דופק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר
    חסוי
    06/01/2012

הי , בת 23 , לא שמנה , לא מעשנת , היסטוריה משפחתית מצד האב לבעיות לב (דוד סבא סבתא נפטרו מדום לב , דודים כולל אבא עברו אירועים לבבים (אינני בטוחה אם הסיבה הפרעת קצת או טרשת ) . אח בן 28 שהיו לו בעבר טכיקרדיה שלא נמצאה לה סיבה.
    בבדיקת דם עדכנית יש לי B12 גבולי , מחכה לעוד בדיקה . אז כך :
    כבר שנתיים אני חשה מידי פעם דופק מהיר, כאב חזה חד , קוצר נשימה , היה לי אירוע של כמעט התעלפות עם חוסר יכולת לעמוד על הרגליים בגלל זה . מאמץ עושה לי כאב חזה ממש קיצוני . צרבת : לא לוקחת תרופת , לא היה לי כבר חודשים צרבת ואז היא לא כל כך הפריעה לי ולא היה לי איתה תחושת כאב חזה ) . אחות(29) עם הליקופקטר פילורי שמקבל עמידות , אבא גם . הדופק המהיר מופיע ללא קשר לכלום , מוגבר בתקופת חרדה ובחינות .

מה עלי לעשות ? לחכות לאירוע כזה וללכת באותו זמן להיבדק או לפנות מיד לרופא ? יש לי מה לדאוג ? חשוב לציין שלא סיפרתי לרופא אז כי מיהרתי ולא היה לי זמן לטפל בזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר

הוספת תגובה

• דופק מהיר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    07/01/2012

מציע שתתיעצי עם הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו