מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תענו בבקשה על שאלתי בקשר לכדוריםנוני13/08/2007
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה בכדורים אינה שיטה טובה לשמירת
פרופ` אחמד מחג`נה13/08/2007צר לי אין לי שום תמיכה מדעית בכדורים אלו. מחקרים הוכיחו שדיאטות למיניהם גורמים לירידה זמנית וביותר מ-95% מהמקרים יש עליה במשקל. איני ממליץ על הכדורים האלו. הפטרון הטוב ביותר באם את עומדת בקרטריונים הינו ניתוח קיצור קיבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילה לאחר ניתוח קיצור קיבהדניבוי13/08/2007
אני שמן מאוד וחשבתי על ניתוח קיצור קיבה (לא ביררתי עדיין, רק בגדר הרהורים) אבל אני מכיר מישהו שעשה את הניתוח והצליח "לעבוד" על הבטן שלו ולאכול אחרת ככה שבסוף הוא חזר לאותן כמויות. תוכלו להסביר איך זה קרה ומה הסיכוי שאחרי שאעשה ניתוח בסוף אשאר שמן כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להצליח בניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה13/08/2007שלום לדניבוי
יש כמה סוגים של ניתוח קיצור קיבה כאשר צריך להתאים את סוג הניתוח לחולה. לאחר הניתוח החולה נשאר במעקב של המנתח ותזונאית קלינית. דברים אלו יחד עם רצון טוב של החולה לרדת במשקל מבטחים הצלחת הניתוח.
זה שאתה מכיר מישהו שלא הצליח לרדת אינו אומר כלום. אני יכול לספר לך על הרבה שנתחתי והצליחו מאוד יפה. באם אתה מעונין הניתוח ותרצה עוד אנפורמציה תוכל ליצוא איתי קשר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורום חדש - תמיכה בהפרעות אכילהמערכת BeOK10/08/2007
שלום רב לכל הגולשים והגולשות - נפתח פורום חדש - [a href=http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=174 id=link]פורום תמיכה בהפרעות אכילה[/a]. כולם מוזמנים לכתוב, להתבטא, לקבל כתף וגם לתמוך.
סופ"ש נעים וגלישה נעימה,
המערכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה12/08/2007בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוחלונה07/08/2007
שלום לד"ר מחג'נה. לפני שבוע בצעתי ניתוח טבעת ועכשיו אני סובלת מכאבים בצוואר ובכתף. כאבים כה עזים אשר אני נאלצת לקחת כדורים נגד כאבים.
הכאב קיים כל הזמן ומתגבר כאשר אני מתחילה לאכול. האם הניתוח הוא הגורם לכאבים? למי עלי לפנות לרופא המנתח? לאורטופד?
אודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בכתפיים לאחר ניתוח לפרוסקופי
פרופ` אחמד מחג`נה07/08/2007לונה שלום
אנחנו רואים את התופעה הזו של כאבים בכתפיים לאחר ניתוחים לפרוסקופים כאשר הסיבה לכך אינה ברורה ומניחים שזה נגרם עקב ניפוח הבטן בזמן הניתוח אשר גורם ללחץ על הסרעפות ובעקבותיו הכאבים. כאבים אלו בד"כ חולפים בשבוע הראשון אם כי יכולים להמשך עוד מספר ימים. באם הכאבים לא יחלפו תחזרי לרופא המנתח.
בהצלחה ותרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה לבדייב05/08/2007
אני שמן נורא (140 על 1.75). התייאשתי מהדיאטות ואני רוצה לעשות ניתוח לקיבה שלי כי נראה לי שזה הסיכוי האחרון שלי. הבעיה שיה אשאני חולה לב ואני פחודת שהניתוח הזה הירוג אותי. מה הדגרת סיכון של הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה בנוכחות מחלת לב
פרופ` אחמד מחג`נה05/08/2007ניתוחי קיצור קיבה נועדו בנוסף לחולים עם סיכון גבוה ע"מ להקל במחלות שחלקם נגרמות מהשמנת יתר חולנית. לפני הניתוח מרדים בכיר נפגש עם החולה ומעריך את רמת הסיכון בניתוח לעומת התועלת מהניתוח. ולפי התוצאות יוחלט באם אפשר לבצע את הניתוח.
תוכל לפרט יותר על מצבך וליצור איתי קשר בדואר אלקטרוני
[email protected]
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהציל את הלב
שולה זק05/08/2007שלום דייב
השומן הורג את הלב. אני הייתי לאחר התקף לב ובלון כשעברתי את הניתוח להצרת קיבה ולאחר שהורדתי במשקל אני בריאה והלב מתפקד כראוי.
רצוי שתיגש לרופא המטפל שיפנה אותך לרופא כירורג בריאטרי שיבדוק אותך ויחד תחליטו על דרך הטיפול המתאימה לך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהמה גסהנירית02/08/2007
ולא יודעת מה לעשות. אנא עיזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אין אני לי - מי לי?
שולה זק05/08/2007את האדם היחיד היכול לעזור לעצמו.
קחי החלטה שאת מתחילה להתייחס אל עצמך כאל בן אדם ואני בטוחה שתצליחי לאזן את אכילתך בעזרת יעוץ של דיאטנית וכח הרצון ולהגיע לתוצאות משביעות רצון
בברכה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנהבראלית31/07/2007
שלום. אני בת 18.5 מילדותי הייתי שמנה בקטנה, אך בחצי השנה האחרונה שמנתי ממש:
כרס בבטן ושוקיים גדולות שמנות.
שאלתי היא: מה אני יכולה לאכול או לא? האם יש אוכל שמדכא רעב? מה את מייעצת לי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה ליעוץ דיאטנית
שולה זק05/08/2007שלום לך
אני מיעצת לך לפנות לתזונאית שתתאים לך תפריט שיעזור לך לרדת במשקל באופן מבוקר ושלא תחושי רב במהלך היום.
תפריט מאוזן בשילוב פעילות גופנית יעזרו לך לרדת במשקל ולעצב את גופך.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ניתוח פחות מסוכן?שלווה29/07/2007
אני רוצה לעשות ניתוח שיעזור לי להרזות. איזה מהניתוחים הקיימים כיום הוא הניתוח הכי בטוח שיש מבחינת סיבוכים אפשריים, החלמה טובה ומהירה וכולי?
תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים
שולה זק29/07/2007שלום שלווה
לא ציינת את גובהך ואת משקלך כך שלא ניתן לדעת אם את עומדת בקריטריונים לניתוח שהם מאוד ברורים. BMI 35 עם תופעות לווי ומחלות נילוות או BMI 40 ומעלה. הניתוח כלול בסל הבריאות למי שעומד בקריטריונים.
יש 3 סוגי ניתוח כולם בשיטה לפריסקופית. את סוג הניתוח רצוי להתאים יחד עם הרופא המנתח לאחר סדרת בדיקות והתיעצות איתו. הרופא מוסר את מלוא האינפורמציה הכירורגית כולל סיכונים וסיבוכים ושלבי החלמה.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלווה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2007שלושת הניתוחים להרזיה נעשים בשיטה הלפרוסקופית. לכל אחד מן הניתוחים יש את היתרונות שלו כאשר כל אחד מותאם לחולה. אם תוכלי לציין את הגובה שלך והמשקל אוכל לדעת באם את מתאימה לניתוח קיצור קיבה ואם אכן אשמח לפרט לך אודות הניתוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ניורולוגיות עקב מעקף קיבהיוסף ספיר25/07/2007
לפני 22 שנים עברתי ניתוח מעקף קיבה (Gastric Bypass) אצל פרופ' אילן חרוזי במרכז הרפואי סורוקה בבאר שבע.
בשנתיים האחרונות אני סובל מתופעות של חולשה רבה וקשיים בהליכה. אחת הסברות שהעלו הרופאים היא שישנם ויטמינים ומינרלים שונים שלא נספגים לי בגוף עקב המעקף בקיבה.
אשמח לדעת אם מישהו שמע על תופעה זו בעבר ויש לו מידע על כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רופא
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2007האם נבדקת ע"י רופא נוירולוג לקבוע את סוג החסרים? אם לא רצוי לעשות זואת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ה-BMI אמין?ליעד22/07/2007
אני שואל ואני אפילו לא סובל מתופעת ההשמנה - אבל אח שלי הקטן כן, ולכן אני רוצה לדעת, אם הרופאים אמרו לו שלפי המדד הוא בנ' בעייתית - האם זה המדד היחידי שעליו יש להסתכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר BMI מדד אמין
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2007BMI הינו המדד המקובל והאמין ביותר לפיו מחליטים באם מדובר בהשמנה, השמנה חולנית ובאם יש אנדקציה לניתוח קיצור קיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים למינהםנעמה19/07/2007
רציתי בבקשה לדעת מה כול הכדורים המשלשלים/משתנים וככל אלה עושים לבריאות, הם יכולים להזיק גם אם לוקחים אותם לתקופה קצרה? תוכלו להציע לי מאמר או כתבה לקרוא על זה?
תודה רבה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים למיניהם
שולה זק20/07/2007שלום נעמה
אם תקלידי בגוגל "כדורים משלשלים" "כדורים משתנים" תקבלי את כל האתרים והעמודים בהם תוכלי להתעדכן בנושאים אלה.
במקביל הייתי מציעה לך לפנות לרופא המטפל ולהתיעץ עימו . להציף בפניו את הבעיה ואת התלבטויותיך בנושא ולשמוע את חוות דעתו המקצועית.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעזרה דחופה!!!!!חסוי17/07/2007
אני רק בת 14 ואני 1.70 ושוקלת 82 קילו.
זו נקראת השמנה חולנית.
הקיץ התחלתי דיאטה ועד כה לא הייתה השפעה גדולה, רק שלא עליתי.
אני חושבת לקחת כדורים שאמורים לעזור, אך אימי אומרת שהכל שטויות ושהם לא עובדים!
האם ידוע לך על כדורים שעובדים? אשר המחיק נורמאלי!
בתודה מראש,
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עודף משקל
שולה זק20/07/2007שלום לך
את לא בהשמנת יתר . את אמנם קצת בעודף משקל.
בטוחני שבתזונה נכונה והרגלים בריאים שתקני לעצמך, תצליחי להוריד יפה במשקל ואף לשמור עליו.
איני חושבת שאת צריכה לפנות לאלטרנטיבה של כדורים אלה או אחרים - אלא לסמוך על עצמך ועל כח הרצון וההתמדה שלך ולסגל לעצמך אורך חיים בריא ונכון וזאת בטוחני תוכלי לעשות בעזרת אמך ובעידודה ולהתמיד לאורך זמן.
הייתי ממליצה לפנות לדיאטנית שתרכיב לך תפריט בריא ונכון המתאים לגילך שתוכלי לעמוד לאורך זמן.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר מחג'נה שלום רביפעת17/07/2007
במחקר מקיף שנערך בימים אלה במחלקה ללימודי מידע באוניברסיטת בר-אילן, נבדקים הגורמים המניעים גולשי אינטרנט רבים להשקיע מזמנם ומרצם על מנת לסייע לגולשים אחרים (שאינם מוכרים להם) ולשתף עימם ידע ומידע.
כמי שעונה על שאלות גולשים באתר BeOK ומשקיע הרבה מזמנו ומרצו למטרה יפה זו, שיתוף הפעולה שלך חשוב לנו במיוחד. נודה לך מאוד אם תוכל להקדיש כ- 10 דקות מזמנך על מנת לענות על שאלון המחקר המופיע בכתובת:
http://faculty.biu.ac.il/~belousy/qsm_heb.html
השאלון הוא אנונימי לחלוטין וישמש אך ורק לצורכי המחקר.
נשמח לעדכן אותך בתוצאות המחקר לכשיהיו בידינו.
תודה מראש על שיתוף הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהצלחה
פרופ` אחמד מחג`נה30/07/2007בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוי תאבוןנועה15/07/2007
תוכלו להמליץ לי על כדורים שמדכאים את התאבון? אני כל הזמן רעבה ורוצה משהו שיעזור לי להתחיל את הדיאטה כדי שאני לא אשבר כמו כל פעם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא מטפל
שולה זק15/07/2007תפני לרופא המטפל שלך ותתיעצי איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים רזיןליאורה10/07/2007
שלום רב
ברצוני לדעת יותר אינפורמצייה יותר לגבי כדור לדיאטה בשם רזין.
אני בת 35 גובהי הוא 1.70 ומישקלי הוא 75 קילו.
ברצוני להוריד ממשקלי 15 עד 20 קילו.
ויש לי את המירשם לכדורים אבל אני מאש חוששת מהם.
אחכה לתגובה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי רזין
חסוי29/01/2009היי הייתי רוצה לדעת איך אפשר להשיג כדורי רזין אני מאוד רוצה לרדת במשקל . ניסיתי כל דבר ואני יורדת לאט לאט יש אפשרות לקנות אותם ללא מרשם ואם כן מאיפה? אודה אם תענו לי בהקדם תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך משיגים כדורי רזין ללא מרשם רופא
להלה01/02/2010אהם אפשר להשיג את הכדורים האלה ללא מרשם רופא ועם כן מאיזה גיל אפשר לקחת אותם ומאיזה משקל
ומה המשקל שיורדים בערך בחודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לרופא המשפחה
שולה זק01/02/2010תשובתי היום היר כתשובתי לפני חצי שנה
יש לפנות לרופא המשפחה לגבי כדורים
האתר כאן לא כתובת הנכונה להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינים בכדורי הרזיה
שולה זק29/01/2009לפנות לרופא המשפחה. בטוחני שיוכל להמליץ ואף להסביר יתרונות וחסרונות
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)