מתי לקחת את תרופת ה-טריטייס ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי לקחת את תרופת ה-טריטייס ?
    יפעת
    22/07/2011

שלום .
    עברתי התקף לב וצונתרתי , לאחר האשפוז נתנו מס' כדורים ללב, לכולסטרול, לדילול הדם , לסנטנד שהושתל וכמו כן גם ללחץ דם .
    רוב הכדורים למעט כולסטרול נתבקשתי לקחת אחרי ארוחת בוקר ולכולסטרול אחרי ארוחת ערב .
    מתי אני צריכה לקחת את הכדור ללחץ דם-טריטייס , בוקר,צהריים,ערב ? אחרי אוכל או לפני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי לקחת את תרופת ה-טריטייס ? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    22/07/2011

מבחינת הלב, אחרי התקף לב, לא משנה מתי את לוקחת אותו, אם זאת התרופה היחידה שלך שמורידה גם לחץ דם אז אולי עדיף שתקחי בבוקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אפשר לקחת את כל הכדורים יחד ?

יפעת
    23/07/2011

תודה , אבל זו לא התרופה היחידה שאני לוקחת , אני לוקחת כדורים ללב , לכולסטרול ,לדילול הדם ולסנטד שהושתל . אני יכולה לקחת את הטריטייס יחד עם עוד 3 כדורים בבוקר אחרי ארוחת בוקר?
    בבוקר אני לוקחת אסיפירין , פלוויקס, כדור ללב , ואני צריכה גם ללחץ דם-טריטייס .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו