סימני התקף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני התקף!!!
    sana
    19/06/2012

שלום רב. אני בת35 עוד מעט .. הבעיה התחילה מלפני כשנה אולי קצת פחות .. התחלתי להרגיש כאבים בבית החזה במיוחד בצד שמאל חשבתי בהתחלה שזה עייפות .. אך הבעיה לא עברה וכל יום עובר מרגישה יותר כאב ..הכאב מקרין ליד שמאל קשיים רציניים בנשימה וסחרחורת . בלילה כשרוצה לישון אין שום תנוחה שאני מרגישה בה נח .. כל הזמן כאב בבית החזה וקושי בנשימה וכשלוקחת נשימה עמוקה הנשימה נעצרת מרוב כאבבבב..ולא יכולה לקחת עד הסוף <<ולפעמים מתעוררת מרוב הכאב בבית החזה .. פניתי לרופא שלי כמה פעמים והוא אומר לי בכל פעם שזה עייפות וכאב בשרירים .אני מרגישה שהכאב פנימי יותר לא בשרירים והסברתי לו והוא ממשיך ללת לי משכך כאבים וזה לא עוזר.. בסוף הוא נתן לי הפניה לצילום חזה .
    היום למשל היתי בבית הספר( בעבודה) וכל היום היה כאב בבית החזה וכאבים ביד שמאל גם בקצצוות של האצבעות,קשיים בנשימה .
    עוד משהו העפעף השמאלי מתכווץ כל הזמן כמעט 5 ימים .
    האם כל הכאבים האלו יכולים להיות סימני התקף ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני התקף!!!

הוספת תגובה

• סימני התקף!!! - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    19/06/2012

ההתכווצויות של העפעף השמאלי? לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמני התקף

אנונימי
    23/06/2012

תשאלי את הקרדיולוג אם יש סיכוי שזה אוטם לב (על הכאבים שאת מתארת בד"כ מפנים לבי"ח כי אלו סימני אוטם) או אנגינה פקטוריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו