צביטות ולחצים שאי אפשר לנשום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צביטות ולחצים שאי אפשר לנשום
    לוני
    22/07/2011

היי,אני בת 34 בקרוב.בעוד היותי ילדה קטנה בת 9-10 היו לי תמיד צביטות ולחצים חזקים באיזור הלב,לא יכולתי לקחת אוויר,והרגשתי שאני עומדת למות,מין תחושה של חנק עם כאב חד בחזה.זה היה תוקף אותי מספר פעמים בחודש.היו שנים שבקושי חוויתי את זה שוב,זה בא והולך לפרקים.עשיתי א.ק.ג לפני כחודש ויצא תקין.שאלתי היא האם יש בדיקה יותר פרטנית ומעמיקה לגלות את שורש הבעיה.כשזה קורה לי ,זה מצב מאוד מפחיד,כאילו אני נחנקת לא יכולה לקחת אויר,וצביטה חזקה עם כאב בו זמנית.
    יש לציין שאני כ10 שנים נוטלת כדורים פסיכיאטריים:רספרידל,אנפראניל,קלונקס ולוריון.בחודש האחרון יש לי גם נשירת שיער נוראית מעל 150 שערות נושרות ביום.(לא יודעת אם יש לזה קשר..בנוסף לזה אני חולת אסטמה מעשנת כ2 חפיסות סיגריות ביום.ויש לי ריפלוקס.(פרטתי לכם את מצבי הבריאותי כדי שיהיה לכם רקע כלשהו לגביי)
    אשמח אם תעזרו לי ותאמרו לי איזה בדיקות עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה.אני מאוד סובלת וכאובה.(יש לומר שאני במצב של מתח וחרדה בתקופה האחרונה)אך בלי קשר לכך התופעה הזו מלווה אותי כבר עשרות שנים.ובחודש האחרון המצב החמיר,זה קורה לי כל יום. אנא עיזרו לי.
    בתודה מראש
    לוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צביטות ולחצים שאי אפשר לנשום - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    22/07/2011

מציע לך לעשות אקו לב במאמץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו