מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הפנים שלי נפלורוזי22/11/2010
מאוד קשה לי אם זה מקווה למצוא פיתרון זה באמת מציק לי טוב אחרי ירידה גדולה של 25 אין לי ספק אחרת הסימנים מסביב לעיניים נימצא רופאה מתאימה שיהיה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפנים שלי נפלו - תגובה
שולה זק22/11/2010רוזי יקירתי
שמעי היטב והפנימי
אחרי ירידה של 27 קילו ורק 7 חודשים לאחר ניתוח - את לא עושה כלום לפנים שלך.
תחכי יפה כמו ילדה טובה לשנתיים אחרי ואז נדבר ונראה אם יהיה בכלל צורך.
אני ירדתי 70 קילו....פני לפני 3 שנים היו ממש "על הפנים" אבל עם הזמן כמו שהגוף משנה עצמו גם הפנים עצבו עצמם והשתפרו.
"החיפזון מהשטן" את בסדר גמור....חכי בסבלנות ותראי שהסבלנות משתלמת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, האם BMI 37 ודום נשימה בשינה משמחה22/11/2010
מהווים קריטריון מספק בכדי לבצע ניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, האם BMI 37 ודום נשימה בשינה מ - תגובה
שולה זק22/11/2010לאחרונה, יש הקשחה בעמדת חלק מקופות בנושא מחלות נילוות (מבקשים לפחות שתי מחלות, ככתוב בחוק הבריאות). באיזה קופה את חברה?
מה שחשוב זה להגיע לועדה או לרשות המאשרת, עם הפניה של כירורג בריאטרי ועם תוצאות בדיקה של מעבדת שינה, שאכן יש דום נשימה בשינה.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, קופ"ח מכבי
שמחה22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ולא אקבל אישור. מה האפשרויות
שמחה22/11/2010וכן העלויות לביצוע הניתוח באופן פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה ולא אקבל אישור. מה האפשרויות - תגובה
שולה זק22/11/2010גם בפרטי את נדרשת לעמוד בקריטריונים.
דיה צרה בשעתה.
היית כבר אצל רופא?
את מוזמנת להתקשר אלי בכל עת. אשמח לעזור
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה
דני22/11/2010מה גובהך ומשקלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום, האם BMI 37 ודום נשימה בשינה מ - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010לדעתי ולפי הנסיון שלי יש צורך לאשר את הניתוח מאחר והתופעה הזו מאוד מסוכנת והפתרון הינו ירידה במשקל. אני עובד עם מכבי אשמח להיות לך לעזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לביאה נחמודת....השמיעי קולשולה זק22/11/2010
לא מוותרים לך.
נכון שאת בבית
נכון שאת אחרי
נכון שגילית שלכפית גבינה לבנה יש טעם גן עדן
אבל.....רוצים לשמוע אותך
חיבוק
שולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני בעד לשמוע את קולה של אורנה
עופר22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתינו ראי את ההודעה שלי
אורנה LVIAA22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמונה העדכניתורד22/11/2010
מאילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד ה י ם.....את חדשה ויפה
שולה זק22/11/2010כל הכבוד ורד.
איזה שינוי, איזה אושר על פניך.
הצליחי בהמשך בכל אשר תפני ותעשי
חיבוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהממת אחת
שרית22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדדדדדד
ריקי22/11/2010ואהוו מהממת יפיפיהה שלנוו. תצליחי בכל אמן. כל הכבוד איזה ירידה.נעלמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד ורד!!!
עופר22/11/2010ממש בן אדם אחר! תמשיכי כך !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ורד !!
ליאתול22/11/2010אני דיי חדשה כאן ולכן אינני יודעת כמה שקלת קודם כי כרגע את מהממת!!!!!
אני לפני שרוול והייתי רוצה לדעת כי זה נראה ממש מעודד!!
מקווה שזו לא חדירה לפרטיות מבחינתך, אבין אם לא תעני לי .
בכל מקרה את מדהימה......
ממני ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאתול
שולה זק22/11/2010רק תשאלי
אנחנו בדרך כלל שמחים לשתף בנתונים של לפני ואחרי .....במיוחד שהתוצאות כה מרשימות.
אני בטוחה שורד תענה לך בכייף.
תראי איך כמעט 20 קילו בחודשיים וחצי משנים כליל את האדם.
שאפו לך ורד
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה וורד
ליאתול22/11/2010עכשיו לאחר שענית לי - שולה...... אז עוד יותר מהמם מבחינתי לראות את התוצאות ואני ממש ממש ממתינה בקוצר רוח לניתוח (בעוד שבועיים וחצי .....)
מודה לך מאוד על המידע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפתי, מה זה מתאים לך...
לי22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלורד
גי.פי22/11/2010לא הכרתי אותך לפני, אך חייבת לציין שאת נראית מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורדדדדדדד
רוזי22/11/2010את פשוט ניראתתתת פצצה יאו אני בהלם את מבינה למה נעלמת לנו כול חודשיים תמונה שהיה בצלחה שמירי עלעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולם!
ורד22/11/2010לפני הניתוח שקלתי 106 ק"ג בגובה 1.65 ועכשיו אני 86.5.
מרגישה מצויין
וליאת וכל אחד אחר אם אתם רוצים לדבר חפשו אותי בפייסבוק vered kremer* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהים
גל (הבן)22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד איזה יופי,כל הכבוד
yarden23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקרבת לניתוחמור22/11/2010
עוד 3 בדיקות שאני עושה באותו יום את כולם ותאריך אחרי ריצות של חודשים אחרי משרד הבריאות והאישור שלא נתנו יש לי שאלה ...
את הדיאטה שלפני הניתוח חייב לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מור
שולה זק22/11/2010אני מבינה שאת נגרשת וזה טבעי.לא הבנתי בדיוק מה כתבת. בואי יחד נעשה סדר בדברים.
אני מבינה שיש לך לעשות עוד 3 בדיקות - אם הבנתי נכון את עושה אותן באותו יום.
בהמשך את כותבת שמשרד הבריאות לא אישרו לך את הניתוח. מה ה- BMI שלך ובאיזה קופה את חברה? על איזה ניתוח את הולכת (שרוול? מעקף? טבעת?)
לגבי דיאטת החלבונים שבועיים לפני הניתוח - רצוי ומומלץ וזאת על מנת להקטין את הכבד השומני, דבר העוזר למנתח בעת הניתוח. כמו ם שבועיים אלו מכניסים אותך למשמעת ולהתנהלות שונה שהיית רגילה לה - כהכנה לשינוי אורח החיים לאחר הניתוח.
אשמח להבין ולעזור בכל עת.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
מור22/11/2010אז ככה בהתחלה בעצם עד לפני שבוע משרד הבריאות לא אישר לי את הניתוח עד שנסעתי לתל אביב ואישרו לי שמה את שלושת הבדיקות אני עושה באותו יום וגומרת עם הכל ואז הולכים למנתח אני חברה בקופת חולים לאומית והולכת לעשות את ניתוח השרוול ( :
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה לשמוע
שולה זק22/11/2010אם כך הכל הסתדר ואת בדרך הנכונה. לרגע חששתי שיש בעיות שאולי אנחנו יכולים לעזור.
אז שיהיה בהצלחה ואל תעלמי לנו...שמרי על קצר הדוק
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספה להודעה הקודמתחיים22/11/2010
דר יש את הכאבים בחזה גם כשאני שוכב על הגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה להודעה הקודמת - תגובה
שולה זק22/11/2010שלום לך,
על מנת לצאת ממעגל החרדות, אני מציעה לך להכין רשימת שאלות לרופא, ולגשת למרפאה שלך לרופא המטפל. אני משוכנעת שהרופא המטפל יוכל לתת לך מענה ולעזור באם יש צורך.
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר יקר
חיים22/11/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה, כאבי בחזהחיים22/11/2010
בוקר טוב דר
שלשום בלילה ואתמול בבוקר התחילו לי כאבי גב חדים מתחת לכתף הימנית ( נדמה לי שניסבלים ) בשעה שאני שוכב על הגב, אתמול בערב כשהלכתי לישון על הצדדים התחיל ליכאוב לי החזה ועד הבוקר (עכשיו) נמשך (כשאני עומד ובשעת הארוחות זה לבנתיים בסדר) .
זה לא קורה בשעת הארוחות או באזור שלהם, זה קורה רק שאני עולה על המיטה זמן ארוך אחרי הארוחה ולא נראה לי שקשור לארוחה.
מה אני עושה ד"ר ?
תודה על התשובות
המנותח השני מיום שני האחרון ( בערב ),
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, כאבי בחזה - תגובה
שולה זק22/11/2010הכאבים שאתה חש הם בגדר הסביר ונורמלי.
אלו ספיחי ההרדמה והגז שהוחד בעת הניתוח.
קצת סבלנות ותראה שהכל בסדר.
תסתובב קצת באוויר הצח זה ישפר את הרגשתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי לדר מחגנה
חיים22/11/2010כתבתי לדר מחגנה כי הוא הרופא המטפל, שום חרדות.
כתבתי בתחילת ההודעה שזה לדר, אני כותב מה שהיה לי בלילה.
את רוצה שאני ישן עם כאבים בחזה?
איך בדיוק לשכב שעל כל צד יש כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי יקר
ליאור22/11/2010הפורום פה הוא לא מרפאה פרטית!!!
מנסים לעזור פה לכל אחד , ונראה שהתשובה שלך לשולה שניסתה לעזור לך קצת חצופה !!!
התשובה ששולה נתנה לך מבוססת על עשרות ומאות מנותחים שכבר עברו פה ופגשנו בדרך,שעברו חוויות והרגשות דומות לשלך - תתפלא אבל לשולה ולי ולעוד המון מנותחים היו הכאבים האלה - לדר מחגנה לשימחתינו - לא !!!
אם אתה עדיין חושב שאילו כאבים בחזה חריגים , אל תחכה לתשובה בפורום - צור קשר עם רופא .
תרגיש טוב
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדויי יבדויי
ריקי22/11/2010תלמד לדבר קודם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה מוכרת
yarden22/11/2010בדיוק מה ששולה כתבה.
כדי לעודד..לשחרר..האחות נתנה לי טפיחות די חזקות על איזור הכתפיים ,מרכז הגב כשאני נשענת על כרית ,כל כמה שעות ,במקביל לקחת נשימות עמוקות ולשחרר לשחרר..
זה עוזר ,ככה המשכתי בבית ובמקביל לשכב על ים ..של כריות ,(לרפד)מסביב ..או פוך לגלגל ולשכב עליו.
יהיה בסדר הכל עובר:-)
הכי חשוב לא להכנס ללחץ:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי
עופר22/11/2010אנחנו פה בשביל לעזור, אני מסכים עם דבריה של שולה ועם האחרים. הניסיון שלנו מדבר בעד עצמו.
אם תרצה טיפול רפואי פרטי אתה יכול לגשת לרופא.
אם תרצה יעוץ וניסיון מאחרים, נשמח לעזור.
בכל אופן אני מבקש ממך לנהוג בפורום ובמיוחד בעומדת בראשו בכבוד הראוי, הפורום הזה הוא זכות לכל מנותח ולא חובה וכל העבודה המתבצעת בו היא התנדבותית. ראוי שתלמד להתנהג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010כל מה שנאמר כאן נכון. החברה הותיקים נמצאים כאן לעזור לחדשים מנסיון רב. מודה לכם על עבודה נפלאה.
באם אתה חושב שמה שאתה מרגיש הוא מעבר לתחושות שיכולות להתרחש לאחקר ניתוח אני מציע לך לגשת לבדיקה רפואית או ע"י רופא משפחה ראשוני או לבוא למרפאה שלי ברמב"ם
שוב הכוונות כאן טובות ורק נולדו בשביל לעזור ולהקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי חברים יקרים...לילך.פ22/11/2010
אין לי מה לכתוב/לחדש ... רק רציתי להגיד לכם שאני קוראת כמעט כל יום ונהנת ממכם... שולה ,מקס , ריקי, רוזי, גל, ירדן, צנובר לי ומי שלא הזכרתי... חולה עליכם ומתגעגעת...אגב מיכאלי שלי היום בדיוק בן שנה!!! ... נשאלת השאלה אם שואלים אותי למה אני שמנה? האם אני עדיין נחשבת בקטגוריה של אחרי לידה ?
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילוש
שולה זק22/11/2010את well done לניתוח שרוול
יללה קדימה למה את מחכה? רוצה מיטה לד מקסי שלא ישעמם לך? או לחילופין מחכה לראות אם ה"ג'וגינג" אחרי מיכאל תביא לירידה במשקל!!!!
יום נפלא
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי מיטה ליד מקס...
לילך.פ22/11/2010נשמע מעניין... תארי לך אותו אחרי ניתוח... את חושבת שהוא יסתום את הפה מהעייפות ? הוא הרי פילוסוף מספר אחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך אין
רוזי22/11/2010ספק שאת אישה יפה מאוד יכול להעיד בנפש בצניעות וכמובן ביופי שהחא אפשאר לברוח הרגשה שפחות 30 קילו והמראה שלך מה חגי היה אמר קחי אומץ לא לחשוב על אף אחד פעם אחת שאת עושה רק בשבלך לא הורים לא ילדים לא בעל וכש את רוצה את יודעת להחליט אנחנו פה תפתיעי את כולם כמו שאת עושה מסיבות ימי הולדת לכולם תפתיעי את עצמך
לילך יקרה זה רק לך בהצלחה וחשיבה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר ראשון
yarden22/11/2010מזל טוב..בן שנה.וואוו לאכול אותם:-)
מה שלומך יקירה,לא נכנסתי הרבה זמן ,מציצה לראות ..
מסתבר שגם גל הבן ואני ואת בהפרש של כמה שעות נכנסנו:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילךך
ריקי22/11/2010ימהממתתתתתתתתתת אוהבים אותך איך שאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך אישור!!!!
דני22/11/2010להישפט!!!!!!!
איך לא הזכרת אותי????!!!!!!
לגבי ההגדרה- לאחר לידה - היא פטתית.
את יכולה להודות כאן בפני כולם, שהעיכובים שאת לוקחת לעצמך הינם כדי לתת לי "פור",
אז תדעי לך שאני מנצל את היתרון שאת נותנת לי, כל בוקר שאני נכנס לעבודה, הבנות צועקות לי:"איזה חתייייייייייךךךךךך???!!!!!" - קבוע כל בוקר.
אז תחכי.... אין בעייה, גם אלונה שלי יורדת בקצב מסחרר - תחכי...
בינתיים הגשמתי חלום....
אלונה מתחילה בשבוע הבא ללמוד איפור מקצועי....
ואני אוכל סוף סוף להגיד שאני "ישן" עם סטודנטית.......)
אז תמתיני - נראה אם תשיגי אותנו אחר כך.....
תמתיני....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניי אתה חתיך גם ככה חחח
ריקי22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני איך ידעתה...
לילך.פ22/11/2010שאני נותנת לכם פור ?????????????
כשאני אחליט לשים הכל בצד ולדאוג רק לעצמי אני לא יעצור עד שאדגמן הלבשה תחתונה ואז.... בר רפאלי תפחד שתגמר לה העבודה... לאונרדו דה קפריו יעזוב את בר ויקח אותי לקצה של ספינת הטיטטניק ונטבע יחד למצולות...(חחחחחחחחחחחחחחה)
דני ... תאמין לי שהדבר היחיד שעוצר אותי זה התינוק מהקסים שלי! אם לא הוא מזמן ההיתי על שולחן הניתוחים...אני לא סומכת על אף אחד שיטפל בו והוא באמת דורש טיפול שיהיה בריא... מתעורר 9000 פעם בלילה מחפש לינוק... לא מוכן להפסיק .... ואתה באמצע הלילה כל כך עייף שמה שהוא רוצה הוא יקבל רק שתוכל לחזור לישון.
אבל אני לא מתלוננת אני יודעת שזה יגיע רק עוד קצת כשיגדל... וכשאתם כבר תהיו מנוסים... כשמקס יהיה 100 קילו... כשאורנה תלך עם ריקי לקנות מידה 42 ואלונה תאפר אותן ....אז אתם יחד תחזקו אותי... וחסר לכם שלו!
נשיקות ודש לאלונה... לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילךך חח אוהבת אותךך
ריקי22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סעודת שבתיצחק22/11/2010
בקשר לסעודת שבת בערב שישי,
בתחילת שבוע 11-30 בעצם החל משבוע וחצי לאחר הניתוח מה מומלץ לאכול בארוחת השבת יחד עם המשפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סעודת שבת - תגובה
שולה זק22/11/2010שלום יצחק
איני יודעת מה אתם נוהגים לאכול בסעודת השבת,
אני ממליצה לאכול אוכל קל
קצת מרק עם ירקות טחונים, אפשר לנסות מעט דג ןלא חריף,
פירה תפוחי אדמה ותנסה לטעום ממה שעל השולחן
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטלאורטל21/11/2010
ערב טוב .
עשיתי את כל הבדיקות אך לא כל התוצאות בידיי,
האם זה חשוב להגיע עם התוצאות בדיקות לפגישה עם המנתח ???
( אני נפגשת עם הרופא כירוג בשביל לבדוק אילו מהניתוחים יתאימו לי ובכדיי לקחת מימנו הפניה\המלצה לוועדה הטרום בריאטרי )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010אין צורך להביא את כל התוצאות בפגישה הראשונה
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מחג'נה
אורטל21/11/2010אני קבעתי אצלך תור,אני באה מראשון
אמורה להיות עוד פגישה לפי הועדה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010קרוב לודאי שאין צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל בהצלחה
רוזי22/11/2010שמי רוזי מחולון נותחתי לפני 8 חודשים
אשמח לשוחח בפייס רוזי זבטאני0503337236 בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל
אורטל22/11/2010היי רוזי הוספתי אותך,אורטל לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה זה מגיע שבוע אחרי?חיים21/11/2010
למה זה מגיע ( הכאבי גב ) שבוע אחרי ודווקא שאני שוכב על הגב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה זה מגיע שבוע אחרי? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה21/11/2010כאבי גב לאחר ניתוחים אלו יכול להיות בעיקר עקב השכבה בחדר ניתוח, שכיבה בבית חולים ולא במיטה שלך או שכיבה יותר מהרגיל בביתך. למה אחרי שבוע? אין לי תשובה מדעית. מה יהיה בהמשך? לרוב הכאבים יעלמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אחרישרית21/11/2010
זהו אני בבית אחרי קצת כואבת קצת חלשה אבל בעיקר מאושרת מחכה ומצפה לחיים בריאים וטובים יותר תודה רבה לרוזי ולריקי על התמיכה והעידוד בלעדיכן לא הייתי עושה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה
שולה זק21/11/2010איזה יופי עוד אחת משלנו. אנחנו מתרבים בלי עיין הרע חחחחחחחחחחחח.
קיבלתי דיווח כמעט יומי על מצבך מרוזי.
העיקר הכל הסתדר ואת בבית.
בשעה טובה ובהצלחה בהמשך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותנו שריתתתתת
רוזי21/11/2010שרית שמחההההה שאת אחרי הכי חשוב מאושרת ומקווה שתתרגלי לקיבה החדשה שלך קבלי אותה באהבה בשמחה באושר והכי חשוב לשמור עליה מכול רע ברוכה הבאה למשראולת שלנו בהצלחה אנחנו פה תמיד אוהבים אאותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית, בשעה טובה ובהצלחה.
צנובר21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית היפה
ריקי22/11/2010את תהיי בסדר חיובי מאמיי הכל יסתדר איך שתירצי שזה יסתדר אני מבטיחה לך. תרגישי טוב.אוהבת אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבחיים21/11/2010
עשיתי ניתוח שרוול ביום שני האחרון, עד היום לא היו שום כאבי גב
שאני שוכב, היום התחיל כאבים קצת שאני שוכב על הגב ( לא בשעת
האכילה ) הרבה אחרי השתיה או האכילה
מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי התחילו כאבי גב
יצחק21/11/2010וגם אני בדיוק שבוע לאחר הניתוח
מישהו יודע למה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב - תגובה
שולה זק21/11/2010אין להתרגל מכאבי הגב. זה יעבור תוך ימים ספורים. זה כתוצאה מההרדמה והגז בעת הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דייסת סולתיצחק21/11/2010
היי שוב חברים.
האם ניתן לשלב דייסת סולת שבוע אחרי הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה ראיתי שענית רוב תודות
יצחק21/11/2010אני נגש לרסק לי ירקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירקות מבושלים יצחק
שולה זק21/11/2010תבשל מרק עם ירקות ותרסק אותם בבלנדר.
לא ירקות חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלכלה בימים 3-10 שלאחר הניתוחיצחק21/11/2010
שלום,
אני נמצא בימים 3-10 שלאחר הניתוח ואני מקפיד על אכילת מעדנים קלים ומרק צח (בלי הירקות כמובן) אבל אני רוצה לגוון, האם ניתן לאכול דייסת סולת דלילה (בבישול עם חלב ולא סמיכה כבד"כ)
אשמח לתשובה בהקדם!
יצחק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיוון בתפריט
שולה זק21/11/2010שלום יצחק
אני מבינה שאתה רוצה לגוון. יש המון אפשרויות גיוון. למה דוקא סולת - שזה משמין ועוד על חלב שזה בכלל כבד בקיבה. אחרי שבוע אתה יכול לרסק ירקות במרק. כמו כן אתה יכול לאכול רסק של פירות, ג'לי, קרטיב לריענון, מעדנים ללא חתיכות פרי. פירה מתפוחי אדמה.
אל תשכח לשתות הרבה בין הארוחות.
מקווה שעזרתי
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עליך שולה
יצחק21/11/2010עזרת ?לי המון לא ידעתי שאני יכול להתחיל ירקות מבושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)