פעימת לב פתאומית חזקה מהרגיל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימת לב פתאומית חזקה מהרגיל.
    ליאורה
    14/06/2012

שלום. רציתי לשאול על משהו שמטריד אותי לאחרונה. כבר כמה פעמים שאני מרגישה פעימת לב חזקה מהרגיל שתוקפת אותי בפתאומיות, לדוגמה, אני עוסקת בדבר מה ללא להרגיש כלל את פעימות הלב כשלפתע אני מרגישה פעימת לב חזקה. כשזה קורה לי אני מרגישה צורך לאוויר צח. אני מאוד חרדה. איני יודעת מה המקור לבעיה. האם זה יכול להיות מחלה מסוכנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעימת לב פתאומית חזקה מהרגיל. - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    14/06/2012

כנראה שמידי פעם יש פעימה מוקדמת. לכולם יש. זה נורמלי. אם התדירות עולה תפני לרופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיפות לאחר מאמץ

אורי
    15/06/2012

ד"ר שלום.
    אני בן 62 עובד במשרה מלאה , מתרוצץ כל היום , מגיע הביתה בשעה 6 בערב .
    יוצא להליכה של למעלה מחצי שעה כמעט כל יום בשעה 21:00 , את ארוחת הערב אני אוכל בסביבות 19:30 .
    שאלתי : כשאני חוזר מההליכה אני עייף ונרדם לחצי שעה ולאחר מכן עירני לחלוטין ונרדם מחדש בחצות .
    האם תופעת העייפות היא חריגה או שכדאי לבצע בדיקות כמו ארגומטריה ואקו לב .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיפות לאחר מאמץ - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    15/06/2012

אתה עייף כי אתה עובד הרבה שעות. אם העייפות שלך חריגה אתה צריך לקבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו