מיוני טייס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיוני טייס
    ליאב
    20/02/2012

אני בן 18 ונמצא בהליכי מיון לטייס, בשלב הרפואי נשמע אצלי בלב יבשושית, בעקבות כך הופנתי לאקו לב. המסקנות של האקו לב הן שיש לי avp, משהו בשסתומים נראה לי. הרופא טוען שיש לי את זה ברמה קלה מאוד. א. מה זה אומר? ב. אפשר לשנות את זה? ג. האם זה עלול להשפיע על המשך המיון? תודה מראש גלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיוני טייס

הוספת תגובה

• מצטרף לבקשה

ליאב
    25/02/2012

נמצא במצב דומה. שמתי לב שהשאלה כבר נמצאת הרבה זמן ועדיין לא נענתה, אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לבקשה - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    26/02/2012

MVP זהו המום לב הכי שכיח (בין 5-10% מהאוכלוסיה) שגורם לצניחה של עלה של המסתם המיטרלי בזמן התכווצות הלב. לפעמים מתלווה לכך גם אי ספיקה של המסתם וזה מצריך מעקב ע"י אקו לב.
    מה הצבא עושה עם זה בספר הפרופילים שלו אינני יודע. לדעתי במידה ואין אי ספיקה של המסתם לא צריכה להיות בעיה להתקבל לקורס טיס, אבל כאמור זאת לא בעיה רפואית אלא קביעת פרופיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו