פעימה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימה מוקדמת
    ט.
    09/10/2011

שלום רב

אני בגיל 36., אם לשלושה 2 היריונות ראשונים עברו בשלום. בתאריך ספטמבר 2009 בשבוע 12 להיריון חדר כריש דם לעין שמאל לאחר בירורים נמצא PFO לפני כן בתחילת היריון הרגשתי פעימות מוקדמות מרובות ולאחר מכן קרה המקרה, בדיקות קרישיות יתר תקינות.

בשבוע 14 להיריון סגרו את ה-PFO וכל ההיריון לא הרגשתי פעימות מוקדמות כלל גם לאחר הלידה כארבעה חודשים לא הרגשתי כלום ומצבי היה מצויין.

מאז יש התקפים של פעימות מוקדמות עליתיות בהתחלה היו מאות פעמים ביממה קרוב ל- 500 מה שנמצא בהולטר. יש הפסקות של 3 חודשים שאין כלום לאחר מכן חוזר התקף של עשרות פעמים בודדות ליום. מאות ב"ה כבר לא. הדבר מפריע לי ומדאיג אותי למרות שבהולטר זה הממצא היחיד השאר תקין לחלוטין גם אקו לב תקין לחלוטין. מה דעתך? הרופאים אופטימיים ואומרים שזה כלום, אולי הם טועים? אני מאוד פוחדת למה זה לא עובר? אם כל הבדיקות תקינות אני משתדלת להוריד לחץ והדבר עוזר מפחית מעלים לחודש חודש וחצי אבל בסוף חוזר.

תודה לעצתך.

בברכת שנה טובה, רוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימה מוקדמת

הוספת תגובה

• פעימה מוקדמת - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    09/10/2011

סגירת ה PFO היא טיפול למניעת קריש דם ולא להפרעות קצב. הפעימות המוקדמות הללו יהיו לפעמים יותר ולפעמים פחות. במידה וזה מאוד מפריע ניתן לטפל תרופתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו