תרופות ללב והרדמויות בידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות ללב והרדמויות בידיים
    מאיה
    17/06/2012

שלום

אני בחורה בת 34, בריאה סה"כ.
    בשנתיים האחרונות אני לוקחת קרדילוק 10 מ"ג, מונוניט 20 מ"ג והידראלזין 20 מ"ג ביום.
    לאחרונה בזמן השינה נרדמות לי הידיים עד הכתף, עד כדי מצב בו אני לא יכולה להזיז אותן כאשר אני מתעוררת. הידיים מתעוררות לאחר מס' שניות.
    האם יכול להיות לזה קשר לבעיה בלב או לתרופות?

תודה
    מאיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופות ללב והרדמויות בידיים - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    17/06/2012

מאיה שלום רב

אני לא חושב שתופעה כזאת קשורה לתרופות שאת נטלת .

אבל למה את מקבלת כל התרופות

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות ללב והרדמויות בידיים

מאיה
    17/06/2012

תודה על התשובה.
    התרופות הן להפרעות קצב והתרחבות חדר שמאל.
    לא ממש ברור מה הגורם לכל העניין.

מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב.

אמנון בןנעים
    28/06/2012

מזה זמן רב שאני סובל מאי ספיקת לב וזה לאחר שעברתי 2 נתוחי לב 1 החלפת 2 מסתמים והשני מעקפים,עד לפני 4 חודשים הכל היה מצויין וגם התעמלתי בצורה מאוד זהירה, לאחרונה אשפזתי כתוצאה ממים בכל הגוף ובצקות ברגליים,על הנסיונות שנעשו בבית חולים הצליחו להוציא ממני כמות גדולה של נוזלים והפסיקו לי חוסמי ביטה מסוג DEMETON ,אמנם מצבי השתפר,אך מדי פעם מתקשה ללכת,ללא הפרעות בחזה או קוצר נשימה,פשוט עיפות לאחר שנח מספר דקות אני שוב הולך תקופת מה ושוב חלילה,בידי צמוד שעון המאה על תנועת הדופק בלב,אך בהליכה אף פעם לא עולה הדופק מעל ל80 לדקה, בקשתי היא (לאחר מספר התעצויות עם כל מיני קרדיולוגים ,יצאתי מבולבל מכל אחד וההסבר שלא) מה לדעתך צריך לנהוג במקרה כזה? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב. - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    30/06/2012

אמנון שלום
    אני ממליץ לך לגשת למרפאת אי ספיקת לב בב״ח

ד״ר תובר ריקרדו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקת לב

אמנון בןנעים
    01/07/2012

מאוד מודה לך עך תגובתך,אני נמצא בטיפול מכון הלב ומקווה לטוב על כל פנים תודה רבה על עצתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו