לחץ דם נמוך וסבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם נמוך וסבל
    שני
    24/08/2011

אני סובלת מלחץ דם נמוך ולרוב הירידה היא דרסטית ופתאומית דבר הגורם לי לתחושת סחרחורות קשות, כאב ראש, בחילות, ראייה לא תקינה וחוסר יכולת לעמוד ולתפקד עד כדי תחושת עילפון. הדבר מציק לי מאוד ומשפיע על כל אורך חיי כי בעקבות המצב אני מפסידה ימי עבודה ולימודים ושוכבת משותקת למיטה. כבר הייתי אצל רופאים רבים וכולם פסקו אותו דבר שמדובר בצעה גנטית (גם אימי סובלת מכך) וכולם אומאים שאין תרופות או כדורים רק לאכול הרבה מלח וסוכר לשתות הרבה מים לנוח עם רגליים למעלה ולהימנע מחום כבד. אני עושה את הדברים הללו אך הם לא מונעים ובקושי מקלים ובדרך כלל התחושות חולפות כעבור מספר ימי מנוחה אך אני מפסידה הרבה ימי עבודה וסובלת מתחושות נוראיות. מה עוד אפשר לעשות???? ממש רע לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם נמוך וסבל

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך וסבל - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    25/08/2011

ההמלצות לאכילת מלח (לא סוכר) ושתיה מרובה נכונות, ישנו גם טיפול תרופתי שמעלה את לחץ הדם ועוזר במיקרים דומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו