sotalol

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• sotalol
    לי
    28/04/2012

אימי בת ה-83 מטופלת תקופה ארוכה ב- slow deralin ובנוסף היא נוטלת גם: קומדין, מונוקורד, סימבקור, דיקוגסין, גלובן, מטפורמין , אמלואו, לוסרדקס,וקפטופריל...ועוד היד נטוייה. לאחרונה הופסק שיווק הדרלין בכל בתי המרקחת והיא קיבלה כחלופה לו, תרופה בשם sotalol. קראתי על תופעות לוואי קשות לתרופה או לצירופים שלה עם תרופות אחרות. אשמח לתגובתכם וליעוצכם בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    sotalol

הוספת תגובה

• sotalol - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    28/04/2012

סוטלול היא לא חלופה לדרלין. סוטלול תרופה לא פשוטה מציע להתיעץ עם קרדיולוג. חלופה לדרלין יכול להיות קרדילוק או נורמיטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר הפנר לתשובה המהירה!

לי
    29/04/2012

אני רואה חשיבות רבה לתשובתך. עד לפגישה עם קרדיולוג, בבית המרקחת מציעים חלופה לדרלין בשם bedranol .( בלי לתקן את המירשם אפילו) מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לד"ר הפנר לתשובה המהירה! - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    30/04/2012

זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו