מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תיקון שבר בשן עם סתימהאתי11/07/2010
שלום רב,
נשברה לי חתיכה קטנה בפינת שן טוחנת עליונה. בשן זו סתימה לבנה רגילה בחלק הרחוק מהשבר. הסתימה חדשה יחסית ולדעת רופא השיניים אין איתה כל בעיה. עם זאת לדברי הרופא: "לא עושים טלאים" והדרך היחידה לתקן את השבר היא להוציא את הסתימה הקיימת ולעשות סתימה חדשה גדולה שתכסה הן את מקום הסתימה הישנה והן את השבר. אני חוששת שהתעסקות (אולי מיותרת?) עם השן עלולה להתפתח לטיפול שורש.
שאלותיי:
1. האם הרופא צודק?
2. השבר קטן מאוד ולא מפריע לי. אם לא אטפל בשן האם יגדל הסיכוי להתפתחות
עששת במקום השבר או שאפשר להשאיר את המצב כמו שהוא ללא חשש?
תודה רבה,
אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחייב בדיקה
ד``ר גלית כהן12/07/2010יש מקרים שמחייבים החלפת הסתיהמ ויש מקרים בהם ניתן לתקן את השבר. להשאיר שן חשופה אין זה פתרון נכון רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בשןרויטל11/07/2010
בתי בת שנה ו8 שתי שיניים קדמיות השחירו וזה עבר גם לאלו שליד הצילו מה עושים היא קטנה ממש !!!יש פיתרון בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו לא פטריה
ד``ר גלית כהן12/07/2010זו כנראה צביעה כרומטוגנית של השיניים בשל נוכחות חיידקים מסוג מסויים בחלל הפה. אין בהם כל בעיה.
ניתן להוריד את הצביעה אצל רופא שיניים או שיננית.
כמובן שיש צורך בבדיקה קלינית כי זה יכול להיות גם עששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינה הגורמת ללסת תחתונה נפוחהטום11/07/2010
שלום,
אתמול פתאום התנפחה לי הלסת התחתונה בעקבות שן בינה מציקה שלא רוצה לצאת. מכיוון שאתמול היה יום שבת, וגם זה היה היום הראשון לבעיה, רציתי לחכות ולראות אם ההתנפות תקטן או תגדל.
אני לא בטוח אם ההתנפחות גדלה, אבל היא בטוח לא קטנה, מה שמדאיג אותי.
לפי מה שהבנתי, מה שעושים זה שפשוט עוקרים את שן הבינהמהמקום הבעייתי, פה באה השאלה הראשונה שלי, האם הדבר הזה לוקח זמן? ז"א נקבע ניתוח? או שעושים את זה מיד לאחר שהרופא מצא את הבעיה?
כמו כן, מכיוון שאני נמצא כרגע בתקופת המבחנים, ולא הייתי רוצה להתעסק בניתוח בשבועיים הבאים, האם כדאי לפנות לרופא משפחה במקום, כדי שהוא יתן לי מרשם לאנטיביוטיקה, וללכת לרופה שיניים אחרי המבחנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לרופא שיניים
ד``ר גלית כהן12/07/2010לאחר בדיקה ואבחנה . אם הבעיה היא שן בינה תקבל אנטיביוטיקה שתשקיט את המקום לזמן מה. בהמשך הרופא יקבע אם צריך עקירה או טיפול אחר.
בהצלחה במבחנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טום15/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדארט- יוצאי פרייבט קליניק או כיסוירננה10/07/2010
למה אתם כותבים שמרפאות מדארט נוסדו ב-1991 אם רק לפני 4-5 שנים את בעצמך הקמת את רשת פרייבט קליניק ? איפה שאר רופאי פייבט קליניק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית כהן - הזמן שתשלמי החוב הכספי
gal26/02/2013ד"ר גלית כהן, הגיע הזמן שתשתלמי את החוב הכספי עבור עבודות שעשו לפרייבט קליניק ,ועד היום לא שולמו. את יודעת לקחת אבל שוכחת לשלם ונעלמת כשצריך לקחת אחריות על חובות. אחר כך את מקימה מרפאות בשמות אחרים וחושבת שמישהו שוכח לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרפאת מדארט
ד``ר גלית כהן12/07/2010מרפאת מדארט הראשונה הוקמה ב-1991. במהלך השנים השם השתנה נדר גלית כהן לגלאור ואז למדארט.
פרייבט קליניק היה נסיון חיבור של מרפאות פרטיות לפני כחמש שנים, שמרפאות מדארט היו חלק מהן, אך החיבור לא צלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת ואף חשובה יותר..ה-מטופלת10/07/2010
האם אפשרי ניתוח חניכיים (לדעתי להוצאת מוגלה) ומיד לאחריו באותו איזור- השתלת עצם?
והאם כדאי לבצע השתלת עצם לאדם מעשן כאשר אין הבטחה כי יוכלו לבצע השתלת שן? (נאמר לי להמתין כחצי שנה ואז לאחר צילום CT לשקול השתלת שיניים , מדובר על טוחנות תחתונות)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי -מחייב בדיקה
ד``ר גלית כהן12/07/2010לפעמים אפשרי ולפעמים לא, כל מקרה לגופו. מחייב בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לנסיגת חניכייםרמי09/07/2010
האם אפשר להחזיר חניכיים שניסגו?ואם כן אז איך עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים
ד``ר עדי אריאלי10/07/2010שלום רמי
קיים ניתוח חניכיים לכיסוי הנסיגה. כיום זו הדרך היחידה להתמודד עם נסיגות חניכיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לנסיגת חניכייםרמי09/07/2010
שאני מצחצח שיניים בעוצמה חלשה אני מרגיש שאני רק מורח את המשחה על השיניים,אז אם לציחצוח שיניים יותר טוב,אני אצחצח את השיניים בעוצמה יותר חזקה,האם זה יגרום לי לנסיגת חניכיים? או שאם אני אמשיך לצחצח את השיניים בעוצמה חלשה,כלומר רק למרוח את המשחה על השיניים ולא לבצע פעולה של ציחצוח בעוצמה יותר חזקה, אז האם יש סיכוי יותר גדול שתהיה לי נסיגת חניכיים על שאני לא מצחצח את השיניים בצורה נכונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציחצוח
ד``ר עדי אריאלי10/07/2010שלום רמי,
יש להפעיל כוח סביר ולא חזק לשם ניקוי. מומלץ להשתמש במברשת עם סיבים רכים ואז הסיכוי לנסיגות חניכיים בעקבות הציחצוח קטן. בתום הציחצוח העבר ציפורן על השיניים ובדוק האם נותר פלאק על המשטחים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלם עצם +גשר ביום אחדה-מטופלת09/07/2010
שלום רב,
אני עומדת לפני טיפול בהרדמה כללית (עקב חרדה דנטלית.
הטיפול יכלול השתלת עצם בשני מקומות , עקירות וגשר זמני (+ניתוח חניכיים חצי פה)
האם מכלול הטיפולים אפשריים לביצוע ביום אחד?? האם הגיוני שניתן יהיה להרכיב גשר זמני מיד לאחר השתלת עצם?? והאם עליי להגיע למדידות לפני טיפול בהרדמה או שגם המדידה נעשית תחת הרדמה??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחייב בדיקה
ד``ר גלית כהן12/07/2010ניתן בהחלט לעשות השתלות עצם ושתלים וגשר זמני על שיניים אחרות באותה פגישה, וגם טיפולים נוספים אם צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת רופא שיניים מעולה/מתאיםאורחת09/07/2010
שלום רב,
לא יודעת אם זה המקום לשאול, אבל מנסה בכל זאת...
טופלתי כ-15 שנים אצל רופא שיניים מסוים. ברור לי שהוא לא בין הרופאים המעולים שקיימים (מכל מיני סיבות, כולל המחירים היחסית סבירים בהשוואה לרופאים אחרים שהחברים שלי משלמים), אבל יחד עם זאת, אף פעם לא היו לי איתו "שום עניינים". מצד שני, אף רופא אחר לא ראה את הפה שלי במשך כ-15 שנים. לאחרונה התחילו לצוץ בעיות, כולל זיהום חריף בחניכיים כתוצאה של טיפול שורש לקוי של שן שנמצאת תחת כתר, שבעקבותיו נותחתי בתל השומר ניתוח חירום (ושם גם קיבלתי את האינפורמציה על טיב הטיפול שקיבלתי).
בכל אופן, החלטתי למצוא לי רופא שיניים שאמור לעשות לי שיקום (הורדת כתר, עקירה ושיקום). יש אלפי רופאי שיניים שאליהם אני יכולה לפנות, על פי המלצות של אנשים שאני מכירה. איך אני יודעת שאני הולכת לרופא שיניים מצוין, ישר שיודע מה הוא עושה?
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים
ד``ר עדי אריאלי10/07/2010עלייך לבחור רופא שיניים על סמך המלצות ועל סמך התרשמות שלך מהרופא ומהמרפאה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזוזת שן קדמית נפילהארז שרה06/07/2010
דחוף אם משהוא מבין? נפלתי לפני כשעה וקיבלתי מכה חזקה בפנים כתוצאה מכך יש לי כאב כאשר אני נוגעת בשן קדמית (השן לא זזה ממקומה) אל יש לי תחושה שהיא מעט מתנדנת כשאני מנסה
להזיז האם יש משהוא לעשות עכשיו ע"מ למנו נזק מאוחר שהוא לא הפיך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טראומה
ד``ר עדי אריאלי07/07/2010שלום שרה,
בכל מקרה של טראומה יש להיבדק כמה שיותר מהר אצל רופא שיניים. יש לבדוק את שלמות השן והרקמות התומכות שלה, את חיות השן ועוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזוזת שן לאחר נפילת כתר זמניהשואל06/07/2010
שלום, ביום שישי (לפני 4 ימים) נפל לי כתר זמני על שן מלתעות עליונה. רק היום הדבקתי אותו חזרה. מה הסבירות שהשן אכן זזה קצת?
אני שואל כי כבר נלקחו מידות לכתר הקבוע... שכבר לא מתאימות במידה והשן זזה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר זמני
ד``ר עדי אריאלי07/07/2010אם הכתר הזמני מבוצע כהלכה והוחזר למקומו אז השן לרוב תמצא את מקומה בחזרה. בכל אופן יש לידיע את הרופא שהכתר נפל והודבק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
השואל07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשמל סטטי בשן?? דחוףףמירב05/07/2010
שלום רב, ביום שישי האחרון עברתי סתימה בשן (אמלגם). מאתמול בלילה התחילו לי כאבים מאוד מוזרים בשן שלידה. שן זו בצילומים קודמים הייתה תקינה לחלוטין. ובשן זו יש סתימת אמלגם ישנה מאוד לדעתי יותר מ-20שנה. - לציין שהסתימות ממש סמוכות אחת לשניה.
סוג הכאב הוא - כשמשהו נוגע לי בשן אפילו רך מאוד כגון הלשון או החיך יש לי תחושה בשן כאילו מישהו מזיז לי את השורש של השן ומכאיב לי בה.
הבוקר הלכתי לעזרה ראשונה במרפאת שיניים והיה רופא אחר ולא הרופאה שטיפלה בי. הוא בדק אותי ממש בקצרה וללא צילום רק במגע בשן שהקפיץ אותי הוא נתן לי את ההסבר הבא:
מכיוון שיש בה סתימה ממתכת ישנה ועכשיו עשו לי סתימה חדשה בשן שסמוכה לה יש התנגדות בין שתי המתכות שיוצר לי חשמל סטטי בשן ושהפתרון הוא להחליף את הסתימה הישנה בחדשה ויפתור לי את הבעיה.
האם זה הסבר הגיוני? שמעת כבר על מקרה כזה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשמל
ד``ר עדי אריאלי07/07/2010שלום אלונה,
אפקט חשמלי בין מתכות בפה המוכר בשם אפקט גלבני מתקבל רק במקרים שבהם מתכות מסוגים שונים באות במגע. התחושה המתקבלת דומה לזו שמרגישים אם לועסים נייר אלומיניום על שיחזורים ממתכת בפה. לפי תיאורך מדובר באותו חומר שיחזור ואופי הכאב שאת מתארת שונה. כדאי לגשת לרופא לבדיקה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואת שיניים בארץassaf05/07/2010
שלום שמי אסף ואני כרגע לומד רפואת שיניים בהונגריה, סיימתי כעת שנה שנייה ואני שוקל אם לעבור לפקולטה בתל אביב בסוף שנה הבאה. רציתי לדעת האם במידה ואני מסיים באונ' תל אביב, אם התואר שלי יהיה מוכר באירופה? כמו כן, האם התמחות בארץ, למשל בכירורגיית פה ולסת, מוכרת באירופה?
לתשובתכם אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואת שיניים
ד``ר עדי אריאלי07/07/2010שלום אסף
עד כמה שאני יודע לכל מדינה יש את ההגדרות שלה במתן רישיון לעסוק ברפואת שיניים, עלייך לברר ספציפית לגבי כל מדינה באירופה. מבחינת התמחויות אתה צריך לברר במחלקות עצמן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחריות רופא שיניים על נזק שנגרםאחד העם05/07/2010
שלום,
לפני כחודשיים עקרו לי שן בינה חצי כלואה. במהלך העקירה נפגעה השן הסמוכה (בערך שליש-רבע ממנה נשבר). רופא השיניים ניסה כמה פעמים לשים לי ציפוי ואפילו לשים עליה סתימה (או איך שזה נקרא..השלמה אולי?), אבל עדיין לא ניתן ללעוס עם השן כי מופיעים מיד כאבים חדים.
אני מתחיל לחשוש שדרוש טיפול שיעלה הרבה כסף כמו טיפול שורש וכתר. מי במצב הזה אמור לשאת באחריות בהוצאות?
מודה מראש על ההתייחסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהו פורום רפואי ולא משפטי
ד``ר עדי אריאלי07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי רשאי לתת טיפול אורטודנטי ?איציק נקש05/07/2010
שלום ,
ילדתי (בת ה 12.5) הופנתה על ידי רופאת השיניים שלה לטיפול אורטודנטי.
בשלב זה טרם התחיל הטיפול לילדתי (השלמנו ביקור ראשוני , קיבלנו הצעת מחיר לכל הטיפול , ביצענו צילומי פה).
כשקבלתי את חשבונית המס שמסר לי רופא השיניים (בגין הביקור הראשוני בסך 1,000 ש"ח) ראיתי כי לא רשום שהרופא הינו מומחה אורטודנטי. כתוב שהוא רופא שיניים.
שאלתי :
האם לכל רופא שיניים יש את הסמכות החוקית לבצע טיפולי אורטודנטיה ?
אודה על קבלת תשובה (חשוב לי לפני התחלת הטיפול שנקבעה לקראת אמצע חודש אוגוסט 2010)
תודה מראש
איציק נקש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחים ברפואת שיניים
ד``ר עדי אריאלי07/07/2010שלום איציק,
בעיקרון, כל רופא שיניים רשאי לבצע כל טיפול דנטלי.
אולם, ישנם רופאים מומחים לאורתודונטיה שלמדו עוד 4 שנים בנוסף ללימודי רפואת השיניים במחלקות לאורתודונטיה באקדמיה ועברו מבחנים של המועצה המדעית בכדי לקבל תואר מומחה לאורתודונטיה ומספר מומחה מטעם משרד הבריאות.
ראוי לציין שלמרות שכל רופא שיניים, שאינו מומחה, רשאי לעסוק בכל תחומי רפואת השיניים כולל אורתודונטיה, הוא אינו רשאי (על פי החוק) לכנות עצמו אורתודונט, רופא ליישור שיניים, מומחה או כל כינוי דומה שיש בו כדי להטעות את הציבור.
אגב, דברים אלו נכונים לכל ההתמחויות ברפואת שיניים: שיקום הפה, רפואת הפה, פדודונטיה (ילדים), פריודונטיה (חניכיים), פה ולסת, אנדודונטיה (טיפולי שורש) ורפואת שיניים קהילתית.
ההחלטה אצל מי לטפל נתונה לשיקול דעתו של המטופל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה הממצה
איציק נקש08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)