מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אחרי מעקף קיבה ותקועה בירידהאורלי06/11/2008
שלום, עברתי מעקף קיבה בפברואר שעבר באיכילוב., ירדתי כ-32 קילו. מ-120 ל- 88. אבלאני תקועה כבר כמה חודשים. אני רוצה לרדת לפחות עוד עשרה קילו. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנות לרופא המנתח
פרופ` אחמד מחג`נה07/11/2008תפני לרופא המנתח ואל הדיאטאנית שלך והם יעזרו לך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי
גזית מאירה16/12/2008אורלי שלום רציתי לדעת איך עבר עליך הניתוח מעקף קיבה האם באמת הניתוח קשה מי ניתח אותך ובאיזה בית חולים האם ההחלמה מהירה מאירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקווהשולה06/11/2008
נמצאת בשליחות בחו"ל,מגיעה לארץ לחופשה בת כשבועיים האם יש סיכוי שאוכל לעבור ניתוח שרוול?(או כל ניתוח יעיל אחר) איך להתחיל את הפרוצדורה? אגב ,אני שוקלת כ 95 ק"ג,גובהי 159 ס"מואני בת 37.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה07/11/2008האם את סובלת ממחלה נלוות כגון לחץ דם, שומנים, סכרת או כל מחלה אחרת כי אם לא את לא בקרטריונים של ניתוח קיצור קיבה. ה- BMI שלך הינו 37 כאשר הגבול לניתוח הינו40
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת לעבור ניתוח לקיצור קיבהמרינה06/11/2008
שלום רב אני בת 32 גובה שלי הוא 1.56 והמשקל 93 קילו העם אני יכולה לעבור ניתוח לקיצור קיבה? אני מאוד מתקשה לרדת בעצמי במשקל ומה לא ניסיתי אני אחרי 3 לידות וכל הריון עליתי 30 קילו. נורא קשה לי עם עודף משקל כי זה גורם לי להמון בעיות בריאותיות כמו יתר לחץ דם אני ישמח לתשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינה שלום
פרופ` אחמד מחג`נה07/11/2008לפי חישוב הBMI שלך יחד עם לחץ דם הינך בקרטריונים לניתוח
תוכלי ליצור איתי קשר ואסביר לך את התהליך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח מעקף קיבהרז05/11/2008
שלום רב לכולם אני משתמש חדש בפורום.. רציתי לשאול בבקשה, אני עומד בפני ניתוח מעקף קיבה בבית חולים איכילוב, לא צריך לספר על החששות לפני הניתוח כמובן.. האם אנשים שעברו את הניתוח הספציפי הזה יכולים לתת לי טיפים על הניתוח, האם יש קבוצות תמיכה וכ'ו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לעשות ניתוח
מלי06/11/2008אני רוצה לעשות ניתוח קיבה אין לי מושג מה ואיפה ואיך זה הולך ואם ביכלל אני יכולה לעשות בבקשה עם מישהו יוכל לעזור לי בנושא אני אשמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה לעשות ניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה07/11/2008מלי שלום
ספרי לי בבקשה בת כמה את. מה המשקל והגובה שלך
באם את בקרטריונים של הניתוח תוכלי לפנות לכל מנתח מומחה בנושא. אשמח להיות לך לעזר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לקיצור קיבהקרין03/11/2008
שלום רב שמי קרין אוני בת 26 שוקלת 120 ק"ג וגובהי 1.65 וברצוני לעשות ניתוח לקיצור קיבה! בתודה רבה,קרין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין שלום
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008את בקרטרעונים לניתוח. אשמח מאוד לעזור לך להגשים את הרצון שלך. תוכלי ליצור איתי קשר טלפוני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לפורום!!שרית קאן03/11/2008
בוקר טוב ד"ר אחמד, אתמול (2.11.08) העברתי לקופ"ח את כל המסמכים הדרושים לקבלת הטבעת. נאמר לי כי הטבעת תגיע תוך 3 שבועות. האם יש אפשרות שתתקשר עבורי לשירי פרוכט מגונסון על מנת שהתהליך יהיה מהיר יותר מ-3 שבועות...?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008אין בעיה אשמח לעשות זואת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה רבה!!
שרית קאן05/11/2008אז תעדכן אותי בבקשה ממך לאחר שתדבר איתה על מנת שאהיה בקשר עם קופ"ח שלי. יום מעולה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח שרוולשיר02/11/2008
שמי שיר אני בת 36 שוקלת 140 ק"ג גובהי 1.61 לפני כ 8 שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה שפתחו לי את הבטן עם טבעת וקליפסים. הייתי מאושפזת כ 3 חודשים בבית חולים אחרי הניתוח עקב זיהומים ובצקות מסביב לטבעת. מהיום שנכנסתי לניתוח ועד היום לא ירדתי בכלל. אני סובלת מבלוטת התריס כמובן שאני עם כדורים. האם אני יכולה לגשת לניתוח כזה גם שיש לי בעיה של בלוטת התריס?? מה קריטריונים לקבל ניתוח כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לאחר ניתוח קודם מסובך
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008היתי רוצה לדעת איזה בעיה יש לך בבלוטת התריס? האם יש לך פעילות יתר או פעילות נמוכה. בכל מקרה ניתן לטפל.
בחודש האחרון יצא לי לטפל בחולים עם ניתוח קודם כמו שלך. עשיתי זואת בלי לפתוח את הבטן (לפרוסקופיה ). אולי יש צורך בשני ניתוחים לפ]רוסקופים הראשון הוצאת הטבעת ולאחר מכן השלמה למעקף או SLEEVE
תוכלי ליצור איתי קשר לקבוע פגישה. אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שיר05/11/2008ערב טוב אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס. ואת הטבעת הוציאו לי אותה בניתוח חירום בגלל שהיא גרמה לי לבצקות מסביבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתמיכל02/11/2008
שלום ותודה מראש על תשומת הלב שמי מיכל ואני שוקלת כבר מעל 100 קילו וגובהי מטר 68 אני בת 40 ושנה אחרי לידה בזה סיימתי את פרק הילדים בחיי, 3 מקסימים אני שנים עם בעיות משקל קשות 3 שנים לפני הלידה האחרונה שמרתי על משקל סביר בזכות OA וזהו נשברתי והחלטתי לעשות ניתוח של טבעת למי פונים מה הפרצדורה עלויות אני תושבת המרכז יש רופאים מומלצים צריכה עזרה אני פשוט נואשת סליחה על המידע הרב ושוב תודה על תשומת הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008את לא מפריעה. אני שמח שיש לך 3 ילדים מקסימים זה כבר שוה הכל. (מנסיון)
אל תתיאשי לכל בעיה יש פתרון
יש הרבה רופאים טובים במרכז אשר מבצעים את הניתוחים האלו תוכלי לברר דרך הקופה שלך
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה בלב שלם
אורית13/11/2008אני ממליצה לך רק על ד"ר אבינוח, הוא מקבל במדיקל סנטר ראשון לציון או בתל אביב. ההמתנה משתלמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעת בשילוב עם הסרת כיס מרהרונית30/10/2008
שלום אני אמורה לעבור ניתוח להסרת כיס המרה עקב ריבוי אבנים. האם ניתן לשלב ניתוח זה, שגם הוא לפרוסקופי, עם ניתוח טבעת בקיבה בו זמנית באותה ההרדמה ? תודה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח טבעת בשילוב עם הסרת כיס מרה
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008אם את עומדת בקרטריונים של ניתוח טבעת, אין בעיה לשלב את שני הניתוחים ביחד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבהגלית29/10/2008
אני בת 39. גובהי 168 ס"מ ומשקלי 84 ס"מ. אני סובלת מעודף משקל אבל "לא מספיק" כדי לעמוד בקריטריונים. מצד שני אני גם לא מצליחה לרזות ועודף המשקל מעיק מאוד מה האופציות העומדות בפניי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמותת משקל בריא
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008כפי שהזכרת אינך עומדת בקרטריונים לניתוח. אני מציע שתפני לעמותת משקל בריא ישמחו לעזור. תוכלי ליצור קשר עם שולה זק מנהלת העמותה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלתי לגבי מעקף התריסריוןשלומי29/10/2008
שלום שולה ודר מחג'נה לא קיבלתי עדיין תשובה לשאלה שהשארתי בקשר למעקף התריסריון. ככל שקראתי מאז הבנתי שמצד אחד זה הניתוח עם התוצאות הכי מרשימות אבל יש לו גם סיכונים - מה דעתכם ולאן לפנות לייעוץ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקף טרסריון
פרופ` אחמד מחג`נה04/11/2008לא הבנתי למה דווקא ניתוח זה. יש הרבה ניתוחים אחרים לא פחות טובים.
ניתוח זה הוא אכן מסובך מבחינת ספיגה וחסרים מטבולים לאחר מכן. אני לא מציע את הניתוח הזה למטופלים שלי. למוטב ידיעתי המרכז היחידי שעושה ניתוח זה הינו הדסה. תוכל לפנות אליהם. באם תרצה הסבר על ניתוחים אחרים אשמח להיות לך לעזר
וסליחה על האחור בתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בואך לשלום!!!שרית קאן26/10/2008
בוקר טוב ומעונן- על מנת שנזמין את הטבעת אשמח אם תרשום לי למי להתקשר מה לומר...כי אני הבנתי בקופ"ח שאני צריכה מן מרשם/הפנייה לטבעת.. אני כבר כל כך כמהה לניתוח הזה..להיות בריאה ורזה...:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה26/10/2008תודה רבה
תתקשרי אלי מחר בבוקר ואפקסס לך את הטופס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יודעים לאיזה רופא לפנות?פרח20/10/2008
שלום רב, אמא בת 61 עם BMI 40 וגורמי סיכון של יל"ד, סיפור משפחתי של בעיות לב ושומנים בדם ובעיה אורטופדית של FLATT בשתי הרגליים בנוסף לדליות וורידים במצב מתקדם. הגענו למצב שבו היא מעוניינת בניתוח אך כעת אין לנו מושג למי לפנות. ברשימת הרופאים של עמותת משקל בריא יש הרבה רופאים. נא עזרתכם באיך לבחור את המנתח הטוב ביותר. היא חברת מכבי - זהב אך אין בעיה לפנות באופן פרטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לרופא
שולה זק22/10/2008שלום פרח
לא ציינת את מקום מגורייך.
כל הרופאים הם רופאים כירורגיים בכירים שהתמחו בנוסף גם בניתוחי קיצור קיבה.
פני למראה שלך ובררי לאיזה מרכז רפואי הם מפנים.
אשמח לעמוד לרשותך בשאלות נוספות
בברכה,
שולה זק
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחור רופא
פרופ` אחמד מחג`נה26/10/2008יש מספר מרכזים אשר התמחו בניתוחים אלו. צריך לפנות לרופא המשפחה שיכול להנחות אותכם
אשמח להיות לכם לעזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרא בפיענוחרוזה ארמוזה17/10/2008
שלוםרב, אני בת 49 מועמדת לניתוח טבעת, במסרת הבדיקות הנדרשות עשיתי בדיקת ארגומטריה. בי אמ אי שלי הוא 37.5 לבקשתי הופסקה הבדיקה בגלל שכאבו לי הרגליים אחרי 7 דקות. ואלו ממצאיה, הושג דופק של 149, המקסמלי 87.1 בדיקת מאמץ ללא איכסמיה. נדרשת קואלציה קלינית ובהתאם לשקול ביצוע מיפוי לב במאמץ. התשובה נמסרה לי על ידי האחות, כששאלתי אם אני יכולה לעבור את הניתוח שמעתי את הרופא שישב בצד השני של החדר מוסר את תשובתו דרך האחות, (כנראה לא היה נאה לו לדבר איתי) שאין בעיה ולגשת לרופאת המשפחה. הרופאה המחוזית מבקשת עכשיו אישור מקרדיאולוג. מה קורה? מה הפרוש? ואם קטנו הסיכויים לניתוח? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2008לא ברור לי מה הסיבה שבגללה נשלחת לארגומטריה שזו בדיקה לא רוטינית לניתוח.?? לא ברור לי האם את סובלת ממחלת לב או הפרעות קצב??
על כל פנים מחלת לב אינה קונטראנדקציה לניתוח אלא להפך חולים שסבלו ממחלות לב לפני ניתוח, לאחר הניתוח הוקל להם.
להמשך דיון במקרה שלך תוכלי לקבוע לפגישה במרפאה אצלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עם רפלוקסמרי16/10/2008
ערב טוב , אני בעיצומן של בדיקות רפואיות לניתוח קיצור קיבה ( עדיין לא נבחר סוג הניתוח או מנתח ) , בצילום קיבה + ושט התגלה כי יש לי רפלוקס קל , האם ניתן לעשות ניתוח שרוול עם רפלוקס קל בקיבה ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרי שלום
פרופ` אחמד מחג`נה19/10/2008כללית רצוי לבצע מעקף בחולים עם רפלוקס קשה וסמפטומטי. חולים אסמפטומטים אני עושה להם שרוול עם תיקון של ההרניה.לפני ההחלטה צריך לראות את הצילומים ולבדוק את מידת הרפלוקס
אשמח לעמוד לרשותך במרפאה שלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)