דופק חזק בסוף כלוב הצלעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק חזק בסוף כלוב הצלעות
    אלי
    06/01/2012

שלום רב,

כבר כמעט שנה שיש לי תחושה תמידית של דופק באזור שבו מסתיים כלוב הצלעות ומתחיל הבטן. אם מישהו זר שם את היד שם, הוא מרגיש דופק חזק מאוד.
    הדופק מלווה בהתכווצויות בבטן.

עד עכשיו הייתי בטוח שהרגשת הדופק נגרמת בגלל התכווצויות בבטן, אבל לאחר מגוון רחב של בדיקות שכולם יצאו תקינות, אני מתחיל לחשוב שאולי הדופק גורם להתכווצויות ולא להפך.

כאשר אני מתאמץ, הדופק באזור מתחזק זמנית למשך זמן מסוים.

לתכלס-
    לפי מה שראיתי בתמונות באינטרנט, באזור הנ"ל עובר עורק מאוד גדול. כרופא שעוסק בנושא, האם מוכרים לך מקרים שבהם יש לאנשים דופק חזק מאוד באזור שנגרם עקב בעיות במיקום העורק שעובר שם או בעורק עצמו?
    לדעתך, האם כדאי לבקש בדיקות שקשורות ללב? או שאני סתם מנסה להתלות במשהו לא קשור?

חשוב לי לציין, שמכיוון שהדופק שם כל כך חזק, אני שומע/חש אותו ללא הפסקה(24 שעות ביממה) והוא פוגם לי באופן משמעותי ביכולת שלי להתרכז.

אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק חזק בסוף כלוב הצלעות

הוספת תגובה

• דופק חזק בסוף כלוב הצלעות - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    07/01/2012

אתה ודאי רזה ואם אני מבין נכון למה שאתה מתכוון אתה כנראה מרגיש את פעימות אבי העורקים בבטן. אם אכן כך תעשה סונר בטן שם יראו אם ישנה בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו