הפרעות בדופק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות בדופק?
    קארין
    12/08/2011

שלום רב

לאחרונה יש לי מין תחושה של הפרעה בקצב של הדופק, לפעמים אחריי מאמץ יש לי סוג של פעימה שכאילו היא גדולה מידי , תחושה של בלון חונק פעימה ממש חזקה וחונקת שממש מופעל לחץ על העיניים והראש , זה קורה מספר פעמים אחרי מאמץ או אחרי שאני נרגעת מסערת רגשות או מתח נפשי.
    קשה לי לתאר את התחושה , כאילו במקום פעימה יש בועת אוויר גדולה שמפעילה לחץ וחוזרת לסירוגין , התופעה מפסיקה אחריי מנוחה...
    רופאת המשפחה מודעת עשיתי פעמיים או יותר אקו , חוץ מאיוושה שקיימת אצלי יותר מעשור לא נמצא דבר.

עוד שני פרטים שאולי גורמים, אני סובלת ממעי רגיז ולפעמים הבטן נפוחה. אולי הנפיחות בקיבה מפעילה לחץ אולי מה שאני מרגישה אלו הגזים בקיבה...
    השני הוא אני סובלת מחרדות שאני די משתלטת עליהם וכמעט ולא מפריעים לתפקוד היומיומי אבל אולי הם הסיבה לאיזשהו מתח , בעבר התופעה הופיעה אחרי התקפים חזקים אך כיום כבר אינם.

לפני שאדרוש לפנות לקרדיולוג שוב.... רציתי לדעת אם התופעה מוכרת וממה היא נובעת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בדופק?

הוספת תגובה

• עוד משהו

קארין
    12/08/2011

כמו שציינתי כבר עשיתי מספר פעמים אקו , זאת מפני שהתופעה הופיעה בעבר המון פעמים בערך בשמונה שנים האחרונות.
    הרופאה טענה שעליי לעשות יותר פעילו גופנית (כבר שלוש שנים שאני רוב שעות היום בישיבה) ושאין צורך במעקב..
    במיקרים בהם זה חזר בין לבין עשיתי א.ק.ג שהיו תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    12/08/2011

שלום רב

אם תוצאות הבדיקות תקינות אז בעיה לבבית לא משמעותית , לכן יותר פעילות גופנית יכולה לעזור.

ד״ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו