ישיבה לעמידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה לעמידה
    נאור
    31/01/2012

שלום לכולם ותודה על תשומת הלב
    אני בן 23 בריא מבצע פעילות גופנית כ3 פעמים בשבוע
    עברתי מספר פעמים בדיקות של אקו וארגומטריה האחרונה לפני שנה הכך יצא תקין לחלוטין
    בתקופה האחרונה אני מרגיש שאני עובר מישיבה לעמידה או משכיבה לעמידה מהר
    כאילו שהדופק ניהיה חזק ומהיר זה ממש מוזר לי אני עוקב אחרי זה בצורה אובססיבית בזמן האחרון ואני בעיקר מוטרד מזה
    חוץ מזה אני מרגיש טוב מאוד אני מבצע פעילות ספורטיבית ולא מרגיש שום בעיה זה קורה לי לפעמים ולא תמיד בעבר סבלתי מחרדות אני לא יודע אם זה קשור בכלל אבל חשוב לציין
    בכל אופן כמו שאמרתי זה קורה לי רק במעברים משכיבה/ישיבה לעמידה
    האם יש צורך להבדק הולטר או משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה לעמידה

הוספת תגובה

• ישיבה לעמידה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    31/01/2012

נאור שלום,
    כפי שאתה מתאר את עצמך, אתה אובססיבי, סובל מחרדות ואוהב לעשות בדיקות מיותרות הלוך ושוב. נכון?
    אני לא חושב שיש לך בעיה, פשוט תזרום....אבל אם אתה רוצה לעשות הולטר ולא עשית בעבר מס' פעמים, אז למה לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי את אותו דבר מהרופא תודה

נאור
    31/01/2012

אמרת דברים נכונים שלא הצגתי עברתי מספר בדיקות בניהם גם MRI מספר פעמים ארגומטריה ומספר פעמים אקו הכל תקין לחלוטין
    פשוט מקרה משפחתי מצער שאחותי הבכורה נפטרה מדום לב היה לה חדר מורחב בלב מטריד אותי מזה כמה שנים
    תודה על העזרה באמת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו