מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך, לא ממש לא
רותם16/02/2012שלום לך
ותודה שחזרת אליי
אני לא שמנה בכלל, 1.70 שוקלת 72 ק"ג. לא חושבת שזה משהו שמן במיוחד, קצת מעל למה שצריך.
הבעיה שאני לא יכולה לעשות פעילות פיסית לצערי, אני צריכה לעבור ניתוח בעמוד השידרה, ולכן איני יכולה בכלל ללכת, ולעשות שום פעילות, ואני מאוד מאוד אוהבת ללכת, ולעשות ספורט..
לא סובלת מסוכר, ולא מלחץ דם גבוה, לפעמים יש לי 90\140, שזה לא בשמיים, זה קצת יותר מהנורמה..
מה שכן לסבתא שלי היתה אנגינה פקטוריס.. והיא נפטרה מזה, אבל זה היה לפני הרבה מאוד שנים..
עברתי איבחון לבעיות שהתגלו, ולא מצאו כלום, לפני 9 חודשים. עברתי צינתור ובדיקת מאמץ.. בזמנו הא.ק.ג. היה תקין, הפעם הוא שונה..
אם בדיקות הדם כשורה, מדוע פתאום יש טריגלצרידים גבוהים? התזונה שלי בסדר גמור, אוכלת אוכל בריא, יכול להיות שזה בגלל החוסר ספורט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת א.ק.ג. לאחר צינתור שנערך לפנירותי14/02/2012
שלום לכם
אני בת 46, לפני כשנה עברתי צינתור, בעקבות תלונות של דופק מהיר, וחוסר אוויר.. לאחר בדיקת מאמץ שעשיתי התברר שהבדיקה מראה על בעיה לבבית, יש לציין שאמרתי שאני חושבת שאולי הבעיה מכיוון הריאות, מפני שאני עם אסטמה, אומנם מאוזנת, אבל לא חשבתי שיש בעיה לבבית, הקרידולוג שלל זאת, ועשיתי צינתור, שהיה בסדר גמור.
כיום אני לפני ניתוח ועברתי בדיקות לפני הניתוח, ביניהן א.ק.ג.
בקשתי, אם תוכלו להסביר לי את תוצאות הא.ק.ג. מפני שכתוב שיש שינוי, לא רוצה שיתחילו לשגע אותי בביה"ח לפני הניתוח.
הנה המימצאים של הא.ק.ג.:
תיאור הא.ק.ג PROMINENT Q WAVES L1, aVL AND R WAVE VOLTAGE IN V1 AT UPPER NORMAL LIMIT. IN A PATIENT WITH LVH ARE SUGGESTIVE OF SEPTAL HYPERTROPHY
אבחנות
אבחנות פענוח :
* NORMAL SINUS RHYTHM
* VOLTAGE CRITERIA FOR LVH
השוואה לא.ק.ג קודם
נמצא שינוי מבדיקה קודמת
תיאור השינוי:
PROMINENT Q WAVES L1, aVL AND R WAVE VOLTAGE IN V1 AT UPPER NORMAL LIMIT. IN A PATIENT WITH LVH ARE SUGGESTIVE OF SEPTAL HYPERTROPHY
אבחנות פענוח :
* NORMAL SINUS RHYTHM
* VOLTAGE CRITERIA FOR LVH
נמצא שינוי מבדיקה קודמת
תיאור השינוי:
LARGER WAVES L1, aVL AND LARGER S WAVES IN L3 TODAY
תודה רבה לכם
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת א.ק.ג. לאחר צינתור שנערך לפני - תגובה
ד``ר רוברט הפנר14/02/2012כפי שעניתי גם לפונה לפנייך, אינני יכול להתיחס לאקג מבלי שאראה אותו בעצמי.
אבל את ודאי עברת בירור קרדיאלי מקיף כולל גם אקו לב בנוסף לצנתור לכן לדעתי הקרדיולוג שלך לא יתקשה לתת לך אישור לניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רותם15/02/2012שלום לך
לא עברתי אקו לב. ואני לא במעקב אצל קרדיולוג.
השאלה שלי היתה משום שכתוב שם היפתרופיה, אם יש לכך איזו השלכה, שיכולה להיות סיבה שלא אוכל לבצע את הניתוח?
ומה זה אומר, למרות שאינך יכול לראות את הא.ק.ג.?
בנוסף לכך קיבלתי היום תשובות של בדיקות דם שהראו את המימצאים הנ"ל
Cholesterol - 198
Triglycerides - 239
HDL-Cholesterol - 53.8
Non-HDL CholesteroL- 144
LDL-Cholesterol - 96.4* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
ד``ר רוברט הפנר16/02/2012היפרטרופיה זהו שריר עבה או מולד או מישני כמו עם לחץ דם גבוה.
לא צריכה להיות בעיה לאישור לניתוח (...מכסימום תבואי למרפאתי...)
נב. טריגליצרידים גבוהים! השמנת יתר? חוסר פעילות פיזית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)