האם זה מסוכן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה מסוכן?
    קריסטינה
    18/07/2011

שלום!
    אני עובדת בבית חולים, ויוצא לי להסתובב בכל המחלקות כולל PET-CT , מיפוי לב וכו'. ב13.12.10 נכנסתי להריון, וכן ניסיתי להמנע מלשהות זמן ממושך במקומות הנ"ל, אבל יצא לי להיות לדוגמא במכון למיפוי לב כחצי שעה (המטופלים אחרי הזרקה לפעמים מסתובבים ליד הדלפק של המזכירות), וגם כן בPET-CT. השאלה שלי היא האם זה שאני עוברת יום יום במכון הרנטגן (ברור בלי להכנס לחדר כאשר יש שם בדיקה), וזה שהסתובבתי במקומות שתיארתי יכול לעשות נז כלשהו? כמו כן עד כמה זה מסוכן לדבר (לעמוד קרוב) לאנשים שעשו את הבדיקות הללו? (מיפוי עצמות, PET, מיפוי לב, CT וכו').
    תודה רבה על תשובה,
    קריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה מסוכן?

הוספת תגובה

• האם זה מסוכן? - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    18/07/2011

קריס שלום רב

רצוי כמובן במצבך כמה שפחות וכמה שיותר רחוק,אבל לפי דעתי הסכנה אם קיימת היא מינימלית.

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

קריסטינה
    19/07/2011

תודה רבה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו