ממצאי בדיקת הולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאי בדיקת הולטר
    יואב כרמון
    28/11/2011

קצב לב: קצב סינוס ממוצא 52 לדקה ביממה
    נרשמו הפרעות קצב מסוג:
    חדריות: בודדות-4, זוגות1, שלישיה1. עלחדריות בודדות-486
    נרשמו הפרעות הולכה: סינוס ברדיקרדיה עם RR עד 2.5 שניות.
    מה משמעות הממצאים ואיך מטפלים?

יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצאי בדיקת הולטר

הוספת תגובה

• ממצאי בדיקת הולטר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    28/11/2011

אין לבדיקה כל משמעות מבלי להכיר את הנבדק. ההתיחסות לתוצאות הבדיקה היא רק בהקשר למצב הנבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת רקע

יואב כרמון
    29/11/2011

סיבת הבדיקה: אבחון פעימות מקדימות בבדיקת ארגומטריה שגרתית בה המליצו על הולטר לב לצורך המשך בירור.
    אני בן 52 עוסק בספורט כל חיי, כרגע רוכב על אופניים כארבע פעמים בשבוע בעצימות די גבוהה
    דופק ממוצע 145 ולעיתים מגיע לדופק מקסימלי של 190 פעימות בדקה.נמצא בכושר טוב. בבדיקות, מאז נערותי, תמיד נהגו לציין את הדופק הנמוך (כמו של ספורטאים) אך לא התיחסו אל זה כבעייה, להיפך.
    באופן כללי מרגיש בסדר גמור גם בעת רכיבות. איני נוטל תרופות כלשהן.
    אבי סבל מהתקפי לב ורמת סוכר גבוהה.
    אני מקווה שזה מאפשר בצורה טובה יותר להיתיחס לממצאים. באמת מאוד חשוב לי לשמוע .

בברכה

יואב כרמון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת רקע - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    29/11/2011

אין משמעות לממצאים שציינת ואתה לא צריך טיפול כלשהו. בארגומטריה, הפרעות הקצב היו במנוחה או במאמץ, אם נעלמו במאמץ אז זה בסדר.
    כדאי שתעשה אקו לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו