לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם

שלום רב!
    אני צעיר, בריא בדרך כלל, לחץ דם שלי טוב. 120 בדרך כלל. אך הלחץ הדיאסטולי נמוך מאוד. באופן קבוע הוא נמצא בין 47 ל- 55. האם זה מצביע על בעיה כלשהי והאם כדאי לי לבדוק? אני שם דגש על זה שאני מרגיש בסדר. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם

הוספת תגובה

• לחץ דם - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    25/05/2012

שלום גיל

נכון אתה צעיר ובריא

ד״ר תובר ריקארדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

שלום לך שוב!
    אומנם מהתשובה שלך אפשר להבין שהכל בסדר, אך אם היית יכול להרחיב במספר מילים ובצורה ספציפית, אודה לך מאוד! אני יודע שהלחץ הדיאסטולי הוא נחשב ל"תקין" ב- 80. ואני קורא גם שגם 60 זה יכול להיות בסדר. אך לא הצלחתי למצוא מה זה לחץ דם של 50 או פחות. לפני שעה יצאתי לריצה, ומדדתי לחץ דם והיה לי 114/45. עדיין אתה אומר שאין בעיה? שבת שלום שיהיה לך וגם חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה חופר?

מירי
    26/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו