מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה לד"ר אחמדקארין16/01/2008
אני בחורה עם BMI מאוד גבוה ואחרי לבטים קשים החלטתי לבצע את הניתוח כאשר פניתי לרופא בקופת חולים להתייעצות הוא אמר שלא כדאי לי לעשות את ניתוח הטבעת כי יש לי המון להויד והוא לא מאמין שאני אצליח להוריד יותר מ 40+- . השאלה שלי היא האם זה נכון שבגלל שיש המון עודף של שומן כדאי ללכת על ניתוח אחר?תודה ויום טוב.
נ.ב
אני חולת סכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג הניתוח
פרופ` אחמד מחג`נה16/01/2008סוג הניתוח נקבע לפי הרבה קרטריונים מבוססים על הרגלי אכילה ,סוג האוכל והענות. יש נטיה בחולים עם BMI גבוה מאוד מעל 60 לעשות ניתוח אחר מטבעת אומנם זה לא מבוסס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערב טוב ד"ר מחג'נה
קארין16/01/2008תודה על תשובתך ובכל מקרה יש לי תור אלייך בים שני ואשמח לשמוע את דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולה שלוםדורית15/01/2008
האם אני יכולה ליצור איתך קשר אישי טלפוני???
אני רוצה לשאול משהו
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
שולה זק15/01/2008את מוזמנת להתקשר מתי שנוח לך
050-6233250
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ר אחמדאלמונית15/01/2008
שלום רשמתי הודעה לפני כמה ימים , וד''ר אחמד ענה לי את התשובה הבאה -
"אנחנו עושים ניתוחים בריאטרים לנוער ואשר נמצאים בקרטריונים לניתוח. המרפאה מממנת את הניתוח
שיהיה לך בהצלחה בדרכים האחרות"
שאלותיי הן :
1. מה הם ניתוחים בריאטרים?
2. מהם הקרטריונים לניתוח זה?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקריטריונים לניתוח קיצור קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה15/01/2008הקריטריונים לניתוח קיצור קיבה הינם:
BMI מעל 35 בנוכחות מחלה כגון לחץ דם, סכרת, מחלת לב, פרקים וכו....
BMI מעל 40 בנוכחות מחלת רקע או ללא
BMI הינו משקל בק"ג חלקי גובה במטר בריבוע
לגבי ניתוחים בריאטרים הכוונה היא ניתוחי קיצור קיבה שזה טבעת, שרוול או מעקפים למניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריטריונים לקיצור קיבהאלמונית14/01/2008
מה הם הקריטריונים לניתוח קיצור קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לקיצור קיבה
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008הקריטריונים לניתוח קיצור קיבה הינם:
BMI מעל 35 בנוכחות מחלה כגון לחץ דם, סכרת, מחלת לב, פרקים וכו....
BMI מעל 40 בנוכחות מחלת רקע או ללא
BMI הינו משקל בק"ג חלקי גובה במטר בריבוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיצור קיבה לנוער.אלמונית13/01/2008
שלום אני נערה בת 15 שמנה , גובהי הוא 162 ומשקלי 93.
האם הקופה תאשר את ביצוע הניתוח לדעתך?
אני ממש רוצה לעבור את הניתוח כי ניסיתי את כל השיטות מכל הכיוונים, הייתי בשומרי משקל ובמרזי מורית ובשניידר ובמכון כושר ואצל דיאטנית וכלום לא עוזר.
אני מש רוצה את הניתוח הזה!
לדעתכם, יסכימו לי?
חשוב לציין שאימא שלי תומכת בי, וגם היא עברה את הניתוח והיא מרוצה מאוד.
תודה למי שיעזור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לאלמונית
שולה זק14/01/2008לפי הנתונים שמסרת ה - BMI שלך הוא 35.4 ואת לא עומדת בקריטריונים שנקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי. מאחר ואת מציינת שניסית את כל הדרכים הקונבנציונליות לרזות ולא הצלחת, הייתי ממליצה לך לגשת לדר' אוסנת רזיאל להתיעצות אולי היא ומרכז מלב"י יוכלו לעזור לך.
הטלפון של דר' אוסנת רזיאל 052-4261103
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח שרוול קיבה
ס20/01/2008ד"ר אחמד שלום , אני כ4 חודשים לאחר ניתוח שרוול קיבה , עד כלפני שבועיים ירדתי 20 ק"ג ומאז לא ירדתי גרם, אני מרגישה הרגשת דכאון כבר מלפני ההפסקה בירידה במשקל , האם זה קשור לניתוח? ואיך אפשר להתגבר על הרגשה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לך משורוולת
ליבי20/01/2008קודם כל אני שמחה שהצלחת לרדת במשקל לאחר הניתוח.
כמה שאלות לי אלייך...
האם את שותה מים? קפה? משקאות דיאט קלים או מוגזים?
האם את מתעמלת באופן קבוע?
אלו מזונות את אוכלת במשך היום?
תביני, הניתוח הוא הכלי הראשוני להפחתה במשקל. מרגע יציאתך מחדר הניתוח הכל תלוי בך.
לניתוח השרוול אפקט ירידה של 60% בקירוב לאחר שנה. זאת אומרת שאם אינך מודעת לאוכל, שותה מים ועושה פעילות גופנית - תוכלי לרדת 60% מעודף המשקל תוך שנה באיטיות.
אני נמצאת היום שבעה וחצי חודשים לאחר ניתוח השרוול וירדתי 40 ק"ג שזה כבר יותר מ 60% מעודף המשקל שלי.
רק מעבודה קשה וממודעות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח קיצור קיבה לנוער
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008אנחנו עושים ניתוחים בריאטרים לנוער ואשר נמצאים בקרטריונים לניתוח. המרפאה מממנת את הניתוח
שיהיה לך בהצלחה בדרכים האחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים לניתוח- תשובה למוטי
שולה זק20/01/2008מוטי שלום
הקריטריונים לניתוח הם לא מספר הקילוגרמים שיש להשיל אלא מה מסת הגוף BMI
משקל וגובה.
BMI 35 - 40 עם מחלות נילוות
BMI 40 ומעלה
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
דיקלה02/10/2012שלום אני בת 16 ואני ממש רוצה לעשות ניתוח שרוול אני שוקלת 110.5 לצערי והגובהה שלי הוא 1.66 השאלה היא האם יאשרו לי אותו נסיתי מלא דיאטות , דיאטניות כושר , מאמנת כושר אישית שבזכותה ירדתי 20 קילו אבל העלתי הכול אני כבר נואשת אני לא יודעת אם אני יצליח להוריד את המשקל הזה לבדד לכן אני כ"כ רוצה את הניתח הזה
ויש לי חברים במשפחה שעשו את הניתוח והם ניראים נהדר כיום
אשמח לתשובה תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול - תגובה
שולה זק16/10/2012את צריכה לגשת עם הוריך לרופא המטפל ויחד לשקול את המשך הטיםול. הקריטריונים לילדים בגילך שונים מאלו למבוגרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר היגיון לאחר ניתוח טבעתשגיא13/01/2008
שלום
אני לאחר ניתוח טבעת - הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך היא עובדת.
אני סגור 6.5 - כשאני מנסה לשתות מים אני מרגיש לחץ - וזה לא עובר-
העיניין הוא שאם אני אוכל קוטג' או פירה- זה יורד בקלות ורק לאחר מכן אני יכול לשתות....
האים מישהו נתקל במשהו דומה- הרי זה לא הגיוני....
הרי המים אמורים לעבור יותר טוב מפירה או גבינה/ הבדיקה לאחר הצרת הטבעת היא לשתות מים -
ככה אני מגיע למצב שאוכל ,אני יכול לאכול ואני דיי פוחד לסגור בגלל שאני לא יכול לשתות....
תודה מראש שגיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שגיא
שולה זק14/01/2008אכן משונות דרכיה של הטבעת (כמעט קראתי לה "השוודית").אמנם לא ציינת כמה זמן אתה אחרי הניתוח וכמה זמן אתה בהכרות הקרובה עם ידידתך הצמודה הטבעת.
מלימוד החומר, פגישה עם מנותחים ומנתחים למדתי שכל אחד מגיב באופן שונה ואישי לטבעת - למיגבלותיה ומותרותיה. במקומך הייתי שוקלת פניה לרופא המנתח, להציג בפניו את הבעיה העיקרית -אי יכולת שתיה - ולראות כיצד ניתן לפתור את הבעיה.
אשמח להיות לעזר בכל דרך
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תמיד יש הגיון ברפואה
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008לא פעם נתקלתי במצב הזה לא רק בניתוחי טבעת אלא גם בניתוחים בהם מיצרים שסטום חדש בחולים שסובלים מהרניה סרעפתית. כנראה שהאוכל המוצק או הסמי מוצק גורם לפרסטלטיקה אשר עוזרת לדחוף אותו דרך הפתח הקטן. לרוב זה מסתדר אחר זמן מה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבהsheran09/01/2008
שלום אני בת 20 גובה שלי 170 ומשקל 115 BIM שלי 39 האם אני יכולה לעשות קיצור קיבה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים לניתוח
שולה זק09/01/2008שלום לנה
את בחורה צעירה ואני מניחה שגם בריאה, למרות משקלך וה- BMI הגבוה, אינך עומדת בריקטריונים של אירגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות לניתוחי קיצור קיבה. הקריטריונים הם BMI 35-40 עם מחלות נלוות (כמו לחץ דם, סכרת, בעיות לב וכו') או BMI 40 ומעלה.
המלצתי שתפני לקבוצת תמיכה שם יתאימו לך תפריט ובשילוב פעילות גופנית ומפגשים עם הקבוצה בטוחני שתגיעי לתוצאות נאות.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן שלום
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008שולה הזכירה את הקרטריונים.
היתי רוצה להפגש אתך במרפאתנו ברמב"ם אם תרצי
מספר המזכירה הינו
048541831* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורית09/01/2008
הbmi שלי עומד כרגע על מעט יותר מ-40 ורופאת המשפחה שלי הפנתה אותי למרפאה שלכם בנוסף להתחלת טיפול ברדוקסיל.
אני שוקלת ברצינות ניתוח ללא קשר לתוצאה בשימוש בכדורים. הסיבה היא שב25 שנות חיי רזיתי והשמנתי חזרה כל כך הרבה פעמים, שאני כבר מיואשת. יש לציין שאחרי השלות קילוגרמים מסיביות הם חזרו בחזרה כפליים כך שמבחינה סטטיסטית יותר כדאי לי להישאר במשקלי הנוכחי ולא לרזות כיוון שעוד חמש שנים אני אמצא את עצמי לא מסוגלת ללכת. אולי אני דרמטית מדי אך בסופו של דבר אני פשוט מנסה למצוא פתרון לטווח הארוך.
בכל אופן, נקבע לי תור לסוף אפריל, וקראתי על בדיקות שיש לבצע טרם ניתוח. האם כדאי לי לבקש מרופאת המשפחה שלי הפניה לבדיקות הנ"ל או לפחות לחלקן על מנת לזרז את התהליך בעוד אני מחכה לפגישה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות לפני ניתוח
שולה זק09/01/2008שלום לך אורית
לא ציינת לאן נקבע לך תור.
אשמח אם תצרי עימי קשר ואשתדל לעזור לך.
בברכה,
שולה
050-6233250* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורית שלום
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008לא הבנתי למה נקבע לך תור כל כך רחוק.
אם תרצי, אוכל לראות אותך בזמן הקרוב במרפאתנו בבית חולים רמב"ם. יש לי מרפאה כל יום שני בשעה 12 ורביעי בשעה 9. אשמח לקבל אותך
מספר המזכירה הינו
048541831* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת תמיכה למנותחיםאסתר כהן07/01/2008
שלום,
אני עברתי ניתוח מעקף קיבה בירושלים, בסוף מרץ 2007. עד להיום ירדתי כ- 22 ק"ג. אמנם אני שמחה וחושבת שזה נהדר, אך יש לי תחושה שזה לא לגמרי טוב במיוחד כי מנותחים רבים יורדים הרבה יותר ובקצה מהיר יותר. אני מודעת שלאט זה יותר בטוח, שלאט זה בריא יותר, וכן שלאט זה לטובת העור גוף. האמת היא שאני חשה מאוד תקועה במשקל. מחודש אוגוסא אני באותה משקל לא עולה ולא יורדת. המנתח טוען שאני צריכה לברר עם הדיאטנית לגבי האוכל שאני צורכת ואז אם יהיה צורך ניפגש. התשובה הזו קשה עלי מאוד. מאותו רגע אני בחרדה ששוב אני באותו מעגל של הדיאטות ושאני לא יורדת ואז אני אוכלת ומייד מגיעה ההשמנה. אני ממש בפאניקה.
בקיצור, אני זקוקה לקבוצת תמיכה. ואמרו לי שאולי את תוכלי לתת מידע על כך. האמנם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניה לתזונאית
שולה זק09/01/2008לא ציינת איפה עברת את הניתוח.
לדר' קידר בהדסה עים כרם יש תזונאית מעולה למנוחי קיבה.
אשמח אם תצלצלי למחלקה ולקבוע תור.
חשוב מאוד הליווי של דיאטנית להקניית הרגלי אכילה נכונים ותפריט מאוזן
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ חברתימוטי07/01/2008
שלום לכולם.
בן 26 גובה 1.77 עודף משקל 42
נפדשתי עם דק' אבינוח ורציתי לדעת מה הסיכונים לעשות ניתוח טבעת?
תוך כמה זמן מתרגלים לאכול באופן שבו לא צריכים להקיא?
יש לי במשפחה כאלו שעשו חלקם מקללים וחלקם מהללים.
אשמח לקבל יותר מידע.
ואני מבין שישנם רופאים שמנתחים בקצב מסחרר.
האם הם מקבלים כסף גדול ששוה להם לשכנע ולא לומר לנסות דיאטה וכדו'?
אשמח לקבל תגובות
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה הינה מחלה אשר מצריכה טיפול
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008מוטי שלום
לשאלתך;
האם הם מקבלים כסף גדול ששוה להם לשכנע ולא לומר לנסות דיאטה וכדו?
רוב הניתחים הבריאטרים נעשים בבתי חולים ציבוריים. אנחנו - הרופאים- לא מקבלים גרוש נוסף. הקופות ממנות את הניתוחים הללו וכך החולה אינו נדרש לשלם אגורה.
ארגון הבריאות העולמי הכריז שהשמנת יתר הינה מחלה כרונית והינה מגיפת המאה הזו. מחלה אשר מחקרים עולמיים רציניים הראו שהטיפול האופטמלי והיחידי לטווח הארוך הינו כירורגי ולא דיאטה ולא קבוצת תמיכה או ספורט. כל הדברים ביחד יביאו לתוצאות טובות
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה שלום
אסתר20/01/2008אני מועמדת לניתוח מעקף קיבה בפברואר.אני מאוד רוצה לשוחח עם אנשים שעברו את הניתוח.אמנם שוחחתי עם רופא ודיאטנית אך חשוב לי לשמוע ממשהו מקור ראשון .אודה לך אם תוכלי להפנות אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים
פרופ` אחמד מחג`נה21/01/2008הקריטריונים הם BMI 35-40 עם מחלות נלוות (כמו לחץ דם, סכרת, בעיות לב וכו') או BMI 40 ומעלה. כאשר BMI הנו משקל בק"ג חלקי גובה במטר בריבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ניתוח טבעת
ליבי07/01/2008מוטי שלום.
ישנם אנשים שמתרגלים ישר לטבעת וישנם אנשים שלוקח להם יותר זמן להפנים אותה.
בכל מקרה - מי שמפנים את הלך הרוח עם הטבעת פולט/מקיא פחות.
אתה חייב לדעת שמשמעת הטבעת אינה קלה ולכן ההבדלים בין אדם לאדם. מי שלועס הרבה (ממטופלים הבנתי שמומלצות 10 לעיסות לפחות) ואוכל לאט - לא פולט.
מי שנשאר עם ה"ראש השמן", בולע ובולס - האוכל יכול להפלט או להתקע במעבר הטבעת.
לפני שאתה עושה ניתוח כלשהו הייתי ממליצה לך לקרוא על סוגי הניתוחים ולהחליט איזה מאלה מתאים לך.
אני אישית החלטתי ששרוול מתאים לי ואיכות החיים שלי מדהימה בעקבותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהקשר לעניין הרווחיות...
ליבי07/01/2008ברור שרופא לא עושה זאת למטרת צדקה אלא מרוויח בכל ניתוח.
הרווח האמיתי הוא רק שלנו המטופלים.
אני אישית ירדתי 40 ק"ג בשבעה חודשים מה שנותן לי איכות חיים שאין כמותה.
אז למי מפריע כמה מרוויח הרופא? :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש תשובות יותר ממוקדות
מוטי07/01/2008רציתי לדעת לגבי סיכונים שיש מהניתוח כגוןמ זיהומים וכדו'.
והאם אתם מכירים את הרופא שעושה את הניתוח הכי מיקצועי וללא בעיות.
בואמת לא הצלחתי להבין מה יותר טוב טבעת או שרוול?
באיזה שיטה אפשר לחיות חיים נורמלים?
אשמח עם תשלחו לי חומר קריאה מעינן למייל [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שאני מציעה לך...
ליבי08/01/2008זה לקרוא באינטרנט על שני הניתוחים.
בכל מאמר שתבחר יש בדיוק את התשובות שאתה מחפש.
חיים נורמליים? החיים שלך הולכים להשתנות בכל מקרה.
למרות שבשרוול מגוון המאכלים גדול יותר מכיוון שזו הקיבה שלך ללא גוף זר וללא שינוי במערכת העיכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי
מוטי08/01/2008על מה את היית ממליצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטי יקירי
ליבי09/01/2008אני לא יכולה להמליץ לך במפורש מכיוון שאני לא מכירה אותך ואת אורח החיים שלך.
תקרא את כל המאמרים הרלוונטיים דרך האינטרנט ותתייעץ עם כירורג. לאחר מכן תוכל לעשות חשיבה לגבי הניתוח ולגבי מה הכי מתאים לך.
ראיתי ששאלת באתר מלב"י את שאלתך. האתר הזה יוכל לספק לך את כל המידע הדרוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה השטויות האלו ליבי
יום הדין209/01/2008מאיפה הבאת את השטות הזו שמגוון המאכלים בשרוול גדול יותר
גם עם טבעת אפשר לאכול הכל השאלה איך אוכלים
אז לפחות בלי שטויות
אוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאחר שאני מכירה אותך ואת תגובותיך
ליבי09/01/2008הייתי ממליצה לך לא להשתמש בשם המוכר שבו השתמשת בעבר כדי שלא יידעו מי אתה. לידיעתך בעבר יידעת אותי לגבי השם הזה.
בכל מקרה עוד נכונה לי שיחה היום שיחה עם שולה בכל נושא התנהלותך במרחב הסייברספייס :-)
בהקשר לטבעת ושרוול...
אז כן...משורוולים יכולים לאכול הכל ועם טבעת יש מעט בעיה. גם אנשים ותיקים עם טבעת קשה להם לאכול לחם טרי או סטייק, מה שבשרוול אפשר ללא כל בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו אז את חושבת שאת מאיימת?
מרמלדה שוקולד14/01/2008ואם את מכירה אז? זכותי המלאה לבחור בכינוי שארצה על גבי הפורומים השונים באינטרנט.
אז נכונה לך שיחה עם שולה נו... אני אמור לפחוד כאילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתר יקרה
ליבי07/01/2008קבוצת תמיכה היא חשובה מאד אני מסכימה איתך וכולי תקווה שזה יקרה בהקדם.
מעבר לזה...
מאד מאד חשוב מה אוכלים. הרופא שלך צודק ואת חייבת להגיע לדיאטנית. הניתוח שעשינו הוא לא מטה קסמים ולא יוריד אותך במשקל ללא עזרה מצידך. זה קורה להרבה מנותחים... אנחנו חושבים שהנה עשינו ניתוח ונפטרנו מהצורך לשמור על הפה... אז נכון שכיום כשאנחנו אוכלים פחות אנחנו יכולים להרשות לעצמנו יותר, אבל בכל זאת עדיין חייבים להשגיח. כמו שהבנתי ממך את עדיין לא נמצאת במצב של שמירה ולכן זה הרבה יותר חשוב.
כמו כן אני ממליצה לך לעשות פעילות גופנית על מנת לחטב את הגוף ולעזור לירידה במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הכל כל כך נכון. ככל שאשמע
אסתר כהן07/01/2008את הכללים החשובים ללא הפסק הם (בתקווה וברצון עז) ייכנסו אלי באמיתיות. אני צריכה בהחלט ליצור קשר עם הדיאטנית.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שביקשת בהודעתך הקודמת
ליבי08/01/2008כלומר קבוצת תמיכה - הוא לגיטימי בהחלט.
כולי תקווה שזה יקרה בהקדם.
בינתיים אפשר למצוא תמיכה אצל מנותחים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי היכן עשית את הניתוח?
ציפי07/01/2008אם אפשר לשאול? אני מתלבטת בין שרוול לטבעת - קשה לי להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניתוח שלי
ליבי08/01/2008את הניתוח שלי (שרוול) עשיתי במלב"י - אסותא.
החלטתי על שרוול מכיוון שמשמעת הטבעת לא התאימה לי. בשרוול אני יכולה לאכול הכל, וגם אם אני לא לועסת טוב - אין סכנת פליטה.
אני מוגבלת טוב מאד וירדתי קרוב ל 40 ק"ג בשבעה חודשים.
כדאי לך לחפש באינטרנט מאמרים לכאן ולשם ולהתייעץ עם כירורג שעושה את כל הניתוחים.
רק אז תוכלי לקבל החלטה מדעת לגבי איזה ניתוח לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עישתי שרוול
שרית23/01/2008אני שישה שבועות אחרי ואני כבר 15 קילו פחות
בשבועיים האחרונים התחלתי פעילות גופנית וזה עוזר מאוד לירידת המשקל
הכי חשוב שאני מרגישה הרבה יותר בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת או שרוול
פרופ` אחמד מחג`נה14/01/2008ההחלטה לגבי סוג הניתוח עושה יחד עם המטופלת לאחר פגישה מעמיקה על אורח החיים, סוג האוכל ההיענות של המטופלת לטבעת ועוד
אשמח לקבל אותך להמשך דיון
מספר המזכירה 048541831* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור קיבה -ביטוח לאומיניר ניר05/01/2008
אני 6 שנים לאחר הניתוח נכון הורדתי 56 קג וזה נהדר .
אני סובלת רבות בלילות ולכןקשה לי לקום בבקר לעבודה .
האם ניתוח זה מוכר לנכות בביטוח לאומי אני יודעת שהרבה אמשים סובלים .אך אני לא הייתי מוותרת על ניתוח זה אני ממליצה עליו מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות שינה
שולה זק05/01/2008לא ציינת ממה נובע הסבל שלך בלילות ולמה את לא ישנה.
אולי כדאי לפנות לרופא המנתח ולבדוק את מקור הבעיה מאחר וחוסר שינה אכן גורם לבעיות נוספות בעיקר חוסר עירנות.
לגבי ביטוח לאומי אין לי תשובה עבורך. עצתי לפנות אליהם ולברר את הסוגיה. המעט שידוע לי שניתוח קיצור קיבה מוכר בביטוח לאומי במסגרת בעיות נוספות.
אך למען תמונה נכונה ואמיתית עליך לפנות לביטוח לאומי
שמחתי לשמוע שחרף הבעיות (שאולי לא מהניתוח קיצור קיבה* את שמחה שעברת את הניתוח.
אשמח לעזור בעת הצורך
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות תמיכה
ציפי06/01/2008שולה בקר טוב ושובע טוב,
קראתי בפורום שהחל מפברואר תיפתחנה קבוצות תמיכה ברחבי הארץ. אשמח לדעת באילו ערים
תתקיימנה הסדנאות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות
שולה זק06/01/2008אנו מנסים לקדם את נושא קבוצות התמיכה.
כל מידע רלוונטי יועלה באתר.
השאיפה שבמהלך חודש פברואר תיפתח כבר הקבוצה הראשונה (כנראה בחיפה).
פרטים בהמשך.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה למי שעבר/עברה ניתוח טבעתציפי04/01/2008
שלום לחברי הפורום - זו הפניה הראשונה שלי כאן ואני קצת נרגשת...
אני מתכוונת לבצע את ניתוח הטבעת אצל ד"ר אבינח אליעזר. (בעצם הייתי צריכה לעבור אותו כבר לפני חודשיים אבל ביטלתי כי אני לא שלמה ב-100% שזה באמת מה שאני רוצה).
לכן יותר מאשמח לדבר עם מישהו/מישהי שעברו לאחרונה את הניתוח ואין להם התנגדות לשתף אותי בהתמודדות אחרי, בקשיים ובהצלחות ובמיוחד לקבל עידוד (או לא...) ללכת על זה. אשמח גם לקבל
שבת שלום לכולכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיצור קיבה
איילת26/02/2009לאיזה משקל זה מיועד קיצור קיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות זה טבעי ואנושי
שולה זק04/01/2008קראתי את פנייתך ציפי ושולחת לך למייל שציינת פרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח טבעתמיכל03/01/2008
שלום רב,
נפגשתי היום עם פרופסור רובין בבי"ח בלינסון, והוא קבע שבעקבות ההשמנה שלי ולאור העובדה שיש לי סכרת אז אני זכאית לניתוח והוא אפילו אומר שזה חיוני לי מבחינה בריאותית.
אני בעיקרון טבעונית ולכן לא אוכלת הרבה דברים, האם ניתוח הטבעת מתאימה לי? החלטתי שאני עושה אבל כמובן שיש קצת חששות מסיבוכים (יש לי שני ילדים).
האם שמעת על פרופסור רובין, ומה דעתך הכללית על הניתוח הזה. אני בת 34 ורוצה עוד ילד בעתיד הלא רחוק.
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנושי לחשוש
שולה זק03/01/2008שלום רייצ'ל
פרופסור רובין הוא כירורג בריאטרי מהמובילים בתחום.
ניתוח הוא אכן פיתרון להשמנה קיצונית (חולנית) אם דרכים אחרות לא הועילו ולא הביאו לירידה במשקל.
אם פרופסור רובין המליץ על טבעת, את יכולה לסמוך על החלטתו, במיוחד שאת מתכננת הריונות נוספים.
באופן כללי אני חושבת שהפתרון הניתוחי הוא פיתרון אידיאלי למי שסובל ממחלת ההשמנה ולא מצליח לרדת במשקל. בעזרת הניתוח אני יצאתי ממעגל החולים הכרוניים לעולם הבריא. אני קיבלתי את החיים במתנה.
בטוחני שתצליחי להסתגל לאורח חיים בריא ולרדת במשקל ולהבריא ממחלות הנלוות להשמנה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל04/01/2008תודה על תשובתך, אני מקווה שיהיה בסדר.
איזה סוג של מזון מותר ואסור אחרי הניתוח הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה לאחר ניתוח
שולה זק04/01/2008מיד לאחר הניתוח רק נולים ועוברים בהדרגה לאוכל נוזלי בימים הראשונים ואט אט עוברים לתזונה רגילה.
את תקבלי הנחיות כתובות לאחר הניתוח וכמובן תוכלי ליצור קשר מתי שתרצי .
העקרון הוא שחוזרים לתזונה רגילה בהפחתת כמויות משמעותית.
יש מזונות שלפעמים קשה איתם כמו לחם למשל....אבל הנושא מאוד אינדיבידואלי. נחצה את הגשר ונדבר הלאה.
שבת שלום
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהץ
מיכל04/01/2008מצפה לדבר איתך אחרי הניתוח!
ראיתי שהיית היום בטלוויזיה, רק חבל שראיתי ממש את הסוף ופיספסתי.....
מקווה שתהיה לי עוד הזדמנות.
תודה ושבת שלום
רייצ'ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחר הריוןסמדר02/01/2008
אני לאחר הריון שני כאשר בראשון נשארתי עם 10 קילו ובשני התווספו עוד 10 וכמובן שאיני מצליחה להוריד אותם גם עם פעילות גופנית עפ"י החישוב שלכם אני לא מתאימה להליך כירוגי מה כן אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
שולה זק02/01/2008שלום סמדר
אם חישבת את ה- BMI ואינך עומדת בקריטריונים לניתוח,
מה שאני מציעה שתחליטי לעשות למען עצמך! וזה אומר לקבל החלטה ולגשת לתזונאית שתתאים לך תפריט מאוזן ובשילוב פעילות גופנית - אני משוכנעת שתורידי את הקילוגרמים העודפים.
חשוב להחליט וליישם ולאמץ אורח חיים בריא, כך תוכלי לשמור על הישגים לאורך זמן.
בברכה,
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מגיעים?ענבר31/12/2007
ד"ר אחמד מחג'נה
איך מגיעים אליך?
אני חברת קופ"ח כללית.
אני בת 32 וסובלת מעודף משקל רוב שנות חיי דבר שמפריע מאוד לתיפקוד היומיומי ולמצ בריאותי.
התחלואות מתחילות להופיע בהדרגה וברצוני לעצור זאת בעזרתך.
אשמח אם תחזור אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת קשר
שולה זק31/12/2007שלום ענבר
להלן מספרי הטלפון של דר' מחאג'נה
אני מצרפת לך את הטלפונים של דר' מחאג'נה שישמח לקבלך ליעוץ
04-8541831
050-2063521
בברכה,
שולה זק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)