איוושה סיסטולית בלב-אנדוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איוושה סיסטולית בלב-אנדוקר
    אמיר
    02/05/2012

שלום רב,

אני בן 23. בעל מבנה גוף מרפנואידי. ברקע חשד לגידול נוירואנדוקריני ממקור לא ברור. בנוסף ידועה מפרצת של המחיצה הבין עלייתית עם PFO. סובל כבר תקופה ארוכה מחוסר תיאבון, פגיעה נוירולוגית, לעיתים חום תת פיברילי או תת חום, בנוסף סובל מעייפות ניכרת, התקפים של פלפיטציות ויל"ד מתון וכו'. לאחרונה כאבים בחזה בגוברים בנשימה עמוקה. יש לציין כי נבדקתי לאחרונה ע"י ד"ר הגש יוליוס שמצא איוושה סיסטולית רכה בבסיס הלב דרגה 2/6 בעת האזנה ללב. בנוסף יש עדות לעיבוי המסתם האאורטלי בלב.

מה משמעות הדבר וכיצד עליי להשלים בירור/טיפול??? האם ייתכן ויש לי אנדוקרדיטיס (בנוכחות 4 תרביות דם שליליות מלפני כשנה)??? האם בעיה אחרת??? יש לציין כי התחלתי לקחת מוקסיפן פורטה לפני מס' ימים- האם זה יטפל בבעיה???תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איוושה סיסטולית בלב-אנדוקר - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    02/05/2012

אמיר
    לפי מה שאתה כותב יש לך לא מעט בעיות. אני מציע שהמשך הבירור יעשה במסגרת הרופאים שבדקו ומכירים אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו