מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות ללב והרדמויות בידייםמאיה17/06/2012
שלום
אני בחורה בת 34, בריאה סה"כ.
בשנתיים האחרונות אני לוקחת קרדילוק 10 מ"ג, מונוניט 20 מ"ג והידראלזין 20 מ"ג ביום.
לאחרונה בזמן השינה נרדמות לי הידיים עד הכתף, עד כדי מצב בו אני לא יכולה להזיז אותן כאשר אני מתעוררת. הידיים מתעוררות לאחר מס' שניות.
האם יכול להיות לזה קשר לבעיה בלב או לתרופות?
תודה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות ללב והרדמויות בידיים - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר17/06/2012מאיה שלום רב
אני לא חושב שתופעה כזאת קשורה לתרופות שאת נטלת .
אבל למה את מקבלת כל התרופות
ד"ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות ללב והרדמויות בידיים
מאיה17/06/2012תודה על התשובה.
התרופות הן להפרעות קצב והתרחבות חדר שמאל.
לא ממש ברור מה הגורם לכל העניין.
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת לב.
אמנון בןנעים28/06/2012מזה זמן רב שאני סובל מאי ספיקת לב וזה לאחר שעברתי 2 נתוחי לב 1 החלפת 2 מסתמים והשני מעקפים,עד לפני 4 חודשים הכל היה מצויין וגם התעמלתי בצורה מאוד זהירה, לאחרונה אשפזתי כתוצאה ממים בכל הגוף ובצקות ברגליים,על הנסיונות שנעשו בבית חולים הצליחו להוציא ממני כמות גדולה של נוזלים והפסיקו לי חוסמי ביטה מסוג DEMETON ,אמנם מצבי השתפר,אך מדי פעם מתקשה ללכת,ללא הפרעות בחזה או קוצר נשימה,פשוט עיפות לאחר שנח מספר דקות אני שוב הולך תקופת מה ושוב חלילה,בידי צמוד שעון המאה על תנועת הדופק בלב,אך בהליכה אף פעם לא עולה הדופק מעל ל80 לדקה, בקשתי היא (לאחר מספר התעצויות עם כל מיני קרדיולוגים ,יצאתי מבולבל מכל אחד וההסבר שלא) מה לדעתך צריך לנהוג במקרה כזה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת לב. - תגובה
ד''ר ריקרדו תובר30/06/2012אמנון שלום
אני ממליץ לך לגשת למרפאת אי ספיקת לב בב״ח
ד״ר תובר ריקרדו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי ספיקת לב
אמנון בןנעים01/07/2012מאוד מודה לך עך תגובתך,אני נמצא בטיפול מכון הלב ומקווה לטוב על כל פנים תודה רבה על עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)