתמול את הבדיקה הראשונה US כבד וכיס מרה ובשבוע הבא יש לי כבר עוד 2 בדיקות שאני יעשה
אני עובדת בי"ח כך שהפרוצדורה אצלי תהיה מהירה
אני במשקל גבוהה מאוד והאיך שאתם קוראים לזה BMI גבוהה מאוד אני גם סכרתית והניתוח הוא בשבילי כמו שהרופאים שסובבים אותי אומרים רפואי ולא למען היופי למרות שאצלי יש גם את זה זה לפחות מה שכולם אומרים.
אבל החששות אצלי גדולים ואני מפחדת למרות שיהיה לי את הלווי הכי טוב שאפשר כי אני עובדת שם
רציתי אבל לדעת מה מרגישים אחרי הניתוח מה ההבדל בין התהליך של לרדת לבד עם דיאטה לבין לרדת לבד אחרי השרוול אה הציעו לי שרוול שכחתי להגיד
הבנתי ממכם שהתהליך להרזיה זה אותו תהליך אז בגלל החששות שלי למה להכנס מתחת לסכין ? למה לסכן את הגוף? אני נסיתי גם מלא דיאטות והאמת שאני עכשיו תוך כדי הבדיקות גם בקבוצת תמיכה ירדתי 5.5 קילו בחודש
אני שוב רוצה לציין שפשוט ביקש ממני הרופא לעשות את הבדיקות ואחר כך להחליט אם לעשות את השרוול או לא
אז האם תעזרו לי בהחלטה לדעתי תוך שבועיים אני מסיימת את כל תהליך הבדיקות ובגלל שאני במשקל כה גבוהה וגם פרסונל יעשו לי את הניתוח מהיום להיום כך אמר גם הרופא
אבל אני צריכה להחליט ואני לא יודעת מה לעשות שוב מה מרגישים אחרי מה עושים אחרי ושוב האם לקחת את הסיכונים
תודה לכם וסליחה שהרבתי במילים אבל אני פוחדת וראיתי שאתם כל כך מאוחדים אני קוראת את הפורום כבר מעל חודש.
תודה לכולכם על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מיריתתתתתתתתתתת
רוזי12/11/2010שמי רוזיי אני מחולון עברתי שראול בעבקות סכרת מאוד גבוהההההההההה אחרי ניתוח ירד הסוכר מממני ירדתי במישקל אני ניראת נהדר ומרגישה טוב עשיתי את הניתוח אצלמרדכי שמעונוב ושכטר פינחב בבית חולים וולפסוןהמליץ הרופא סכרת המדהים שליי דר חוליו ויינשטיין אז יקתי לכי על בגדול
אנחנו תומכים עוזרים בשמחה לםני ואחרי 0503337236רוזי זבטאני בפייס בוק אשמח לעזור דברי איתי ולכי על זה בגדול נולדתי מחדש אגב ב16 לחודש תיהיה כתבה שלי בעקבות הסכרת והניצוח שראולבעיתון מעריב אנרגי שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמען בריאותך וחייך העתידיים
שולה זק12/11/2010ניתוחי קיצור קיבה הוגדרו כניתוחים מצילי חיים ,בגלל זה הם גם נכללים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.
לפחד ולחשוש זה בהחלט אנושי ולגטימי. אך גם לחשוב על בריאותך ועל חייך ואיך יראו בעוד 10 שנים עם משקל עודף גם לגיטימי, עם סוכרת ועוד מחלות שגורמות לנזק בלתי הפיך, איך יראו חייך ותפקודך היומי?
מצבך הנוכחי לא פחות מסוכן מניתוח. ציינת שניסית דיאטות ללא הצלחה. היום הפתרון שיש לרפואה להציע למחלת השמנת היתר - זה ניתוח. פתרון יעיל עם תוצאות טובות ולטווח ארוך.
כמי שעובדת בבית חולים, את יכולה לבקר במחלקה הכירורגית ולהיפגש עם מנותחים לפני הניתוח ותוך כדי האישפוז. זה יתן לך הרבה כח ומוטיבציה.
בהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה
מירית13/11/2010אני שואבת ממכם המון כוחות וזו הסיבה שבאמת התחלתי בסבב הבדיקות שצריך לעשות
לדעתי תוך שבועיים אני מסיימת אותם וגם לדעתי לא תהיה בעיה לקבל תור מהר לניתוח שכזה ( אני עובדת שם 16 שנה) אבל הפחד משתלט עלי איך מתגברים עליו ואיך התגברת את או אחרים על כל הסיכונים ולקחתם אותם אבל בכל זאת עשיתם את זה והאמת שזה נשמע מדהים כל הירידות הללו
אני רוצה גם להיות חלק מהמשפחה שלכם ספרו לי איך התמודדתם עם הסיכונים והפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מתגברים - חושבים על עתיד בריא
שולה זק13/11/2010פשוט מאוד....חושבים על איכות החיים הטובה אחרי הניתוח. על המחלות שיעלמו. על חדוות החיים שתשרה עליך. בתור פרסונל בבית חולים את יודעת שלמעטים ניתנת האפשרות לצאת ממעגל החולים הכרוניים למעגל החיים הבריאים - וזו אחת ההזדמנויות שהניתוח נותן.
אין להתעלם מהעובדה שניתוח זה ניתוח ובהרדמה מלאה, אבל מאידך, הסיכונים בהם את נתונה היום הרבה יותר גדולים וממשיים מלעבור את הניתוח.
קראי שוב ושוב את דברי דניאל. פרק א' ב' ג' - אחרי שינון תורתו - קשה להשאר אדישים. רק מחייכים והפחדים נעלמים
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח או לא? - שלב האשפוז
דניאל13/11/2010מירית שבת שלום
רקע: שורווולתי לפני שבועיים ואישתי לפני 8 שבועות.
אני אלוף העולם בלרדת במשקל, והשיאן העולמי בלהחזיר הכל+מע"מ.
העניין הזה, שאת פרסונל, יעזור אולי רק בקיצור תורים, יחס מצויין ודאגה גדולה, כולם מקבלים, לא רק פרסונל.
ועכשיו לשאלות שאת מתחבטת בהן:
ההרגשה אחרי הניתוח מזופתת, לא פעם עולה השאלה בזמן שאת שוכבת בלי לזוז במיטה:"למה עשיתי את זה, כדי לסבול?", ככה זה אחרי כל ניתוח, חומרי ההרדמה עושים את שלהם, חוסר היכולת לשבות את תנוחת השכיבה, והאחיות שלא מפסיקות "להטריד": לקחת לחץ דם דופק וחום ולהחליף את האינפוזיה. הן "מציקות" לא רק לפרסונל, גם למאושפזים רגילים, והן עושות את זה ממש בשעות שסוף סוף הצלחת להרדם ואת לא בדיוק רוצה שיטפלו בך עכשיו, כי הנקז מציק והתפרים מעצבנים, והקטטר פשוט בלתי נסבל ואת לא רוצה לראות אף אחד אבל פשוט את אף אחד!!
ואז....... מגיע הבוקר שאחרי (ןתאמיני לי, הוא מגיע.....)
ואחרי ביקור רופאים, עוזרים לך לקום מהמיטה ולשבת בכיסא, ודברים מפסיקים להציק, ובא לך להיכנס למקלחת, וההרגשב של מים זורמים על הגוף פשוט נפלאה, בהמשך תצאי לטיול עם ה"חבר" שלך (עמוד האינפוזיה) לטיולים במחלקה.
הכאבים פחותים, את מאבדת חבר צמוד(הקטטר המציק) ומחכב להיפטר גם מבן הדודו שלו: הנקז. והלילה - את סוף סוף מצליחה לישון.
ויהי ערב ויהי בוקר:היום השלישי:
את מרגישה טוב יותר ומתחילה לשתות לבד, ומשחררים אותך פה ושם מהעמוד התומך (של האינפוזיה) ואת מרגישה פתאום "חופשייה" - הולכת בלי מלווה.
את מצליחה להעביר את הזמן מהר יותר, כי יש לך סבלנות למבקרים, רואה כמה סרטים בטלוויזיה ואם יש לך ספר - את גומרת אותו - והמחשבה: מחר הולכים הביתה!!!
סליחה על האריכות, אבל פשוט רצית לדעת את ההרגשות של אחרי הניתוח,
הסיכום: ממש לא משהו, אבל כשמסתכלים על זה במבט לאחור - "היה שווה את זה"!!!
בהמשך: ההרגשה בבית (פרק ב')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל אתה מדהיםםם
ריקי13/11/2010כל כך מרגש אותי . זה ניראה כאילו אתה אחרי שנה מהניתוח. אתה כל כך מבין מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב השיבה הביתה - פרק ב'
דניאל13/11/2010מירית, החלטתי "להשקיע בך" אני מאריך בכתיבה.
אני מקווה שהדברים שלי, יעזרו לרבים מן המתלבטים בהמשך.......
בפרק א' סיפרתי על זה שרעייתי השתרוולה 6 שבועות לפניי, שבועיים לפני הניתוח שלה, היא החלה בדיאטה המכונה בפורום:"דיאטת נווה תרצה", בכדי להקטין את הכבד ולסייע למנתחים להצליח בעבודתם.
חשבון קצר יביא אתכם לבדיוק 10 שבועות אחורה מהיום.
אני החלטתי להתחיל בדיאטה מייד ולא "להשתולל" עד לתאריך שלי.
ב- 8 שבועות, ירדתי 12 ק"ג ומאז הניתוח - עוד 7 ק"ג.
וזה מביא אותי לשאלה שלך מירית: מה ההבדל בין הירידה לפני לירידה שאחרי?
אז להלן ההבדלים:
1. ה- 12 ק"ג ירדו תוך "עינוי עצמי" - לא אכלתי את מה שבאמת רציתי לאכול.
2. ה- 12 ק"ג היו הופכים ל- 15 ק"ג של עליה במשקל תוך כמה חודשים - שקוף.
3. ה- 7 ק"ג ירדו למרות שאכלתי בכוח את מה שאמרו לי שצריך.
לא בא לי לאכול כלום, אני פשוט מאלץ את עצמי "לתקוע" - פשוט כי צריך.
4. ה- 7 ק"ג + ה-12 ק"ג ביחד - בחיים לא ישובו אל גופי. פשוט כי אי אפשר!!!
לסיכום דבריי, ה-"חשק" לאכול - נעלם!!
שלא תתעי, בהמשך ה-"עיניים" ימשיכו לרצות, אבל מה לעשות, את לא יכולה להכיל את מה שלא נכנס. אתמול ישבנו לארוחת ליל שבת משפחתית והיה כל טוב על השולחן.
מאתמול הורשה לי לאכול דג או קציצות, והעיניים נורא רצו, אז העמסתי על הצלחת:
חצי פילה של אמנון, קציצה אחת ברוטב, קצת שעועית ירוקה ו- תפוח אדמה אפוי.
מיותר להגיד שכמות כזאת של אוכל, קודם לניתוח לא הייתה אפילו מגרה את בלוטות הטעם. כדי להשוות, הבן שלי (17.5) אכל 6 קציצות, דג שלם, אורז עם שעועית והרבה תפוחי אדמה, אהה... וחתיכת פשטדה, ועוד נשאר לו טעם של עוד....
ואני: לא הצלחתי לסיים מה שבצלחת ואפילו קיבלתי בפעם הראשונה את ההרגשה של "דחפתי יותר מידי", הרגשה לא נעימה - אז זה לא יקרה עוד פעם.
זה ההבדל העיקרי, אחרי הניתוח, חלק גדול מהחשק נעלם, לא מפריע לך האוכל שעובר לידך, וגם עם יש חשק, אין לכמויות לאן להיכנס אז את אוכלת כמו ציפור....
בפרק הבא - שלב ההתפקחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלב ההתפקחות - פרק ג'
דניאל13/11/2010מירית,
אחרי שעסקנו בנושאי הכירורגיה והקולינריה, נשארו מספר נושאים נוספים:
את תרדי במשקל, ותרדי מהר ויפה, ואז מתחילות להגיע המחמאות מכל אבר.
ואת מרגישה על עצמך, איך הבגדים שלבשת עד עכשיו לא מתאימים לך יותר,
פעם היית שומרת את הבגדים הגדולים: "הרי יש סיכוי שאני אשמין חזרה- לא?"
היום - אני ואשתי מבצעים "פרוייקט אוהלים" - ומפנים באופן סופי את כל מה שנראה ענק על מימדנו, ואין לנו שום חשש, לעולם לא נצטרך את הבגדים האלו שוב!!!!!
והביטחון העצמי - עולה מיום ליום, ההרגשה שלך עם הגוף שלך משתפרת מרגע לרגע,
את מוצאת את עצמך מסוגלת לבצע פעולות שלפני זה היו נראות בלתי אפשריות:
אני למשל מצליח לסבן את האצבעות של הרגליים במקלחת, אלמטרי לא? או מצליח לקשור את שרוכי הנעליים מבלי לעצור את הנשימה - לא טריוויאלי?
חגגתי 43 לפני 11 ימים, ואני בריא,
אבל יש לי מחלות תורשתיות במשפחה - "אללה ייסתור"
את סבא שלי מצד האבא לא הכרתי - הוא מת ממחלת לב כשהוא היה בן 33.
אבא שלי עדיין חי, סה"כ בן 68, אבל כבר 15 שנה הוא גריאטרי, עבר אין סוף צינתורים , מעקפים, בלונים, הוא סכרתי בקיצור "חי-מת".
אח שלו הצעיר - מת לפני 10 שנים מהתקף לב.
ואני - יש לי 5 ילדים ואני רוצה לחיות - ולחיות טוב בלי מחלות.
אז מה עדיף מירית?
לחיות עם עודף משקל, סכרת, ולכי תנחשי מה בא יחד עם זה:לחץ דם, מחלות פרקים, מחלות לב, מגבלות בתנועה וחולשה תמידית, או לקחת סיכון מחושב, לעשות ניתוח "מציל חיים", ולהוריד בצורה ניכרת את הסיכוי לחלות בכל הצרות האלה,
להגדיל את הביטחון העצמי, להיראות טוב בשביל עצמך, וגם בשביל הסביבה,
מהסאב-טקסט שלך הבנתי שאת מחשיבה את עצמך לאישה יפה.
מה יותר מסוכן מירית:
הסיכון שבניתוח, ומספר ימים מזופתים אחריו,
או הסיכון העצום שאת לוקחת ב-לא לעשות את הניתוח?
לי התשובה ברורה, אני מקווה שגם לך.
אם עזרתי לך או למי מהקוראים - היה שווה להשקיע - אלוהים עדי (למרות שכתבתי הכל בשבת בבוקר.....)
באהבה גדולה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד הוא לי
דניאל13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה מירית
דניאל13/11/2010אני תמיד מלמד את הילדים שלי:
הכי טוב זה האמת, גם אם היא לפעמים כואבת,
במקרה שלנו: תרתי משמע....
אני וגם אישתי היקרה (תרתי משמע) מאחלים לך לעשות את הצעד הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבוד הוא לי
דניאל13/11/2010בטעות קודם הגבתי להודעה בלא נכונה - להודעה שלי......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לג'.פי
דניאל13/11/2010עושה רושם שיש "באג" בתוכנה של הפורום....
אני ורעייתי השתרוולנו בוולפסון, יש לנו 5 ילדים (שאני יודע עליהם......)
אישתי בשלנית מלידה ואפילו מלמדת בישול בבתי ספר.
לא היינו נראים כמו שנראנו בלי יכולותיה המופלאות.
מבחינת הבישולים, אלונה מרגישה שזה לא מפריע לה
היא לא "מתגרה" ואין לה שום בעיה לאפות ולמלא את הבית בריחות,
מאידך, כולם אוכלים עכשיו בריא יותר, כל הבית עבר למאכלים מזינים יותר ומשמינים פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיפי
מירית13/11/2010גם אני הולכת לעשות את זה ברמבם וגם אני בשלב הבדיקות אולי נעשה את זה יחד יהיה פחות מפחיד מה את/אתה אומרים
בכל מקרה בהצלחה
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתך על שלביה עברה לשאלות נפוצות
שולה זק13/11/2010אין עליך דניאל!!!!
ממש השקעת. וכל מילה - סלע. מלאת רגש, אמיתית ומהלב.
הערבתי אותה על חלקיה לשאלות הנפוצות - כך שכל מי שמתעניין, חושש, מתלבט - יש לו תשובה מלאה
תודה לך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני היקר
מירית13/11/2010ואו תודה תודה ותודה לך
הרגשתי שכתבת את זה מכל הלב למרות שאנחנו לא מכירים
דוגרי בפנים הכנסת בי עידוד שלדעתי אף אחד לא עשה את זה
הפחד פתאום עף לו
אצטרך לקרוא את מכתבך עוד מלא פעמים כדי לקבל כוח ולא לפחד לעשות זאת
שוב המון תודה על העידוד
התרגשתי
מירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
גי.פי13/11/2010כל הכבוד על ההשקעה בכתיבה. אני בתחילת הבדיקות לקראת ניתוח שרוול.אמורה לעבור אותו ברמב"ם, אצל ד"ר מחג'נה.
הפירוט שלך היה מאיר עיניים. היכן עברתם אתה ואשתך את הניתוח? האם את כל התבשילים שציינת אשתך הכינה? סימן שהיא התאוששה יפה לאחר הניתוח? זה הפחד שלי ההתאוששות, יש לי שלושה ילדים בבית , שלא הייתי רוצה לדמיין איך יסתדרו בלעדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דניאל
טארו13/11/2010באמת תודה לך על הפירוט ןעל החיוביות , לי אישית זה מאוד עזר ונשמע מפתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה הרגיע והוריד את הלחץ
ליאתול13/11/2010גם אני לפני ניתוח ושמחתי לקרוא את כל מה שכתבת, מרגיע מאוד ומוריד לחץ.
המון הצלחה לך ולאשתך. אני בטוחה שאתם אנשים מיוחדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור, הקראתי את תגובתך לאלונה...
דניאל13/11/2010והיא פסקה חד משמעית.....
אם יש לך כוונה להעלות את כל המשקל בחזרה.....
רק אצלנו!!!!!!! תבוא עם רעייתך שתחיה, ונאכל את עצמנו לדעת,
אם כבר להשמין, אז לעשות את זה בטוב טעם,
45 דק' על כביש 6 ואתם מגיעים.....
אתה יודע מה? אתם יכולים לבוא גם אם סתם התלוצצת על הרצון להשמין חזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני אני בבעיה
ליאור13/11/2010אחרי שאני קורא את העידוד לך ומה שאתה מתאר , בא לי לעלות במשקל בחזרה , כדי לעבור שוב את הניתוח :-)
כל הכבוד !!!
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני היקר
אורנה LVIAA13/11/2010כל כך אהבתי לקרוא את מה שכתבת מאד מעודד ומחזק
יישר כוח וד"ש לאלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדני
אפרת13/11/2010הי אני אפרת עברתי את הניתוח לפני בדיוק חודש ירדתי 12 קג ואני מרגישה מצויין .
כיף לקרוא את מה שאתה כותב כל מילה אמת לאמיתה .............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מדהים
דניאל13/11/2010הצלחת להעביר לי בדיוק את התשובות לחששות שלי תודה רבה עזרת לי מאד יום שלישי הניתוח שלי וממש ממש הרגעת אותי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מירית
ריקי13/11/2010שמחתי לעזור מתוקה מקווה לשמוע ממך בשורות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברים יקריםאורנה LVIAA12/11/2010
17.11 בא ומתקרב הבטן מקרקרת מרוב רעב ופחד המחשבות צצרות ורצות להם
מתה כבר להיות אחרי בע"ה
שיהיה לכם שבת שלום אוהבת אותכם אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורנה
לי12/11/2010כ"כ מבינה אותך...
זה נראה כמו סוף הריון ( ארוך יותר מכל ה9 החודשים יחד...)
קחי נשימה עמוקה,נסי להרגע,צאי מהבית ותתכונני ל"לידה".כי זה ממש כך,כמו להוולד מחדש.
בהצלחה רבה
אוהבת,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנלהה
ריקי12/11/2010שיהיה לך המון בהצלחה יפתיי. אוהבים אותךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים חדשה
טארו12/11/2010תחשבי חיןבי ותחלמי על העתיד ועל הבגדים היפים אני חןשבת שזה יוריד את הלחץ שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים - תגובה
שולה זק12/11/2010אורנלה...ככה את פתאום הופכת לי לחתלתולה במקום ללביאה/פנתרה....אני מרשה לך לפחד/לחשוב/להתרגש. אם לא עכשיו - אימתי??? כשתהיה כבר חתיכה גבוהה וחטובה ותצחקי לנו מלעלה?????
חיבוק וסופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהההההההההה
רוזי12/11/2010ככה נלך לדר שקשוקה ביחד אני מחכה לשרית גםםםםםם ונעשה פגישה כולם בהצלחההההההההההההההההה מאושרת בשבלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהלה מתוקה!!!
נעמי12/11/2010סוף כל סוף מגיע בשעה טובה רגע האמת, ואני מאחלת לך בשעה טובה ומוצלחת, להיות עם ראש מורם ולומר את האמת, אני עושה עכשו בשביל עצמי כי מגיע לי, עד עכשו הכל היה בשביל כולם, עכשו מגיע תורי, וכולם ישמחו בשבילך ובשביל עצמם, כי את מתחילה דרך חיים חדשה, ואני מאושרת בשבילך. אורנה ההרגשה כל כך טובה, לראות איך הקילוגרמים הארורים נופלים, והאור בקצה המנהרה קרוב. אז לא לדאוג, אנחנו כבר אכלנו מכל טוב, ותאמיני לי לא רעבים בכלל. אז כל טוב ושבת שלום, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על האיחולים והתמיכה
אורנה LVIAA12/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להעלות תמונות למה?ריקי12/11/2010
בוקר טוב לכולם.אני מנסה לשלוח תמונות ולא מצליח לי.זה אומר לי ככה זה לא gif או jpg מה הסיבה מישהו יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריקי
אפי אלון12/11/2010תבואי אלי ואני אעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבת שלוםםםםםםםםםםםםרוזי12/11/2010
שבת שלוםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזי- שבת שלום ומבורך
אפי אלון12/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפי גם לך שבת מבורכת וכייפית
רוזי12/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרוזי
גי.פי12/11/2010אני לא מכירה אותך, אבל בתמונה את נראית נהדר, אני התחלתי סידרת בדיקות לקראת ניתוח שרוול, והתמונה שלך כל כך, מעודדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גי פי
רוזי12/11/2010שמי רוזי אשמח לעזור 0503337236בפייס בוק רוזי זבטאני אני מחולון עשיתי את הניתוח בוולפסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מתוסכלת....עדן12/11/2010
אני 3 שבועות אחרי הניתוח והחלטתי להתחיל להזיז את הגוף אז התחלתי השבוע עם הליכה והיום שידרגתי והלכתי לשיעור עיצוב של סטודיו C וזה ביעס אותי . אני הרגשתי כמו גוצית שמנה ומגושמת ליד כל הרזות , לא יכולתי לקפוץ ובטח שלא לדלג.
בקיצור ... נכנסתי לדיכאון.
עכשיו אני בדילמה אם להיאבק ברגשות האלה ולהמשיך ללכת או לחכות לשלב מאוחר יותר , תנו לי עצה בבקשה ...
שולה , זוכרת שירדתי ממש בהתחלה 3 קילו ...אז המהירות נעצרה וירדתי עד עכשיו 4 קילו... תמיד לקח לי זמן לרדת וזה בסדר כי בעצם בגלל זה עברתי את הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
נטלי12/11/2010חבל לי לשמוע שהביטחון שלך ככה נמוך..
אם את רוצה עצה ממני? אני חושבת שאת פשוט צריכה להבין שהשומן אצלך הינו זמני, שעוד תקופה קצרצרה את תוכלי להתאמן כמו כולן.הרי הכל בחיינו הוא ניסיון וזמן, לאט לאט משיעור לשיעור תשרפי קלוריות ותראי עדן חדשה, שמתמלאת בביטחון, חבל שתכניסי את עצמך עכשיו לדיכאון בגלל השומן,הרי עברת ניתוח כדי להאבק בו נכון? אל תשברי עכשיו, זה לא הזמן ולא בכלל....
שיהיה בהצלחה ואני תמיד פה אם את צריכה תמיכה או משהו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי
עדן12/11/2010מזל שיש את הפורום שבו אין לי בעיה להוציא את התסכול.
הפחד שלי זה שהדבר הזה יוריד לי את המוטיבציה הרי השומן הזה לפני שפגע בבריאות שלי הוא פגע קודם בביטחון העצמי
את די מחזקת אותי בזה שזה זמני .
אני חושבת שאולי זה מהר מידי בשבילי ללכת לספורט מסוג זה או שהכל בראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן
נטלי12/11/2010ללא ספק שאצל רוב האנשים הביטחון נפגע עקב העלייה במשקל...
אבל פה את עשית ניתוח....גם אני מתאמנת פעם בשבוע בזומבה אם שמעת על זה,זה שריפת קלוריות דרך ריקוד (הייתי רקדנית 8 שנים) וכולן שם רזות וחטובות, אבל מה שאני יהרוס לעצמי את הירידה במשקל? בגלל שכולן רזות? ממ לא....אני אתמן ואהיה שם בכדי שאני יראה תוצאות על עצמי...תהיי חזקה... !!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדןן החמודה
רוזי12/11/2010את כבר לא שמנה את אחרי ניתוח זה לא פשוט לדעתי תעשי הליכה לפי הקצב שלך
אם את מאיזור בת ים אשמח מאוד
ללכתתתת איתך קחי תזמן אל תממהרי מהר מאוד את תיהיה רזה וקלילה 0503337236 הפייס שלי רוזי זבטאני בכיף יקירה שבת שלום עשית צעד נבון מאודדדדדדדדדדדד לאט ובטחחחחחחחח אוהבים אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב עדן
שולה זק12/11/2010את צריכה לשדר לעצמך ולסביבה אושר. עשית זאת!!! לקחת את גורלך בידיים ואת בדרך הנכונה. איך אומרים "רומא לא נבנתה ביום אחד" ככה גם הגוף והנפש. אי אפשר לעבור שינוי קיצוני בשלושה שבועות. לדעתי אחרי 3 שבועות מוקדם מידי ללכת למכון C. את צריכה בינתיים פעילות מתונה. קצת הליכות ולא יותר.
לגבי הירידה במשקל - האם את נמצאת בליווי של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט שהוכן עבורך???זה מאוד חשוב וחיוני.אין לך להצטער על ירידה איטית. הגוף מנווט עצמו. ככה הוא יורד ומעצב עצמו בו זמנית. את תראי - התוצאות לא יאחרו להגיע.
וזכרי - לא כולן נולדו גבוהות וחטובות.
רזות וחטובות נהיה ....גבוהות - לא נורא מתרגלים חחחחח (אני 1.53 מ')
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדן חמודה
ריקי12/11/2010קודם כל בשעה טובה. ומגיע לך מזל טוב על זה שעברת את הניתוח וברוכה הבאה אלינו. תקשיבי לי מאמיי את לא עוזבת את הסטודיו טוב שנירשמת . את תמשיכי ולא אכפת לך מכל הרזות שיהיו בריאות את עוד מעט גם תהיי רזה ובריאה שיקפצו לך. גם אני הייתי חסרת ביטחון כמוך בידיוק עכשיו רק חזר לי הביטחון ואני גאה בעצמי . ובאיך שאני ניראת.אף פעם לא נתתי מחמאות לעצמי היום אני לא מפסיקה. את תלכי ותעשי ספורט.ואת לא אחרת מכולם את בידיוק כמוהם. את יפה ותלכי בראש מורם כי זה מגיע לך. מה שתיצטרכי אני פה ועוד הרבה כמוני. בפיסבוק אני ניקראת ריקי פרבדה בעיברית. מי שרוצה יכול להיצטרף בכיףף אני יאשר. והפלא שלי אם תיצטרכי 0543934147. וזהו ניגמר גברת תרימי את הראש ותחשבי חיובי.בהצלחה מאמיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדן
אפי אלון12/11/2010אהלן
את אחרי ניתוח....
תני לזמן לעשות את שלו
השינוי יהיה גם בגוף וגם בראש ובעיקר בראש
עוד מספר חודשעם מועט!!!
תשכחי את המצב שאת נמצאת בו היום.. ותרגיגי שהחיים שלך נפלאים
נ.ב גם אני נותחתי לפני 3 שבועות (19.10).. השינוי מתרחש לאט אבל מתרחש בכל יום
תהני מהצעד שעשית
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדן!!!
נעמי12/11/20103 שבועות אחרי ניתוח והורדת 4 קג, ואת מאוכזבת....במקום להגיד לעצמך עשיתי את זה, ולתת לגוף ולנשמה לנוח, הרי היינו בכזה סטרס לפני, ועכשו להגיד תודה לאל, הכל עבר בשלום! עכשו אני 10 שבועות אחרי השרוול, ואני מבטיחה לך שהכל מסתדר, והמשקל יורד מאד יפה, כמעט 26 קג, אבל גם התחלתי ב-150 קג, אחרי 5 שבועות הרופא שלח אותי למכון כושר של ביח מאיר ולאט לאט מתחילים לזוז, אז אנא תנוחי ותהיי מאושרת שהכל טוב, תאכלי מה שהדייאטנית אומרת, ואת תצליחי, אין מה לדאוג. כל טוב לך, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמוכם
עדן12/11/2010התגובות שלכם והתמיכה פשוט מדהימה וזה מאוד עוזר . עדיין לא הגעתי להחלטה מה לעשות אבל אני לוקחת בחשבון מה ששולה אומרת שאולי כדאי הליכות ובשלב מתקדם יותר אני אלך לסטודיו C /
עשיתי את הניתוח אצל אבינוח באסותא והם לא נותנים ליווי דיאטני .
בקופה שאלתי ואמרו לי שנהוג לקבל ליווי אצל מי שעושה את הניתוח אז די התייאשתי היות וכל אחד זורק אותי לצד השני.
אני לא יודעת גם אם כל דיאטנית עובדת עם מי שעושה טבעת.
בכל מקרה לגבי האוכל , אני חושבת שאני בסדר ויש לי סבלנות - רק שיירד!!!!!!!!!!!!
הצלחתם להעלות לי חיוך , אני שולחת לכולכם המון אהבה !!!!!!!!!!11 אתם גדולים מהחיים!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עדן
שולה זק12/11/2010אני מבינה שעברת ניתוח טבעת (או שפספסתי את זה שסיפרת)
מתי את אמורה להיות שוב אצל אבינוח לניפוח הטבעת?. תכיני לך בבקשה רשימת שאלות אליו וכמו כן תעמדי על כך שזכותך לקבל ליווי דיאטנית שתנחה אותך כיצד להתנהל עם הטבעת וכיצד להטמיע שינוי הרגלי אכילה.
אנחנו כמובן כאן נמשיך לתמוך ולעזור.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תזונה
נטלי12/11/2010הייתי בעבר עם טבעת...
אם תרצי הכוונה לגבי התפריט את יכולה להתקשר בכיף 0504230383....
רק לא בשבת....שתהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה ונטלי
עדן12/11/2010תודה רבה
יש לי מעקב בעוד שבועיים אז אני אשאל שם .
נטלי , תודה רבה , אני אעזר בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדן מליאת
ליאתול12/11/2010חברה שלי נותחה לפני חודש וחצי אצל אבינוח - טבעת , נכון אין ליווי דיאטנית אך מגיע לך דרך הקופה ליווי.
תשאלי בקופה שלך איך מקבלים הפניה לדיאטנית - זו זכותך המלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
עדן12/11/2010תודה , אני אתקשר ביום א' לקופה ואבקש פשוט תור.
לפני שבוע התקשרתי לאחת הדיאטניות והיא אמרה שעדיף ללכת למי שטיפל בי בניתוח,
בקיצור- אני אחפש דיאטנית אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו C - חבל על הכסף
דפנה13/11/2010במקום לשלם כל כך הרבה כסף לסטודיו C, ולהאבק איתם באם תרצי לבטל את המנוי, שימי נעלי ספורט, צאי להליכות או לריצה. כמו כן, תקראי קצת על שריפת שומנים במקום על שריפת כסף מיותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה... אהבתי ...חחחחח
עדן14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטודיו סי חבל על הכסף, מסכימה עם דפ
אולגה16/11/2010הייתי בסטודיו סי ועברתי דירה. הם לא היו מוכנים לבטל את המנוי שלי
כי זה עברתי לאותה עיר למקום קצת רחוק. לקחו ממני הרבה כסף על הביטול
של המנוי. למה אי אפשר לבטל מנוי ככה? בהתחלה היו מאוד נחמדים אבל
כשהודעתי למזכירה שאני עוזבת, פתאום יש בעיות.
אמרתי לחברות שלי את הסיפור ושלא ילכו להתאמן בסטודיו סי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כדי לעבור את הניתוחתמר11/11/2010
אני בת 44 שוקלת 94 גובה 1.55 סובלת מדלקת פרקים,דופק מהיר,אוסטופרוזיס,תת פעילות בלוטת התריס,אסטמה קלה מקבלת תרופות כרוניות ניסיתי הרבה דיאטות חלק ירדתי יפה אך עליתי חזרה האם כדי לעשות את הניתוח? האם אני עומדת בקריטריונים? והאם יש סיכון לאור מצבי הבריאותי סביב? תודה רבה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם כדי לעבור את הניתוח - תגובה
שולה זק11/11/2010ה- BMI שלך 39.1
אם ניסית את כל הדרכים לרדת במשקל וללא תוצאות לטווח ארוך. מומלץ שתפני לכירורג ולקבל הסבר לגבי הניתוחים ולראות אם את מתאימה לניתוח ואם כן איזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות..Anonymous :P11/11/2010
לצוות הרופאים והפורום שלום,
לפני שבועים וחצי עברתי ניתוח להצרת קיבה (שרוול) במהלך השבוע הראשון ירדתי 4 וחצי קילו.
בשקילה בשבוע השני לא ירדתי כלום, האם זה הגיוני? קשה לסבול את כל הכאבים האלו ולהרגיש כאילו אין תוצאות לניתוח.. האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שהירידה שלי תתנהל בצורה אחידה? התזונה שלי ביומיום היא מאוד מנימליסטית (בכל זאת רק שבועים וחצי אחרי הניתוח) אז זה נראה לי מאוד לא הגיוני שאני לא יורדת במשקל..
האם אני חייבת לאכול כל שלוש שעות? אולי זה שאני לא עושה את זה משפיע על הירידה שלי לרעה? קשה לי לאכול כל שלוש שעות אני לא רעבה ואני מרגישה מלאה בקיבה.
בנוסף אתמול בלילה מתוך אחד התפרים הקרובים לחור הנקז היתה סוג של דליפה של מוגלה, אבל בכמויות לא הגיוניות, זרימה וטפטוף שלא הפסיק, האם זה נורמאלי? חבשתי את המקום אבל עדיין מה לעשות עם זה? לחכות ליום שני שיש לי פגישה עם המנתח (בכדי להוריד את הסיכות) או שפשוט ללכת עכשיו לרופא? זה מלחיץ ומפחיד.
אני מקווה לקבל תשובה כמה שיותר מהר כי אני בבלבול..
תודה רבה ושתיהיה שבת שלום :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות.. - תגובה
שולה זק11/11/2010שלום לך,
בקשר לתפרים ניתן לגשת לקופת חולים (ואף מומלץ) ויבדקו במקום אם יש צורך בטיפטל או ניתן חכות עד לבדיקה של הכירורג.
לגבי הירידה במשקל. 4.5 קילו, ירידה יפה מאוד, בהתחשב שאת עדיין בצקתית ובצבירת נוזלים.
לא ציינת מה היה משקלך ההתחלתי ומה ה- BMI.
חשוב מאוד לאכול כמויות קטנות כל 3 שעות ועוד יותר חשוב להרבות בשתיה בין הארוחות.
בלי אוכל ובלי שתיה אל תצפי לירידה בריאה וטובה במשקל. האם יש לך יציאות? דבר מאוד חשוב.
לא ציינת אם את במעקב דיאטנית ואם קיבלת ממנה תפריט על פיו את אמורה להתנהל.
אמנם החזרתי לך הרבה שאלות והשתדלתי על חלק משאלותיך לענות.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולה
Anonymous :P11/11/2010קודם כל תודה על התשובה המהירה,
אני לא נמצאת במעקב של דיאטנית מכיוון שהיה להם לתת לי תור רק בינואר,ובנתיים אין לי דיאטנית אז אני אשמח לשמוע מה כן מומלץ,רצוי וכדאי לי לאכול בכדי להשיג ירידה מועילה במשקל.
מה הכוונה שאני בצקתית ובצבירת נוזלים? ומתי זה אמור לעבור?
קשה לי לאכול כל שלוש שעות.. מה אני אמורה לאכול כל שלוש שעות על איזה כמויות אנחנו מדברים?
אין לי יציאות ברמה יומית, בערך פעם בשבוע האם זה תקין?
הBMI שלי לפני הניתוח היה 44.63 והגובה שלי הוא 167
יש לי כמה חברות שעשו את הניתוח הזה וירדו בשבועות הראשונים בצורה יותר משמעותית ממני,אני מבינה שכל בן אדם שונה ולכל אחד יש את רמת הירידה במשקל המיוחדת לו אבל השאלה שלי האם יש איזה שהם עוד סיבות ללמה אני לא יורדת במשקל? זה מצב מתסכל שאני לא רוצה להיות בו, אני סובלת כאבים ולא מגיעה לתוצאות שאני רוצה להגיע אליהן.
ושוב תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בתפריט
שולה זק11/11/2010יתכן והמעט שאטת אוכלת עתיר קלוריות ובגלל זה הירידה האיטית במשקל. את חייבת להגיע בדחיפות לדיאטנית. להקפיד לשתות הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני
אפי אלון12/11/2010לא לאט
הגוף שלך עבר שינוי לא פשוט והוא בסטרס
תן לו קצת זמן והוא יחזיר לך בתוצאות יפות
העצירה במשקל משמועותה התארגנות מחדש של הגוף לצרכים החדשים ןלכמויות המזון.. כשהוא יתאזן..... התוצאות בוא יבואו
אל דאגה
ירידה בקצב איטי ומתון טובה יותר להמשך הירידה במשקל בהמשך
בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)