הפרעות קצב לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב לב
    ניב
    19/06/2012

אני בן 16 ולפני כחודשיים אושפזתי בשל קצב לא סדיר של הלב במשך כמה שעות מה שכנראה היה פרפור. בשנה האחרונה שלפני המקרה היה לי פעם בכמה ימים עד שבוע דופק שעוצר לשניה וחוזר לפעול אך לא חשדתי שהדבר מסוכן. אני הייתי אסמתי עד שלאחרונה עברתי מספר בדיקות (תגר מטכולין, מאמץ) המוכיחות שהאסתמה חלפה . הקרדיולוג ביחד עם הרופא ריאות אמרו שהתרופה לאסתמה שלי היא אחד הגורמים למשך האי סדירות בדופק אך לא הגורם לכך. אחריי שעברתי אקו לב ומבחן מאמץ קליני ואלקטרוקרדיוגרפית ושניהם היו תקנים לחלוטין חזרתי למיטבי כמו לפני המקרה . אני רוכב בקבוצת אופניים מקצועית ואני בכושר שיא ולא לוקח שום טיפול לא לאסתמה ולא ללב אך עדיין פעם בשבוע בערך אני מרגיש את החסרת הדפיקת לב כמו לפני המקרה ואני מפחד שזה יחזור לי . הייתי מעוניין לדעת מה ההשלכות של זה לעתיד הרחוק יותר ואם זה ימנע ממני מלהשיג פרופיל קרבי בצבא.
    תודה ניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב לב

הוספת תגובה

• הפרעות קצב לב - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    19/06/2012

ניב
    אם לא מצאו בעיה אז כנראה שאין בעיה. אז מה ענין ההשלכות לעתיד כשאין בעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו