מה לעשות כשי שכאב בחזה בגיל 30?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות כשי שכאב בחזה בגיל 30?
    ע
    15/07/2011

שלום!
    מזה כשבועיים יש לי כאבים בחזה,זה קורה לי מדי שנתיים בערך כשאני בתקופות של מתח רב אני זוכרת כשגם אז זה היה לאורך שבועיים עם דקירות ועבר..בשבוע האחרון הנני נוטלת גם אנטיביוטיקה בשם ארקוקסיה לדלקת ברגל וכהסתכלתי במה שרשום בפתק המצורף לזה ראיתי שרשום שזה יכול להגביר סיכוי להתקף לב...אז אינני יודעת אם הכבאים בחזה כיום הם גם המתח או רק מהכדורים ואם זה בכלל משנה..בעבר קיבלתי מהרופא מעין פסיפלורה טבעית שמרגיעה ומפחיתה כאבים אבל אני מאוד חוששת מצד אחד שבגיל 30זה קורה לי ומצד שני לא רוצה להיכנס לפניקה וליסוע למיון נשמע מלחיץ כי אני זוכרת שזה עבר בזמנו אבל מצד שני תמיד חוששת שאולי עכשיו הכאב אולי יותר גדול ואולי חלילה זה סימן למשהו אחר ואולי זה מהכדור??לא יודעת מה לעשות השאלה אם להמתין לפחות עד יום ראשון ואז ללכת לרופא משפחה או ולרוץ להיבדק למרות שיום שישי?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה לעשות כשי שכאב בחזה בגיל 30? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    15/07/2011

לא יודע מה לייעץ לך באינטרנט, תפגשי עם קרדיולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו