מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי, כמה קילו ?חיה30/11/2010
כמה קילו אפשר לסחור שבועיים אחרי הניתוח בתיק יד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסחוב
חיה30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מעניינת
שולה זק30/11/2010הייתי משתדלת לא להעמיס על עצמי בחודש הראשון . לא הייתי סוחבת יותר מ - 3 עד 4 קילו, אם זה הכרחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי זו לא היתה פונקציה של כמה מותר
מירב שכזאתי01/12/2010פשוט לא יכולתי לסחוב יותר מקילו-שניים.
לאט-לאט הגוף משתקם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עידכון חברים יקרים!!!!!אורנה LVIAA30/11/2010
חזרתי מביקורת אצל ד"ר רזיאל דיאטנית+פסיכולוגית והרי החדשות
ירדתי 10 ק"ג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרגשה
נפלאה חיוכים וצחוקים מפה לאוזן התפרים בסדר גמור קיבלתי תפריט יותר עשיר
בקיצור אני מאד מרוצה ומרגישה מעולה בלי עין הרע.. ושמחה על ההחלטה שקיבלתי לעבור את הניתוח .
ולאלה שבדרך אני מאחלת בהצלחה ותראו שתרגישו נפלא .!!!!!!!!!!!!!!!!1
חג אורים שמח שלכם לביאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדהים
יצחק30/11/2010היי אורנה.קצב מדהים.אני ירדתי 6 בשבועיים.בלי עינ הרע.תמשיכי כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאפקתי לא להלשין וחיכיתי שתדווחי
שולה זק30/11/2010כל הכבוד לביאונת!!!!!!
איזה כייף שישבתי לך על הזנב ולא הרפתי והלכת על זה - בלי לדחות ובלי חישובים סביבתיים.
אוהבת אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה
יעל30/11/2010היי
את יכולה לרשום פירוט לדוגמא של יום שלם אוכל + שתיה
נניח אתמול?
אני ואת באותו שלב-נותחת יומיים אחריי לכן מעניין אותי
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליצחק
אורנה LVIAA30/11/2010קודם כל תודה על הברכות ועכשיו לתפריט
אני מקפידה לאכול כל שלוש שעות בבקר שותה תה עם סוכרלייט
א.בוקר 2 פתיתי מקמח מלא מרוח בגבינה 5% או קוטג'
ב.ביניים מעדן עד 5% - כמה שנכנס לא מסיימת הכל ושומרת ליום במחר
ג. ארוחת צהריים - מרק ירקות מרוסק בבלנדר - עכשיו אני מוסיפה קציצת עוף או דג ברוטב עדיף.בנוסף אפשר לאכול ירקות מבושלים לאו דווקא מרוסקים בבלנדר.
ד. ביניים - רסק תפוחים עם קינמון טעים מאד או מעדן או 2 פתית מרוח בגבינה
ה. ארוחת ערב- לפעמים אני אוכלת רק גבינה או קוטג' חצי קופסא במידה ואני משלבת את זה עם פתית אז רק מריחה. היום הוסיפו לי לתפריט ביצה מקושקשת אז היום אני אנסה ביצה מקושקשת לארוחת ערב נראה איך זה עובר.
ו. ארוחת לילה אני תמיד שומרת לדברים טובים כמו חצי כוס גלידה או קרטיב.
ולא לשכוח לשתות הרבה סירופ אשכוליות דיאט מעולה.שיהיה לך בהצלחה
דרך אגב יצחק איפה נותחת?
אני מקווה שהייתי לך לעזר ובמידה ותרצה לשוחח אשמח לעזור - 0546-291157
בברכה לביאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב לאורנה
יעל30/11/2010תודה לך על הפירוט המלא זה היה חשוב לי מאוד
לשאלתך נותחתי ברמב"ם ע"י ד"ר מחג'נה-ניתוח שרוול
רציתי את הפירוט ממך כי כשרשמתי את שלי אמרו לי שהגזמתי עם העלי גפן שאכלתי ועם הירקות המושלים שאכלתי ב22:30 בלילה
וגם כי אני שבועיים אחריי הניתוח וירדתי רק 6 קילו בשבוע הראשון ובשני כלום
את גם עשית שרוול?
שוב תודה על הכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליצחק
אורנה LVIAA30/11/2010שלום יצחק
אכן לפי הפירוט של התפריט שלך אכן הגזמת בכמות ובמה שצריך לאכול
בשבוע ראשון שני אתה לא נמצא במעקב של דיאטנית במידה ותרצה עזרה
אוכל לשלוח לך במייל את התפריט שאני קיבלתי בשלבים . כן אני מנותחת שרוול
ולא לאכול עלי גפן לא בשלב כזה תהיה סבלני בשלב יותר מאוחר תוכל לטעום מהכול ומכול במינון קטן . להשתמע לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לדיאטה למשורוול הטרי
יעל30/11/2010אורנה-זה המייל
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה יקרה,אני מאד מאושרת בשבילך...
מל30/11/2010אתקשר(או שאת),באהבה....מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הבאה בתור-עוד ג' שבועות
מקס ברנר30/11/2010האין זאת?!אותו מקום.אותה מנתחת?
אם תרשי נגיע לבקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר, אשמח.אוהבת חברים....
מל01/12/2010יש לי חשק להעביר, לכם, עוד שיר מתוך ספרי שם השיר:"חברותא".. אבל, העברה כזאת יכולה להתבצע רק ע"י בעלי., והוא עכשיו איננו. בהקשר לבקור, יתכן שאצטרך ל"שחק אותה" מרגישה מצוין.,וגם זה מומלץ, לפעמים,(לימדתי את זה גם בטפול) במשמעות של:"."עם האכילה בא התאבון"" מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל יקירתי לא תצטרכי לשחק
אורנה LVIAA01/12/2010את תרגישי טוב בע"ה , ואני מבטיחה בלי נדר לבוא לבקר אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחכה כבר לניתוח כדי לראותכם...
מל01/12/2010אורנה- הלוואי!!!!.אני סובלת מפיברומיאלגיה:תמיד כאבים בכל הגוף.,תופעה, שנובעת מבעיה במרכז הכאב...האמת ,שבגלל זה, איני מתרגשת מכאבים.ואני מדמיינת, שכל התחלואים למיניהם, יחלפו אחרי הנתוח וכל המישאלות -התגשמו........אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנהההההה
רוזי30/11/2010אחחחחחחחח כמההההה אני שמחה ומקנאה בךךךך 10 קילו בשבוע אני רוצהההההההההההה גגםםםם צוחקת את רואנ אני לא מדמיינת שירדץ בציק זה בא מהר מאושרת בשבךף ובשביליייייי חמודהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטייייייי אורנה
לילך.פ01/12/2010בלי עין הרע.... שתמשיכי לרדת ככה כל שבועיים ... הג'ינס הראשון מידה 42 עליי....
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאה בך!
נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה'לה כל הכבוד!!!
נעמי01/12/2010איזה כייף להוריד את הקילוגרמים המכוערים האלה שלא רצו לעזוב אותנו, רק בריאות ולהנות מהחיים החדשים. חג שמח, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות+עדכון שנייעל30/11/2010
אהלן משורוולים יקרים
רציתי להתייעץ איתכם לגבי הרגשתי
אני שבועיים לאחר הניתוח
שבוע ראשון ירדתי 6 קילו והשבוע לא ירדתי כלום
בשבוע האחרון אני מרגיש ממש מנופח,הבטן ממשך נפוחה והמכנסיים לוחציםאני מקפיד לאכול כול 2.5-4 שעות אתמול למשך אכלתי
08:00 נס קפה עם סוכרזית
10:00 - גבינה מוקצפת בטעם תות שדה(גביע שלם,70 גרם 100 מ"ל)
12:30 מעדן קרלו בטעם וניל 100 מ"ל
15:00 - 5 עלי גפן ממולאים באורז-קנויים
17:30 - כוס חד פעמית של ירקות מאודים (תירס,גמבה,פטריות וגזר גמדי)
20:00 - יוגורט מולר במתיקות עדינה בתוספת בננה ותפוח בבלנדר - שתיתי כוס חד פעמית שלמה
22:30-כוס ירקות מבושלים(תפו"א,גזר,בטטה,קישואים ובצל)
במשך היום כליטר וחצי מים בטעמים
האם משהו לא תקין במה שאני אוכל שגורם לי לנפיחות הזאת?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות, יש?
דני30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש, לפחות פעם ביום
יעל30/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה - תגובה
שולה זק30/11/2010???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
יצחק30/11/2010מה אני עושה לא בסדר שגורם לנפיחות הזאת?לפי שפירטתי מעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט יומי
שולה זק30/11/2010שלום יצחק,
ביקשתי מליאור שיכנס ויענה לך, הוא המומחה בתזונה יותר ממני - במקרה זה.
ראשית לא חושבת שהיית צריך לאכול עלי גפן. זה קשה לעיכון.
אל תתפוס אותי במילה, אבל נראה י שאה אכלתי קצת הרבה לפי ה שתארת.
יתכן ומזה הנפיחות ואי הנוחות.
אני מאמינה שליאור יגיב בקרוב.
הם אתה היית אצל דיאטנית? חשוב מאוד שתלך ותקבל תפקיט ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יצחק
ליאור30/11/2010אני לא מומחה כמו ששולה תיארה :), אבל...
נראה לי שאתה קצת מקדים מידי עם תפריט וכמויות לפרק הזמן שאתה נמצא ...
שבועיים אחרי הניתח אתה לא אמור לאכול עלי גפן , ולא חצי ממה שתיארת .
אם אני זוכר נכון זה שלב של רכים ומרוסקים ...
הוספת מרכיבים לתפריט צריכה להעשות בהדרגה - כל יום יומיים להוסיף משהו חדש - לראות איך הגוף מושפע מזה .
בנוסף , אני חושב שארוחה כמו שתארת ב22:30 לא מומלצת גם לבן אדם שלא עבר ניתוח - לא מבחינת מרכיבים ולא מבחינת כמות ...
ממליץ לך בחום להתייעץ בדחיפות עם דיאטנית , שתבנה איתך תפריט לפי השלב שלך - במחינת מגוון וכמות .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאור ושולה
יעל30/11/2010יש לי דיאטנית ב12/12 דרך אסותא
אני יחזור למרוסק יותר בינתיים עד הפגישה איתה
תודה לכם
יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי ניתוח שרוולאבי30/11/2010
שלום, רציתי לדעת אם ניתן לעבור ניתוח שרוול למרות שיש לי טבעת כבר 15 שנה והאם
הניתוח מבוצע ע"י גלוסקופיה או ניתוח רגיל. ואיפה ניתן לבצע באיזור הצפון
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק30/11/2010שלום רב אבי,
שאלת הרבה שאלות בלי מתן אינפורמציה.
איזה סוג ניתוח עברת? האם טבעת מתכוננת או טבעת קבועה (SRVG).
האם אתה היום עומד בקריטריונים לניתוח מבחינת BMI או האם הטבעת (הניתוח) גורם לבעיות).
בכדי לעבור ניתוח חוזר צריך לעבור סידרת בדיקות, לעמוד בקריטריונים ולקבל מכתב מרופא מנתח בתחום, הממליץ על ניתוח חוזר על מנת לקבל אישור מהקופה.
אזור הצפון הוא גדול. תלוי לאיזה קופה אתה שייך וסוג הביטוח, לפי זה תוכל לקבל מידע איפה תוכל לגשת ולקבל התחייבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי שרוול
אבי30/11/2010שלום ותודה על התגובה המהירה אז אני אפרט את מצבי אני עברתי שני ניתוחים אחד לפני כ15 שנה שקלתי 160 ק"ג וירדתי 70 ק"ג לאחר כ-5 שנים (גיל 45)הטבעת זזה והיה צורך בניתוח נוסף המנתח שם לי טבעת גדולה ב 3 מ"מ יותר גדולה ומאז ועד היום וחזרתי כמעט לאותו משקל סוג הטבעת מהדגם שלא ניתן לשינו הישנה ביותר.
חזרתי לבית חולים מאיר שם עברתי את הניתוחים והרופא שניתח אותי נתן לי לבצע את הבדיקות שצריך לעשות אבל אני גר בנהריה ומעוניין לבצע בבית חולים קרוב לבית יש לי אישור לניתוח אני סובל מסכרת לחץ דם ההתלבתות היא בסוג הניתוח המתאים.
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לגבי שרוול - תגובה
שולה זק30/11/2010שלום אבי,
לפי מה שאתה כותב, הניתוח הוא מסוג SRVG. לאחר ניתוח זה לא ניתן לעשות שרוול אלא מעקף.
מאחר ועברת את הניתוחים הקודמים בכפר סבא ושם ההיסטוריה הניתוחית שלך, אישית הייתי ממליצה לך להמשיך את התהליך בכפר סבא. נכון שזה קצת רחוק, אבל יש רכבת לכפר סבא וניתן לגשר על המרחק.
כחבר כללית, ותושב נהריה, תברר לאן אתה יכול לקבל התחייבות ואם זה מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי
אבי30/11/2010היי,
מדוע לא ניתן לעשות את ניתוח השרוול ניתוח מעקף נשמע מפחיד!האם זה נתון לשיקול דעת של המנתח?
מה החלוקה באחוזים בין שני סוגי הניתוחים האם את מקירה גם אנשים שעשו מעקף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2010לא מומלץ לעשות ניתוח שרוול לאחר ניתוח SRVG בגלל הסיכון הגבוה יותר לסיבוכים וגם הסיכון להיצרות באיזור הטבעת בהמשך. אני אישית עשיתי ועושה מעקף לאחר ניתוח זה כאשר ניתן לעשות ניתוח ע"ש סקופינארו וזה מה שאני שוקל לעשות במקרים אלו. סקופינארו??? בטח כולכם שואלים איזה ניתוח זה. ובכן היתרונות של ניתוח זה שאנחנו לא מתקרביחם לאיזור הפשע ( SRVG ) ומבצעים מעקף בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה למקסעיינה29/11/2010
היי מקס ,
א. ציינתי שבמידה וניכנסה לביטוח בריאות ויש החרגה לא תוכל לקבל את הניתוח מביטוח הבריאות למרות שיש מס' סוגי החרגות , ז"א האם היא אכן מוחרגת להפחתת משקל שזה אומר ניתוחים וכו' או שמוחרגת על עודף משקל שזה אומר שבמידה ותצטרך ניתוח בריאות כמו לב כבד וכו' כתוצאה מעודף משקל היא לא תהיה זכאית .
ב. כשאתה מבוטח בביטוח בריאות פרטי שכולל ניתוחים לא משנה איזה רופא אתה רוצה או איזה מרדים אתה יכול לבחור גם אם יש צורך להביא אותו מחול . זה ההטבה הייחודית והטובה ביותר בביטוחי בריאות פרטיים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסעיף ב' בהודעתך
מקס ברנר29/11/2010עיינה יקרה
את מתעלמת-או שאני לא מבין משהו- מהליבה של הודעתי.ברור לי שביטוח פרטי,כשאין החרגה,יממן/יישתתף במימון של כל רופא מנתח-לא משנה איפה הוא עובד.זה בגששית "אלפבית של סוסים"! השאלה אם גם זה יכול לקרות בכל בית חולים,ולא רק בבי"ח פרטי שהתמחותו בדברים האלה?
כי נדמה לי שהיכן שאין שר"פ אין ניתוחים פרטיים,וחברות הביטוח לא מאשרות "סידורים מתחת לשולחן". עכשו הובנה שאלתי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה למקס
עיינה29/11/2010היי מקס ,
ראשית לא התעלמתי משאלתך אלא כניראה שאתה לא קראת או לא הבנת נכון תתשובה שלי ללילך , אז אני יסביר שוב , היה וכאשר יש לך ביטוח בריאות פרטי בהנחה שאין לך החרגות אתה יכול לבחור כל בית חולים ( ציבורי או פרטי , עם שר"פ או בלי) רק ככה לידע הכללי גם אם בחרת לעשות את הניתוח בחול גם את זה חברת הביטוח תממן לך ולא תצטרך לשלם שקל אחד מכסך . עכשיו תשובתי ברורה יותר?
אגב נכון להיום יש לך ביטוח בריאות פרטי ? כי אם לא אשמח לתת לך הצעה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ביטוח קבוצתי ב-הראל
מקס ברנר29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
עיינה29/11/2010אז ככה מקס יקירי , רק לידע הכללי יש לך את פוליסת הביטוח הטובה ביותר שיש היום בשוק הביטוחים , חברת הראל זו החברה היחידה מזה 30 שנה שמתמחה בביטוחי בריאות היא עובדת עם 99% מהרופאים שיש בבתי חולים ציבוריים ופרטיים ולכן אתה בהחלט יכול להיות סמוך ובטוח שאם חס וחלילה תצטרך ביום מן הימים להשתמש בה אז תקבל את השירות הטוב ביותר ,
ואם תצטרך עזרה במשהו אשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח שהצליח לי-חיפשתי ביטוח קבוצתי
מקס ברנר29/11/2010שהוא זול יותר באופן משמעותי מביטוח פרטי אמיתי.כנראה "הראל" חזקים בביטוחים קבוצתיים וזוכים במכרזים.
הבעיה הבסיסית בביטוחים הנדונים היא שבגיל צעיר-כשאין לך "גרוש על התחת"-אתה לא קונה את הביטוחים האלה.בגיל 40 פלוס,כשיצאת מהאובר דרפט,אתה עלול להיות פחות בריא,ובענייננו-עם עודף משקל רציני-וזה יוביל להחרגות כאלו ואחרות.איך את פותרת את הבעיה ללקוחותייך ?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למקס
עדי30/11/2010היי מקס ,
קודם כול מי שעושה ביטוח קבוצתי אכן מרוויח כספית כי הוא מקבל את ביטוח הבריאות הטוב ביותר ויתרה מכך חלילה במקרה של תביעות זמן ההמתנה והתגובה קצר מהרגיל .
