בדיקת מיפוי לב.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מיפוי לב.
    ROS
    29/04/2012

שלום רב. עקב לחצים בחזה צד שמאל המקרינים ליד שמאל והכתף אושפזתי וביצעו לי מיפוי לב בשיטת GATED SPECT עם TC-MIBI-99M במעמץ בשיטת TREADMILL לפי פרוט' BRUCE. במהלך הבדיקה: ל''ד במנוחה 130/80,דופק במנוחה 68 לדקה ,אקג במנוחה:סינוס ICRBBB ו-T (-) ו-V3-V6. בשיא המאמץ: ל''ד 160/90 ,דופק 149,המהווה 97%מהדופק המירבי לגילו. זמן המאמץ 7.55 ד'. הסיבה להפסקת המאמץ - דופק המטרה. תלונות: לחץ קל בחזה בשיא המאמץ בלבד. שינויים באקג במאמץ: צניחות ST עד 2.0 מ''מ ב-V2-V3 בנוכחות ICRBBB -ממצא לא ספציפי. ממצאי המיפוי: נצפתה פרפוזיה מיוקארדיאלית הומוגנית ותקינה . LVEF במאמץ: 64% LVEF במנוחה 62% ללא הרחבה של חדר שמאל במאמץ. קליטה ריאתית :תקינה. לסיכום: אין עדות לאיסכמיה מיוקארדיאלית משמעותית במאמץ. אודה מאד על ההסבר תוצאות הבדיקה ו האם ניתן לקבוע מה הכושר הגופני שלי. אני בן 66 ,לא מעשן ובד''כ בריא. סובל מהלחצים האלה כי 15 שנה. ברקע-רפלוקס אזופגיטיס. מקבל לאנסופראזול 2*30 מג . כל הבדיקות בביה''ח היו תקינות . בכבוד רב ובתודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מיפוי לב.

הוספת תגובה

• בדיקת מיפוי לב. - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    29/04/2012

ros שלום

לפי המפוי לב שביצעתה הסבירות למחלה חסימתית בעורקי הלב היא נמוכה.
    ממליץ לגשת לקרדיולוג עם תשובת המפוי לב ולהחליט על המשך מעקב או טיפול.

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו