מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה,אני בן 15 ומידי פעם יש לימספר שאלות09/07/2011
דקירות וכאבים קלים בחזה...היום בצהריים פתאום התחלתי להזיע זיעה קרה(היה קריר והתחלתי להרגיש שאני מזיע,אבל זיעה מוזרה) והיה לי קשה לנשום כשישבתי...אני מפחד שהיה לי התקף לב...
זה בטוח התקף לב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכים איתך, תפנה לפורום ילדים
ד``ר רוברט הפנר09/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם מה?שזה התקף לב?
מספר שאלות09/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב בדיקת אקו לב מלפני כמה שנים
מספר שאלות09/07/2011יצאה תקינה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב בדיקת אקו לב מלפני כמה שנים - תגובה
ד``ר רוברט הפנר09/07/2011מסכים עם זה שאתה צריך ללכת להבדק אצל הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי,ודבר נוסף רק שאני חייב להעיר
מספר שאלות11/07/2011את הדעת עליו:
ביד הימנית החלו לי לפתע כאבים עזים כאשר אני מזיז אותה או כאשר אני לוחץ על המקום,באזור אמצע הזרוע...המיקום הוא בדיוק באמצע הזרוע מימין לשמאל,ומדובר בכאב על חלק קשה..אני לא יודע מה זה!!אם אני עושה שריר,אז רואים את החלק הזה(זה קשה כמו עצם...),וכשלוחצים על זה זה ממש ממש כואב!!אני מפחד שזה למעשה עורק...כי הוא נמצא בדיוק במרכז הזרוע מימין לשמאל,והוא קשה אך זה לא נראה לי שריר או עצם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועכשיו בדקתי וראיתי שבמקום הכואב יש
מספר שאלות11/07/2011וריד...כלומר כשאני לוחץ על הוריד זה כואב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהורידים ביד שלי בולטים כך שזה פשוט
מספר שאלות11/07/2011מאוד לראות שזה בוריד.זה בנקודה מסוימת בוריד הזה...
על מה הדבר מצביע?!?!על טרשת עורקים?!?!אני לא יודע,אני מפחד לפנות לרופא,בטח בדיקות הדם יראו תוצאות גרועות מאוד בהכל!!!ואני כולה בן 15!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיך לעקוב ודווח on line
ד``ר רוברט הפנר11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?להמשיך לעקוב ולדווח
מספר שאלות11/07/2011on line?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיש טוב
ד``ר רוברט הפנר11/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אני אשתדל לפנות לרופא...אבל
מספר שאלות11/07/2011תקשיב,אפשר בבקשה תשובה כנה:
האם תמיד לחץ וכאבים כאלה באזור החזה ולעיתים גם קשיי נשימה וזרמים בידיים מחייבים בעיה לבבית או טרשת עורקים(אל תשכחו שאני בן 15,מבנה גוף רזה ואפילו רזה מאוד,אני עוסק בכושר גופני ולא מעשן או שותה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה כנה...
ד``ר רוברט הפנר12/07/2011בגילך כדאי שתחפש סיבה אחרת ולא לב. תפסיק להתעסק עם שטויות, תהנה מהחופש, עוד מעט הוא מסתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)