פרפור פרוזדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרפור פרוזדורים
    רוני
    17/07/2012

אמי בת 71 .לפני 3 חודשים עברה אירוע מוחי , (ברקע רק לחץ דם מטופלת בכדורים)חזרה לתפקד באופן עצמאי לאחריו .לפני חודש התגלה כי סובלת מפרפור פרוזדורים עם דופק בטווח 100-110 שלא יורד ,גם עם טיפול תרופתי(קרדיולוק +נורמיטן )וכמובן קומדין .מאז הפ"פ אינה חשה בטוב,קשיי נשימה מלפני שבוע,וקושי בפעילות מעט מאומצת.הומלץ לה כעת לעבור היפוך חשמלי.

לאור הגיל וסיכויי ההצלחה הידועים בהיפוך(50% שנה 1)האם המלצה זאת אכן התאימה ביותר למצבה הרפואי ?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרפור פרוזדורים

הוספת תגובה

• פרפור פרוזדורים - תגובה

ד''ר ריקרדו תובר
    17/07/2012

רוני שלום
    הפוך קצב במקרה שלה הוא רק להקלה בסימפטומים ,טיפול תרופתי נשאר ללא שינוים.

ד״ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פ"פ

רוני
    26/07/2012

תודה על תשובתך
    העניין הוא שהטיפול בכדורים לא עזר עד כה(חודש וחצי) גם לאחר החלפת סוגי כדורים
    והיא בפ"פ מתמשך .מה מוומלץ בשלב זה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוסדורים ,אי ספיקת לב, לחץ

יפה
    02/10/2012

מה צריך לעשות כדי לקבל פרדקסה יש לי המלצה מ פרופסור פוקס ולא אישרו לי בכללית אני רוצה לציין שאני סובלת מסכרת ,copd'אי ספיקת כליות,,נוירטפטיה סוכרתית ועוד. אני מקבלת קומדין אך בגלל מצבי הרפואי אין לי כוח ללכת לעשות בדיקת inr של הקומדין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרפור פרוסדורים ,אי ספיקת לב, לחץ - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    03/10/2012

ההמלצה של פרופ׳ פוקס היא המלצה רפואית. את ודאי יכולה לקנות פרדקסה אבל לא בהנחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו