מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת חניכיים חריפה אנא עזרהגל10/08/2010
שלום רב,
עשיתי קטרים חדשים לפני כשנה , לאחרונה החלה לי דלקת חניכיים חריפה מלווה במוגלות ואני מטופלת באנטיביוטיקה , שפניתי לרופא הוא הסיר את הקטרים וגילה שיש לי דימום ודלקת חריפה בחניכיים עם מוגלות, לוקחת אנטיביוטיקת זינט 500 מ"ג ויש רגישות עדיין חריפה וכאבים יותר משבוע , כמה זמן לוקח להחלים ממצב זה? והאם מותר להשאיר את הקטרים במצב של דלקת חריפה מסוג זה.
אנא עזרתכם המהירה אני נורא מוטרדת ודואגת
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתרים ודלקת
ד``ר גלית כהן10/08/2010לא ברור אם הדלקת מתוך השן או מהחניכיים הסובבות. ברור שמחייב טיפול דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן חלב בגודל כפול תופסת שתי מקומותלנה10/08/2010
שלום
לבני בן 1.3 בקעו כמעט כל השיניים אך בלסת תחתונה במקום בו נמצאים 4 שיניים קדמייות גדלו לנו רק 3 שיניים מצעד ימין יש שתי שיניים רגילות ומצעד שמאל רק שן אחד גדולה מאוד שתפסה את מקום של שן רבעית גם ,כל שאר השינים גדלו במקומם.
מה זה יכול להיות ומה ניתן לצפות מזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני חלב
ד``ר גלית כהן10/08/2010יכול להיות חיבור של 2 שיני חלב fusion. יכול להיות שן אקטופית , חריגה. לא ככ משנה בשלב זה. לקראת החלפת השינים צריך לבדוק כי לעיתים צריך לסייע עם עקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתימה זמניתשי10/08/2010
שלום ד"ר
היום הייתי אצל הרופא ומתברר שיש לי חור גדול
הרופא עשה לי טיפול שורש (ניקוי השן וסתימה נכון?)
עכשיו הוא אמר לי לחכות שעתיים עד שאני יכוול לאכול
אחרי שעתיים אכלתי אבל כואב לי שאני אוכל בשן איפה שהסתימה
האם זה בסדר?
זה נורמלי?
צריך לחכות כמה זמן או להשתמש באקמול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש
ד``ר גלית כהן10/08/2010הגיוני שיש כאב לאחר טיפול שורש. בהחלט ניתן לקחת משכך כאבים. אבל אם הכאב ממשיך חזור לרופא, אולי הסתימה גבוהה, אולי צריך אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שורשאריה10/08/2010
אני מטופל במכבי-דנט
אני זקוק לטיפול שורש
הרופא המטפל בלעדית כבר מס. שיניים בסניף בטיפולי שורש אין לו אישור התמחות
האם עלי לותר על הטיפול במרפאה זו ?
אריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שורש
ד``ר גלית כהן10/08/2010לא כל טיפול שורש מחייב מומחה לטיפולי שורש. רופא אחראי, יעשה רק טיפולים שביכולתו וטיפול מורכב יפנה אותך למומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בלסתרונית10/08/2010
ד"ר שלום
זה כבר כמה ימים שיש לי בלוטה קטנה עם נקודה לבנה מעל שן בחניכיים העליונות
הבלוטה קשה והשן לא כואבת רק המגע באזור החניכיים
ממה זה יכול להיות ולמה זה קשור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות מעל לשן
ד``ר גלית כהן10/08/2010זה יכול להיות "פיסטולה" דלקת מעל לשן, אולי טיפול שורש. מצריך בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלבנת שיניים...מנחם10/08/2010
שלום!
הייתי בבדיקת התאמה אצל אחת המרפאות הנחשבות בארץ,וישר הרופא אמר לי "לא"(יש לציין שיש שיש לי השלמה בשן הקדמית למעלה)אז שאלתי אותו אם זה בגלל ההשלמה הוא אמר לי שכן,כי ההלבנה לא תופסת על השלמה(ידעתי את זה מראש)אז אמרתי לו שתכננתי לעשות הלבנה ואח"כ להחליף את ההשלמה ולהתאים אותה לשיניים,אז הוא אמר לי שזה אף פעם לא ייצא באותו צבע....
הציעו לי לעשות ציפוי על השן שעולה כ700 ש"ח או כתר שזה ממש יקר-4000 לשן,החיסרון בציפוי שהוא יכול להשבר(למרות שגם השלמה,אבל אני מחזיק אותה כבר 9 שנים)וגם שבשלב מסויים השיניים יצהיבו והציפוי ישאר לבן ושונה מהשיניים...
מה דעתכם?מה לעשות?
תודה מראש,וסליחה על הסיפור הארוך.... :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלבנת שיניים
ד``ר גלית כהן10/08/2010הלבנה תצריך החלפת ההשלמה. אם השן בריאה מעבר לכך בד"כ לא צריך כתר. ניתן להתאים את צבע ההשלמ הלצבע השיניים לאחר הלבנה כמו שניתן להתאים לצבע השיניים שלך היום. אבל אתה צריך לזכור שצבע השיניים וצבע ההשלמה אינם מתנהגים אותו דבר. כלומר כשהשיניים יצהיבו עם הזמן ההשלמה לא תשתנה באותו אופן ותצטרך ל"חזק" את ההשלמה. זה לא סיפור כי יהיו לך כבר סדים ותצטרך רק לקנות מזרק הלבנה חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לציפוי
מנחם10/08/2010מה עם אני אחליט שאני עושה ציפוי(שציפוי צבעו לא משתנה,ואני אצטרך רק לחזק את ההלבנה)
ממולץ?
הבנתי שיש כמה סוגי ציפויים,יש חרסינה ויש יותר זול שזה מה שהם הציעו לי(במחיר שכתבתי)
מה ההבדל בניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפויים
ד``ר גלית כהן10/08/2010תכנס לאתר של מדארט ותקרא על סוגי הציפויים , זה מאמר שלם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חריפהדנית09/08/2010
כבן 50.אחרי עיקרה עם תפירה והשתלת עצם ועוד כמה דברים, התנפח רק באזור מסביב לשן שנעקרה, אף שחלפו 10 ימים. נטלתי בעיקר אניטיביוטיקה ואקומול ונמנעתי לקחת כדורים אנטי דלקתיים ממשפ' אטופן...
האם יש טעם לקחתם כעת על אף שאין כאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לרופא
ד``ר גלית כהן10/08/2010אם נפוח עדיין, רצוי לחזור למרפאה כי אולי צריל להחליף אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדק בשןשרון09/08/2010
לפני כשלושה חודשים נשברה לי כמחצית מהשן הקדמית העליונה ונעשה שחזור קומפוזיט. לפני יומייים הבחנתי בסדק קטן בקו החיבור ככל הנראה בקומפוזיט. האם השחזור עלול ליפול והאם המצב מצריך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחזור לרופא
ד``ר גלית כהן10/08/2010מצריך ליטוש , או תיקון או החלפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לבלוטת לימפה בצוואר (16)ניר08/08/2010
בתחילת החודש (יולי) עברתי טיפולל שיניים ואמרו לי שצומחת לי שן בינה, ולפני בערך שבועיים הרגשתי בלוטת לימפה נפוחה (או קשר לימפהת לא יודע איך קורים לזה כ"כ) בחלק התחתון של הצוואר. האם יש קשר בין השניים? האם זו סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות קשר
ד``ר גלית כהן10/08/2010אבל מצריך בדיקה מסודרת, שכן אם יש דלקת צריך אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בחניכייםדנה08/08/2010
אני מתעוררת בבוקר עם דם יבש בין השניים הקדמיות, במהלך היום איני רואה דם.
גרגע אני מתחילה קשר חדש וקצת מודאגת האם אני יכולה להידבק במחלה כלשהי בעת נשיקה בשל הדימום הזה שמופיע בבוקר - אני מניחה שגם בהמלך היום יש דימום אבל אני פשוט לא רואה (בעיקר מה הסבירות להדבק באיידס בשל מגע של הרוק עם הדם שלי)
אשמח לתשובתכם,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בחניכיים
ד``ר גלית כהן10/08/2010דמום מהחניכיים מעיד על דלקת ומצריך טיפול. רצוי לפנות לרופא שיניים ולשיננית.
איידס מרוק הנמצא במגע ישיר עם כלי דם פתוחים בהחלט יכול להדביק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בשיניים - המשך שאלה
דנה11/08/2010תודה על המהענה המהיר :)
הייתי אצל שיננתית - עברתי ניקוי שיניים,והיא אמרה שמדובר בדלקת חניכיים
היא אמרה שעלי לצחצח היטב את האיזור שמדמם כי שם יש את הדלקת - ואכן כשאני מצחמחת את השיניים הן מדממות - אם כי נראה שבמהלך היום/לילה אין דימום
האם לדעתך עדיין יש סכנה (אולי אף בשל הצחצוח שהופך את המקום לפגיע), וכמה זמן לדעתך עלי להיזהר?
תודה!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש חשד למחלה מדבקת יש לבדוק
ד``ר גלית כהן12/08/2010מחלה מדבקת יכולה להדביק באופנים שונים. הפתרון אינו רק לוודא שאין דימום בפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתרים בשינייםתמר08/08/2010
אני צריכה לעשות כתרים בשיניים הקדמיות
1. חסר לי מקדימה שן ואחר כך יש לי שן שלי טובה ואחר כך חסר לי עוד שני שיניים ואחר כך יש שני שיניים שלי טובות ואחר כך חסר לי עוד שן.
רציתי לדעת
א. האם ניתן לעשות כתרים רק היכן שחסרות השיניים והאם זה יכול לצאת יפה
הרופא המליץ לעשות את כל הקדימה כולל השיניים הטובות כי לטענתו רק כך יכול יהיה להיות יפה ולא יורגש הבדל.
האם כאשר עושים כתרים קבועים יש צורך לעשות טיפולי שיניים (טיפול שורש) בשיניים הבריאות שעליהם מרכיבים שיניים מחרסינה
אני בת 35 והשיניים נפלו לי בעקבות הלידות.
יום מקסים
תמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה נוספת
תמר08/08/2010האם כן צריך לעשות טיפול שורש לפני כתר, מה קורה אם לא עושים.
אני מפחדת מרופא שיניים ומכיוון שהפצרתי בו הוא אמר שינסה להשחיז את השן ולהניח את הכתר ללא טיפול שורש ואם השן תכאב לא יהיה מנוס מטיפול שורש.
האם הגיוני?????????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתרים
ד``ר גלית כהן10/08/2010אם השיניים חסרות לגמרי (ולא רק שבורות) הרי שצריך לתת לכתרים תמיכה ממשהו אחר. את התמיכה אפשר לקבל משתלים ואז לא צריך לגעת בשיניים הבריאות, או להתמך על השיניים הבריאות הסמוכות. כאשר נתמכים על שיניים בריאות סמוכות, צריך להשחיז את השיניים, לפעמים זה מצריך טיפול שורש ולפעמים לא. תלוי בהשחזה, בשן ובגורמים נוספים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיקום שינייםמאשה08/08/2010
שלום,
אני מעוניינת לקבל פרטים על שיטה מומלצת לשיקום שיניים,
ארבע השיניים הקדמיות העליונות שלי סדוקות וקצה של אחת מהן שבור מעט.
אשמח לדעת לכמה זמן מחזיקים שתלים, האם יש עליהם אחריות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום שיניים קדמיות
ד``ר גלית כהן10/08/2010אם השיניים סדוקות ואפילו שבורות במקצת , ניתן בדכ להשלימן עי ציפויי חרסינה או בניה מחומרים מרוכבים. שתלים הן פתרון קיצוני למדי למה שאת מתארת. שתלים הם הפתרון האחרון כשהשיניים לעקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במי פה בהריוןשיר07/08/2010
שלום
אני בהריון בשבוע 11, סובלת מבחילות והקאות ומטעם מר ורע כל היום בפה, ובייחוד בלילה. האם אפשר בהריון להשתמש במי פה ואיזה מומלץ? האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה להשתמש במי פה בהריון
ד``ר גלית כהן07/08/2010ואם את מקיאה, רצוי מי פה המכילים פלואור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב טיפול שיניים
פני07/08/2010שלום רב. ברצוני לשאול האם כתוצאה מזריקת הרדמה בטיפול אצל רופא שיניים זריקה שכנראה נתנה בשפה העליונה עצמה יכול להגרם נזק לאותה שפה נזק עצבי הרגשה כאילו זרמים עוברים בשפה .הדבר קרה לפני כחודשים לאחר הזריקה ואינו חולף אבקש את עזרתך בנידון ואודה לך מראש שבוע טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצבוב השפה
ד``ר גלית כהן07/08/2010השפה מעוצבבת. אם יש פגיעה בעצה יכולה להשאר תחושת נימול או תחושת "הרדמה".
אבל כל תשובה מצריכה בדיקה מקיפה של רופא שיניים ונוירולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה ותודה
פני07/08/2010תודה רבה דוקטור אבל האם אכן אני חושבת שזה נגרם מהזריקה אז זה אפשרי? והאים בכלל נותנים זריקה באמצע השפה כדי להרדים? כי אני הרגשתי שהיא פשוט בטעות דקרה אותי שם. לפנות אליה? או לרופא אחר? אני מהצפון ולא אוכל להגיעה אלייך. שוב המון תודה תודהץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצבוב השפה
ד``ר גלית כהן10/08/2010הרבה מזריקות ההרדמה ניתנות בקרבת השפה. קשה לי לענות מעבר לכך ללא בדיקה. פני לרופא שיניים באזור מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי תופת בשינייםערן סעד07/08/2010
שלום רב.
אני סובל מזה 3 ימים מכאבי תופת באזור השיניים. התנפחו לי 2 הלחיים. אני נוטל משכחי כאבים וגם אנטיביוטיקה ועדיין אין הטבה. חשוב לציין שעברתי השתלת שיניים לפני כ- 8 שנים וכנראה שהיא לא מוצלחת.
האם אתם מכירים מישהו שיהיה מוכן לעקור לי את השיניים ולעשות תותבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שעדיף בדיקה וטיפול
ד``ר גלית כהן07/08/2010רופא יצלם ויבדוק אותך ואז יחליט על הטיפול הנכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רעמאיה07/08/2010
דר שלום
בת 24, לא מעשנת
מזה כשנה סובלת מבעיה של ריח של ביצים סרוחות מהפה וגם לעיתים ריח של צואה. ריח מאוד חריף ומורגש (העירו לי על כך וגם אני מריחה מעצמי).
עשיתי בדיקה אצל אאג והכל תקין
ממה יכולה לנבוע הבעיה?
תודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
ד``ר עדי אריאלי07/08/2010שלום רונית
ריח רע מהפה יכול לנבוע ממספר גורמים כאשר הנפוצים הם מחלות חניכיים והצטברות חיידקים על הלשון. ישנם רופאי שיניים העוסקים בתחום הטיפול בריח פה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)