בנוגע ללב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע ללב
    מישל
    19/02/2008

שלום רב שמי מישל אני בן 27 לפני כ-8 חודשים התחלתי להרגיש סחרחורות אי יציבות כאבים בעצמות כאבי צוואר ודפיקות לב מהירות וחזקות לאחר חודשיים עשיתי בדיקות דם - אקו לב - ובדיקת מאמץ- והולטר לחץ דם בדיקות דם אקו לב ומאמץ יצאו תקינות הולטר לחץ דם יצא קצת גבוה שהומלץ בהפחתת מלחים ואם לא יעזור אז טיפול תרופתי ומעקב של נרופולוג עבר חצי שנה לאחר הבדיקות מצבי טוב פרט לרעידות בגוף ודופק במנוחה בין 85-95 ויש לי מין כאבים בחזה שאני מרגיש כאילו העצמות נוגעות אחת בשניה וכאבי פרקים הלכתי לרופא והוא בדק אותי ואמר לי שאין לי כלום והדופק נורמלי כי אין לי כושר גופני ולא קיבלתי שום טיפול תרופתי אני גר בקומה שניה וכשאני עולה את שתיי הקומות אני נרגיש את הדופק ממש וזה מפחיד אותי ושאני במנוחה אני מסתכל על החזה שלי אני רואה אותו זז לפי הדופק ושאני יושן אני מתעורר לפעמים מהדופק והצגתי כל זאת בפני הרופא הוא אומר שאין לי בעיה בלב האם תוכלו לעזור לי להבין למה הדופק שלי מהיר וחזק החלתי להיכנס לפחד שלקבל התקף לב אודה לכם מאוד על כל עזרה שתוכלו להגיש בפניי תודה מראש מישל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע ללב

הוספת תגובה

• נוגע ללב

ד``ר רוברט הפנר
    19/02/2008

מישל
    לא יכול לעזור לך דרך האינטרנט. צר לי. תמשיך לבקר אצל רופא המשפחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו