תחושת מערבולת ועייפות - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת מערבולת ועייפות - דחוף
    אתי
    25/01/2008

אני בת 47 , עם כולסטרול 260 ldl 160 מטופלת חודש ימים בלפיטור 10 מ"ג , משקלי 63 ק"ג וכן אני פעילה , לאחרונה ללא קשר למאמץ , כולל עם ההתעוררות בבוקר , אני מרגישה עומס ותחושת מערבולת ועייפות באיזור העליון באמצע החזה .
    מה המשמעות? האם התופעה מוכרת? כיצד היא נקראת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מערבולת - דחוף

קרדיולוג
    25/01/2008

אתי, התופעה מאוד מוכרת. תנסי להיות קצת יותר מדוייקת. תתארי לנו את סוג המערבולת, כיוונים, מהירויות, זמנים. מה הפסיכיאטר שלך יעץ לך? זה קרה לך בעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעוקה או דופק ??

אתי
    26/01/2008

מדובר בתחושה של כנראה דופק מואץ ,או תעוקה באזור החזה , התופעה מתרחשת מספר פעמים ביום , גם כשאני במנוחה . אני לא מטופלת אצל פסיכאטר ,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "דחוף"

ד``ר רוברט הפנר
    27/01/2008

נראה לי יותר הגיוני שקודם תבדקי אצל רופא המשפחה שלך ו/או קרדיולוג ורק אח"כ לפנות לפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו