מסתם גמיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסתם גמיש
    אסף
    03/06/2012

לאחר בדיקות אצל קרדיולוג גיליתי שיש לי מין מסתם גמיש,הקרדיולוג בטופס רשם את זה: MVP MILD MR (+) קל הבדיקות הולטר והמאמץ הכול יצא בסדר גמור. עשיתי את הבדיקה בשביל הצבא,בשביל פרופיל כרגע אני מחכה לפרופיל שלי ורציתי לדעת למה לצפות..האם הבעיה הזאת בלב מגבילה אותי גופנית או במצב קל כזה אין שום הפרעה . יש לציין שבסיכום מהקרדיולג הוא רשם שמה שאני צריך לעשות זה רק ביקורת פעם בשנתיים. האם הפרופיל ירד לי? במה כרוך הבעיה במסתם הלב שלי הקרדיולוג אמר לי לצפות לפרופיל 72 (ירידה משמעותית בפרופיל מ97) אשמח לתגובה מהירה אני לחוץ מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסתם גמיש

הוספת תגובה

• מסתם גמיש - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    04/06/2012

מבחינה בריאותית מסכים עם אקו לב בעוד שנתיים. אינני יודע לגבי הצבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגביל גופנית?

אסף
    04/06/2012

האם הבעיה הזאת מגבילה גופנית? יש פרטים שקרדיולג רשם לי אני מאמין שתדעו בדיוק מה הבעיה ..כתבתי את הפרטים בהודעה הראשית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגביל גופנית? - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    05/06/2012

לא מגבילה אותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו