מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי רעד של שניות בלביונית06/10/2012
הנני בת 62 מזה מס' ימים לא משנה אם אני במנוחה או עסוקה , הבחנתי במשהו מוזר שאיני יודעת אפילו איך להגדיר אותו במדוייק :
בצד שמאל מתחת לשד ונראה לי שזה הלב הרגשתי מן רעד לשניות ועבר אין לי כאב ושום תופעות מלוות אחרות ברגע שזה קורה , זה רק מלחיץ אותי זה נראה כמו שיש קירקור בבטן שרעבים אני מרגישה רעד או קיקור לשניות וזה חולף אבל זה 3 ימים שזה קיים אצלי לא בתדירות גבוה אבל קיים מס' פעמים ביום , אני לוקחת מזה שנים מספר פעמיים ביום איקקור לדופק מהיר מיום שהתחלתי את גיל המעבר ונהייה לי גלים עם דופק מהיר לפני 10 שנים עשיתי פעמיים מיפוי לב והכל היה תקין בנוסף אני לקחת מזה 12 שנה אספרין באופן קבוע בגלל שעשיתי אם אריי ראש ונמצאו לי מוקדים רבים בחומר הלבן , עשיתי בדיקת לחץ דם בזמן הרעד שהיה לי והיה לי 133/68 ו- 68 דופק אני תמיד סובלת מלחץ דם נמוך שנים רבות , האם עלי לפנות לקרדיולוג? ומה זה בכלל הרעד הזה נכנסתי לאתר וראיתי את שם פירפורים בחדרים האם זה יכול להיות שיש לי? כי באופן כללי אני חשה בטוב זה רק מלחיץ אותי כשזה קורה לי אודה לקבל הסבר ויעוץ מה יש לי לפי התאור ומה עלי לעשות
תודה וחג סוכות שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי רעד של שניות בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/10/2012קשה להבין מהתאור שלך אם מה שאת מרגישה קשור ללב (דופק לא סדיר?) או לא. אם לאחרונה זה קורה לך לעתים קרובות כדאי לעשות הולטר 24 שעות ובכל מקרה כדאי שתתיעצי פנים מול פנים עם קרדיולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הרעד בלב
יונית06/10/2012תודה ד"ר על התשובה , רציתי רק לדעת ממה שקראתי בפורום האם מת שתארתי רעד מס' שניות וחולף העם זה נקרא פירפור חדרים אני לחוצה מזה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הרעד בלב - תגובה
ד``ר רוברט הפנר06/10/2012לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)