לגבי כניסת מבוטחים בגיל צעיר אתה צודק , עד לפני כמה שנים בהחלט לא הייתה מודעות לביטוחי בריאות במיוחד לא לצעירים זה ניראה להם אכן בזבוז כסף מיותר ובגלל שהם צעירים כולנו הולכים עם המחשבה " אני צעיר לי זה לא יקרה" , שאלת שאלה מצויינת נכון להיום אני כן פונה דווקא לאוכלוסיה בגיל הצעיר ןאכן אומרת שלמחלות אין גיל ושזה דופק בדלת זה דופק ואת רובם אם לא כולם אכן מצטרפים לביטוח. לכל אותם אלא שמצטרפים בגיל מאוחר יותר ואכן יש בעיית עודף משקל אכן הם יוחרגו מתנאי פוליסה אבל אתה מסכים איתי שעודף משקל יכול לגרום לבעיות בריאות קשות יותר? אז מה עדיף לשלם על ניתוח לקיצור קיבה כלשהוא שעולה הרבה פחות מניתוחים בריאותיים ? וחוץ מזה המטרה שלי בשיווק ביטוחי הבריאות היא ברוב המקרים לא הניתוחים הפרטיים הם אלה שמוכרים כי היום עם המושלמים ניתן לעשות ניתוחים ולבחור מנתחים פשוט משלמים השתתפויות עצמיות , ביטוח הבריאות כפי שאתה יודע הוא מציל חיים ואדם שחלילה חולה במחלה קשה וצריך תרופה שלא בסל הבריאות פה ביטוח הבריאות מציל את חיוו כי קופ"ח מנפנפת אותנו לצערי , או אדם שזקוק היום להשתלת איברים קופ"ח נותנת משהו? לצערי התשובה היא לא וכאן החשיבות לביטוח בריאות פרטי . האם עניתי לשאלתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למשיבה.אכן השבת
מקס ברנר30/11/2010אני מכיר את הכיסויים.יש למשפחתי ביטוח כזה מאז 2003.רק הדגשתי שכדי להנות ביום פקודה מכל הכיסויים צריך להצטרף בריא לחלוטין,ואחרי גיל 40 רוב האנשים-ובמיוחד השמנים-הם כבר לא "פרופיל 97",ומי שמוחרג-מראש או בדיעבד-מגלה שחי באשליה כאילו הוא מכוסה מפני כל הקטסטרופות.אפילו כאן בפורום יש מי שיכולים לספר סיפורים נהדרים על חוויות עם חברות הביטוח,
מישהו הרי צריך לשלם על ה-"לקסוס" או ה-"אינפיניטי" החביבות על בכירים בענף!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למי שאחרי הנתוחמל29/11/2010
גם הערב זה קרה, לי,(כמו הרבה פעמים) לא הייתי בבית ורצתי מענין לענין. לא היה כבר זמן לאכול.האפשרות,שאני מכירה, לקנות פיתה פלאפל.הבעיה היותר גדולה-שאין זמן לאכול ואז צריך במהירות ל"טרוף" כדי להספיק לרוץ לענין הבא...
אני מודאגת, איך כל ההשתלשלות,הזאת, תתנהל אחרי הנתוח? היתכן שעל הכל יעבור תכנון מוקדם?" או,שמא,הייתי צריכה לוותר על ה....חבורת- זמר, שאליה רצתי? או לאחר.,מה שגם לא היה אפשרי? אשמח ואודה למי שיתייחס...מל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למי שאחרי הנתוח - תגובה
שולה זק29/11/2010בוקר טוב מל,
אפשר לכתוב ספר שלם על מנת לענות לשאלתך. מקווה שגם לביאה, ליאור ועוד יענו לך מנסיונם.
כן מל....אחרי הניתוח סדר ההתנהלות שלך משתנה. פשוט פרופורציה אחרת ואת הופכת להיות מסודרת ומתוכננת גם בתחום האוכל - לא רק מחוייבות לפגישות, לחבורת זמר ומנויי להצגות - אלא גם מחוייבות לעצמך. מאחר ולחטוף, לטרוף ולהמשיך הלאה - ימחק מחיי היום יום שלך. ברור שלפני שתלכי לזמר תדאגי מבעוד מועד לאכול ולשתות.
אני מאוד מקווה שבקרוב מאוד נערוך מפגש ותקחי בו חלק, כך שתוכלי להיפגש עם קבוצה גדולה של "אחרי" ולראות שהשד לא נורא בכלל. אף אחד לא "מסומן", כך שהסביבה לא יודעת - אם לא מספרים לה ושהחיים פשוט יפים.
חוץ מזה מתי טיילת לאחרונה בגליל התחתון? בנצרת למשל? ראי עצמך מוזמנת
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח-אח-אח שולינקה!
מקס ברנר29/11/2010שכחת שלאכילת חומוס המציאו את הפועל "לתקוע"?!משורת מחקרים שערכתי בשלושים השנים האחרונות בתחום הסוציולוגיה של החומוס-פול,למדתי ש-"תוקע מוסמך" מוריד מנה בצלחת,עם שתי פיתות חמות,שמיניות בצל,ומיץ ענבים ב-שש דקות.שבע-אם נכנסה שיחה בסלולאר במהלך הסעודה!
איני יודע אם מל היא תוקעת מדופלמת,אבל לא עוד!!!
קחי אותה לחומוסיה נצרתית מובחרת ותרגלו איך אוכלים כף חומוס-בלי פיתה ובצל חי-לאט ובריכוז עד שכל החומוסיה תפרוץ בצחוק מתגלגל ומשחרר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאח-אח-אח מקסי! - תגובה
שולה זק29/11/2010אצלנו "מנגבים" לא "תוקעים".....אתה מוזמן לנגב ולתקוע כנאפה גזעית. כל עוד המושגים האלה הם חלק מחיי היום יום שלך.
ינואר מתקרב - תודה לאל!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שזה קל
גל (הבן)29/11/2010בימים שיש לחץ וטירוף ואני חייב לעוף ממקום למקום אני מחביא לי משהו קטן בתיק (יוגורט, חצי פרוסת לחם (עם, שששש על תספר לאף אחד, שוקולד), אגוזים) וככה בשעות שאין לי זמן לאכול את האוכל הקבוע, אני פשוט "תוקע" אחד מהם וזה סותם אותי יופי.
אתה תגלה שפחמימות סוגרות אותך נהדר ואין לך שום סיבה להרביץ איזו שווארמה מיותרת, כמו כן, גם זה יבאס אותך לקנות שווארמה , לתת אולי 2 ביסים (אני מדבר על תקופות ראשונות של אחרי הניתוח) ואז לזרוק הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרוול בקיבהאבישג28/11/2010
אני בעזרת השם עוברת ניתוח שרול בקיבה בחיפה. מה קורה אחר הניתוח כאשר באים הביתה . נאמר לי שאסור להרים משהו כבד. התפרים הם גם חיצוניים וגם פנימיים
אני חיה לבד. לכן נאמר לי שהיו כאבים מאוד חזקים , מה עליי לעשות בנידון ?
אודה לכם אם תענו לשאלותיי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבישג
שולה זק28/11/2010בשעה טובה לקרטת הניתוח.
מומלץ כחודש לאחר הניתוח לא להרים משאות כבדים על מנת לתת לתפרים להיסגר .
לגבי כאבים. לא שמעתי על כאבים מאוד חזקים אחרי הניתוח. כאב הוא מאוד אינדיבידואלי וניתן להתגבר עליו עם משככי כאבים. מדובר על כמה ימים לאחר הניתוח ואחר כך חוזרים להיות כמו "נמרה"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאבישג שלום
אורנה LVIAA28/11/2010היום אני 11 ימים אחרי ניתוח שרוול מרגישה מצויין ושמחה מאד על הצעד שעשיתי
בימים הראשונים אחרי הניתוח ישנם כאבים נסבלים שאפשר לפתור אותם באופטלגין
החל מהיום הרביעי לניתוח כבר תרגישי הרבה הרבה יותר טוב לשתות הרבה במשך היום חשוב מאד וכמובן להתהלך בבית או בחוץ לפי היכולת במשך חודש אסור להרים
כבד . והעיקר מחשבה חיובית ושיהיה לך בהצלחה בדרכך במידה ותרצי לשוחח את מוזמנת להתקשר אליי אשמח לעזור \ 0546-291157* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו לא מכירים את הסיטואציה
מקס ברנר28/11/2010האישית והמשפחתית שלך,אבל יותר קל להתאושש מניתוח-לפחות בימים הראשונים-כשיש מישהו אוהב שתומך ומסייע בלוגיסטיקה ובשעות הקשות.הורים,אחות,בן/בת זוג,חברה טובה...משהו.לא בטוח שזה רעיון טוב לחזור אל בית ריק כשכל העול עלייך ואין מי שיילך לקניות,יציע את המיטה או יכין כוס תה.קצת פינוק אחרי ניתוח לא הרג אף אחד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל כבר שאלה לד"ר מחאג'נהמירית28/11/2010
האם אתה יכול בבקשה לרשום לי מהו גודל הכבד שצריך על מנת לבצע את השרוול
המון תודה על תשובתך
מירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל כבר שאלה לד"ר מחאג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה28/11/2010שלום מירית.
אין דבר כזה. באנשים עם כבד מוגדל ושומני רצוי לעשות דיאטה דלת פחמימות שבועיים לפני הניתוח ע"מ להקטינו. זו לא חובה אלא מן הרצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
מירית28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר מחג'נה
יעל הצפונית28/11/2010בהמשך לתשובתך לשואלת מירית לגבי הכבד יש לי שאלה נוספת.\
בבדיקת האולטרסאונד שלי נכתב כבד אינו מוגדל,בעל מרקם שומני אקוגני.
האם גם במצב זה יש לעשות דיאטה דלת פחממות או שבגלל שהוא לא מוגדל אז לא צריך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר מחג'נה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2010שוב אני אומר שזה לא MUST לעשות את זה במצב של כבד לא גדול. תצטרכי לשאול את המנתח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השאלה מופנת לד"ר מחג'נהתמר28/11/2010
שמעתי רבות עלייך ראיתי אנשים שעשו אצלך ניתוח להרזיה אני ובעלי מנסים להגיע אלייך על מנת לבצע ניתוח על חשבון הקופה בעלי שוקל 140 ק"ג ואני 103 אני גם סכרתית סוג 2 הרופא לא מוכן לתת לנו הפניה אלייך אלה לכרורג רגיל של מרפאות קופת חולים רצינו להגיע אלייך לרמב"ם על מנת להתחל תהליך של קבלת אישור לבצע ניתוח דרך קופ"ח מה עליינו לעשות ? אנחנו ממש מיואשים למה כול כך מקשים עליינו החיים שלנו ממש בסכנה נסינו דיאטות אין ספור בבקשה תעזור לנו מה עליינו לעשות . אפשר להגיע ללא טופס 17 לרמבם? אין לנו מושלם. רצינו לקבל מימון מסל הבריאות שמגיע לנו .
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תור לדר' מג'נה
שולה זק28/11/2010שלום תמר,
לפי "טופס 17" אני מבינה שאתם חברי קופת חולים כללית. לצערי לא כל האזורים של כללית חתומים על הסכמים עם בית חולים רמבם.
אם אתם רוצים להגיע לדר' מחג'נה, אתם יכולים לפנות לאסותא לב המפרץ ולקבוע אליו תור. לא ציינת איזה סוג ביטוח יש לכם.
באסותא לב המפרץ תשלמו את הביקור ותקבלו החזר של 80% מהמושלם. ניתוח באסותא כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלושה חודשים אחרי,גל (הבן)28/11/2010
שלום לכולם
שלושה חודשים אחרי ואין יותר מדי חדש בתחום השומן, החיים הם בשגרה, בדיוק כמו בחודש הקודם, ירדתי עוד 8 קילו.
אני חותם על לרדת 8 קילו כל חודש.
ואם בחודש הקרוב אני ארד "רק" 5 – אני גם יהיה מבסוט.
כל עוד זה בכיוון למטה ובצורה יציבה זה אחלה.
אז חלפתי את גבול ה30 קילו וזה מדהים, וירדתי מ3 ספרות ל2 ספרות שזה היסטורי ואני לובש בגדים של אנשים רגילים ולא חלוקיי רחצה וזה בעיקר מפתיע, אני מסתכל על בגדיי העבר שלי ולא מאמין שפעם ראיתי בהם בגדים. זה פשוט מטורף.
אני עדיין מתמיד בעשיית הספורט, בעיקר שטרם מצאתי עבודה לרוחי, ואני רץ הוי כמה שאני רץ, מי היה מאמין פעם שאני אצליח לרוץ באמת. סנסציה.
ארוחות – וואלה הקיבה שלי לא גדלה במיוחד והארוחות שלי עדיין קטנטנות, בשבילך מקס, ישבתי השבוע בארומה והזמנתי חצי סנדביץ של אבוקדו עם לחם קל, 2 ביסים זה מה שיכולתי באותו הרגע, אז שותפי לארוחה חיסל את מה שהשארתי. אני עדיין לא טוב עם פחמימות. לעומת זאת מוצרי חלב ובשרים דקים (קרפציו) אני הרבה יותר טוב.
מעבר לזה, אני יוצא לאכול הרבה בחוץ. תמיד אני ואישתי מזמינים ביחד, וזה נפלא, ולא מפדח בכלל. כי זה מה שאני יכול ואני גאה בזה.
ואני עדיין מפריד בין שתיה לאוכל – מאוד קשה לי לשלב מים (או כל שתייה אחרת) אחרי אוכל.
אז מה אגיד לכם, הניתוח שווה את זה. אני מרגיש שאני מנצח, אבל עם היד על הדופק
אוהב את כולכם ומקווה לפגוש אתכם בקרוב.
גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לכל "הלפני" לקרוא ולהפנים
שולה זק28/11/2010כל הכבוד גל!!! באמת ממצה ולעניין.
הצלחה במהמשך ותחי האופטימיות.
אני עדיין מחכה "לפרעון חובות" למייל הפרטי שלי חחחחח.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גל
רוזי28/11/2010איזה יופי פחות 30 קילו בטח את ניראה נהדר הכי כיף לאכול ולרדת לגבי מסעדה לסעוד ביחד אז אחלה יום אני גם משוארוולת 8 חודשים שבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלללל
נטלי29/11/2010אני פשוט מעריצה אותך....כל הכבוד !!!!!
הישג מדהים לשלושה חודשים...שימשיייך כך הלוואי...
יום מקסים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי ונטלי-גל הוא גבר שבגברים!
מקס ברנר29/11/2010וודאי אינו מרוצה מפניה אליו כאל בחורה.אולי אפילו אינו מרוצה מהכינוי גלל (צואה של בהמה).כפוף לשני אלה אני מניח שהוא מברך על התפרצות השמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברך גם מברך , תודה לכולם.
גל (הבן)29/11/2010(גלל - הרגת אותי )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה חודשים אחרי, - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2010יפה מאוד גל (הבן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלושששששששש
ריקי29/11/2010מדהים איזה ירידה ואהוו איזה כיףף לך. איזה הרגשה אהה? תצליח.9802
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחח המספר בטעותת.
ריקי29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותמשרוולת 428/11/2010
שבוע טוב לכולם.
ביום שישי אהיה משרוולת 4 חודשים :)
התחלתי עם BMI 35 ומשהו ירדתי 21 ק"ג שבשבילי זה יפה מאוד.
נשארו לי 7-8 ק"ג לרדת כדי להגיע למשקל בריא.
המחמאות רבות, אך יש גם "נשמות טובות" שאומרות :מספיק,את לא צריכה לרדת יותר, הפנים שלך לא יראו יפה,ועוד....
אני מחייכת וממשיכה בשלי (קנאים).
אני רוצה לרדת עוד 15 ק" ג מקווה שאצליח.
כרגע אני חולה יש לי דלקת בסינפונות, רציתי לדעת אם יש תרופות שאסור לנו לקחת כמשרוולים ומה הן?
שבוע נפלא ובריא :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין תגובה?
משרוולת 428/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני לא יודע על מגבלה כזו
מקס ברנר28/11/2010טפלי בדלקת הסימפונות שלך!
ודרך אגב-למה את מייחסת כוונות רעות לאלה שמפצירים בך להפסיק?!לא יודע מה ה-BMI הנוכחי שלך,אבל יש הרבה ספרות מחקרית, שמעוררת ספק אם באמת חיוני להיות ממש רזה.לא כולנו נועדנו להיות שדופים!
בגיל העמידה כבר די ברור ש-BMI 27 מבשר תוחלת חיים יותר ארוכה מ-BMI 21,פשוט כי פחות לוקים באוסטאופורוזיס ולכן פחות שוברים עצמות.
לא כל מי שרוצה עלייך קצת ריפוד רוצה ברעתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות - תגובה
שולה זק28/11/2010אינני רופאה, אך אישית לא ידוע לי על תרופות שאסור.
תתיעצי עם רופא המשפחה וחכי שהרופאים בפורום יענו.
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת מנתח בבית חולים ציבורילילך28/11/2010
רציתי לשאול - במידה ואני עומדת בקריטריונים לכיסוי ניתוח שרוול ע"י הקופה. אני רוצה לעבור את הניתוח בתל השומר. האם אני יכולה לבחור מי ינתח אותי? האם אומרים לי לפני כן?
יש מצב להתערבות סטאג'רים בניתוחים כאלה ללא הסכמתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מנתח בבית חולים ציבורי - תגובה
שולה זק28/11/2010שלום לילך,
בבית חולים ציבורי בדרך כלל לא בוחרים מנתח,עד כמה שידוע לי, אם יש יותר ממנתח אחד בתחום.
הרופאים המנתחים הם בכירים ומומחים בתחום. הניתוח מנוהל ומבוצע על ידם, יתכן שבצהלך הניתוח נמצא גם סטאג'ר, אך הוא "תחת עינו הפקוחה" של המנתח הבכיר.
בתל השומר יש כמה מנתחים בתחום, כך שאיני יודעת איך החלוקה שם.
האם את מקבלת התחייבות מהקופה לתל השומר?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יכולה לקבל התחייבות
לילך28/11/2010לתל השומר, עדיין לא ביקשתי אבל עכשיו אחרי מה שאת אומרת אני קצת חוששת.
רוצה לדעת לפני כן בודאות מי ינתח אותי ולא רוצה סטאג'רים.
אולי כדאי לי לנצל את הביטוח הפרטי ולהוסיף קצת כסף ולהיות בטוחה בפרטים הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתנו ניתוחים פרטיים
מקס ברנר28/11/2010נערכים בבתי חולים פרטיים או בשר"פ הדסה בירושלים.מה שכן-את יכולה ללכת לפגישת ייעוץ עם המנתח/ת החביב עלייך שעובד בבי"ח ציבורי.ובסיום המפגש המקצועי-בירור צרכים,התאמת סוג הניתוח וכו',להתעניין אם בביה"ח שהוא עובד בו אפשר להשפיע על זהות המנתח שינתח אותך.
הניחוש שלי שיש פתרונות פרקטיים,רק לא ברור אם הביטוח הפרטי שלך יממן אותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ירדתי לסוף דעתך
לילך28/11/2010מה זאת אומרת- יש פתרונות פרקטיים שאתה לא בטוח שהביטוחים יכסו?
אתה מניח שלמנתח אין אינטרס שאני ינותח על ידו באופן פרטי. נראה לי שמשלמים לו יותר באופן פרטי לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הבעיה שלך לעשות את הניתוח
מקס ברנר28/11/2010בבי"ח פרטי כמו אסותא,מדיקל סנטר ודומיהם?ע"ח הביטוח הפרטי,השב"ן או שילוב שלהם.למיטב הבנתי,מחוץ לירושלים אין שר"פ לגיטימי בבתי חולים ממשלתיים והסתדרותיים.לכן יש למיטב המנתחים סידור עם בתי חולים פרטיים,ואיך בכל זאת אנשים עוברים ניתוח פרטי בבי"ח ממשלתי? אני מניח שאם את פציינטית פרטית של מנתח פלוני או אלמוני,הוא יכול להכניס את עצמו לסידור העבודה במועד שאת מנותחת (או סביר יותר-אותך לבוקר שהוא מנתח בו).האם חברת הביטוח תכסה את שכר המנתח במקרה כזה?מומלץ לבדוק איתם מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני יכולה לקבל התחייבות - תגובה
שולה זק28/11/2010סטאג'רים לא מנתחים לבד הם נמצאים יחד עם המנתח בכיר.
זכותך להפעיל ביטוח פרטי אם יש לך.
תבדקי אם הביטוח הפרטי שלך מכסה את ניתוחי קיצור קיבה. בעבר היו מקריםשמבוטחים נתקלו בעיות עם זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לילך
עיינה28/11/2010הי לילך ,
אז ככה אני היום עוסקת מזה 3 שנים בביטוחי בריאות פרטיים , במידה ויש לך ביטוח בריאות פרטי שכולל ניתוחים ואין לך החרגות על עודף משקל את זכאית לבחור את הרופא המנתח את המרדים ואת בית החולים שבו את רוצה להיות מנותחת שכמובן כל הניתוח הוא ע"ח חברת הביטוח.
במידה ובחרת להיות מנותחת ע"י קופ"ח שזה בעצם השב"ן יש לך אפשרות כן לבחור את הרופא המנתח רק אם הוא נימצא ברשימת ההסכם של השב"ן ולשלם השתתפות עצמית ז"א קופ"ח משלמת 70% מעלות הניתוח ואת ההפרש את משלמת מכיסך.
עוד המלצה שיש לי אלייך בנושא יש ביטוחי בריאות שגם אם קופ"ח משלמת את החלק היחסי את ההשתתפות העצמית שלך תוכלי לקבל דרך ביטוח הבריאות ואת זאת שתוכלי לבחור את הרופא המנתח גם אם הוא לא עובד עם הקופה שאליה את שייכת.
תגידי לי איזה ביטוח יש לך? ובאיזה חברה את מבוטחת ואוכל לתת לך פרטים נוספים
מקווה שעזרתי , ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיינה יקרה-מאחר ואת מהתחום...
מקס ברנר28/11/2010ואני רק צופה סקרן,אז נוכל לקבל ממך תשובות מוסמכות:
א.לגבי ההחרגה:בהנחה שהפונה הצטרפה לביטוח הפרטי כשכבר היתה בוגרת,שמנה,ובעלת יכולת עמידה בתשלומי הפרמיה-האם לא סביר שתוחרג מניתוח הרזיה בשל "מצב רפואי קיים"?
ב.וחשוב מכך:הפונה רוצה להנתח בבי"ח תה"ש-הידוע למרחקים ברמתו המקצועית הגבוהה-ולא בבי"ח פרטי.נניח שהיא רוצה שינתח אותה אחד משלושת מנתחי הבית הבכירים-הוא ולא אחר ! (וסטאג'ר לא ייגע בה אפילו בשלבי התפירה הסופיים).האם היא יכולה "לקנות" מנתח פרטי ,בבי"ח ציבורי, ע"ח חברת הביטוח?
אלה השאלות הנוקבות!נכיר תודה להבהרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת
תמר30/11/2010לא התכוונתי להביך את ד"ר מחג'נה. תודה על האינפורמציה אני התחלתי תהליך עם רופא המשפחה , שהפנה אותי לכרורג של קופ"ח כנראה אני צריכה לעבור את כול הפרוצדורה אבל בסוף יקבע לי תאריך לניתוח מנתח שיקבע על ידי קופת חולים אולי יתמזל מזלי . אבל תודה ושולה אני ישמח להתקשר ולדבר אתך בנושא . ושוב סליחה אם הבכתי משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך התנצלות-תתקשרי אלי
שולה זק30/11/2010תמר תתקשרי אלי.אין סיבה שתלכי לכירורג שלא מנתח קיצור קיבה.
אתן לך את מלוא האינפורמציה לקיצור הליכים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה
תמר01/12/2010אני יצור איתך קשר בקרוב פשוט יש לי בעיה של טלפון כרגע אבל אני מאוד רוצה לדבר איתך על התהליך תודה נשתמע בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף או שרוול קיבהתמר28/11/2010
אני בת 38 סכרתית סוג 2 שוקלת 103 גובה 168 בעבר ניסיתי אין ספור דיאטות שחלקם עזרו אבל לתקופה קצרה . כיום אני שוקלת לעשות ניתוח שיעזור לי לשמור על משקל נכון ובעיקר על בריאות הגוף והסכרת . שאלתי היא אם בכללית יאשרו לי לעשות את הניתוח
אני חייבת את זה לבריאות שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם BMI 36.5 וסוכרת פעילה
מקס ברנר28/11/2010נראה שיש סיכוי סביר שאשרו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף או שרוול קיבה - תגובה
שולה זק28/11/2010על פניו נראה שלא אמורה להיות בעיה. עם סוכרת סוג 2 סביר, להניח שתקבלי אישור.
עליך לגשת לרופא המטפל לקבל ממנו מכתב עם ההסטוריה הרפואית שלך ולעשות תור לכירוג בתחום קיצורי קיבה, להתיעצות.
רצוי שתבררי עם הקופה בה את מבוטחת לאן את יכולה לקבל התחייבות, מאחר והניתוח הוא ללא עלות כספית, בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מעקף או שרוול קיבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה29/11/2010לא נראה לי שיש בעיה באישור.
צריכה להפגש עם מנתח בריאטרי אשר יתן את היעוץ המלא והמשכנע. משום מה לכללית יש קצת קושי בלהשתכנע. בסוף אין לה ברירה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מחג'נה
תמר29/11/2010השאלה אם אחרי הכול אני יוכל לבחור אותך כמנתח גם אם זה יהיה ממומן על ידי הקופה
לצערי יש לי עוד הרבה לעבור עד לניתוח המיוחל אבל הייתי רוצה לבחור בטוב שבמנתחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי הצעות תמר-קראי בקפידה
מקס ברנר29/11/2010הראשונה-דברי עם שולתנו.היא ראתה הכל ושמעה הכל,ויודעת לענות על שאלות שאנחנו עוד לא למדנו לשאול.אולי היא תציע לך רופא או בי"ח שלא חשבת עליו.מה יש לך להפסיד?
השניה-הבנתי שאין לך ביטוח משלים או פרטי.המשמעות עלולה להיות הוצאה כספית לא מבוטלת אם תרצי לבחור מנתח ספציפי לניתוח פרטי.את יכולה כמובן להוציא ביטוח משלים בקופה שלך ,אבל את כפופה לתקופת המתנה עד לכניסת הכיסוי לניתוחים לתוקף-ככל הנראה לפחות שנה.האם שקלת לעבור לקופ"ח אחרת?לפעמים יש מבצעים שמאפשרים לבטל את תקופות ההמתנה, כך שמייד עם החתימה על הוראת הקבע המשלים שלך נכנס לתוקף.בדקי עם כל הקופות האחרות אם יש מבצע רלבנטי בימים אלה,שכן אחרת אין תועלת רצינית במעבר.עשי קצת שיעורי בית,ותגלי כל מיני הפתעות נעימות.
אין טעם להביך את ד"ר מחג'נה.שמו הטוב והמוניטין שרכש מצדיקים שיקבל תמורה כשהוא מתחייב לנתח אישית.צריך רק למצוא מי שישלם את שכרו.אני מקווה שלהשתתפות עצמית צנועה תוכלי להערך כשהניתוח עוד כמה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי הצעות תמר-קראי בקפידה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה30/11/2010מקס !!! מה רע בבחירה שלה שאתה מפנה אותה לדרכים אחרות??? אתה יכול להאיר את עיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבחירה של תמר מצויינת !!
מקס ברנר30/11/2010אין ספק שבחירה זו היא ראיה לטעמה המשובח.ראוי רק לזכור:
1.אין לתמר ביטוח משלים (שב"ן)
2.אין לתמר ביטוח בריאות פרטי
3.וככל הנראה גם ניתוח פרטי אינו בהישג ידה
תמר מחפשת דרך להבטיח שאתה-ורק אתה-תנתח רק אותה (ואולי בהמשך גם את בעלה) כנגד טופס 17 בעלות 27 ש"ח.זה ותו לא!
אם האופציה הזו זמינה-רק ספר לנו איך עושים זאת וייהנו גם תמר וגם כל האחרים!
נשמח להפיץ את המידע לכל יקירינו השמנים מחדרה וצפונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר מחג'נה ומקס
תמר01/12/2010תודה לשניכם אתם נהדרים חחחחחח קצת הצחיק אותי מה שכתבת ד"ר על מה שמקס כתב בסך הכול לכולם יש כוונה לעזור לי ועל כך אני מודה לכם זה כבר צעד אחד קדימה לקראת הניתוח המיוחל. אוף ביוקרטיה קרטריונים אזה עוד מוסגים אלמד עד שאגיע למטרה קצת מקשים עליי אבל אני אופטימית ואתם מעודדים אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר - עצתו של מקס במקום
שולה זק30/11/2010אודה לך באם תיצרי עימי קשר ואשמח לעזור ולעדכן בכל ההליכים הבירוקרטיים.
לא זה מקום לנהל דיון זה.
תודה על ההבנה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע טוב חברים יקריםאורנה LVIAA27/11/2010
שוב שבוע טוב חבריי היקרים
היום אני 10 ימים אחרי ההניתוח ההרגשה הטובה משתפרת מיום ליום
עדיין לא נשקלתי למרות הסקרנות שלי ביום שלישי יש לי פגישה עם
ד"ר רזיאל + דיאטנית +פסיכולוגית - לשם ביקורת +משקל ואז כמובן אדווח לכם
אני מאושרת שאני אחרי לומדת לשתות ולאכול לאט
לומדת להכיר את שרוולי היקר ומאושרת מאד על ההחלטה
מחכה ליום בו אשב בקפה ארומה או קפה גו' ואחלק לי את הסנדווי'ץ ל- 3 זה לא רחוק נכון?
ואולי אתחלק בו עם ידידי היקרים .
אוהבת אותכם ומאחלת לכם שבוע טוב ומבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנדבת לקחת שליש
לי27/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב לכלם! כיף לשמוע ממך פרטים
מל27/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה-שמח לשמוע+כריך מחולק
מקס ברנר28/11/2010תענוג לשמוע על ההתאוששות היפה!
ולגבי הכריך הנורווגי-הוא נמכר ברשת "אילנ'ס".יש סניף לא רחוק מביתך.נוכל להיפגש שם בשלשה,לשתות בריכוז קפוצ'ינו קטן,לדבר 40 דקות על בזאר הבגדים ושאר ענייני שמנים,ואז להזמין כריך מחולק לשלוש חתיכות.נראה כמה זמן יידרש לך להוריד את השליש האמצעי?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי, אורנה
צנובר28/11/2010כבר רציתי להתנדב לקחת שליש אבל כנראה שאיחרתי...
לא נורא, אני יכול סתם לבוא ולקשקש.
ומילה נוספת למקסי: על חברים שהאוכל מהווה מפלט מפניהם מזמן ויתרתי...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף שעברנו את זה
שרית28/11/2010אני גם 11 יום אחרי 10 קילו פחות מאושרתתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עם בזאר הבגדים?לי27/11/2010
הי שולה,
היום סידרתי קצת את חדר הארונות והתמכרתי לעיניין של לקפל את המלתחה ה"שמנה"שלי ולשים אותה בצד.(נכון להיום אני מידה 40 בג'ינס של קסטרו !!).
מאד התרגשתי מהדרך שעשיתי,להסתכל על מכנסיים ענקיים,על הטוניקות אוהל ולהגיד להם בלב שלום ומקווה שלא להתראות...
מצאתי המון בגדים לגמרי חדשים,מכנסיים שהבאתי מאמריקה לפני הניתוח שבקושי לבשתי ועוד כמה פריטים במצב מצויין.
לא מזמן דיברת על בזאר בגדים.יש מצב? מאד אשמח לעזור להביא את זה לפסים קונקרטיים אבל אין לי מושג מה צריך לעשות.אולי בכ"ז ננסה להרים את הפרוייקט?
שבוע טוב לכולם
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עם בזאר הבגדים? - תגובה
שולה זק28/11/2010אהלן לי החטובה
איזה כייף!!!! מידה 40!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט תקני בגדים במחלקת הילדים במשביר.
ולענינינו, אני מנסה לקדם את נושא המפגש והבאזר ולשלב בזה תכנים.
קצת סבלנות
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי דברי איתי
רוזי28/11/20100503337236 רוזי יש לי רעיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)