מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתלבטת - שוב....שרונית7423/11/2010
לפני שבוע או יותר כתבתי כאן שאני מתלבטת אם לעשות ניתוח. אחרי 20 שנה של נסיונות כושלים בדיאטה אני יותר ויותר חושבת שאולי ניתוח זה הפתרון שלי.
מצד שני - למה אני צריכה את זה? למה אני לא יכולה לעשות דיאטה פעם אחת כמו שצריך ולהתמיד ולהצליח?
כן, כל החיים אני עושה דיאטות. קבוצות תמיכה, כדורים, אבקות, מלתעות - הכל מהכול ניסיתי - ותמיד אבל תמיד היתה שם נקודת שבירה שגרמה לי להשמין הכל בחזרה.
עד היום שאני כבר בת 36 נשואה עם ילדים, אני מרגישה רע עם איך שאני נראית ולא מצליחה להתמיד בדיאטה. זה משגע אותי! מה הבעיה אצלי?
כבר קבעתי תורים לבדיקות של לפני הניתוח - בדיקות הדם, צילומים וכו'
למה אתם החלטתם לפנות לניתוח?
גם אתם מרגישים כמוני?
האם ניתוח זה באמת הפתרון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת - שוב.... - תגובה
שולה זק23/11/2010תיכנסי לשאלות נפוצות לתשובה של דני שלב א' ב' ג' ואני בטוחה שתצאי מחוזקת
כמו כן את יכולה לעיין בדברי מנותחים ולהסיק המסקנות.
את כבר 20 שנה מנסה ומתלבטת ולא הגעת לתוצאות ממשיות.
באה הרפואה לקראתך ונותנת לך פתרון להגיע למה ששאפת במהלך כל השנים.
תעברי את הבדיקות, גשי להתיעצות ואת מוזמנת לדבר איתי בכל עת, אשמח להיפגש איתך ובמקביל גם לתת לך טלפונים של מנותחים שתוכלי לדבר ולפגוש ולקבל תמונה אמיתית מול עינייך ולא משהו וירטואלי.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטער להודיע לך....
דני23/11/2010לא המצאת את הפטנט!!!!!
אני בן 43, והצלחתי בכל הדיאטות שעשיתי - כמובן שהצלחתי כמוך, להחזיר את כל המשקל חזרה עם ריבית והצמדה + מע"מ.
כשהגעתי לפורום הזה גיליתי.... אני לא לבד, יש עוד שמנים כפייתיים כמוני - כן זאת הבעיה שלך, וגם שלי וגם של כל מי שנכנס לפורום - אנחנו חולים במחלה שנקראת - השמנה חולנית.
לפני מספר שנים, מצאו תרופה למחלה, בינתיים לא פותרים את המחלה עם כדורים, אלא עם סכין ניתוחים, מה לעשות?
אבל יש תרופה!!!! היא קיימת, וצריך להחליט שאת רוצה להבריא, לא רק מהמחלה הזו הארורה שכולנו חולים בה, התרופה פותרת בעיות של סכרת, לחץ דם, בעיות פרקים, בעיות לב, ובעצמי גיליתי, שהתרופה פותרת בעיות נוספות: דימוי עצמי נמוך, יכולת לקשור שרוכים בלי לעצור את הנשימה, בעיית נחירות והפסקת נשימה בזמן שינה,
ואפילו מאפשר להינות מלשחק עם הילדים בלי להתנשף ולשבת לנוח אחרי 2 דקות.
קחי את עצמך בידיים, אין תרופה אחרת, יבוא היום ותהיה, אבל עד מתי תחכי?
אשמח לדבר איתך מתי שתירצי, גם אני וגם אישתי נותחנו.
דני 052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולמילי23/11/2010
שלום רב.אני בת 42 97 ק"ג 163 ס"מ..בעברי (28)אירוע מוחי,סכרת משפחתית (שגם אצלי מתחילה לתת אותות)כולסטרול,מיגרנות,בעיות ל"ד,נדודי שינה.כמו כן הטרוזיגוטית לפקטור 5 ליידן.פניתי לרופא כירורג בעל שם במכבי אשר סבר כי אין טעם להגיש בקשה לקופת חולים לאישור ניתוח שרוול.בתואנה שלא יאשרו לי.אני ממש מאוכזבת מהקלות שנופנפתי על ידיו.רופאת המשפחה שלי ממליצה לי בחום על הניתוח.האם יש סיכוי להתקבל לוועדת חריגים? האם רק רופא כירורג מגיש בקשה בשם החולה או שגם רופא המשפחה יכול?איך אני יכולה לקבל עזרה להזיז את ההליכים קדימה?אני ממש מיואשת.מרגישה רע באופן כללי הן מבחינה פיזית והן מבחינה נפשית.אשמח לעזרה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק23/11/2010שלום מילי,
עם BMI 36.5 והמחלות הנילוות אותן ציינת - את בהחלט עומדת בקריטריונים.
עליך לקבל מרופא המשפחה את ההסטוריה הרפואית שלך ועם זה לגשת לרופא מנתח בתחום קיצורי קיבה.
תוכלי יצור עימי קשר ואשמח לעזור.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש כתבה בידיעות אחרונות על ניתוחיyarden23/11/2010
קיצור קיבה ,שנערכו בזיו בצפת,כשבמהלך הניתוח נילקחו ביופסיות מהכבד,ללא אישור מהמנותח,למרות שהחתימו את המנותחים לפני הניתוח ..
כתבה מעניינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לקרוא את הכתבה עד הסוף
שולה זק23/11/2010לכל מנותחי צפת בעבר שלום עם הישגים נאים וטובים
ולכל מנותחי צפת בעתיד אתם בידיים טובות.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת בנוסף לניתוח שרוולבן עזרא דליה23/11/2010
לפני כשנה עברתי ניתוח שרוול ולצערי הניתוח לא צלח.
חזרתי לרופא המנתח וביקשתי לבצע ניתוח נוסף, הפעם ביקשתי לעשות ניתוח טבעת כתיקון. לאחר שכנועים רבים הסכים הרופא לקבוע לי את תור לניתוח.
שאלתי האם אני עושה צעד פזיז או מה אתם ממליצים לי ? אנא מעזרו לי להחליט מה כדאי לי לעשות....תודה דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טבעת בנוסף לניתוח שרוול - תגובה
שולה זק23/11/2010שלום דליה,
בהמשך לשיחתנו הטלפונית, מליצה לפנות התיעצות נוספת ולשקול היטב האם לעבור ניתוח טבעת. ניתוח זה דורש המון כח רצון ושיתוף פעולה מצידך וגם פוגע לעיתים באיכות החיים . ניתן לבצע ניתוח שרוול חוזר ואו לחילופין ניתוח מעקף.
ברור שצריך לבדוק היטב את הסיבות לכישלון הניתוח הראשון.
כפי שאמרתי לך, את מוזמנת להתקשר בכל עת.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה זק
בן עזרא דליה23/11/2010בעקבות שיחתנו , התקשרתי לרופא המנתח להתייעצות נוספת.
עזרת לי מאד בייעוץ שלך...
כשתהיה לי החלטה סופית לסוג הניתוח שאבצע אודיע לך יישר כח על התמיכהץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מה הגורם לניתוח שרוול שלא מצלי
yarden23/11/2010ח..תזונה לא נכונה?,עלייה במשקל?..
מה הגורם,מאוד מעניין בתור מתחילה..לדעת להמשך,איך לשמור על השרוול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצער רב - הניתוח נדחה!!ליאתול23/11/2010
בצער רב אני קיבלתי טלפון היום מטרום ניתוח ודחו לי את טרום הניתוח וגם את הניתוח - עדיין אין תאריך.
הניתוח נדחה כי יש כנס מרדימים ולא יהיו מרדימים באותו היום כלומר שאין חדרי ניתוח פעילים.....
מקווה לתור מוקדם ככל האפשר - הרי הייתי אמורה להיות מנותחת בעוד שבועיים ויום!!!
תודה על ההקשבה - פרקתי את תיסכולי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הינה ההודעה שלי
ליאתול26/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לכולם שאלה?אורנה LVIAA23/11/2010
האם שבוא אחרי הניתוח מותר לאכול קרטיב? אשמח לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שמותר
שולה זק23/11/2010היי ובוקר טוב לביאונת
אין שום בעיה לאכול קרטיב. לטעם טוב בפה וריענון.(וגם גיוון הארוחה )
רק לא מומלץ לאכול 10 ביום חחחחחחחחחחחחחח.
אגב - גנבתי המלצה זו מליאור - הוא חסיד הקרטיב.
בתאבון
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר מחגנהחיה22/11/2010
לדר מחגנה
אני לא יכול לשכב על שום צד כאבים חדים מתחת ליד ימין בגובה החזה ( צד הבטן ), וכן שאני נושם עמוק יש כאב חד חזק, אע"פ שלקחתי טרמל לא עזר.
מה אני עושה? האם לבוא מחר בבוקר למרפאות חוץ ברמבם?
ואם כן צריך הפניה או משהו?
תודה דוקטור וסליחה על השעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי הלך לישון
מקס ברנר22/11/2010דיווח לפני שעה ורבע שהוא עייף מאד.האפשרויות הפתוחות בפניך:
אם הכאב חריף ובלתי נסבל-ללכת למיון או למר"ם של הקופה.
ללכת מחר לקופ"ח מה שכונה (רפואה ראשונית).
להתייצב מחר בבוקר ברמב"ם.מניח שתוכל להפקיד פקדון ולבקש אח"כ טופס 17 בקופה.
בכל מקרה-אל תזניח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני
חיה22/11/2010כשאני יושב אני מוצא תנוחה שלא כואב לי אבל לשכב לא מסוגל,
יש לך מושג מה זה ( על צד הבטן בגובה החזה ליד יד ימין )?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה אנטומית-אם אני מבין נכון
מקס ברנר23/11/2010את תיאורך-זה האיזור של הריאה הימנית/סרעפת.הקיבה יותר נמוכה,אבל כאבים הרבה פעמים מתעתעים, וקשה לדעת בבירור את מקורם המדוייק.יש לך כורסת טלוויזיה?אפשר לישון שם לא רע וזה עשוי להיות יותר נוח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חיה23/11/2010תודה זה מה שאני עושה, ידוע לך מה אמור להיות אם יש כאבים בסערפת או בראה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניח שלא נחבלת
מקס ברנר23/11/2010וגם אין לך קשיי נשימה ,ואתה לא משתעל דם או משהו מסוג זה.אם אתה לא מצליח להרדם ואתה מודאג-אפשר להזמין רופא הביתה דרך "ביקור רופא". יש הנחה לבעלי ביטוח משלים.קרוב לוודאי שזה לא משהו חמור -כמו שהציעה לך שולתנו שאלה מיחושים הקשורים בפרוצדורה של הניתוח.מקווה שבבוקר תרגיש יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם בדוי שלום
שולה זק23/11/2010סליחה שאני עונה לך במקום דר' מחג'נה שהוא עסוק מאוד ומן הסתם לא יושב כל הזמן מול הצג ומחכה לשאלות המופנות אליו.
אם אתה מרגיש לא טוב, אי אפשר לתת לך טיפול וירטואלי. גם דר' מחג'נה כתב לך לגשת לרופא, אם נראה לך שמשהו לא בסדר.
מקווה שעברת את הלילה בשינה טובה וממליצה בחום לגשת לרופא המשפחה ולשתף אותו בהרגשתך ותחושותיך והוא יתן לך את הטיפול הדרוש ואו יפנה אותך למיון בית חולים.
שיהיה לך יום טוב ומקווה שמרגיש טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חיה23/11/2010את זה אני יעשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/11/2010שלום לך. מקוה שעבר עליך לילה טוב
תתקשר אלי בשעה הקרובה לפני שאכנס לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהב"ה דיברתי עם ד"ר מחגנה הנפלא
חיים23/11/2010הדוקטור הסביר לי שזה בטוח מהגז של ההרדמה בעת הניתוח ואין לי מה לדאוג
תודה רבה לכולם ובפרט לדר ולשולה היקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונה כותבת בפורוםאפרת22/11/2010
שלום לכולם,
אני פעם ראשונה כותבת פה בפורום ,אבל כבר שבוע קוראת אותו.
קיבלתי היום אישור לניתוח. (אני רוצה לעבור שרוול)
אני שוקלת 140 בגובה של 173.
ואני בקופת חולים כללית.
אחרי התעמקות שלי בנושא באינטרנט הגעתי למסקנה שיש 3 רופאים שאצלם הייתי רוצה לעבור את הניתוח:
1. בית חולים רמב"ם - דר" מחג'נה אחמד.
ודר עסליה אחמד.
2. בית חולים כרמל - דר" חזן דוד.
הייתי רוצה לדעת לאיזה רופא ואיזה בית חולים כדאי לי ללכת לעשות שם את הניתוח.
תודה רבה רבה מראש
אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר חזן כבר לא עובד בכרמל...
מירב123/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאפרת
אפרת23/11/2010אני לא מכירה את הרופאים שציינת אבל לא משנה באיזה שתבחרי העיקר שיהייה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אפרת23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אפרת החדשה
שולה זק23/11/2010אז ככה, כמו שמירב ציינה, דר' חזן כבר לא מנתח בכרמל וכרגע אין ניוחי קיצר קיבע בבית חולים כרמל.
לפני שאכנס לפרטים נוספים - כל המנתחים בתחום קיצורי הקיבה הם מנתחים בכירים עם ניסיון והתמחות בתחום, יש לבחור מנתח שעושה את כל סוגי הניתוח - טבעת, עקף, שרוול, על מנת להתאים את הניתוח האפקטיבי ביותר בהתאם להסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה.
כחברת קופת חולים כללית (לא ציינת אזור גורים), את חייבת לברר בקופה לאן את מקבל התחייבות לניתוח ולשם לפנות למנתח.
הניתוחים הם בסל הבריאות ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומדבקריטריונים .במרכזים הפרטיים יש השתתפות עצמית וזה משתנה ממקום למקום.
על כן עליך לדעת אם הקופה באזורך חתומה על הסכם עם רמבם .
שיהיה לךך בהצלחה ואנחנו פה לעזור ולתמוך.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אפרת23/11/2010אני מקבלת לעשות את הניתוח בחיפה.
לא יודעת עדיין את כל הבתי חולים אבל אני יודעת שברמבם אני כן יכולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב אפרת
שולה זק23/11/2010בחיפה יש את רמבם ובני ציון שכרגע מבצעים ניתוחים. שוב מציינת כל הרופאים מעולים . לכי לבית חולים אליו תוכלי לקבל הפניה (טופס 17) ואיפה שהתור הקצר ביתר.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליצה על ד"ר מחאג'נה ברמב"ם
מירב123/11/2010נותחתי אצלו שרוול באמצע ספטמבר... ברמב"ם.
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ערן23/11/2010שלום אפרת קודם כל שיהיה לך בהצלחה יש אפשרותלעשות גם באסותא בלב המיפרץ דרך הקופת חולים כל הרופאים בתחום הזה מעולים אני למשל יעשה שם את הניתוח קיצור קיבה "שרוול"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות
שולה זק23/11/2010יש לקחת בחשבון שבאסותא זה כרוך בעלויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מבאס
אפרת23/11/2010הטורים לדיאטנית ואנקריאולוג רק לחודשי ינואר פברואר.
נקווה שמתי שהוא משהוא יבטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי
שולה זק23/11/2010תתעודדי . ינואר פברואר זה תור יחסית קצר.
יש מקומות שהתור מגיע למאי יוני 2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/11/2010שולה הי, לא אכעס אם בכל זואת תמליצי לה על רמב"ם חחחח
אחמד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר מחג'נה
אפרת23/11/2010מהחיפוש שלי באינטרנט אתה הוא המנתח הכי טוב כנראה.
שאמרו עליו הכי הרבה דברים טובים, אז אני לא חושבת שאתה צריך לדאוג בטוח אתה מפוצץ בניתוחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי כמוך יודע כמה אני ממליצה
שולה זק23/11/2010מה אני כולה לעשות שכללית במחוז צפון לא חתומה עם רמבם (לצערי הרב).
אולי בעתיד הקרוב יוכלו מנותחי קיבה לבחור בית חולים כמו שיולדת בוחרת איפה ללדת
חזון אחרית הימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה.
אפרת23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן
ערן23/11/2010את התור לדיאטנית יש אפשרות דרך הקופה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כמובן דרך הקופה
אפרת23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישית
ורד23/11/2010אני אישית נותחתי ברמב"ם אצל ד"ר בשארה.
בכל אופן כל הרופאים ברמב"ם הם מעולים והיחס שם ממש מצויין ותומך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המון אקשן היה כאן ביום המילואים שלימקס ברנר22/11/2010
ורד שלחה תמונה.אורנה ולילך יקירותינו חידשו קשר (אורנה-חיזקי ואמצי ותמשיכי ככה במאבקנו הצודק)."שם בדוי" התגנב לכאן,העביר דיווחי כאב מסודרים,וחשב שזה שירות ההודעות של ד"ר מחג'נה.
צילה ובנותיה-משפחה על הסכין.טארו שינתה גישה,התגברה על הפחדים וקיבלה תאריך לניתוח.שיער נושר מימין ומשמאל אבל לי גילתה את רופא הנשירה האולטימטיבי,ובעזרת השם תצמיח מחדש שפעת תלתלים.(מה אתם אומרים עלי במראה קוז'אק גלוח ראש?).דני מוטרד מינית במקום העבודה, ועובר לגור עם סטודנטית לאיפור,וברוח טובה ואוהבת צוחקים גם על הח"מ-אין בעיה-בכיף!
וכל זה במהלך 13 שעות שלא הייתי בסביבה!נראה לי ששולתנו תשכור בקרוב שתי מזכירות כדי לכסות את הפורום מסביב לשעון.
ואני-המשאף שקיבלתי גורם לי לצרידות וקשיים בדיבור.אתם יכולים לדמיין?אם לא אוכל לדבר אצטרך לבלות יותר זמן בלעיסה וזה לא רצוי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למקס ברנר ושולה זק - שם בדוי
יצחק23/11/2010היי
אני ו"שם בדוי" נותחנו באותו יום
מדובר בבחור מאוד נחמד בן 19 שהוא פשוט לחוץ קצת מההרגשה של אחרי הניתוח
שוחחתי איתו והוא התנצל על איך שהצתייר שהגיב לשולה
גם אני וגם שם בדוי מסתדרים הרבה יותר טוב בזכותכם ובזכות ד"ר מחאג'נה.
מקווה שהמלל יצא בצורה יפה יותר בפעם הבאה מצידו
יצחק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך על הסיכום
עופר23/11/2010מנהג חדש! סיכום דו -יומי של מקס!
לאלה שלא מצליחים לעקוב מקס יסכם, יפנים ויביא לכם את עיקר הדברים.
ישר כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתציע לו שייבחר לעצמו כינוי נחמד
מקס ברנר23/11/2010אם אינו רוצה להשתמש בשמו האמיתי
"שם בדוי" יותר מתאים לפורום "זהות מינית" או פורום "טחורים מדממים"!אצלנו יש אווירה משפחתית ולבבית,וכדאי לבחור כינוי הולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקים
חיים23/11/2010מעכשיו שמי יקרא בפורום אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך בואך במחיצתנו
שולה זק23/11/2010אור שם יביא ואתה מביא אור חדש אלינו.
בהצלחה ותמיד נשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס ידידי היקר
אורנה LVIAA23/11/2010הרגת אותי מצחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לציין ששתינו בכינו מצחוק
שולה זק23/11/2010אין עליך מקס. והרעיון של עופר מעולה
תקציר כל יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שלא ייברח לכן שתן !
מקס ברנר23/11/2010תוך כדי קריאת הפוסטים שלי.אני שזו תופעה לא נדירה אצל נשים בשלות שפורצות בצחוק מתגלגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםערן22/11/2010
שלום לכולם חזרתי עשיתי את כל הבדיקות אני עכשיו מחקה רק לוועדה הרופא שלי מטפל בזה למרות שיש לי וועדה רק בינואר הוא מנסה להקדים לי את הוועדה ואז אלךלעשות את הניתוח שרוול אני מקווה שיהיה הכל בסדר אני יעשה את הניתוח באסותא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010שיהיה בהצלחה
תשובה23/11/2010לד''ר אחמד מחג'נה תודה רבה על התמיחה, מקווה שיהיה בסדר כי יש קצת חשש מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ערן
ריקי23/11/2010שיהיה לך בהצלחה מה שתיצטרך כולם פה לעזור ולתמוך נשמח לעזור בכל בעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריקי
ערן23/11/2010תודה רבה לך ריקי על התמיחה זה ממש עוזר אין עלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף ערן תצליח
ריקי23/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לערן
עיינה24/11/2010היי ערן ,
גם אני לפני ניתוח ואני בטוחה שכל אחד שעבר את הניתוח או שעומד לפניו יש את החששות והפחדים וזה טבעי מאוד , אם לא היית חושש זה כבר היה לא טבעי לדעתי :)
אני באמת מאמינה שאם הגעת למסקנה שאתה צריך את הניתוח לך על זה ובגדול יש כאן פורום נהדר שהכרתי רק לפני כמה ימים שתומך ועוזר בכל דבר ,
אז שיהיה לך המון המון בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשר שוב?מירב22/11/2010
היי שולה וד"ר מחג'נה
היום אחרי 14 חודשים מאז ניתוח שרוול וירידה של 30ק"ג סה"כ
כשאני קרוב ל5 חודשים לא ירדתי גרם וההרגשה שהקיבה יכולה להכיל הרבה יותר מקודם אני קצת לחוצה ומרגישה אבודה .
איך יודעים מה גודל הקיבה הנוכחי והאם לאחר שרוול אפשר לעשות מעקף?
אם כן מה התנאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר שוב? - תגובה
שולה זק22/11/2010שלום מירב
כן אפשר אחרי שרוול לעשות שוב שרוול ואפשר לעשות גם מעקף. אבל למה חשוב כל כך קיצוני. לא ציינת מה הגובה ומה המשקל, למען ה- BMI. ירידה של 30 קילו היא יפה מאוד ומגיע לך כל הכבוד.
האאם את עוסקת בפעילות גופנית? האם את במעקב של דיאטנית ואוכלת על פי תפריט מאוזן? האם היית בביקורת אצל המנתח לאחרונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לכל השאלות התשובה היא לא
מירב23/11/2010היי שולינקה
אני 1.69 במשקל 80 ק"ג
ולצערי אני לא עושה ספורט עקב בעייה רפואית
ואני לא במעקב של דיאטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר שוב? - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010שולה המדהימה גנבה את המילים מפי.
אני רוצה להדגיש את חשיבות המעקב של דיאטאנית והרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיף אחד גדולטארו22/11/2010
לא תאמינו עד כמה אני מכורה ומחוברת לפורם הזה . חברים יקרים אני מבקרת בפורם בכל הזדמנות שאני יושבת מול המחשב,
אתם מאוד מעודדיםוימעלים לי את הבטחון עצמי ובא לי כבר לעשות את הנתוח ובטוחה בזה יותר מכל רגע אחר.כיף לקרוא ולצפות בכל המתרחש כאן אני מחכה לזה בכליון עיניים.
מתה כבר להצטרף למשפחת המשורוולים ולהתחיל ולעדכן פוסט אוביראשין.
בהזדמנות זו רציתי לבשר לכם שנקבע לי תאריך לנתוח ב03.01.11 אז תמיכתכם בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה!!
עופר22/11/2010בקרוב אצלך כמו שאומרים !!!
הנה זה בא - ממש מעבר לפינה !!!!!!
המון בהצלחה - מחזיקים אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמברוק קולולולו
שולה זק22/11/2010סוף סוף טארו. יש תאריך!!!! בסוף עוד תנותחי יחד עם מקס יקירנו.
את תראי כמה מהר הזמן יחלוף ותהיי משלנו באופן מושלם, כי גם עכשיו את אחת משלנו. אתך כבר השגנו הישג אגיר עוד לפני הניתוח. את רואה כבר רק את הטוב ולא מחפשת את הרע....זוכרת איך רק "הרחת" סיבוך כבר התייצבת עם שאלות ובקשת מידע.
אל תשכחי להכנס לדיאטת חלבונים לפחות שבועיים לפני הניתוח שה"דוד" לא יכעס חחחח.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטארו בהצלחה
אורנה LVIAA22/11/2010לא תאמיני כמה מהר עובר הזמן ואוטוטו תהיי כבר אחרי
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיף אחד גדול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010שמחתי לקרוא. שיהיה לך הרבה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
אפרת23/11/2010שיהייה בהצלחה איזה כיף את מצטרפת למשפחת המשרוולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טארו
ריקי23/11/2010מזל טוב היום יום הולדתת לך ולך כל הכבוד . אני מרכת אותך עלי והצליחי כי את תצליחי להיכנס במשבות חיוביות . אל תשכחי את הולכת להיות בריאה וחתיכה ויפה את בטוח . אז מאמילה שיהיה לך בהצלחה גדולה ומה שתיצטרכי גם אני פה .בפייסבוק ריקי פרבדה אשמח להכיר אותך ולהיתעדכן. אני פה גם בשביל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשולהלי22/11/2010
הי שולה,
הייתי רוצה לשוחח איתך,האם אפשר להתקשר?
מתי הכי נח לך?
תודה,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל עת לי
שולה זק22/11/2010מצאת החמה ועד אחרי חצות.
אשמח לשמוע אותך
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוול לאחר הריוןלילך22/11/2010
שלום,
אני בת 33 בסוף הריון- עם סוכרת הריון מאוזנת עם דיאטה ואנסולין. שוקלת כרגע 104 ק"ג וגובה 1.52 . מעוניינת בניתוח שרוול לאחר הלידה.
רוצה לברר עם הרופאים וגם אשמח ממישהי שהיה לה ניסיון אישי בעניין-
1. כמה חודשים אחרי לידה ניתן לבצע את הניתוח גם במידה ואלד בניתוח קיסרי?
2. לגבי הנקה- האם ניתן להמשיך להניק כרגיל או שהדיאטה המיוחדת אחרי הניתוח עלולה לחבל בתפוקת החלב אם?
3. כמה זמן המתנה לפני הריון נוסף?
4. לגבי אמצעי מניעה במהלך תקופה שבין לבין - איזה אמצעי יכול להתאים שמצד אחד מתאים עם הנקה ומצד שני לא מגביר את הסיכון לפתח סוכרת? האם השימוש באמצעי המניעה יכול לחבל בסיכוי להכנס להריון בעתיד?
5. אם אני עושה את הניתוח דרך קופ"ח - בבית חולים ציבורי האם אני אוכל לבחור את המנתח?
6.שוב אשמח לשמוע דיעה מרופא שיש לו נסיון עם מטופלות שעברו הליך דומה או ממי שעברה את זה עם תינוק קטן- האם זה אפשרי? ימי האשפוז?ההתאוששות תוך כדי מימוש הרצון להמשיך להניק? איך עושים את זה?
7. שאלה אחרונה לא פחות חשובה- כמה אני אמורה לשקול אחרי הלידה כדי שיאשרו לי את הניתוח דרך קופת חולים?
סליחה על כמות השאלות אבל ממש רוצה לדעת לקראת מה אני הולכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול לאחר הריון - תגובה
שולה זק22/11/2010ראשית שהלידה תעבור בשלום, תתאוששי ותחזרי הביתה.
לאחר לידה יש לתת גוף לחזור לעצמו (להרגיע גם את הורמונים המשתוללים).
אני חושבת שחצי שנה אחרי הלידה, תתיעצי עם רופא כירורג בתחום ניתוחי קיבה ותראי מה המלצתו.
אני ממליצה להיות במעקב של דיאטנית עד הלידה, בגלל סוכרת ההריון, ולשמור על תפריט מאוזן. לעבור את הלידה בשלום ואז לחשוב הלאה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה ברור שאני במעקב הריון במרפאה
לילך22/11/2010לסוכרת. עוד מעט צריכה ללדת ורציתי לגשש לגבי ההמשך. אני מבינה שגם הליך הבדיקות לוקח זמן כך שלא מיד אעשה את הניתוח אחרי הלידה. בכל זאת חשוב לי לברר את כל הפרטים כבר עכשיו אם אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה.....
שולה זק22/11/2010את צריכה להיות ב BMI מתאים (כרגע הוא מתאים). לגשת לרופא מנתח בתחום עם מכתב מרופא המטפל ,שיכלול את ההסטוריה הרפואית שלך. המנתח סביר לך על הניתוחים השונים ויחד תחליטו איזה סוג ניתוח הכי אפקטיבי עבורך על פי הרגלי אכילה, הפרעות אכילה וכמובן ההסטוריה הרפואית שלך. יש סדרת בדיקות רוטיניות שיש לעשות בדיקות דם, שתן, צילום חזה, אולטרה סאונד בטן, צילום ושט/קיבה/תריסריון. בעיקאום ניתן לסיים את הבדיקות תוך חודש.
כמו כן עליך לברר בקופה בה את מבוטחת לאן את מקבלת התחייבות לניתוח ולפי זה לפנות למנתח. הניתוחים הם בסל הבריאות וללא עלות כספית, בבתי חולים ציבוריים, לעומדים בקריטריונים.
מקווה שעזרתי בתור התחלה.
כולנו נשמח לעזור ולעדכן
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול לאחר הריון - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה22/11/2010סילחי לי. אני מאוד עייף כרגע. מבטיח לענות מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול לאחר הריון - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה23/11/2010בוקר טוב.
ההמלצה שלי (בהתחשב בגיל הצעיר שלך) לחכות שנה לאחר הלידה. תוכלי להניק ללא בעיות במשך התקופה הזו. להכנס להריון שנה לאחר הניתוח. בצורה זו תוכלי ליהנות משתי החויות הכי מרגשות - לידה וניתוח.
לגבי משקל: האנדיקציה לניתוח הינה BMI מעל 40 ללא מחלות נלוות ומעל 35 עם מחלות נלוות. BMI הוה היחס בין משקל חלקי גובה במטר בריבוע
מקוה שעניתי לך על הכל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורום זה הוא זכות אחת גדולה שניתנהאורנה LVIAA22/11/2010
לנו המנותחים לפני ואחרי בזכות שולתינו והרופאים הנהדרים שעונים לנו בפורום
שולה זק
ד"ר גוטיין וד"ר מחג'נה ישר כוח . וכמובן לאנשים הנהדרים שתומכים ועוזרים
בכל שאלה ובכל שלב ושלב והכותבת לכם היא מנותחת שרוול מיום רביעי שעבר
שהכירה את האנשים הנפלאים והפורום הנפלא הזה ולקחו חלק נכבד כאילו היו משפחתי
אז בבקשה נא להתנהג בהתאם
שלכם לביאה המחלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפורום זכותגדולה.והמון תודה.נכון !!
מל22/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה, מה קורה?
דני22/11/2010מה עדיף?
גבינה 5% או קוטג'
מעדן דיאט וניל או יוגורט 0%?
אני בטוח שאת לא רוצה שום דבר מזה, אבל אל תרפי, את צריכה את זה.
בעוד שבועיים כבר תאכלי כמעט הכל.....
לא לוותר על שתייה, שתי הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני ורד ולכל חבריי
אורנה LVIAA22/11/2010מרגישה בסדר פחות או יותר מתאוששת בסה"כ עברתי שני ניתוחים באחד+ אחד
שותה הרבה מים לאחר ששתיתי סירופ פטל ודיאט לימונדה נאמר לי שזה לא בריא אז חזרתי למים עד שאקנה מים בטעמים .אוכלת גבינות ואקטימל בהדרגה וחביבי
חבריי היקרים חייבת לומר לכם בכפית הראשונה שלי גבינה 5% הרגשתי טעם של גן עדן המליחות של הגבינה המרקם היה לי כל כך טעים כאילו פעם ראשונה בחיי אני אוכלת גבינת 5% ולא רעבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בערב שבת המשפחה שלי קנו אוכל מוכן שאני הכי הכי אוהבת וזה לא הזיז לי בכלל
שתיתי בניחותא את המרק הצח הרגשתי מלאה ושבעה שמחה וטובת לב הלכתי לישון זה לא ייאמן איך לא רעבים בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הקושי היחידי שיש לי הוא כאב גב לישון על הגב כל הזמן זה משהו שאני לא רגילה
אבל נו לא מתלוננת ברוך השם אני אחרי וזה מה שחשוב חיים חדשים ודרך חדשה
ובריאה . אוהבת אותכם לביאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגעי אורנה-סירופ דיאט זה בסדר
מקס ברנר23/11/2010מים בטעמים זה מים עם קצת סוכר,חומרי טעם וצבע (אני יכול לעזור לך לחשב כמה סוכר בכוס)מה ההבדל בין זה ל"מיץ עם מים" ?
הסיכוי שאת שותה כמות כזו של ממתיק מלאכותי שמסוכנת לך- קלוש.אם את לא חולת פניל קטונוריה-אל תסבכי לעצמך את החיים מעבר לדרוש.העיקר שתשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת בכל מילה
ורד22/11/2010מה שלומך אורנה? איך את מרגישה?
חח לגבי השאלה של דני אני הייתי מעדיפה קוטג' בגלל הטעם למרות שהיה לי הכי קשה לאכול אותו...ועכשיו מוצרי חלב עושים לי בחילה (אין לי מושג למה)
שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)