prinze metal angina

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• prinze metal angina
    אלה
    25/03/2012

שלום רב, לפני כשבוע אושפזתי בבית החולים כתוצאה מכאבים לוחצים בחזה ללא הקרנה ליד או ללסת. לאחר שימוש באיזוקרט חלפו הכאבים. הם שבו לאחר כעשרים דקות ושוב נעלמו לאחר מתן קורדיל. כשהגעתי לבית החולים כבר על אספירין קיבלתי עוד מדללים כמו קלקסן .באקג ראו היפוכים של T ב- V1.כל השאר תקין. טרופונין תקין, מבחן מאמץ לאחר יומיים תקין גם הוא. אני בת 35 וברקע אימי חוותה התקף לב בגיל 37 על רקע ספאזם. בזמנו עברה גם צינתור ועורקיה נמצאו נקיים לגמרי. בבית החולים חשדו שאני לוקה ב- prinze metal כיצד אפשר לדעת בוודאות? מה יש לעשות מעכשיו? מאז השחרור אני עייפה מאוד מבולבלת ולא מצליחה לישון בנחת. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    prinze metal angina

הוספת תגובה

• prinze metal angina - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    25/03/2012

אלה שלום

לא ברור לי אם עברת צינתור לב או לא?

אם כן והוא תקין הגישה היא טיפול תרופתי בלבד.

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינתור

אלה
    25/03/2012

לא עברתי צינתור. האם צריך לצנתר כדי להוכיח שמדובר ב- prinze metal?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צינתור - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    26/03/2012

לפי דעתי כן.
    היום אפשר לבצע צינתור לב דרך היד שהופך את הפעולה להרבה יותר קל

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו