משככי כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משככי כאבים
    דניאלה
    25/07/2012

שלום,אני בת 44 ,בריאה בדרכ למעט יתר לחץ דם 140/90. לא מאוזן.שנתיים של תרופות שונות,הפרעות קצב,אי ספיקה מינימלית,צניחות st,תעוקת חזה,עיבוי חדר שמאל.ועוד מיפוי לב ועוד אקו במאמץ. מודה באשמה התייאשתי מלהיות חולה.הפסקתי את הרמפיפריל לפני חצי שנה. מרגישה מעולה.שומרת על כושר,תזונה,לחץ דם נשאר באותה המגמה.
    לאחרונה עקב כאב בזרוע ימין,כאב בלתי נסבל.(בתהליך בירור,תורים לבדיקות בארץ לוקח זמן) ביקשתי מרופאת המשפחה משככ כאבים בינתיים.קיבלתי ארקוקסיה 90מ"ג ליום.ורוקסט פלוס לפי הצורך.ביום הראשון היתה הקלה בכאב,למחרת אמש לאחר נטילת רוקסט שלישי מהבוקר בחצות.נרדמתי.בשלוש לפנות בוקר שטופת זיעה כאב חזק מאוד העיר אותי.כאב באזור החזה,לא הרגיש מהלב,יותר סובב חזה וגב,חולשה רצינית.לחץ דם 176/99.שקלתי לצאת למיון.הכאב נרגע לאחר חצי שעה בערך,חזרתי לישון.בבוקר הכאב חזר,חלש בהרבה אך יותר כמו מועקה,כל היום הסתובבתי עם צרבת,דפיקות לב חזקות,כאב ראש קל ועייפות.בשיחה טלפונית עם הרופאה
    המליצה לי לנוח ולהמשיך רק עם ארקוקסיה לא רוקסט. ואם יחזור ליצור קשר.
    האם עליי לחזור לסרט הישן,ושוב בדיקות? אי ספיקה עלולה להחמיר בעקבות התרופה,או שאלה תופעות לוואי שיחלפו בימים הקרובים?
    סליחה על החפירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משככי כאבים

הוספת תגובה

• משככי כאבים - תגובה

ד``ר רוברט הפנר
    26/07/2012

מציע שתפסיקי את הארקוקסיה. קחי אופטלגין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו