אובד עצות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובד עצות...
    rubi
    10/09/2011

שלום, אני בן 22
    מגיל 15 עד 19 הייתי מרים משקולות כבדות תקופה ארוכה כמעט כל יום בלי סוף סטים ובלי סוף חזרות עד שהייתי "מתעלף" בלי מאמן צמוד בלי תוכנית בלי כלום, לבד עם עצמי, והייתי מגיע למאמצים מקסימליים תמיד עד שלא היה נשאר לי כבר אוויר, כי רק כך הייתי מתנפח.
    וכבר כמעט שנתיים כל יום כל היום אני חש שאין לי מספיק אוויר, ואני מתקשה להכניס אוויר מהאף "עד הסוף",
    כלומר מגיע כמעט להכנסה מירבית של אוויר ומרגיש שממש לפני הסוף שזה כבר לא מאפשר לי, ואין לי את "תחושת ההקלה".
    כלומר להכניס אוויר מהאף "עד הסוף" וכשאני לא מצליח עד הסוף אין את "תחושת ההקלה" שיש בדר"כ שמכניסים ואז מרפים .
    יש לי את ההקלה אבל רק לעתים רחוקות.

עשיתי אקו פעמיים והתוצאות ללא שינוי:
    1) אי ספיקה אאורטאלית מינימאלית (סילון אקצנטרי(
    2) אי ספיקה מיטרלית טריוויאלית
    3) AR מינימאלי
    4) LVHקל של הספטום - רשום ערך נורמלי 8-11 מ"מ, אצלי מצאו 11-12 מ"מ

האם תוצאות האקו קשורות ישירות למה שתיארתי קודם?האם מה שתיארתי הן מה שגרמו לממצאים של האקו לב?

האם אסור לי להרים דברים כבדים ולעסוק בפעילות גופנית?ממה להימנע לגמרי ומה מומלץ לעשות?

ומה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את העובי של השריר ולתקן את מה שמצאו אצלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובד עצות...

הוספת תגובה

• אל תאבד אותן, תקרא מה כתבתי לך

ד``ר רוברט הפנר
    10/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו