דפיקות לב מהירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות לב מהירות
    אורטל
    21/09/2011

אני בת 22 ,חולת אסטמה קלה מילדות ובחצי שנה האחרונה מטופלת במשאף כטיפול מונע.
    לא עוסקת בפעילות גופנית לא שותה ולא מעשנת.
    ביומיים האחרונים החלו להופיע דפיקות לב מהירות בזמן מנוחה (כ-90 פעימות לדקה) דבר שאף פעם לא קרה לי.
    מצד שני,בימים האחרונים אני בקושי אוכלת מזון מוצק עקב בעיה בבליעה ולכן בעיקר שותה מדי יום מרקים,הרבה מים,שייק פירות,גבינה לבנה,טחינה עם ביצה רכה וכדו' ולא לוקחת ויטמינים.
    עשיתי לפני כחודש בדיקת אק"ג וגם חודשיים לפני עקב דפיקות לב מהירות אך זה היה בעקבות מינון לא נכון בחומרים לאנילציה וברגע שהפסקתי עם האנילציות-הדופק חזר לנורמל(בין 70 ל-80 בדקה) והבדיקה יצאה תקינה בשני המקרים.
    2 שאלות :
    1) יכול להיות שבעקבות המניעה שלי ממזון מוצק ומסיבים תזונתיים חשובים תפקוד הלב נפגע?
    ואם כן,האם התפקוד יוכל לחזור כמו שהיה לאחר שאתחיל לאכול מסודר ?
    2) האם כדאי ללכת לרופאת משפחה לבקש בדיקת אקו-לב או לחכות עד שאסיים את הטיפול אצל הגסטרולוג-בערך שבוע מהיום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות לב מהירות

הוספת תגובה

• דפיקות לב מהירות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    21/09/2011

אין כל בעיה בדופק 90 ומותר שיהיו דפיקות לב וזה לא אומר שיש בעיה בלב.
    גם אינהלציות כפי שידוע לך יכולות להגביר את קצב הלב.
    אני מציע שתעברי את התקופה העכשווית, הלא קלה.
    לפי סיפורך לא נראה לי שאת זקוקה לבירור קרדיאלי כלשהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו