מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מומחיות להשתלת עצם והשתלותש.ז.20/04/2007
שלום דר',
ציינת בקורות חיים שאתה מומחה להשתלות עצם והשתלות שיניים. איפה מקבלים התמחות בהשתלות עצם והשתלות?. כמו כן, מהצגת קורות החיים שלך" בוגר תכנית התמחות..." , לא ברור האם אתה מומחה לכירורגית פה ולסת. אודה עבור ההבהרה, התארים שהשתמשת בהם, עלולים להטעות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחיות להשתלות
ד``ר דניאל ניצן20/04/2007שלום ש.ז
את/ה צודק/ת לחלוטין, התארים מטעים (הם נכתבו על ידי מערכת האתר) והם שונו לאלתר. אין התמחות מיוחדת לשתלים או השתלות עצם, ולצערנו רבים מתהדרים ב"תארים" הללו בפרסומים שונים. אני מומחה לכירורגיית הפה והלסתות, ומטבע המומחיות הזו אני מבצע שתלים והשתלות עצם.
תודה עבור ההערה וההארה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר עקירה כירורגיתיוני19/04/2007
לפני כיומיים עברתי עקירה כירורגית שהסתיימה מהר וללא נפיחות. בלילה שלאחר העקירה התחילו כאבים עזים וכל איזור העקירה התנפח. עד עכשיו, כ48 שעות לאחר העקירה, אני עדיין סובל מנפיחות וכאבים חזקים שמשככי הכאבים לא מפחיתים. אני בקושי יכול לצחצח ואיני יכול לאכול דבר מלבד נוזלים. יש לציין שאני לוקח Dalacin. האם הנפיחות והכאבים נורמליים ואם כן , כמה זמן הם עלולים להימשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי עקירה כירורגית
ד``ר דניאל ניצן19/04/2007שלום יוני
כאבים ונפיחות הם תופעת לואי של עקירה כירורגית. הם עשויים להמשך כשבועיים. במידה ואין שיפור תוך יומיים-שלושה, פנה לרופא המטפל לבדיקה.
תרגיש טוב-שיעבור מהר
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסתרוני18/04/2007
שלום, לפני כחודש וחצי בערך הרגשתי שתפוס לי ממש מתחת לאוזן בצד ימין. אחרי כמה ימים זה עבר וכשזה חזר זה התחיל לכאוב לי והרגשתי קליקים כל פעם שפתחתי את הפה. כל כמה זמן זה עבר ליום יומיים וחזר בצורה גרועה יותר. עכשיו אני יכולה לפתוח את הפה ממש קצת ורק כשאני מזיזה את הלסת התחתונה לצד שמאל אני יכולה לפתוח את הפה עד הסוף וכשאני סוגרת אותו בחזרה יש קליק. כתוצאה מכך קשה לי לאכול וזה גורם לי לפעמים לכאבי ראש (לפעמים רק בצד ימין של הראש).. יש לציין שיש לי פלטה שקופה כבר שנתיים (שצריך לשים רק בלילה) אז אולי זה בגללה...? זה מאוד מטריד אותי ואני מפחדת ללכת לרופא כי אני לא יודעת מה הוא יגיד לי וזה מלחיץ אותי מאוד.. רציתי לדעת איך מטפלים בדבר כזה? ומה הסיכוי (אם יש..) שאני אצטרך ניתוח?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בלסת
ד``ר דניאל ניצן18/04/2007שלום הלה
אנשים רבים סובלים מקליקים תוך כדי תנועות של הלסת. המצב הזה כשלעצמו אינו מהווה בעיה, למעט ההפרעה האקוסטית ל"מקליק" ולסביבתו הקרובה. אם זה מלווה בסימפטומים נוספים, כפי שאת מדווחת, כדאי לגשת ולהבדק במרפאה לפרקי הלסת. מרפאות כאלו תמצאי בבתי הספר לרפואת שיניים באוניברסיטאות בתל אביב ובירושלים, וכן בבתי חולים כגון תל השומר.
הפלטה שאת מתארת נקראת סד-לילה, והיא יעילה במידה ואת שוחקת או מהדקת שיניים בשינה. היא לא הגורם לבעיה שלך, היא חלק מהפתרון לבעיה.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ולה בלסתמיטל18/04/2007
אני בת 25, מעשנת.
כבר זמן מה שאני חשה שצד שמאל בצוואר ממש מתחת ללסת "מציק לי".
מיששתי היום וחשתי כי צד אחד נפוח, מעין בלוטה אשר כואבת אם אני לוחצת עליה (הצד השני לא נפוח ולא כואב). לא ניתן לראות את הבלוטה, רק למשש אותה.
עברתי כבר אולטרסאונד גרון והיה תקין, ובכל זאת אני משוכנעת בנפיחות.
יש לציין שעברתי גם בדיקות דם שגרתיות לפני כחצי שנה.
מה אתה ממליץ לי לעשות, ובמה עשוי להיות מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גולה תת לסתית
ד``ר דניאל ניצן18/04/2007שלום מיטל
נפיחות תת לסתית יכולה להיות סימן לדברים רבים, ויכולה להיות משהו חסר משמעות כגון קשרית לימפה נפוחה (מצב זמני על פי רוב). לכן אני מציע לך לגשת לבדיקה בזמן שהנפיחות ניתנת למישוש. לפי הממצאים במישוש, תתקבל החלטה לגבי הצורך בהמשך בירור. במידה ויש צורך בהמשך בירור, סביר שימליצו לך על אולטרסאונד או על שאיבה אבחנתית ( FNA ) .
את הבירור ניתן לבצע במחלקה לכירורגיית הפה והלסתות באחד המרכזים הרפואיים הגדולים.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה בלחץ של מפרק הלסתרונית16/04/2007
שלום רב, הייתי רוצה לקבל מידע לגבי שטיפה בלחץ של מפרק הלסת.
מהו החומר השוטף? לאן הוא מתנקז? עד כמה ההליך כואב? עד כמה הוא עוזר ומקל ולמשך כמה זמן? אודה על תשובה מהירה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפה של פרקי הלסת
ד``ר דניאל ניצן16/04/2007שלום רונית
קודם כל אני רוצה להרגיע אותך - ההליך כמעט ולא כואב. השטיפה מתבצעת בעזרת שתי מחטים, אחת להחדרה והשניה לניקוז הנוזל. נוזלי השטיפה מכילים מים פיזיולוגיים ולעיתים מוסיפים חומרי אלחוש או סטרואידים. לגבי היעילות של ההליך - בדרך כלל הוא מקל ועוזר, אך כדאי שתפני למרפאה לפרקי הלסת בה את מטופלת ותשאלי את הרופא המטפל לגבי היעילות הספציפית למצך.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלסת התחתונהאילנה15/04/2007
שלום רב,
אני בת 55 , ומזה שנים מספר אני סובלת מכאבים בלסת התחתונה, שהולכים ובאים.
בבדיקות שונות במחלקת פה ולסת בבית החולים וצילומים לא נמצא דבר.
אבל החליטו שאני אעבור ניתוח לבדוק, אוליי יימצאו משהו במהלך הניתוח.
זה היה לפני הרבה שנים. דרך אגב זה גם לא בעיות שיניים.
הכאבים מתעוררים מידי פעם וממש מעצבנים ומפריעים לאורח החיים שלי.
אני כבר לא יודעת מה לעשות.
ממה זה בא? האם אפשר למצוא לזה מענה?
אנא עזו ר לי דוקטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלסת
ד``ר דניאל ניצן15/04/2007שלום אילנה
על סמך התיאור שלך אני חושש שאני לא יכול לבצע אבחנה. מכיון שאת סובלת, כדאי לך להבדק במרפאה לכירורגיית הפה והלסתות באחד מבתי החולים המרכזיים בארץ.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך בוחרים...סער14/04/2007
את הרופא המיומן והמקצועי?
איך אני כאזרח פשוט יכול לדעת מי טוב באמת ומי פחות ?
אני עומד בפני פעילות כירוגית בלסת תחתונה ומתלבט קשות :
ראשית אם בכלל כדאי ?
ושנית אם כדאי אז אצל מי?
(כולם אומרים שפעולה כזו - ביופסיה - בידים מיומנות היא לא מסובכת...)
אבל איך?
איך אדע ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת רופא
ד``ר דניאל ניצן14/04/2007שלום סער
לצורך יעוץ לגבי פרוצדורה כירורגית, כדאי לגשת למומחה לכירורגיית הפה והלסתות. רופא מומחה בתחום זה, חזקה עליו שייתן לך דיעה מקצועית ואמינה. אם עדיין יהיו לך ספקות והתלבטויות, אתה יכול לשמוע חוות דעת שניה ממומחה אחר. זו זכותך, ובמקרים מסוימים אפילו חובתך.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
סער15/04/2007ראשית אני חייב להודות על תשובותיך שמגיעות באופן ממש מהיר וגם בצורה נעימה ואדיבה
כה לחי!
שנית רציתי לשאול - אם יש איזשהו נגע לא ברור בלסת, הרי אין דרך אחרת כדי לברר מהו מלבד דרך הביופסיה?
האם גם כאן כדאי ללכת לייעוץ נוסף ?
האם יש צורך לפנות באופן פרטי או שפשוט לבקש שבמרפאת הפה ולסת יראה זאת רופא נוסף?
אני מבין את הצורך בביופסיה אולם חושש מהסיכונים שבפעולה ?
לכן איך אפשר לדעת אם הרופא שיבצע את הביופסיה יהיה באמת מוכשר ?
והאם חלילה תהייה איזושהי טעות האם היא תהייה ברת תיקון?
לתשובתך אצפה ומראש אודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
ד``ר דניאל ניצן15/04/2007שלום סער
ברור לך שאינני יכול להתיחס באופן פרטני לנגע שלך, בלי בדיקה מלאה ומקיפה שלך. לכן עצתי לך היא לשאול את הרופא שיבדוק אותך את כל השאלות העולות בדעתך, כולל הסיכונים שבפעולה ודרכי הטיפול בהם, ואני סמוך ובטוח שתקבל את כל המידע הנחוץ לך על מנת לקבל החלטה מושכלת.
על מנת לקבל חוות דעת נוספת, פנה עם כל הצילומים הרלוונטיים למומחה לכירורגית הפה והלסתות במרפאה פרטית, או במסגרת מרפאה ציבורית לכירורגיית הפה והלסתות באחד מהמרכזים הרפואיים בארץ, כגון תל-השומר, בלינסון וכו'.
בהצלחה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חמורים שן בינהמיכאלה11/04/2007
שלום
צומחת לי שן בינה וביום ראשון מתבצעת העקירה.
כרגע אני עם אנטיביוטיקה מוקסיפן פורטה 500 מ"ג והכאבים עדיין עזים.
האם אני יכולה לקחת אדוויל לשיכוך הכאבים או משהו אחר שיעזור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים משן בינה
ד``ר דניאל ניצן11/04/2007שלום מיכאלה
כפי שאת בודאי יודעת, אנטיביוטיקה אינה משככת כאבים. את יכולה לקחת משככי כאבים המתאימים לך, לפי הצורך.
בברכת החלמה מהירה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירה כירורגיתתמר10/04/2007
לפני כשלושה שבועות עקרתי שן בינה כלואה בלסת תחתונה עם סיכון לפגיעה עצבית. תודה לאל ולרופא העצב לא נפגע אך עם זאת עוד לא חלפו הכאבים לגמרי ואני מודאגת כי כבר חלפו שלושה שבועות כפי שציינתי ולמיטב הבנתי עקירה כירורגית מסוג זה אמורה לכאוב כשבועיים. אני מעוניינת לשמוע את תגובתך: האם כאב של עקירה כירורגית יכול להמשך גם מעבר לשבועיים? ומהו הזמן המקסימלי?. בתודה מראש. (יודעת כי תשובתך אינה בגדר אחריות או הבטחה אך בכל זאת מעוניינת בתגובה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי עקירה כירורגית
ד``ר דניאל ניצן10/04/2007שלום תמר
כאבים אחרי עקירה עלולים להמשך זמן רב, אך כדאי שתפני לרופא שטיפל בך על מנת לבדוק שהריפוי מתקדם כשורה.
באיחולי החלמה מהירה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שתלמישהי08/04/2007
עברתי ניתוח להשתלת שתל בניב, בלסת בעליונה מצד שמאל ביום חמישי האחרון.
מיום שישי בבוקר התנפח צד שמאל של הפנים ,כולל שטף דם מתחת לעין שמאל.מה אפשר לעשות על מנת להוריד את הנפיחות וכמה זמן יכול לקחת לנפיחות להעלם.
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל - תופעות לואי
ד``ר דניאל ניצן08/04/2007שלום
נפיחות אחרי פרוצדורה כירורגית היא תופעת לואי ידועה. בדרך כלל אחרי שבוע כל הסימנים חולפים. קרח על המקום עוזר, כשמניחים אותו בשעות הראשונות שאחרי הניתוח. לתשובות יותר ספציפיות אני ממליץ שתשאלי את המטפל שביצע את הפעולה.
בברכה
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיהרונית06/04/2007
הנני בת +18 ובבדיקה שגרתית עליה אני מקפידה נתגלה איזשהו "כתם" בין 2 שורשי שיניים בלסת התחתונה
הופנתי למרפאת פה ולסת והללו טענו שיש רק לעקוב אחרי זה
כך 4 שנים...
בביקורת האחרונה הם המליצו לעשות לזה ביופסיה
העניין מפחיד אותי מאוד :
א. כיון אני חוששת לפגיעה בשיניים הבריאות ( אין בפי אפילו סתימה אחת)
ב. אני חוששת שאולי בטעות יפגע איזשהו עצב באיזור (איך יודעים היכן עוברים העצבים??)
ג. הנגע הזה לא מפריע לי בשום צורה ובטעות לחלוטין גילו אותו.
אני מניחה להרבה אנשים יש נגעים שאינם יודעים עליהם כלל...
---> לכן מה חשיבותה של בדיקה פולשנית ומכאיבה ומסוכנת זו?
והאם יש דרך אחרת ונוספת לשלול ממאירות ???
לתשובתך אודה מאוד שכן אני מאוד מודאגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
ד``ר דניאל ניצן06/04/2007שלום רונית.
דאגתך ברורה ומובנת. נגעים בלסתות יכולים להיות ביטוי למצבים רבים, חלקם פתולוגיים וחלקם חסרי משמעות לחלוטין. אינני יודע איך נראה הנגע שזוהה אצלך, ולכן אני לא יכול להתייחס אליו באופן מפורט. לדאבוננו, הדרך היחידה לברר את מהותם של חלק מהנגעים בלסתות היא על ידי ביופסיה. הכירורג שיטפל בך יסביר לך את הסיכונים האפשריים, במידה ויש כאלו, לפני ביצוע הפרוצדורה.
בהצלחה !
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיני בינהלירון05/04/2007
ד"ר ניצן שלום,
שמי לירון בת 22, לפני כמספר חודשים בעת ביקור אצל רופא השיניים נאמר לי כי עלי לעקור את אחת משיני הבינה התחתונות. הופניתי לצילום פנורמי ושם ניראה כי השן קרובה מאוד לעצב ובעת העקירה יש חשש לפגיעה במערכת העצבים וכן פגיעה בתחושת השפה.
האמת שהפחידו אותי מאוד שם על הניתוח שהוא לא פשוט והוא מתבצע רק בבית חולים. האם יש טעם לחששות? ואם אפשר לקבל עוד קצת פרטים על התופעה והניתוח..
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכון לפגיעה עצבית בעקירת שיני בינה
ד``ר דניאל ניצן05/04/2007שלום לירון
כפי שנאמר לך, בעת עקירת שן בינה תחתונה, קיים סיכון לפגיעה בעצב האחראי על התחושה בחצי מהשפה התחתונה באותו צד בו נמצאת שן הבינה. ככלל, הסיכון הוא נמוך מאוד, אולם יש מקרים בהם הסיכון הוא גבוה יחסית. לכן כדאי לעקור שיניים כלואות אצל מטפל בעל הכשרה מתאימה. מומחים לכירורגיית הפה והלסתות הם ה"מקצוענים" בתחום העקירות הכירורגיות, וניתן לבצע את הטיפול בכל מרכז רפואי בו קיימת מרפאה לכירורגית פה ולסת, או אצל מומחים לכירורגיית הפה והלסתות במרפאות השונות.
בהצלחה וחג שמח
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשן בינה כלואה
יהודית10/04/2007רציתי להמליץ...
לפני כחודשיים וחצי עקרתי שן בינה כלואה שהיתה קרובה לסינוסים.
אין יותר פחדנית ממני ,ואם אני עברתי כל אחד יכול
גם אני מאוד חששתי לבסוף ביצעתי את העקירה בבית חולים רמב"ם בחיפה בהרדמה כללית .
הייתי צריכה לעקור שן בינה כלואה הקרובה לסינוסים ,וכן גידול של שני ס"מ שהיה שם , ולצורך כך נאלצו גם לעקור לי את שני השיניים האחרונות בלסת העליונה.
מי שהומלץ לה לעקור שלא תפחד ,אני מוכנה לעודד ככול שניתן
בהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות ליהודית
ד``ר דניאל ניצן10/04/2007ליהודית שלום
חן חן על העידוד והתמיכה המורלית שאת מציעה.
יישר כוח !
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך בלשוןיוסי03/04/2007
לפני שלוש שנים הבת שלי נפלה בגן מכיסא של הגננת נחתך לה הלשון לעומק הרופאה אמרה שנוצר חתך של חצי סמ'' עדין יש לה סימן השיקולים של הרופאה הין גם לעשות תפירה של המקום עם לא תהיה איחוי עד עכין ניתן לראות סימן בלשון הילדה מתלוננת מדי פעם על כאבים בלשון באותו מקום של החתך מה לעשות???ועם זה יתרפא במהלך השנים שלא יהיה ניתך לראות את החתך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בלשון
ד``ר דניאל ניצן04/04/2007שלום שרית
תודה על הפניה.
על מנת להשיב לך אני צריך לבדוק את בתך ולראות את הלשון. את יכולה לפנות לכל בית חולים בו יש מחלקה לכירורגיית הפה והלסתות ולקבוע תור לבדיקה. אני סמוך ובטוח שישמחו לעזור לך.
בברכת מועדים לשמחה
ד"ר ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתן
נתן16/06/2009יש לי חתחים עמוקים על הלשון, הלשון עם שכבה לבנה וצד ימין רדומה .
הייתי אצל מספר רופאים כירוגי . פה ולסת , א.א.ג .
ולא נמצא ממה נובע וכיצד לטפל בזה .
מבחינה אסטאתית לא נראה טוב אפילו דוחה
אבקש לתת לי יעוץ למי לפנות שמומחה בנושא
בבקשה למסור לי שם ומספר טלפון של רופא מומחה לבעיה הזו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתחים על הלשון
נתן16/06/2009יש לי חתחים עמוקים על הלשון , נראה לא טוב , הלשון עם שכבה לבנה , צד ימין רדומה .
הייתי אצל רופאים : א.א.ג - פה ולסת - כירוגי בוצע ביובציה ולא נמצא ממה נובע וכיצד לטפל בזה .
האם אני יכול לקבל ממך יעוץ בעניין כיצד לטפל בזה ?...
אבקש להחזיר תגובה , בהמון תודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשון
ד``ר דניאל ניצן18/06/2009שלום נתן
הכתובת שלך הוא מומחה לרפואת הפה.
יש רשימת מומחים באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים
בריאות
ד"ר דניאל ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)