מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אי סדירות בדופקאורטל22/10/2011
שלום, אני בחורה יחסית בריאה בת 24. הבעיה שלי נמשכת כבר תקופה ארוכה כאשר גם בתור ילדה בת 10 אני זוכרת שעברתי תופעות כאלה. יש לי דופק מהיר, כאשר אני יושנת ומתעוררת כעבור כמה דקות מדופק מהיר. וכשאני עושה פעילות גופנית פשוטה כמו לצעוד בבית מהמטבח לחדר וכו הוא מתגבר, אני סובלת מזה לפחות פעמיים בשבוע. בנוסף בשנה האחרונה התחילו לי גם מאין הרגשות של פעימות מוקדמות ואי סדירות בדופק שהיו מופיעים בערך פעם בשבועיים, אלו תחושות שאני מאוד מרגישה אותן הנשימה נעתקת גם לכמה שניות כשזה קורה. לעיתים זה יכול להיות חצי דקה שלמה. וכמו אי נוחות בבית החזה!! מספר פעמים עברתי א.ק.ג- שנמצא תקין. ונשלחתי לפני כמעט שנה לבדיקות נוספות. אקו לב- שיצא תקין. בדיקת דופק במאמץ-הגעתי למקסימום דופק. ופעמיים שנבדקתי בהולטר לב, כאשר בתוצאות הבדיקה נרשמו 3 הפרעות, וקצר הולכה כלשהו. רופאת המשפחה שלי טענה כי זה תקין. הבעיה היא שבחודש האחרון זה מחמיר ואני כל יום וכמה פעמים ביום מרגישה הפרעות שונות ומשונות שקשה להסביר במילים, כמו: פעימה אחת חזקה פתאום מתלווה בקפיצה של בית החזה, זה יכול להימשך דקה שתיים. גם מאין התכווצות, או מאין פעימה מוקדמת, וגם כמו פירפור של הלב כמה דפיקות מהירות כאלה (לממש שניה)
אני יציין שלפני כחודש התחלתי בפעילות אירובית כמו ספינינג וקיקבוקס. אני הולכת 3 פעמים בשבוע. האם יש קשר? האם אסור לי להתעמל? אני מאוד סובלת לעיתים אני מרגישה את זה כשאני בעבודה ואני ממש לא חושבת שהתדירות שזה מופיע נחשב תקין! איזה עוד בדיקות אני יכולה לעבור לוודא אין בעיה? היום למשל, אני יכולה לספור למעלה מ10 פעמים שחשתי את ההפרעות הללו! (לא התעמלתי היום)..בבקשה אני ממש זקוקה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות בדופק - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר23/10/2011שלום רב
לפי דעתי אין קשר בין תלונותיך ובעיה לבבית.
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי סדירות בקצה הלב
אורטל23/10/2011אז למה כן יש קשר? כי בזמנו שעשו לי את כל הבדיקות האלו , אלו לא היו אותן ההרגשות שאני מרגשיה כעת, אין סיכוי שהמצב השתנה? ואיך מרגיש אדם עם בעיה לבבית? וממה זה כן יכול לנבוע אם לא מבעיה לבבית? אין ספק שאני חווה דברים שאדם בריא וצעיר לא מרגיש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)