מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלתצח31/07/2007
היכן ואיך מסירים יבלת בחלל הפה(שפה פנימית תחתונה) האם יש קשר ליבלת קונדילומה על עיבר המין לחלל הפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת
ד``ר דניאל ניצן31/07/2007שלום צח
ישנן מספר סוגי "יבלות" . חלקן נגרמות על ידי אותה משפחה של וירוסים הגורמים גם לקונדילומה.
כירורג פה ולסת מבצע הסרה של הנגע.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת לאחר עקירה כירורגיתבועז29/07/2007
שלום,
עברתי לפני כשלושה שבועות עקירה כירורגית של שן בינה כלואה בלסת התחתונה.
הניתוח עבר בהצלחה וכעבור שבועיים בערך התחלתי להרגיש טוב מאוד והעקירה לא הפריעה לי יותר.
אבל, לפני ארבעה ימים, החלו לי כאבים בחיבור בין שני הלסתות בצד שבו נעשתה העקירה.
פתיחת הפה שלי מוגבלת מאוד, ואני סובל מכאבים עזים בזמן האכילה.
אין סימן של נפיחות, חום מקומי או חום כללי. ולא נראה שהמצב משתפר.
האם עלי לחזור לרופא המנתח שהסיר את השן, או שזה לא קשור לעקירה וזה משהו אחר ?
בתודה מראש, בועז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי עקירה כירורגית
ד``ר דניאל ניצן31/07/2007שלום בועז
בהחלט ייתכן שהתסמינים שלך לא קשורים לטיפול שעברת.
כדאי לחזור למנתח שטיפל בך, הוא יאבחן את הבעיה
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אורטוגנטיjenka29/07/2007
לד"ר שלום! יש לי משנך פתוח של בערך 2 וחצי מילימיטר ואני עומדת לעבור ניתוח אורטוגנטי בלסת עליונה בלבד. אין לי בעיה עם המראה חיצוני שלי וזה בכלל לא נראה לעין שיש לי מנשך פתוח. להיפך אני די חוששת שניתוח אורטוגנטי יכול לקלקל את המראה. אני עושה אותו רק בגלל שיש לי בעיות בתפקוד הלסת. רציתי לברר אם ניתן לעשות ניתוח עם שינוי מינימאלי במראה. וכמה זמן בערך החלמה אחרי ניתוח כזה.
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אורטוגנתי
ד``ר דניאל ניצן31/07/2007שלום
השאלה שלך מצריכה אנליזה קלינית ורנטגנית יסודית שלך. לכן אינני יכול לענות לך.
אני מציע שתשאלי את המנתח את השאלות האלו - אני בטוח שהוא ישמח להשיב לך בפירוט.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליקים בפתיחת פהנישה28/07/2007
לד"ר דניאל ניצן שלום רב
לפני כחודש ימים, לאחר לעיסת קלח תירס, אני שומעת קליקים בלסת השמאלית בעת לעיסת מזון ופתיחת הפה.
ברצוני לברר האם סד לשיניים כמו הסד הלילי יכול לעזור במקרה זה.
הרופא טוען שהמצב יכול להחמיר בעתיד, ולכן רצוי לעשות את הסד ולהשתמש בו בלילה.
אודה לך על תשובתך בנידון
שבת שלום
בברכה
נישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בלסת
ד``ר דניאל ניצן28/07/2007שלום נישה
סד לילה נועד לסלוק ההרגל של שחיקה/הידוק שיניים בלילה. אם יש לך את ההרגל - כדאי בהחלט להשתמש בסד כזה. אם לא - מיותר.
הקליקים בפרקי הלסת לא יעברו, אך זה יכול לעזור במניעת הדרדרות המצב עם השנים.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי לסתותאילן27/07/2007
שלום ד"ר. אני בגיל 28 ומיזה כ-5 שנים סובל מ"קנקים בלסת". ה"קנק"הראשון היה ממש ברגעי כעס ומתח באחד הימים באותה התקופה, מיד הופיעו כאבים בלסתות ובאזניים. כחלוף שנה ניגשתי למחלקת פה ולסת ברמב"ם,אובחנתי כאדם שעבר מתחים בתקופה ההיא, ולכן נעילת לסתות בשינה הוא הגורם לכאבים אלו. הכינו לי "סד קשה",אך אינני מישתמש בו-לא מצליח לישון איתו. ד"ר,חשוב לי מאוד להסביר כי מאז-אני סובל מכאבים באיזור הלסתות,כאבי ראש,ישנם פעמים שכאבי הראש הללו בלתי ניסבלים,לפעמים גם כאבי צוואר,כאבי אוזניים היו יותר בהתחלה(תחושת דקירות )אך גם כיום ישנם,ולאחרונה אני מרגיש ששרירי הלסת היתנפחו וגדלו. תופעה זו מפריעה לי מאוד לקיים אורך חיים תקין. אינני נוטל שום תרופהוגם לא נטלתי בעבר.בבקשה מימך תן לי עצה לפיתרון בבעיה זו.עייפתי מכאבים אלו.אני מוכן להיבדק ולעבור טיפולים או ניתוח במידה ויש סיכוי להחזיר המצב לקדמותו,או לשיפור ניכר ממצב זה בו אני שרוי כיום.סליחה על אורך המיכתב.מאמין שאתה מבין את חשיבות העיניין.תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים
ד``ר דניאל ניצן28/07/2007שלום אילן
אם אתה אכן שוחק/מהדק שיניים בלילה, סד לילה הוא אביזר יעיל וחשוב שעשוי למנוע את כאבי הראש שלך. אם לא הסתדרת עם הסד שהכינו לך, יש סד נוח יותר, שנקרא NTI , ומבוצע היום בידי מספר רופאי שניים בארץ.
בכל מקרה אם אתה סובל מאוד, יש מרפאה מצוינת לפרקי הלסת בהדסה ירושלים, ואני מציע לך להבדק שם.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן בינהקרן25/07/2007
עקרתי שן בינה ביום ראשון מאז השפה התחתונה בצד שמואל והסנטר (צד העקירה )רדום לי.
האם יש לי פגיעה עצבית. או מתי תעבור לי התחושה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה כלואה
ד``ר דניאל ניצן25/07/2007שלום קרן
עדיין מוקדם לקבוע, אך אם התחושה לא חוזרת לאחר שהנפיחות הראשונית יורדת, אזי זו אכן פגיעה עצבית. היא עשויה להיות זמנית ולחלוף תוך שבועות, ואפילו עד 6 חודשים. אחרי פרק זמן זה, אם התחושה לא חוזרת, סביר מאוד שהיא כבר לא תחזור.
אני מציע לך להתיעץ עם הרופא שטיפל בך.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדוסקופיהnoa24/07/2007
עברתי לפני 7 חודשים אנדוסקופיה בבלוטת הרוק,בעקבות כך ניהייה לי זיהום מיד אחרי וההיתי באישפוז במשך שבוע , הבלוטה ממשיכה להתנפח אך פחות ממקודם הרופא המליץ לי לעבור זאת שוב או להוציא את בלוטת הרוק. מה אתה יכול להציע לי? אולי ישנם עוד פתרונות? שכחתי לציין שכשהבלוטה מתנפחת בזמן האוכל איני חשה בכאבים האם אפשר להשאר ככה עם הבלוטה?? תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדוסקופיה
ד``ר דניאל ניצן24/07/2007שלום נעה
הוצאת בלוטת הרוק התת-ליסתית היא פונקציה של מיקום החסימה.
אם האבן היא בצינור ההפרשה, בדרך כלל ניתן להוציא את האבן בלבד. אם האבן בתוך הבלוטה, היא גדולה, ולא משתחררת לאחר זמן מסוים, אין ברירה וצריך להוציא את הבלוטה.
בין שני המצבים האלה יש תחום אפור. צריך לבדוק אותך קלינית ורנטגנית כדי לקבל החלטה מושכלת.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפריםריטה22/07/2007
שלום. שן אחורית שלי נשברה והרופא שיניים אמר שצריך לעקור אותה ולשים תפרים שאותם יכסה בעזרת כמו מסטיק כדי שהם לא יצאו. אמרתי לו שאני צריכה לחשוב על זה וכמעט ברחתי משם. אני מאוד פוחדת מטיפולי שיניים ובטיפולים אחרים שעשו לי (לא שיניים) להוציא את התפרים כאב לי יותר מהפעולה עצמה. יש תפרים שנמסים לבד שאפשר להשתמש בהם? אם כן, כל רופא יכול להשתמש בהם או שצריך ללכת לרופא מיוחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים
ד``ר דניאל ניצן22/07/2007שלום ריטה
יש תפרים נמסים, כל רופא יכול להשתמש בהם.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצבעדי20/07/2007
שלום ד"ר דניאל.
* האם ניתן לראות פגיעה כלשהיא בעצב או רמז לפגיעה כלשהיא אפשרית דרך בדיקה ללא צילומים?
או שיש אין אפשרות אפילו לראות אפשרות שכזאת וצריך צילום.
* האם צילום פנורמי נועד לאבחון הבעיה הזאת?
* מה הסיכוי שעצב לא מחלים, והאם כאשר יש החלמה היא מושלמת.
תודה רבה
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצב בלסת התחתונה
ד``ר דניאל ניצן20/07/2007שלום עדי
אני מניח שהזהירו אותך לגבי פגיעה עצבית בעקירת שן בינה תחתונה.
הצילום הפנורמי נועד לראות את השן ואת מיקומה בלסת, כולל היחס שלה לעצב. כשיש פגיעה עצבית היא עשויה להיות הפיכה ואז ההחלמה מלאה, או בלתי הפיכה, ואז חסר התחושה נשאר לצמיתות.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך...
עדי20/07/2007ניתן לראות פגיעה בעצב דרך צילום פנורמי?
האם זהוא תפקידו של מומחה פה ולסת או רופא שיניים?
תודה ושבת שלום
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהוא קטן נוסף...
עדי20/07/2007האם ניתן לראות רמז כלשהוא לבעיה בעצב כלשהוא דרך בדיקה ללא צילום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצב בלסת התחתונה
ד``ר דניאל ניצן22/07/2007שלום עדי
אני צריך יותר פרטים כדי לענות על השאלות הכלליות שלך.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביב19/07/2007
האם זה נכון שכדיי ליצור מבנה עצמות בולט אפשר להסיר שיני בינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה
ד``ר דניאל ניצן20/07/2007שלום מירב
השאלה לא ברורה. אין קשר ישיר בין עצמות בולטות לשיני בינה.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נגעים בניתוחאילנית19/07/2007
שלום,
לפני כחודשיים הגעתי לרופא השיניים אשר שלח את צילומי השיניים לכירורג לשם בדיקה האם אוכל לעשות שתלים. הכירורג גילה כי יש לי כנראה 2 "נגעים" וביקש ממני לפנות לביה"ח לברור. בבית החולים הפנו אותי לצילום CT הגעתי עם צילומי הCT לבית החולים ואמרו לי כי אני צריכה לעבור ניתוח בהרדמה כללית (מאחר ומיקום הנגעים מורכב) להסרת הנגעים.
בסיכום הביקור בבית חולים נכתב כי בצילום הפנורמי נראיפ 2נגעים RL מוליטילובולרי אפיקלית לשורש שן 48 ברמוס העולה בקור כולל של כ- 40 מ"מ.בCT נגעים צמודים מוגדרים פריפטקלית ודיסטלית ברמוס העולה בסמיכות לתעלת INF ALEOLAR. אשמח לקבל פענוח או עיצה נוספת לפני הניתוח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע בלסת תחתונה
ד``ר דניאל ניצן19/07/2007שלום אילנית
על סמך המידע שנתת קשה לי לתת לך עצה מהימנה, למעט לסמוך על מי שבדק אותך. כמובן שתמיד אפשר לבקש חוות דעת נוספת , מכירורג אחר.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן חלבית כלואה יכולה לשמש כשן..?oz19/07/2007
אפשר שייצרו שן בריאה לא חלבית משן חלבית כלואה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שן כלואה
ד``ר דניאל ניצן19/07/2007שלום עוז
לא. אי אפשר, מצטער....
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפה נמצאת ציסטה בשןאורנה18/07/2007
כשאומרים ציסטה בשן הכוונה לציסטה סביב שורש השן על החניכיים?
כי הבנתי שלעיתים החניכיים יכולות להתנפח... זאת אומרת שהציסטה על החניכיים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
ד``ר דניאל ניצן18/07/2007שלום אורנה
הציסטה הנפוצה, שאת כנראה מתכוונת אליה, מתחילה מזהום בקצה שורש השן. שורש השן נמצא בעצם. הציסטה גדלה בעצם, ובשלב כלשהו עוברת דרך העצם לחניכיים, וזו הנפיחות בחניכיים.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפטות בפהZohar18/07/2007
אני בת 29, סובלת באופן כרוני מגיל ההתבגרות ועד היום מאפטות בפה.
התופעה מתחילה להופיעה אצלי כל חודש בחודשו באופן קבוע! יומיים שלושה לפני קבלת מחזור, זה מתחיל בנקודות קטנות שמתחילות לגדול לענקיות, ממש כמו חורים בפה שעוברות רק אחרי 10 ימים.
הם יוצאות בחניכיים ,על הלשון ולאחרונה "מתיישבות" לי גם על הגרון.
השתמשתי בכל התכשירים הנמכרים היום בשוק : אפטגון, אורקורט – אי, תכשירים טבעייים וכו',כלום לא עוזר, זה אולי מרגיע את הכאב ל 5 דקות וזהו.
מהביקורים שלי אצל רופא המשפחה נאמר לי שאין בדיוק מה לעשות, עשיתי בדיקות דם והרופא אמר לי שיתכן שבגלל שאני אנמית (כתוצאה מחוסר ברזל קל) הגוף נחלש לפני קבלת המחזור וזה מתבטא בפצעים בפה.
ושבאופן כללי אין הרבה מה לעשות ואם אני רוצה אני יכולה להעזר ב- הומאופתיה.
חשוב לציין כי אני אמא ל-2 ובמהלך שני ההריונות לא סבלתי ולו מפצע אחד בפה.
אשמח לקבל כל מידע שיוכל לעזור לי משהו שלא שמעתי עליו עד כה, או לקבל המלצה לרופא שמטפל בנושא.
אני פשוט מיואשת!
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפטות
ד``ר דניאל ניצן18/07/2007שלום זוהר
מכיון ששאלת אותי גם באתר של תל השומר, שלחתי לך מייל משם.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות ובעיות שינייםנועה16/07/2007
אני בת 43 ומטפלת בקביעות בשיניים ולמרות זאת מצבן מדרדר כל הזמן. ברקע הרפואי שלי: איבחון מאוחר של צליאק בגיל 30 שגרם לנזק גדול בפה, ולאחרונה-מעל שנה תנודות בתפקוד בלוטת התריס. לפני כחודש נותחתי להסרת בלוטת פאראתרואיד שמאלית בגלל אדנומה. אני סובלת מאוד מכאבי מפרקים (השתמשתי בסד לילה,אך לאחרונה הוא לא מתאים למבנה הפה יותר וגורם לחתכים בפנים הלחיים).ולאחרונה חשה רגישות וכאבים בכל הפה .
בבירור אצל רופא שיניים,נאמר לי שיש להחליף את רוב הכתרים, לעשות ניקוי חניכיים רציני כדי לשפר את מצב דלקת החניכיים ולטפל בכל הפה - טיפול רציני ביותר ויקר ביותר. לא ברור לי מדוע יש כל הזמן החמרה במצב, על אף שאני מטפלת ומקפידה מאוד על הגיינת הפה. מבקשת לדעת למי לפנות כדי לקבל חוות דעת מקצועית ואמינה מבלי לחשוב שיש בהמלצות אינטרס כספי לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות ובעיות שיניים
ד``ר דניאל ניצן16/07/2007שלום נועה
לקבלת חוות דעת נוספת, פני לרופא שיניים אחר. אם את לא "סומכת" על אף אחד עצמאי, יש מרפאות מתמחים בפקולטאות לרפואת שיניים - אוניברסיטת תל אביב ובהדסה עין כרם. שם אין למטפלים שום אינטרס כלכלי כי הם במסגרת מרפאה אוניבסיטאית. יש פיקוח הדוק של המדריכים ולא מבצעים טיפולים לפני שמומחים מכל התחומים הרלבנטיים בדקו אותך.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)